Foorum
2010-03-11 14:02
täpselt sellest ma rääkisingi ... siin ei tohi konkurenti mainidagi .. isegi mõistatusena mitte
Tundub et iha.ee adminnidel käed-jalad tööd täis
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:07
ok ma sain juba vastuse tänks vastajatele
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:08
Tänan samuti vastuste eest!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:09
päris äge koht oli aga nägemist siis niisama pilte vöin mujal ka vahtida.. iha moto "get rich or die drying"
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:16
Mina näen siin küll pilte edasi ifjm -näopilt on täitsa olemas?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:18
Ja rahavamassid suunduvad SUURE konkurendi poole et seal rahus ja tasuta edasi nahistada
Tundub et iha lehte tabab peagi suur jääaeg
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:44
elame-näeme,mis juhtub aga mina olen kyll nõus natc maksma,täiesti normaalne asjade areng ja see on kasulik just naistele...postkasti ei uputa nõmedused vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:46
Tegelikult ma tahtsingi teada et kuidas pärast seda naiste postkastid elavad?
Evaliina kas on siis tõsi et tänasega on kirju vähem kui tavaliselt?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:50
nõmedaid kirju pole enam jah rõõm missugune
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:54
no tõesti, tegijad ! see on NÕME!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:56
ja see VIP teema on ka nõme, teeks siis mingi nii, et saaks olla eluaegne VIP või midagi!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:59
lugege SIE kasutamise tingimusi mustvalgel mida te virisete väga konkreetne värk-meie sait ja teeme mis tahame ja kui vaja muudame ka reegleid ja kui te meie reeglitega nõus ei ole...siis ärge liituge iha.ee on isegi väga leebe.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 15:06
Sa Charisma oled vist pahadega pundis?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 15:09
Sama teema ka IHA portaali puudutavate küsimuste all
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=13&post=19403

Nõme igatahes
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 15:27
nõme on kergelt kyll nyyd öeldud! ropendada tahaks!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 15:49
No kambapeale raha kokku panna ja mõni asjahuviline it tegelane ka appi ja portaal aga tuleks.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 15:54
No edu teile Charisma oma saidi pekki keeramisega, raha eest erootikat ei müü enam aastaid Olete üle kümnendiku hiljaks jäänud
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 16:02
kas SIEs konto aktiveerimine on ühekordne tasu? et muud asjad seal on tasuta? et maksad selle liitumise tasu ära ja sellega tasulisus piirdub? kas kirjade saatmine, piltide vaatamine ja kuulutuste lisamine on tasuta?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 16:06
ei ole kõik tasuta.... krt need kah kavaldavad seal... reklaami peal ju kirjas, et 10nete panemine registreerimine ja kuulutused on tasuliset... oinad rsk...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 16:13
no vähemalt kirjade saatmine ja KÕIKIDE piltide vaatamine on tasuta (need ju kõige olulisemad, mille pärast inimesed siin üldse on)
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 16:23
nõus suvisepaariga
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 16:25
Hmh kirjad ju siin ka tasuta.
Minu elu see otsus nüüd küll oluliselt ei muutnud.
Vip konto tellides saab u 5 tasuta kümmet ka ehk siis silmarõõmude hindamine odavam.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 16:30
jama lugu jah...peab vist vaatama, et mis tehakse muudel lehekülgedel...ok saan aru kui regamise est pappi küsitakse, aga kaks nädalat saad ainult seda pagana VIP kontot, siis ma ei näe asjal enam mõtet...jõudu omanikele lollide otsimisel...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:03
tyypiline foorum,kus kui arvamust tahad avaldada,pead huntidega koos uluma lugege SIE liitumisetingimusi ise...siis näete täpsemalt
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:03
meie igatahes tegime SIE-sse konto ja kavatseme seal toimetada edasi iha konto küll jääb, kuid siia uusi pilte ei pane ja siin ei toimeta enam.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:09
www.suhted24.ee,,,Lahkusin sealt just selsamal põhjusel,,tasuta ei saanud isegi kirju lugeda,,,rääkimata nende piltide nägemisest,kes minu kontot on külastanud,,,Ja nüüd tulen siia,,,vaatasin algul,et mu arvutil on midagi viga,,,,,See on jama,,,,,,kliente siia see küll ei too,,,See on sama hea,mis alkoholi või tubaka-aktsiisitõus Eestis......raha läheb kõik Venemaale,,,seal odavamad tooted,,,Ja kui tõesti siin enam mingeid pilte ei näe...sest palju neid "tavalisi" pilte siin ikka on,,,siis tuleb tõesti mujale minna,,,,Ju siis omanikud vaatasid,et läheb liiga hästi,,,,,Ma küll tillide paraadi eest maksma ei hakka,,,,,
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:11
täiesti ajuvaba jura,
arvan et see max ndl on, nad ikkagi hakkavad suurelt kahju saama ,kui mitte kohe siis paari päevaga,pilte enam ei panda jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:12
hehee,
,,,,Ma küll tillide paraadi eest maksma ei hakka,,,,,

aga samas, kui neid ei näe on niiiii suuuur probleem
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:16
jätke paar õlut joomata...ja raha olemas minu ennustus on hoopis seline-pole varsti yhtki tasuta portaali eks näete ise.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:33
Vaata kus nüüd kaitsja väljas. Loomulikult kui ei meeldi siis rahvas lahkub. Aga küsimus mida charisma hakkab saidil üksi peale.
Tundub lisaks veel, et foorumit on hakatud ka tsenseerima ja ebamugavaid postitusi eemaldama
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:40
Mina jään seltsi
Peab mingi valemi arglikuks lähenemiskatseks aind välja mõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:41
sul foobiad kallal aix 64 sinu mure muidugi aga saja kõige toredam kylg on see,et nõmedaid kirju pole postkastis puhas rõõm
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:41
asja
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 17:43
Charisma sa ütlesid et lugege SIE kasutustingimusi ...
Need ei erine mitte kui millegi poolest iha.ee omadest (vaid sõnastus on teist moodi)... ka iha.ee-l on sama õigus teha mida nad tahavad. Seega sa ilmselt küsid mis on vahet .. aga ma vastan .. vahe on selles et ühes kohas on kulutuseks ümmargune null ning teises 50 eek / kuu ja arva ära kumb siis soodsam tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:31
ma ei saa aru, kas inimesed käivad siin suhtlemas või ainult tsenseeritud pilte vaatamas? Eeldan, et kõigepealt siiski suhtlemas - seega ei lisandu ju kulutusi üldse... Porri saab ju näha kusiganes
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:39
Suht tagasihoidlikult toimetanud aga nyyd tegi tegedaks. Et peaks olema käsi peseb kätt teema ju. Ehk kui minul on pilt siis ma näen kellegi teise piltti. Kui mina laen pildi ules se on "täpiline" siis makstakse Ihale et seda näha aga minu tasu? Minu tasu oleks see kui ma saaks ennast exponeerides ka teisi vaadata. Ehk mõeldav oleks yhekordne liitumistasu. Ja need kes piltte ei raatsi panna maksaks siis vip vip teenuse eest, mis on ajalise piiranguga. Et meie pildid kaovad siit
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:40
lihtsalt mu üks kommentaar siia rubriiki kustutati
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:40
carisma, ei ole foobia vaid fakt, et postitus eemaldati. Aga kui väga suurt rõõmu tahad, siis pane konto üldse kinni, siis ei saa sa ühtki postitust ja kui 5o eeku taskus sügeleb siis võid selle mõnele prükkarile anda. Rõõm mõlemipoolne.
Evatütar, suhelda saab ka reidis. Asi ei ole ju porri vaatamises, kuidas sa sellest aru ei saa. Ühte kodus küpsetatud leiba ei asenda ükski poe leib
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:42
anaonymus, sul ka foobia. tore on näha, et ma ei ole üksi
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:43
Evatytar.. päriselus käib suhtlemise algus eelkõige välimust vaadates. Kui inimene meeldib väliselt siis tekib huvi ka suhelda.
Kui aga mõnel kasutajal siin on ainult tsenseeritud pildid siis pole ju seda millest kinni hakata et tekiks isu üldse suhelda.
Ning vaadates selliste lehtede ankeetide sisu siis on väga väheseid isendeid kelle ankeedi sisu üldse huvi pakuks.
Seega mis me kokku saame:
... ankeedi info on sisutühi ning ei paku huvi.. pilte ei näe...
Miks peaks sellise inimesega üldse suhtlust alustama?
Ma täna alles mainisin kusagil foorumi teema all et loodetavasti see muudatus toob kaasa inimeste soovi ja huvi täita oma ankeete nii et huvi äratada kuid ma mikskipärast seda ei usu.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:45
ei no mis krdi foobia lihtsalt neil on kontakti juures kirjast et ootavad vastuseid kuidas iha.ee paremaks muuta aga nii see asi neil üldse ei edene kui nad lihtsalt niisama pilte ei näite ja hakkavad raha küsima....las mõtlevad mingi inimlikuma asja välja
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:45
Jah, tegelikult täiesti õige. Pigem on probleem selles, et kui mistahes asja puhul toimub tarbijaskonna suhtes suvaline samm tagasi siis kipub tarbijaskond nii öelda operaatorit vahetama. Ka see osa kellel ei olnud ei enne ega pärast muutust selle muutusealuse detailiga pistmist. Lihtne inimpsühholoogia. Organisatsiooni käitumise aabitsatõed. Mina näiteks vahetasin sisseharjunud kaubanduskeskust lihtsalt selle pärast, et millalgi oli kempsu uks endale mündiluku saanud ja just siis kui mul seda ühel harvadest juhtudest vaja oleks olnud, mul lihtsalt peenraha taskus ei olnud. Nüüd käin juba pikemat aega teises keskuses kuna seal saab täitsa tasuta vett lasta. Ja mul reeglina seda vajadust poodi minnes ei ole. Aga mõnikord võib olla on jälle ja siis tean et saan ilma peavaluta peenraha pärast asja aetud.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:47
jutt jumala õige...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:50
vabandust, aga mul ei ole ükski pilt tsenseeritud, aga samas julgekisn enese ja teiste kasutajate arvamusele tuginedes öelda et erootikat neis pisut nagu oleks - seega ei pea olema ju ka ".. vastu vahtimist" pildid - nüüd ehk tehaksegi rohkem just erootilisi pilte, mida kena vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:51
nujah mis teha ega ükski rõõm pole igavene aga sellega kaovad paljud siit saidilt aga mis teha selle eest et normaalsete inimestega suhelda siin ei hakka maksma küll mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:51
anonymus, pidasin silmas seda, et ütlesid, et sinu sissekanne eemaldati, sama tehti ka minu sissekanega foorimis. Tsensuur möllab täiega. Kodanim charisma nimetas seda fakti foobiaks
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:53
okei -....igatahes vaatab tiksub siin paar päeva veel vblla ja kui ei muutu midagi siis ka minekut siit...alati leiab muu varjandi kuskilt see ajab närvi et nii lamppi ei saa hakata raha küsima ju
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:56
Voldemar, oled õigel teel. Kaubandus kes oma sadadesse tuhandetesse küündiva päevakäibega tahab veel teenida peldikumaksuga ca sada krooni on rotid. Sama asjapärast ei külasta ma poode kes parkimise eest raha tahavad. Peaksin ma siis maksma selle eest, et kauplust külastan
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 18:57
eks kohtume kõik saidil mille nime siin mainida ei tohi uued liitujad võik kasutajanime samaks jätta
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 19:00
mina jätan samaks raudselt
aga võiks mingi kindla koha vaadata ja siis kuidagi üksteisele teada anda
˅ näita rohkem ˅