Foorum
2013-07-10 16:57
Ma ei tea, kas ma olen friik või mis elukas, kuid mind haigelt erutab teadmine, et naine ihkab enda sisse ühe õhtu jooksul mitut riista. Seega mõtlesin uurida, et kuidas siinsete foorumi külastajatega on? Kas on siin julgeid võõraid, kes oleks valmis tuttavaks saama, et aeg-ajalt kohtuda mitmekesti, et nautida seksielamusi. Eelduseks oleks muidugi, et kõik osapooled on 110% heterod. Kui keegi tahab privaatselt enda soovist teada anda, siis võib mulle alati ka postkasti kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-10 17:15
siis ei saa ikka "110" % hetero olla, kui panna samasse auku, kus eelnevalt on "110" %-ne "hetero" käinud
˅ näita rohkem ˅
2013-07-10 17:29
Selle loogika kohaselt oleks kõik mehed natuke homod, kes just ei pane vaid süütuid naisi.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-10 17:48
Kõik mehed ongi natuke homod.
Ma arvan, et kui oled nõus 2M+N variandiga, ju sa kuskil 90% hetero oled.
Mõtle ise: samas voodis sinuga on kõva riistaga teine kutt, aga äkki ta läheb sulle kogemata vastu või siis teete sandwitchi ja munad käivad üksteise vastu. Või siis teed keelekat naisele peale sead, kui teine on sealt oma riista välja just võtnud.

Ma arvan, et 110% ei ole keegi hetero.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-10 17:57
Kus nüüd tulid taadud ja baabad noort meest valgustama ja elutõdesi jagama... Unkimunki, mina usun et sa oled hetero, ääretasa nende protsentidega... Sulle lihtsalt meeldivad kerglased naised
˅ näita rohkem ˅
2013-07-11 12:08
Võid olla lihtsalt uudishimulik katsetaja,see ei tee veel sinust omasooiharat meest

Reaalsuses juhtub asju,mis ei mahu fantaasiatesse.
Ja võib ka juhtuda,et ei ei juhtugi midagi.

Elul oo omad seadused
˅ näita rohkem ˅
2013-07-11 12:35
Huvitav mis moodi see "heterosuse protsent" sexi kvaliteeti parandab?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-11 18:19
Ma lugesin alles nüüd pealkirja korralikult...
˅ näita rohkem ˅
2013-07-11 21:03
100% on tervik. Ehk siis klaas on 100% vett täis, kui veel üks piisk juba selle üle ajaks. Seega 110% heteromees minu nägemuses on mees, kes homodele peksa annab, sest ta heterosus ei mahu talle endale sisse ära ja tahab teistele ka jagada.
Järelikult 110% hetero on kaunis debiilne isend, kes iseendaga hakkama ei saa. Milleks sihukesega voodisse minna? Kui sa tõesti kogemata teda puudutama juhtud, siis annab ta sulle lõuga. Kui valest kohast ja rohkem kui korra puudutad (kaks meest korraga naise kallal, munad võivad ikka kokku puutuda), siis lõikab sul peale seksi kööginoaga riista otsast.

Paljudele meestele meeldivad naised, kes on veidi või palju kerglasevõitu. Seega meestepoolset gruppi (kus on umbes 95% heterod ja probleeme ei teki) pole raske kokku saada. Naise leidmine võib keerukamaks osutuda, eriti kui teemaalgataja alustuseks sihukeste 110%-juttudega välja tuleb. Jube lihtne on sellise lollusega oma maine naise silmis ära rikkuda.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-11 22:42
to smsmart
väga nõus

Teiseks, mis siis saab, kui naine kükitab kahe mehe vahel ja võtab korraga mõlemilt suhu, peenised puutuvad kokku, õige naine "klopiks" veel neid kahte märga peenist omavahel kokku
samal ajal mehed võiksid ju ka vastastikkust hellust näidata nii omavahel, kui naisele

Grupiseks peaks vaba olema igasugustest lollidest protsentidest, paika kindlasti tuleb panna teatud spetsiifilised reeglid,
Aga see, et kui kogemata riivan kehaga või millegi muuga meest, siis paanika " ega mingi pede ei ole " siis see on lihtsalt idiootsuse tipp

Ei ole vaja oma tegelike soovidega peita end heteroseksuaalsuse taha, kui ikka soov teise mehe riista käes hoida või miskit veel teha, siis küsi, ja küsi otse

Olen olnud ka grupiseksis, kus paar meest mitu korda hirmunult küsisid, et kas kõik ikka 100 ja üle selle % heterod
"seansi" lõpupoole muutsid mehed aga oma meelt, ja õieti tegid,
tähtis on nauding, tunda midagi uut jne
˅ näita rohkem ˅
2013-07-11 23:06
tunnistan ausalt et lillad mulle ei meeldi, varemgi siin sel teemal sõnavõtnud ja kes mind teavad need teavad seda isegi samas lesbiliste naiste vastu pole mul kunagi midagi, seda enam kui nad bi-d
samas teemast, ma ei väidaks kunagi enda kohta 100% hetero. sest nagu siin varem mainitud, siis grupikat tehes puutub mingil hetkel ikkagi ühe mehe riist teise mehe riistaga kokku, või mõni muu paljas kehaosa puutub teise mehega kokku. mingist võileiva teemast ei tasu vist rääkidagi või sellest kui naine suudleb peale seda kui on teist riista imenud
õiges saunas kus paljalt ollakse või dushi all vist ka sellised 110% hetero mehed koos teiste meestega ei käi. sõpradega väikses saunas on ju ka võimalus et puutud teise kehaga juhuslikult kokku
või kui peaks tekkima olukord kus tuleb kedagi, kasvõi oma sõpra elustada, ning kunstlikku hingamist teha, kõik juhilubade omanikud ja sõjaväes käinud peaksid seda ju oskama, ei saa ju need 110% heterod ometi teise mehe huuli puutuda

seega mina end 100% heteroks ei pea, võibolla 99% aga grupp kus mitu meest ja naine, sõltub seltskonnast. kui kõik suudavad end vabalt võtta ja kirele alluda, jäädes siiski hetero piiridesse, siis minugi poolest
˅ näita rohkem ˅