kallake, sa püüdsid päev või kaks tagasi provotseerida mind välja ütlema, kelleks ma sind pean, aga siis ma keeldusin sinu ees neid vihjeid avamast. kuna ma polnud sinu käitumises kindel, siis pidasin paremaks sinu esitatud väljakutset eirata ja kuni selginemiseni selle mõte õhku jätta. tegelikult olin ma kuni praeguseni arvamusel, et ma seda uuesti üles ei võta ja et ma võtan üldse selle teema päevakorrast maha, aga kuna sa seda mult nõudsid ja see minult midagi ära võta, siis panen kaardid lauale.
minul neid niikuinii enda käes hoida pole vaja. mul pole sellesse mängu midagi panustada ka olnud. huvide lahknevus. sul aga on ja palju.
see, kuidas sa sulle kätte jäänud kaartidega edasi käia otsustad ja kuidas selle mängu lõpetad, jääb juba sulle vastata ja otsustada.
need mõtted, mis mul tekkisid, põhinevad mõningatel üksikutel pikema aja peale tehtud tähelepanekutel, mingit läbiotsimist selleks tehtud pole ja tunnistan otse, et pole viitsinudki põhjalikumaid tõendeid selle kohta otsida, sest, nagu ma aru saan, siis otsuste täpsus, tegevuse läbikaalutus, ausus ja samuti austus oma vastaste suhtes, õiglus ja ka õigema lahenduse leidmine olukorrale jne, pole minu teada ka siin teemaks olnud.
seega milleks.
ma arvan, et teile, kes te siin teineteisga sõdite, on see sõda rohkem vaja. teile on seda pidada meeldnud. te ei tahagi seda lõpetada. see lõputu võitlus mingite lohepeadega iseloomustab teid kui inimesi hästi.
mis aga otseselt sinusse puutub, kallake, siis tea, et minule sa inimesena siin ei sümpatiseeri. sinu käed pole puhtad, midagi sinus tegi juba varem mind ettevaatlikuks.
näiteks mind isiklikult on häirinud see vaatepilt, kuidas sind ja veel mitmeid kasutajaid pidevalt kenasuudluseks peetakse ning kuidas siis seejuures sina - ja seda mehena, kes sa tegelikult kenasuudlust kaitsed - , seda kõike pealt nähes ja teades, et see nii on, selle suhtes mehena midagi otsustavat veel teinud ei ole (ei ole nagu sinu poolt otsustavaid ja seda sõda lõpetavaid sõnavõtte näinud), kuidas sa lased sellel rahus toimuda ega aita kenasuudlusel sellele nõmedale intriigitsemisele lõppu teha, vaid lood lisaks veel ise uusi intriige juurde. näiteks rozanna ja satine seostamine ja teised teemakohased vihjed.
mehe kohta oled sa hea intrigant, peab mainima, aga kas see ka kedagi sinust kui mehest lugu pidama paneb.
kas meest, kes naistega tagatubades klatshib ja intriige punub, saab ikka meheks pidada?
aga minu praegune arvamus on, et kenasuudluseks peetud kallake on tegelikult stecker. sarnane stiil teil. teiseks olen praegu arvamusel, et endine kenasuudluseks peetud niina40 oli samuti stecker=kallake. niina40= longA1=stecker=kallake võtaks ma selle kokku.
nõme mäng