Foorum
1
2
2013-06-19 18:37
las jääda see sait mahahindajatest ajukääbuste päralt.Imetlege ennnast seni kuiniks.......... Hüvasti!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-19 22:19
Nõme on nagu see, et mõnedel ...näiteks teil olid jumalast pädevad pildid. Ja siis mingi ajukääbik, kes ise nagu millegiga , ka eluga hakkama ei saa tuleb ja sittab siin kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-19 22:25
Mina küll mingi lolli või lollide pärast saba jalgevahele ei pane ega plehku pistaks. Kui nii teeksin, siis see hull ju on oma eesmärgi saavutanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-19 23:09
eesmärgini on veel palju maad piidrike
˅ näita rohkem ˅
2013-06-19 23:11
Värdjas rozannake, edu Sulle selles mõtetus töös.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-19 23:38
stecker sinu 10 ladumine on tõesti tühi töö ja vaev aga mis teha piider on piider, petuh
˅ näita rohkem ˅
2013-06-19 23:43
Rozanna värdjas, 10 ikka mahlasem number. Aga sinu ajumaht ju olematu, nii et ega sa peale ühe muid numbreid tunne.

Ja veel seda, et sinu värdja öine tõmblemine on ju ilmne näide tühikargamisest.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-19 23:49
irw, tüüp paneb kella ööseks helisema, teeb kiire ona ja siis ihasse midaiganes enda aju onamiseks tegema!
Klaviatuur juba liiga palju ei kleepu või vahetad neid nagu varikaid?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-20 00:03
Ma ka lähen otsin nüüd Kenasuudluse üles ja arutame seda öist tegevust. Saab paar tunnikest silma ehk looja ka lasta, et siis kella plärina peale uue konto tegemisele keskenduda.

Kurat, aga ihapaarikesel polegi ju pilte mida hinnta. Olgu pealegi, et pole, aga varikas ju leiba ei küsi, las ootab paremaid aegu.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 15:57
Marquis, täiesti sinuga päri. Need olid reaalsed paarid kes ka tegusid tegid ja ka teistele siin silmarõõmu valmistasid. Muideks Latika lahkus samal põhjusel siit. Kusjuures ka väga toredad inimesed.
Nüüd on lollikesel pidu majas, toppis oma pilte kogu naiste topi ja paaride topi täis. Varsti see sait ainult kenasuudluse ebareaalsetest kontodest koosnebki. Suht nõme värk.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 16:00
Nagu praugugi. Lollike käib iga poole tunni takka meie piltidele ühtesid ladumas. No on lammas.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 16:49
Sa mõrd vih-liha-ihapaarike jookse auto alla või hüppa kreissae vahele, siis saad sellest vaevast lahti. TOP on sul vist surres ka mõttes, sest oled sellest nii sisse võetud. Kunagi keegi midi18 võttis ka siin samal teemal sõna, kuid lõpuks sai aru, et pole mõtet tuult tallata. Ei tea millal sul tainapea see kohale jõuab, et ise ju tekitad siin oma mölaga endale vaenlasi. Paar nädalat tagasi otsustasin ka võitlusse astuda ja seda just sinu raipe vastu. Sa väärakas mõrd värised nagu sandi vitt tuules ja aru ei saa, et võiksid midagi mõistliku teha.

Ja ära nuta siin taga neid, kes on või olid samuti TOP-i sõltlased, nii nagu sina mõrd oled. Sa pasandad siin juba mitmendat nädalat, kuid näe Kenasuudlus on ikka TOP-is ja isegi päeva VIP. Tule maapeale värdjas ja lepi sellega, et sinu mölin siin ei muuda midagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 17:07
juba mitmendat korda teen ma paari kasutaja suhtes ühtesid ja samu tähelepanekuid.
nimelt olen näinud neid ihapaarikese poole pöördumas viisakusavaldusega „sina mõrd“, mis minu arust on omane ja viitab naisterahvale. samas kasutab seda kontot ainult paari meespool, kui ma ei eksi. milles asi
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 17:30
Veel üks ebaloogiline asi ma pöördun kenasuudluse poole ja mulle vastab kallake. Kuidas saab üks meeskonto olla sellest nii puudutatud kui ma räägin kenasuudlusega???
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 17:32
Kohe tuuakse stecker mängu........
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 17:32
Utha, oled uurija või. No ma ei saa aru, mis sõnu võivad naised kasutada ja mida mehed. Kas Sa hakkad ka mind seostama Kenasuudlusega. Oled vääral teel. Mul pole selle naisega mitte mingit kokkupuudet. Ma lihtsalt tahan selle hullu viha-liha-ihapaarikesega sõdida, sest tema hull on ju siin selle teiste sõimamise ja süüdistamisetega lagedale tulnud.

Kas see,m et ma ihapaarikese kohta mõrd ütlen, kuulub ainult naiste sõnavara hulka. Ja tegelikult Sa ju oled selline, et keerutad tolmu üles ja siis tõmbad uttu. Olen seda mitme teema juures täheldanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 17:34
Kahju teist ullikestest,mingid varikontod mahahindamised,tüli missugune
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 17:36
Elu peab ju kuidagi huvitavaks tegema, kui muidu ei saa siis TOP ja VIP aitab
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 17:55
Elus ju palju normaalsemaid asju millega tegeleda
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 17:55
teate, imege õige mu keskmist sõrme. kuradi hullud. ma ei viitsi ühegagi teist sõdida ja mõttetult võidelda. kah mul teema, mille pärast keema minna.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 17:57
Kes nüüd keema läks? ,sul tuleb auru ka kõrvadest
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:04
Mina ka pole keema läinud. Ma lihtsalt küsisin Uthalt üht koma teist. Kuid Uthal see loll komme, et lihtsalt tolmu keerutada. Uthal ehk pohmell. Täna ju ikkagi Võidupüha ja jaanilaupäev.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:07
õppige ajaloosündmused selgeks. TÄNA ei ole midagi. täna on laupäev, lihtlabane laupäev, homme on Võidupüha ja jaanilaupäev, ülehomme on Jaanipäev. aga noh, kuna eile oli suur rahvuspüha nimega reede, mil PEAB end koomajooma,siis...jah...
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:09
Sorry, tegin vea. Loomulikult homme on need tähtpäevad.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:12
See mitmepoolne nõmetsemine on kestnud juba pikka aega. Loomulik,inimesed muutuvadki nõmedaks, kui genereerida selleks sobiv situatsioon ja keskkond, mina näen siin suurt süüd sellel saidil. Mingisuguse arendusega ei tegele siin keegi, aga peaks. Kuni ei tule paremat ideed,võiks selle topi ja hindamise üldse ära kaotada, ja siis vaadata, mis teha, lubada hinnata iga pilti ühelkasutajalainult üks kord, vms. Teine asi need multikonto omanikud, varikonto tegemine ei peaks nii lihtne olema.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:15
nõus, Mik . üks inimene/paar, üks konto. ellimineerida ratestumis-hindamis-pingerida. aga viimast ei saa,viimasega teenitakse. "vürtsikamad" sõnavõtjad foorumis,kes end inimese moodi väljendada ei oska, võiks kah elliminatsiooni ohrviks langeda. kõike, isegi idiootsusi, saab võrdlemisi viisakalt väljendada.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:18
jah, kallake, mul on meeles. sa küsisid mult üle, miks ma arvan, et sa kahepalgeline oled. sellepärast, et mulle viirastus korraks, nagu mängiks keegi siin käpiknukkudega kahel käel. kui mitte mitmel. kord nagu räägitaks kallakese häälega, kord..... ma ei hakka enam pakkuma, kelle häälega, sest ma muutsin arvamust vahepeal. aga vahel viirastub näiteks, et mehekonto taga on hoopis naine ja vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:30
No nii MicKhan ja vabakuulaja meeldiv kuulda konstruktiivset dialoogi. Meil sama mõte. Olukord on kujunenud selliseks, et täiesti normaalsed paarid ( räägin paaridest kuna see on meie ampluaa)hakkavad ihast lahkuma.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:41
Utha, huvitav oleks ikkagi teada, kellega mind seostad. Ma olen üks ja ainus, mul pole siin kõrval ei Kenasuudlust, ega ka viha-liha-ihapaarikest. Kenasuudlusega pole ma isegi mingit dialoogi pidanud, sest pole olnud võimalust. Ihapaarikesega aga sõdin siiin jätkuvalt, sest see sigitik on lollimast lollim. Tema sõim on juba pikemat aega ainult ühte väravasse. Oleks tal siis mingit mõjuvat põhjust siin laamendada. Ja nüüd muidugi olen ma kohe ka Kenasuudluse varikas. Aga mulle see ihapaarike lihtsalt käis oma mölaga närvidele. No kaua võib siin ühte ja sama jahuda.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:50
Kallake= kenasuudlus, närvidele käin ma ainult kenasuudlusele selle nimekirja pärast. Suht ebaloogiline et üks kõrvaltvaataja võib sellest niimoodi enesevalitsuse kaotada. Kui sa pole kenasuudluse varikas siis on sinuga veel hullemad lood kui selle eneseupitajaga.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:57
kallake, come on. mul pole viitsimistki seostada siin kedag kellegagi. ainult uitmõte paariks või kümneks minutiks, mis tähtsust sellel enam on. mina nende vihjemängudega kaasa minna ei taha. sellepärast, et sa pidevalt kellegi arvamuse pärast põed, sa selles võitluses sees oledki. ma arvan nii. ärge põdege ülearu. lisaks on isiklikult mul on lausa imelik meesterahvaid sellise teema ümber „mõrdadega“ samal tasemel võitlemas näha. ma ei saa sellest aru.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 18:59
Viha-liha-ihapaarike, minuga on kõik jumala korras. Nii et ära muretse. Ok olen kõrvaltvaataja ja siis, kas mul nagu polegi sõnaõigust või. Ja Sina juba enne minu siia tulekut pritsisid siin tuld ja tõrva, kes püüdsid selle daami kaitseks välja astuda. See et sa siin päevast päeva mölised, ikka üht ja sama, on ju ajuvaba. Mul õhtuti hea meelelahutus Sinuga siis sõdida. Õnneks mul on päeval muud teha, et siin oma aega raisata. Nii lihtne see onngi. Mida veel soovid teada?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 19:06
No meil on vähemalt eesmärk, selle kenasuudluse häirivaid tegusid paljastada. Aga mille vastu sina võitled. Nende vastu kes julgevad ja tahavad olukorda normaalsemaks muuta???????
Aga selles on sul õigus, täna on siin küll istutud, nüüd trenni...........
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 19:49
Ihapaarike, väga huvitav ajaviide siis, kui eesmärk silme ees, kuid tulemust mitte mingit. Kui ma ei eksi, siis peale Kenasuudluse häirivate tegude paljastamist, ta ainult tugevdab positsiooni. Nagu tallad mõtetult neid pedaale, kui kuhugile ei jõua. Ja tunnistan, et olen talle ainult ühe 10 andnud. Kuid ole nüüd mõistlik ja saa aru, et need tema hindajad pole ju tema varikad.

Mina ei võitle tegelikult, vaid tahan sinu tähelepanu juhtida sellele, kas on ikka mõtet kõiki, kes teda hindavad kohe Kenasuudluse varikateks tembeldada.

Ah ja, kas võin sinu ukse taha lilledega tulla. on selgunud tõsiasi, et Rozanna polegi Sinu varikas. Ma isegi tean, kes see olla võib. Ma palun siiralt vabandust, et sind selle kontoga seostasin.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 21:21
issand jumal kui romantiline

nagu Tonkuijott, võitleb kallake varikate nimel tuuleveskitega
tõelised mehed polegi veel kadunud
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 21:28
Sina naturaalne loll korista oma kondid, sest muidu võib juhtuda nii, et Sul polegi midagi koristada. Küll Sinu patud ka kunagi päevavalgele tulevad.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 21:31
azzaa, ähvardus lasti lendu
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 21:36
kallake, igalühel on oma luukere kapis peidus, aga õnneks ei ole ma ise seal kapis

aga koristama võid küll tulla, näiteks peale jaani oleks hää aeg, siis oleks küll korsitajat vaja
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 21:42
Naturaalne loll, unista edasi ja tegele oma asjadega, kui Sul neid üldse on. Koristama võid kutsuda oma head sõbrad, kelle eest siin rinna punni ajasid.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 21:47
ma nii lootsin, ise ju enne lubasid et tuled mulle koristama, kahju, ma nüüd nii kurb

mis sõbrad, ma ikka rohkem üksikhunt - "ulun kui hunt keset lambakarja..."
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 21:53
Lootus sureb viimasena, koos Sinuga. Ja see mida peale joomapidu unes näed, ei ole veel reaalsus. Aga Sa looda edas,i siis on Sul vähemalt elul mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 22:02
ei tea, kui ikka iha topis pole ja varikaid ka pole, siis vist pole elul mõtet
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 22:09
Ära nuta. Ok TOP pole enda teha, kuid varikaid võid vorpida palju tahad. Kuid kas sa sellega hakkama saad, selles on küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 22:18
ega ma jah pean sinusugustelt veel palju õppima

arvan et ma ei saaks hakkama
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 22:24
Noh näed, ära siis tõmble siin nii palju, kui oled saamatu ja äpu.

Suuga teed suure linna, aga oma käbaratega ei oska midagi peale hakata.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 22:30
jah oskaks ma ka oma käbaratega nõnna usinalt kontosid luua ja intriige punuda

ma nagu edward käärkäsi, kui mõni lilla ligi tuleb siis puudutuse asemel kohe naksti maha
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 22:42
Naturaalne loll, ära ole kade. Selle kadedusega ei jõua sa kuskile. Ole õnnelik, et hing veel see ja keegi kogemata pole Sind maha löönud.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-22 22:46
just ja mida vähem sul konkurente seda parem

aga maha võiks küll mõni kobedam mimm tõugata, rohkem ikka meelega
˅ näita rohkem ˅
2013-06-24 12:12
kallake, sa püüdsid päev või kaks tagasi provotseerida mind välja ütlema, kelleks ma sind pean, aga siis ma keeldusin sinu ees neid vihjeid avamast. kuna ma polnud sinu käitumises kindel, siis pidasin paremaks sinu esitatud väljakutset eirata ja kuni selginemiseni selle mõte õhku jätta. tegelikult olin ma kuni praeguseni arvamusel, et ma seda uuesti üles ei võta ja et ma võtan üldse selle teema päevakorrast maha, aga kuna sa seda mult nõudsid ja see minult midagi ära võta, siis panen kaardid lauale.
minul neid niikuinii enda käes hoida pole vaja. mul pole sellesse mängu midagi panustada ka olnud. huvide lahknevus. sul aga on ja palju.
see, kuidas sa sulle kätte jäänud kaartidega edasi käia otsustad ja kuidas selle mängu lõpetad, jääb juba sulle vastata ja otsustada.

need mõtted, mis mul tekkisid, põhinevad mõningatel üksikutel pikema aja peale tehtud tähelepanekutel, mingit läbiotsimist selleks tehtud pole ja tunnistan otse, et pole viitsinudki põhjalikumaid tõendeid selle kohta otsida, sest, nagu ma aru saan, siis otsuste täpsus, tegevuse läbikaalutus, ausus ja samuti austus oma vastaste suhtes, õiglus ja ka õigema lahenduse leidmine olukorrale jne, pole minu teada ka siin teemaks olnud.
seega milleks.
ma arvan, et teile, kes te siin teineteisga sõdite, on see sõda rohkem vaja. teile on seda pidada meeldnud. te ei tahagi seda lõpetada. see lõputu võitlus mingite lohepeadega iseloomustab teid kui inimesi hästi.

mis aga otseselt sinusse puutub, kallake, siis tea, et minule sa inimesena siin ei sümpatiseeri. sinu käed pole puhtad, midagi sinus tegi juba varem mind ettevaatlikuks.
näiteks mind isiklikult on häirinud see vaatepilt, kuidas sind ja veel mitmeid kasutajaid pidevalt kenasuudluseks peetakse ning kuidas siis seejuures sina - ja seda mehena, kes sa tegelikult kenasuudlust kaitsed - , seda kõike pealt nähes ja teades, et see nii on, selle suhtes mehena midagi otsustavat veel teinud ei ole (ei ole nagu sinu poolt otsustavaid ja seda sõda lõpetavaid sõnavõtte näinud), kuidas sa lased sellel rahus toimuda ega aita kenasuudlusel sellele nõmedale intriigitsemisele lõppu teha, vaid lood lisaks veel ise uusi intriige juurde. näiteks rozanna ja satine seostamine ja teised teemakohased vihjed.
mehe kohta oled sa hea intrigant, peab mainima, aga kas see ka kedagi sinust kui mehest lugu pidama paneb.
kas meest, kes naistega tagatubades klatshib ja intriige punub, saab ikka meheks pidada?
aga minu praegune arvamus on, et kenasuudluseks peetud kallake on tegelikult stecker. sarnane stiil teil. teiseks olen praegu arvamusel, et endine kenasuudluseks peetud niina40 oli samuti stecker=kallake. niina40= longA1=stecker=kallake võtaks ma selle kokku.
nõme mäng
˅ näita rohkem ˅
2013-06-24 12:21
ma väga vabandan... aga teie essee on vormiliselt natuke mööda
˅ näita rohkem ˅
1
2