Njahhh .... loomulikult on raha kõigil vaja kuid tõesti ma kahjuks ei oska raha küsida ega ka raha teha. Minu eesmärk oli see saade iga hinna eest viia tuntuselt nii lakke kui võimalik , usun , et tegin selle. Mis hinnaga ? Selle hinnaga , et ma olen Eesi sõimatuim ja väidetavalt ka Eesti inetuim trans. Ma olen täitnud oma missiooni , täitnud selle kuid kahjuks ei saa sealt saatest kunagi loota arukust ja intelligentsi. Inimesed ei kuula mind mida ütlen ega mõtle aga ütlen veel korra , see saade ongi mõnes mõttes meie ühiskonna peegelpilt , seni kuni keegi selle peale ei mõtle vaid sõimab , ähvardab ja teeb maha saatejuhte , seni ei saa oodata kahjuks saatejuhtide poolt arukust ja intelligentsi. Ma ei usu , et mul sellesse saatesse enam midagi nii põrutavat anda , hetkel kavatsen seda lihtsalt teha nii nagu on ja midagi uut ega põrutavat enam plaanis pole. Ma ei ole staar , selleks tegid mind saate vaatajad ise ... vale on mind sõimata selle eest mind tariti kollasesse meediasse aga kuna seda tehti , siis panustasin sellesse veel , sest kaotada ega võita pole midagi , see mis toimus PEALE KISA ALGUST saate ümber , see on minu enda puhtalt provotseeritud tegevus ja ma ei kahetse seda. Kõik mis on tehtud mingst hetkest on teadlikult tehtud ja ma polegi tegelikult lootnud midagi positiivset kuulda. Kuna positiivne ja mõistusega inimene ei saa ju olla transseksuaal vaid positiivne ja arukas inimene on nn. normaalne ühiskond, need kes esindavadmidagi muud on ja jäävad alati idiootideks ning väärakateks .... vähemalt veel järgmise 30-ne aasta jooksul. Kahju on sellest , et nn. arukad vaatajad ning kommenteerijad ei saanud aru sellest , et nendega mängiti MINGIST HETKEST ALATES meelega lolli , sest see oli nii kuradi naljakas, see nali kompenseeris alandused, sõimu ja ähvardused. Tänan lugemast.