Alati on erinev põhjus selleks. Mina näiteks pole kedagi blokeerinud, just vaatasin järgi. Ilmselt blokeeriksin, kui keegi väga järeleandmatult midagi taga ajaks aga enamasti mulle meeldib väidelda, seega huvi pärast juba ei blokeeri. Ma arvan, et paljugi blokeeritakse ka selle nõrkuse pärast - pole enam kuskilt mingeid argumente võtta ja siis ju lihtsam suhtlus katkestada. Kuigi alati on võimalus leppida ja välja öelda, et kahe inimese arvamus läheb lahku ja konstanteerida lihtsalt fakti, et pole mõtet kakelda selle üle.
Mind on ka blokeeritud nii, et ma tõeliselt põhjusest aru ei saa ja kaldun arvama, et kasutaja tegi seda puhtalt rumalusest või siis kuidas öelda - nõrkusest - kartes, et talle öeldakse midagi vastu ka peale selle, et ta ise sõimata oskab. Samas olen ka peale blokeerimist paari konto alla sisse loginud ja kirja saatnud, peale mida on sõbralikult blokk maha võetud ja sõjast loobutud. Eks see oleneb tujust ja paljudest asjadest. Ja mariha'l täiesti õigus - solvuda pole siin küll millegi peale - internetis igasuguste meeleolu ja tujuavalduste südamesse võtmine on üldse nagu imelik.