sirruke: meessullerite kohapealt nõus, nendegi suhtes mul nulltolerants. samas neid ka lihtne ära tunda-kes liiga lahkelt (palju) lubab, hui see maksab. või on lollide loll. ja kiitlevad ka naised oma "võitudega" ning oi kuidas veel. tõsi, mina hoian end sellistest parem eemale.
neiuxxx: kusjuures kirun ka seda 101 dalmaatslast. sellest demokraatiamängimisest, mis tegelikult lambakarja nülgimine on, juba ammu siiber. vaadetelt üpris nats.
utha: üldiselt nõus, samas maaslamajale veel jalaga anda, no ei tea.... loodetavasti loll õpib rehaotsa tormamisest, kui ei õpi, siis peaks/võiks ühiskond selle reha tal käest rebida. noh, et ta end lollimaks ei peksaks. kuna loll kes reha otsas konstantselt ratsutab, võib mingi hetk nii põrutatud saada, et ümbritsevatele sellesama rehaga kallale tuleb. a vat siis on nuttu ja hala maa ja ilm täis.
ja üldse meeldib mulle Nõukogude õigusruumis olnud termin "mittetöine tulu". mille eest kenasti rootsi kardinate taha suunati, koos kogu vara konfiskeerimisega, muuseas. esmajoones võtaks käsile börsimaalklerid ja muud õhumüüjad, siis rapiks ka kõikvõimalikke pettureid nii et küll saab. vähem kokki, rammusam supp.