VanaNaine, absoluutselt ka sinu vastu midagi omamatta vastan veelkord ja absoluutsel ebasportlikust huvist :
Kui keegi paneb üles pildid nende eest raha saamata, ehk siis annab need vaadata ühisesse ringi, siis eeldab ta, et näeb ka teiste samasuguste pilte. Nüüd tuleb keegi, et ok näete, aga hakkate selle eest maksma. Minumeelest see on vale. Samas ol minumeelest ka vale see, et teatud seltskond tegeles saidil prostitutsiooniga ja klientide otsimise ja enda reklaamimisega ilma selle eest saidile maksmatta. Kui keegi teenib, siis peab sellest teenima ka keskond. Kui on tasuta pildid, siis ei ole õige , et sinu piltidepealt teenitakse. See oleks nagu kellegi tasuta majandusabi edasi müümine või midagi sellesarnast. Aga eks väärtushinnangud ole erinevad.
Siin tundub kohati, et oleks nagu mingi ärapanemise põhimõte. Kui keegi arvab, et ma ei suudaks maksta 50eeku kuus, siis eksib. Asi on põhimõttes. Kui ma kedagi pildistan, siis kui tasuta siis piltide mis iganes toimetamine on modelli õigus, kui modellile maksan siis on minu õigus neid müüa või mida iganes nendega teha ja kui mulle makstakse, siis põhimõtteliselt pole mul isegi õigus neid pilte omada enam.
Carismale otsene küsimus, et mida sa selle fakkimisega näidata tahad. Aga tee seda väikeste tähtedega , see et sa seda mõtte esile toomiseks nimetad, siis teised tõlgitsevad seda karjumisena. Kooliskäinud inimesena tead ju, et seda tehakse kirjavahe märkidega