Foorum
1
...
6
7
8
...
13
2010-03-13 11:17
Ei tea, kuidas on börsiindeksitega seis.... Ostaks mõned aktsiad
Parmaleikin! Anna nõu, kuhu ma oma säästud võiksin investeerida
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 11:19
Ihasse, tasulise porri vaatamiseks
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 11:26
Suurepärane nõuanne Omandan aktsiate kontrollpaki ja ehk lõpeb siis see lõputu arutelu siin, mis hakkab juba rahvusliku katastroofi mõõtmeid võtma
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 11:38
aikon62: Tahad ratsa rikkaks saada?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 11:45
Oo ei ...Ratsutades rikkaks ei saa
Ma tahtsin vaid tähelepanu juhtida, et väljas paistab päike Äkki on veel keegi, kes seda tähele on pannud, kui aega sellest "maavärina" arutelust üle juhtub üle jääma
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 11:51
Natuke külm on. Mitte et ma midagi kardaks aga päike on erakordselt ere.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 11:53
Pane päikeseprillid ette ja asi lahendatud.
Igatahes!...Päikest ja kevadet nii õue, kui põue.. kõigile
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 16:08
ma arvan, et siin on Savipätsi käsi mängus!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 16:36
teada on see, et mehed on nõus enne maksma kui naised. avalehel on ikka silmaga näha et nais VIP on vähe. Kui naisi pole siis, siis .... Ja tasuta porri on terve nett täis. Vot nii!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 16:38
Aike ja Noormees85 jah üks asi on niisama iniseda.
Hoopis teine asi aga mida siin on püütud lahti seletada on ajaloo kordumine.
Sama liigutuse tegi kunagi ka iha.ee konkurent (seal oli see küll samm-sammult mitte pauk ja valmis) ning inimesed kes seal olid püüavadki läbi lüüa iha.ee juhtkonna mõistuseni et see asi kordub ning läheb samat teed pidi mis läks konkurendiga.
Inimesed ei hala niisama vaid ikka kurbusest et iha-ga sama juhtuma hakkab mis konkurendiga. Kurdetakse ikka seepärast et iha.ee meeldib ning ei tahaks siit lahkuda samadel põhjustel mis kunagi konkurendi puhul juhtus.
"Uuendusest" on möödas vaid 2 päeva ning iha.ee aktiivsete kasutajate arv on juba langenud 1/4 võrra. Samas aga konkurentide kasutajate arv jõudsalt kasvab (ühte mida vaatasin täna näiteks .. omas juba tol ajahetkel kõigest 7 kasutajat online's vähem kui iha). Ehk siis minu arvamus on seesama... iha.ee ei saa ise ka aru millist karuteenet nad endale teevad.
Täpselt nagu siin teemas juba mitu korda juba läbikäinud on .. kaotatud klienti tagasi saamiseks peab 10x rohkem vaeva nägema ning 3x rohkem kulutusi tegema kui teda kinni hoides. Igasugune artelu koos erinevate näidetega kuidas asja ajama peaks on alati pigem konstruktiivne kui halamise moodi (muidugi kui seda ikka loetakse õigete isikute poolt ning kes endale ikka ka aru annavad).
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 16:53
Lickkar: Mul on selline tunne et üks meist räägib aiast ja teine aia august. Mul on veel mõningane lugemis ja loetu analüüsi võime säilinud vaatamata eale.
Too mulle välja kolm kommentaatorit selles teemas kes pakuksid välja tekinud seisundile lahenduse. Muud ma ei loe sellest teemast välja kui tüüpilise vingumise ja ähvarduse "Ma lähen minema"
Ei ole ju kellelegi uudis et, lõhkuda on kergem kui ehitada, parandamisest me parem ei räägi. Kuid kas tegemist on lõhkumisega ja klientide minema peletamisega. Ma millegi pärast ei usu et, see sait siin püsib püsti tahte jõul. Kindlasti nõuab see rahalist katet ja tänapäeval mitte vähe.
Muide ehk nimetad konkurendi nime.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 16:59
lickkar - see sinu 7-e kasutaja vahe... kui ühel on 163 ja teisel 304, siis ei saa ma kuidagi vaheks 7-t. Muidugi ega ma mingi matageenius ka ei ole
pealegi on reede ja just laupev need päevad, kui siin kõige vähem rahvast ju...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 16:59
Aike konkurendi nime mainimine (isegi mõistatusena) siin lehel on karistatav
Tegelikult ma ei teagi täpselt millise teema all neid ettepanekuid tehtud on kuna sellega seotud teemasid on vähemalt 3-4.
Kuid tean kindlasti et siin on mainitud seda et raha teenimiseks peab looma lisavõimalusi mitte olemasolevaid tasuliseks tegema.
Selleks et tänapäeval inimestelt raha kätte saada peab ikka tööd tegema otsides uusi ning ahvatlevaid lahendusi.
Ehk siis tuleks luua mingi uudne funktsioon mis lausa kutsuks inimese ise seda ostma. Siinkohal ma neid lahendusi pakkuma ei hakka millega oma sõbra firmas kliente meelitame sest see oleks ju liiga lihtne. Pealegi kes tahakski oma äri ideed ära anda. Küll aga räägitakse siin sellest kuidas asi käima peaks üldjoontes.

Ja rahval on vahest vaja lihtsalt auru välja lasta.. siis selline teema on ideaalne
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 17:02
evatytar ma ei tea millisest konkurendist sina rääkisid ning millisest ajahetkest.. kuid täna kell 11:20 paiku oli ühe konkurendi lehel 186 kasutajat ning siin oli samal hetkel 195
Samuti eile õhtul nägin sama tendentsi ... vahe oli kõigest 20 kasutajat
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 17:04
oops .. mu enda mata lonkab kah .. see ju 9 kasutajat .. aga sisu jääba samaks
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 17:06
Licckar aga kui Su sõbra firma nii edukas on, siis miks sa seal ei tööta ning saadus suure raha eest Ferrarit ei osta Saad naisi saad tähelepanu oled VIP ja seda kõike paari kergesti teenitud milli eest
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 17:07
ja tulem oli 7?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 17:09
samas, ühel lehel (ka siin mõni ütles, et läeb kohe sinna) on ka tervelt 14 kasutajat online
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 17:19
Vingevennike vaata selleks et edukas olla peabki rohkem vaeva nägema. Kuna see firma aga alles 1 aasta eksisteerinud siis on see sisuliselt alles jalgu alla saamas. Õitseajad on möödas (kus rahvas raha tuulde loopis) ning nüüd peab rohkem kui kunagi pöörama tähelepanu oma sihtgrupi soovidele <<--- see ongi see millest me siin räägime.
Ja kergelt ei tule midagi... kerge pidi olema ainult tee joomine .. ning isegi siis higistad
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 17:46
Teema võiks siis lukku panna ja võti minema visata teadmisega, et jääb siia kes jääb ning minema läheb kes läheb.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 17:57
Paistab,et paljudel on lihtsalt igav ja seepärast venitatakse siin seda kummipaela veel edasi
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 18:04
Eks jah nii mõnigi siit kaob ja see sait jääb jälle rahvavaeseks ilmselt siin.Kahju...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 19:09
Peaks ikka suht rumal olema, et panna siia pilte ülesse. Tüübid teenivad teie pealt raha ja te olete õnnelikud ka
Mina küll ei tunne puudust koledatest väikestest kõveratest tillidest(ja let's face it: siin on tõesti väga vähe ilusaid suuri sirgeid riistasid) - mul olid need ilma selletagi tsenseeritud, aga ma ei poolda seda, et keegi teenib raha sellega, et näitab võõraid pilte ilma omanikule maksmata või kasvõigi vastuteenet pakkumata.
Muide, kuskil siin teema alguses oli juttu kasutajanimedest ja et nad ei tohi ropud olla. Huvitav, et ma ple isegi hoiatust saanud ja mu kasutajanimi on ometigi ropp...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 19:49
Kui nad sul niigi tsenseeritud olid, kust sa siis tead mis seal oli.
Aga ok oli tõesti mitte meeldivaid pilte, aga seda oli ka naistelt. Sest missuhtes üks limane laialivenitatud v..t parem on. Aga oli ka väga häid pilte.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 22:31
Komytea# Teemat ei saa lukku panna, sest #nõmedus# ju kestab. Oli siin ja on ka praegu tõsiselt kenasi pilte. Omanikeks nii mehed, kui naised on ka kunstipäraseid.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 22:45
oi siin on lõbus Lickkar...kasuta ometi ajusid naised ka saavad asjast õieti aru...no mida sa yritad ometi tõestada ?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 23:07
To Putsutaja. Mehed vaatasaid samuti pakse ja rõvedate vittudega eitesid siin. ja neid ikka jagus siin!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-13 23:28
Carisma# Mina küll saan aru, mida Lickkar üritab tõestada ja siin on teisigi, kes sellest aru saavad. Aga mida sina tõestada püüad, seda ei mõista vist sa isegi.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 00:34
Charisma, ei ole mõtet enam lickari poole pöörduda. Kindlasti sa ju tead seda, et ta rahulolematusetõttu saidilt väljavisati ja ta ei ole mitte ainus. Sama ka paarbi ja veel.
Huvitav, et mind ei ole veel siit väljavisatud, ma ju ka vastik ja rahulolematu. Aga jah kui mind pole eks siis tehtud minuga sama . Lihtsalt nimme ei pane oma kontot kinni ja kuna oman mingeid põhimõtteid, siis ei ole mind ka võimalik erapostitustega nende vastu suunata.

Igatahes kui ma eemaldatud olen, siis leiab mind alati mujalt sama nimega
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 01:14
Kahju Lickkar-ist tore inimene on. Aix64 mina ei lahku ka, siit ennem, kui vällja visatakse. Mina nimelt ei mõista, seda peale surutud kollast orjameelsust.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 08:07
Mis mujale minna? Kas siis juba ei oldagi mitmes kohas korraga? Ma olen küll ja kll näinud samu pilte ka mujal nii, et pole midagi. Piltide vaatamine? Issver kuhu jääb siis see teoorija, et kirja sisu on tähtis. Alles sellest oli pikk arutelu. Kes väga tahab see näeb ikka seda pilti. Sest ega pilti ei ole muudetud! Vaid pildi peale manatakse ekraanile varjund.
Lahendus on lihtne. Samamoodi edasi käituda nagu varemgi. Mis seal keerulist on?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 09:18
jam
kasskoer,aga kuidas need vipiks saavad kel pole eestis ei mobiili ega pangakontot?Noh,elavad nt välismaal
kasskoer
to jam
välismaiste kasutajate vip'iks-saamisega tegeleme ning peatselt loodame jõuda lahenduseni, mis on vastuvõetav mõlemale poolele. Reeglina on inimesel olemas pangakonto, millelt saab oma arveldusi teha.
Üheks võimaluseks jääb ka see, et keegi näiteks kingib välismaal olijale vip-konto.
Loomulikult kehtib ju ka see, et kui teed kauni pildi ja sind piisavalt hinnatakse ning saad päeva-vip'iks on 2 nädalat ja 5x 10 tasuta käes
Loen siin seda teemat ja olen häiritud sellest,et nendelt,kes elavad välismaal,võeti üldse võimalus ära otsustada endal ,kas olla vip või mitte.
Reeglina on muidugi olemas pangakonto,aga kui ma kannan siit raha eesti kontole,siis maksan teenustasu rohkem kui vip-konto ise maksab.Ja kui keegi lahke inimene ei kingi ja piisavalt ei hinnata-pole nagu võimalustki?
Eeldaksin siiski,et oleks võimalus sel juhul sms kasutada ka soome numbritega,sest ega meid selles portaalis nii vähe olegi,kes nüüd sellise küsimuse ees....
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 11:03
mis te virisete, väga hea lahendus, vähemalt peavad nüüd ka pilditud kasutajad natuke kulutama, et teiste pilte halvasti kommida , sest muidu oli ju asi lihtne, tee konto ja lase käia, aga kui ma ikka pilti ei näe siis ju ei oska ka halba kommi kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 12:02
Oh taevas mis probleemid. Kes need "Halvad" kommenteeriad siis on? Tahaks ka teada?
Kui inimene avaldab oma subjektiivset arvamust ja see ei saa ju käia Sinu kohta vaid pildi kohta mis talle hetkel ei meeldsinud siis kuidas saab see Sind häirida. Ta ei saa ju Sind hinnata ta ju ei tea sind. Pilt on aga murd oas sekundist Sinu elust see ei kajasta ju apsoluutselt mitte midagi.
Mina käin ka hindamas kuid loomulikult mitte siin. Kui ikka pilt on halva kvaliteediga ja pildid minu jaoks tõsine koledik siis tuleb ka halb hinne. Loomulikult laksatakse tagasi sama ja sõim postkasti aga see ei puuduta mind ja nii see vaikesurma vaob.
Nii et ta ei saa hinnata Sind vaid murdosa sekundist Sinu elust oma subjektiivsel tasandil.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 13:01
ok, saan aru, kui korra saadad sms, ja oled Vip. Kuid nagu aru saan siis see aint kaks nädalat, ja siis pead saatma uuesti. MIda v....... siin toimuma hakkab. Peab hakkama ootama, et keegi mõistlikum teeb saidi ja loota et sellel uue saidi haldajal kusi pähe peksma ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 13:39
50 kr. kuus just väga suur kulu ei ole, saab ka mujalt sellevõrra kokku hoida, kui on väga suur soov saidil tsenseeritud materjali kaeda.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 14:18
veebruaris on kaks nädalat kuus...teised kuud ju pikemad nii siis pankrotti minnaksegi
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 17:29
elmar59 ole hea ära enam peale võta ja mine magama nüüd kenasti
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 17:40
Endiselt käib siin nutt ja hala, sest enam ei saa tasuta teiste inimeste suguelundeid vaadata... minul on ausalt öeldes siiber ees sellest nutujorust.
Jumala eest, minge ometi siit saidilt siis lõpuks minema, nahhui te halate siin. Las jäädagi siia need, keda see muudatus ei häiri.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 18:42
marffa täitsa õieti mõeldud ja õeldud ja isegi ,kui panga süsteem kestab vähemalt nädala ja sinna midagi parata ei saa,seega,meie,kes elame välismaal kahjuks vip teenust osta ja läheb liiga kulukaks,seega ilma asjata miski väheste lisade ja ebakorrekselt tehtud teenuste eest plekkima ei ole enne mõtet.
Sest on teisi portaale,kus on korrektselt toimivad teenused ja näiteks sex in estonias saavad ka välismaal elavad kasutajad endid vippideks teha ,kuna on varjant tehtud,et ka sms teenust saab tellida telefoniteel ja tean kohta,kus on tavakasutajale väga head
ja paremad võimalused ja need täiesti tasuta
Arvan ja leian,et enne kui hakata nõudma kasutajatelt tasulist teenust oleks pidanud saiti vähemalt tehnilises osas korrastama!
Ja pakun,et väga vähesed on nõus vipi eest siin maksma!
Komytea
Endiselt käib siin nutt ja hala, sest enam ei saa tasuta teiste inimeste suguelundeid vaadata... minul on ausalt öeldes siiber ees sellest nutujorust.
Jumala eest, minge ometi siit saidilt siis lõpuks minema, nahhui te halate siin. Las jäädagi siia need, keda see muudatus ei häiri.
Kui saidis oleksid muutatustest teavitatud kasutajaid varem ette ei oleks ka sellist läbu siin
Aga tänu mitte ette teatamisele on siit juba suur hulk lahkunud ja lahkub veelgi...
Sest olgem ausad tehke,siis tehke korrektselt ja igale meelepäraselt,nii,et kasutajad ei hakkaks seepärast lahkuma!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 19:39
Ma pakun aga et, VIPe on oluliselt juurde tulnud. Kollaseid nunnusid esileht täis praktiliselt. Nii et, ihii kilka mis kilkad küll maksad kui tahad siin olla.
Õige ka on. Emotsioneerid ennast välja ja mõtled asjad läbi. Elu läheb edasi. Tasuta lõunaid pole ju kausgil.
Tegelikult on siin ju suht koht vahva seltkond. Kas mujal on ikka nii lahedaid inimesi ja nii palju.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 20:01
ma siin ütleks siis vahele, et mitte vaid v***d ja m****d pole varajatud. varjatud on ju ka kordades viisakamad ja siivsamad pildid... või näiteks karjuv ülekohus naisterinnad on mummulised, kuid meeste omad mitte??!! see ju pole võrdne... kui on riist varajtud siis ka hargivahe, kui ühel on rind varjatud.. peaks ju ka teisel olema

p.s. kes nüüd aru ei saanud siis ma ironiseerisin veidikese ja ühtin nedega, kes mummulise pildivaliku maha võtsid, kaotan kah oma rinnad teie vaateväljast.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 20:46
Kummaline lugu on see, et minu pildid ei olnud üldse arvel Kustutasin kaks pilti, kuid piltide üldarv ei muutunud. Tea, kas siin ka kellegi karvane käsi mängus ja piltide vähenemise jälgimine takistatud?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 20:49
viisakas ei usu minul õnnestus kustutamine väga kenasti
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 20:56
Leismataveel!....Oota natuke...ma vaatan viimast korda
˅ näita rohkem ˅
2010-03-14 23:00
Aga et kõik siivus oleks, äkki peaks tegema veel alajaotusi, et mida foorumitesse kirjutada ja mida postaksi. Näiteks, valid variandid 1,2,3 või 4 ja stiilis, sa oled ilus, aga kui valid variandid 5,6,7 stiilis, et oled seksikas või ilusad rinnad jne siis selleks pead omama mõistagi vip staatust ja charismale eraldi kindlasti vipvip staatus mis kehtiks nädal, et siis talle ei saa saata neid mis tulevad numbri 5,6 või 7 alt.
Kõik oleks kontrolliall
˅ näita rohkem ˅
2010-03-15 00:42
Oi, kus nüüd nõmedate piltide kaitsjad välja tulnud... Kas teile kõigile tõesti meeldivad sellised tillid nagu näiteks mees40-l on? Musta värvi, väike ja karvane... Isegi mummudest kumab läbi, kui kole see on... Ma panin omal ajal just tema tillu pärast tsensuuri peale. Aga selles on teil õigus, et ka naistel on jubedad pildid... Karvane, suur ja punne täis... Iuuuu
Muide, ma vaatan, et ega siin kõik targad polegi - mõned siiamaani lisavad oma pilte, et heiki ja muud elajad saaksid nende pealt raha teenida... Lambad, nah
˅ näita rohkem ˅
2010-03-15 01:35
mis teha, kui mõnele meeldib, et nende piltidepealt keegi teenib ja see keegi on mitte tema ise. Kui mõnel veel väheks jääb, siis võib neid mulle ka saata, panen nad panka teenima. aga eso peab olema vähemalt 3600 pix lühem külg
˅ näita rohkem ˅
2010-03-15 06:16
Hehee,nüüd on ju täpselt näha,kes käivad siin suguelundeid imetlemas.Ja proovigu mõni viptibi veel ankeedis vastupidist väita
˅ näita rohkem ˅
2010-03-15 09:04
Pildid jäävad piltideks ja see on igaühe otsustada,mida ta siia välja paneb aga nõme on see kui suguelundeid vaadates ja imetlemas käies,otsus selle järgi luua tutvus,sõber või kaaslane leida?
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
13