Mul sisetunne ütles ammu juba, et midagi siin muutub. Tegelikult ei ole siin tõesti metsikuid kulusid, võttes arvesse suhteliselt olematu arenduse portaalis, kus elementaarsed vead on ajast, kui siia tulin. Järelikult ei ole ka palgal it meest (meeskonda) Kõige suurema kulu (server) peaks ära katma need vip kontod, mida inimesed ostavad vabatahtlikult pluss sekskauba (kindlasti kasin) müük pluss mõningane (ka kindlasti kasin) reklaamiraha.
Uute portaalide ihalejatele võin öelda, et samal tasemel valmis portaali hind võiks olla nii kuni 50 tuhat krooni. See on ka eeldusel, et ostetud mingi programm, kus font, taust ära vahetatud ja nipet näpet midagi tehtud.
Portaal, mis loodud vastavalt projektile, seotud e-poega ja muude (laitmatult) töötavate viguritega (jutukas jms) hind on 100-300 tuhat krooni. Nii et mõelge ise edasi.
Ma võin saladuskatte all öelda, et mul on mõttes mõlkunud üks uus unistuste seksi (ja tutvumise) portaal, mis trumpaks üle sie ja iha mõlemad, aga mine tea mis tulevik toob...