Foorum
2013-07-22 15:29
Lisage siia oma kogemused iha naispetturitelt .Avaldage nimed ja asjaolud.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 15:34
Sain ise petta täna peaaegu kasutajalt musikaas. Pakub webi tahab pool ette ja siis annab vale konto nr aga õnneks on tänapäeval olemas google. AITÄH Googlile.Segased nimed valed pangakontod jne õnneks jagasin matsu lahti. Mehed ärge laske ennast petta.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 15:46
otsige siis googlest porri ja lööge endal lahti. tasuta! siis jääb ära see igavene hala petturitest...
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 16:09
naabrineti ei tasu olla kuri ja seista nende eest kes siin meestelt raha välja püüavad lüpsta
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 16:25
www.cam4.com
TASUTA 24h ja igale maitsele
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 16:41
miks mitte lüpsta, kui lehm leidub.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 17:41
päris nii ka öelda ei saa... nõus, et on lolle, kes ei oska oma rahaga midagi pihta hakata, aga samas need tõprad, kes elatuvadki selliste lollide lüpsmisest, tuleks jalgupidi oksatõmmata ka loll on rahasaamiseks vaeva näinud ja on väärt, et oma raha eest ka midagi vastu saab. aga jah, eks ta teada ole, et 90% meestest ülemine pea verevaegusesse jääb, kui alumine verega täitub...lisa sinna veel alkohol otsa ja....
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 17:49
Seepärast ma neid eelistangi, kel ülemine pea aktiivsemalt töötab....
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:06
Aga siis ei ole selle alumise peaga midaig peale hakata.
Milleks teil siis meest vaja on? Võtke mingi targem naine, kui leidub.

Rahal peab liikumine olema. Mis sest ikka sukasäärde koguda.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:09
ehei. enne mingu või koid sisse, aga tõbrastele eisentigi samamoodi saadan ma linnapeal ka kõik kerjused pikale teekonnale, soovitusega kas tööd teha või pudeleid korjata. suitsuküsijatel soovitan soojalt minna ja osta omale pakk suitsu
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:11
Ja kui mõni tibin tuleb ja seksi nurub, siis ka ei anna jah? Las ostab seksi!
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:12
Töötav ülemine pea ei välista alumise aktiivsust aga vahe on selles, kumb juhtiv osapool on
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:14
No ma ei tea kuids naistel see asi on aga minul ei ole tuumafüüsikust meritähega midagi peale hakata.
Kui siis ainult pappi välja pressida.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:17
Pigem hakkab igav nendega, kelle ainus voorus on mingi kehaosa 20+ suurus
Pealegi naine muutubki meritäheks kui mees ta lolli jutuga oimetuks tüütab
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:20
parma-poiss. tee restart, sul kuskil tugev lühiühendus täna vahel küsimus on hetkel siiski mittemillegisaamise eest rahaandmises, mitte mingi töö, teenuse, kauba, raha eest ostmises vaks vahet neil asjadel. ehk siis- tahad raha, tee tööd. lihtne. antud juhul ma ei sukeldu terminoloogiasse, mis nimelt on töö ja mis mitte, fakt on see, et petmist ja teiste seljas liugulaskmist minusugune vanamees tööks ei pea. sigaduseks hoopis.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:34
Vaba. Aga andmise-aitamise rõõm?

Ja teema algataja võiks siis nimede etteladumisega algust teha ehk.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:43
Mehi-sullereid on ka sama palju ja rohkemgi..Lihtsalt naised ei kurda nii nagu mehed! Täpselt nagu naised ei kelgi oma intiimeluga, aga mehed ??
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:48
Ma olen nii mõnegi iha tädi käest kuulnud, et kuidas teda seal mingi poiss armastab ja siis seal ka veel oodatakse aga ise tahab ikka kolmanda juurde minna hoopiski.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:49
100% true sirruke

aga vabakuulaja miks sa neid sullereid taga ei kiru kes toompeal on ja igapäevaselt sinu taskutes tuulutavad? jube töö ju oma paksu rasvast pepsi toolil leotada ja igasugu asja välja nuputada kuidas rohkem pappi saada sinukäest...
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 18:57
vaba, saab küll öelda, kui mina seda mõtlen. mõeldud, tehtud.
ma võin lõputult nendele haavadele soola raputada, kaks kilo soola haavale. palun. ja kui keegi mult soola käest ära rebib, siis rebin ma selle tagasi ja teen veel.

ma väidan, et kumbki pool pole oma tööd ära teinud või tegi seda poolikult, lõpetamata töö. pettur oli ehk natuke „töökamgi“, kui petta saanud/petetav mees. arvaks nii.
eeskätt võiks endaga tööd teha ja siis, kui see töö hästi tehtud on ja endale midagi ette heita pole, võib teiste tööst vigu otsida. või kiruda teenuse pakkujat, kui tegeleti teenuse ostmisega.
mis sellest teemast pidevalt otsast alustada? mida sellega saavutatakse? tuleb kellelgi aru tagasi selle peale?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 19:07
soola võib ka, aga ma kasutasin hetkel küünelakki, värv ,,chili chokolate,,. muidugi sihtotstarbeliselt, see cam teema on ju igav juba.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 19:37
sirruke: meessullerite kohapealt nõus, nendegi suhtes mul nulltolerants. samas neid ka lihtne ära tunda-kes liiga lahkelt (palju) lubab, hui see maksab. või on lollide loll. ja kiitlevad ka naised oma "võitudega" ning oi kuidas veel. tõsi, mina hoian end sellistest parem eemale.
neiuxxx: kusjuures kirun ka seda 101 dalmaatslast. sellest demokraatiamängimisest, mis tegelikult lambakarja nülgimine on, juba ammu siiber. vaadetelt üpris nats.
utha: üldiselt nõus, samas maaslamajale veel jalaga anda, no ei tea.... loodetavasti loll õpib rehaotsa tormamisest, kui ei õpi, siis peaks/võiks ühiskond selle reha tal käest rebida. noh, et ta end lollimaks ei peksaks. kuna loll kes reha otsas konstantselt ratsutab, võib mingi hetk nii põrutatud saada, et ümbritsevatele sellesama rehaga kallale tuleb. a vat siis on nuttu ja hala maa ja ilm täis.
ja üldse meeldib mulle Nõukogude õigusruumis olnud termin "mittetöine tulu". mille eest kenasti rootsi kardinate taha suunati, koos kogu vara konfiskeerimisega, muuseas. esmajoones võtaks käsile börsimaalklerid ja muud õhumüüjad, siis rapiks ka kõikvõimalikke pettureid nii et küll saab. vähem kokki, rammusam supp.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 19:39
Krt, kes siis mu merivälja häärberi maha müüb, kui maaklerid pokri pannakse?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 19:45
jään esialgse arvamuse juurde. ma isegi ei vaevu sel teemal enam vaidlema.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-22 20:30
nõus, utha.
˅ näita rohkem ˅