Enesemüük , seksitööstus erinevates variatsioonides on ja jääb alati ... selle üle ei tasuks ei naistel ega meestel vinguda. Oma isiklikust seisukohast olen 100% ka selle poolt aga see selleks. Siin on tekkinud teema aga selle üle, et miks ihas on neid nn. sposori otsijad ainult aga miks ei peaks olema , ma ei taha mehepoegade kapsaaeda visata kiva aga kahjuks see nii on. Nimelt ma kujutan juba ette ja olen natke ka sellega kursis, et mis kirjakesi naised saavad ... eks info ikka liigub ju ja kui naine saab kirju kus mees kiidab oma suurt türa ja kui nägus ta on ning kappab aga oma limusiiniga naise juurde koju aga ise midagi ei paku vastutasuks, siis naine hakkabki pappi tahtma. Siin mehepojad ütlevad , et nad ei viitsi nagu eriti tõestada seda , et peale noksi toppimise augukestesse ta ka suhelda oskab ja muud kvaliteetaega soovib pakkuda. Ma ei tea mitu miljonit korda on seda mainitud nii mina kui ka naikad , siis raha ei küsiks keegi kui natukene oleks viitsimist mehel ka välja pakkuda , seda , et ta siis püüab olla huvitav vestluskaaslane , ta püüab ise ka millegagi panustada ja materjaalne pool on tähtis, sest miks peaks vastaspool andma talle kahel käel kohvi , miks peab vastaspool teda vannitama ja toitma omal pinnal ? Miks peab ainult vastaspool panustama oma aega ja fakt on see , et kõik need hüved mida tarbitakse teise pinnal ka maksavad selle teise inimese jaoks. Aina enam levib tendents kus mehepoeg marsibki sulle kaks kätt püksitaskus uksetaha ja eeldab , et talle antakse kõik kätte , ise ta arvab, et tema nn. mini-mõõdus hiiglane riist on see mis nagu temal pakkuda on ... öokaaaaaa tahan ma selle peale öelda. Minu poolest olgu see till nii suur kui tahes aga no sellised olen lihtsalt viimased ajad sirgelt persse saatnud ja kavatsengi seda edaspidi veel teha. Kurja kas on raske aru saada , et pisike panustamine oleks ju meeldiv ja tõesti sa ei pea ju sadu letti laduma aga no kurat kui sa oled nii koi, et isegi ei suuda mingi kümne õnnetu euro eest isegi poest mingit odavat veinilurri soetada meeleheaks, et sa vähemalt püüad, siis käi perse ... just nii ütlengi. Olen paha, olen ülbe, olen despoot ja olen üldse maailma halvima iselomuga aga no nui neljaks , ma ei vaja selliseid sitahädasi enda tutvusringkonda kes arvavad , et nende mini-mõõdus suur noks on see mis määrab. Kui ikka ajumahtu pole ja kui sa ei oska ise panustada meeldivasse olemisse , siis tulebki teid rahast tyhjaks keppida, sest siis vähemalt on sel kes sind rahuldab olemas rahaline kompensatsioon. Ma juba tean , et ma olen juba selle kõigega mis ütlesin maailma halvim inimene ja mõne arvates peaks ma üldse oma lõuad kinni hoidma kuna ma pole naisena sündinud ja ma ei tea mis sada viga mul veel küljes mõne arvates aga ma olen rohkem kui kindel, et siin ihas on palju naisi kes tahaks teile samamoodi öelda, inisete aina selle üle ett tahetakse sitaks pappi ja naised on litsid aga need litsid annavad teile seda raha eest sest ega paljud teist ei viitsi ega vaevu üldse püüdmagi , et ei peaks maksma.
Ma loen siin kuulutusi aegajalt ikka ja mida ma näen ainult seda kuidas mees tahab kohtuda ja oma seksiisu rahuldada aga huvitavaid kuulutusi kus hakkaks juba mõtlema, et oh tahaks kohtuda , saab ehk kahe käe sõrmedega kokku lugeda ... natuke võiks ju mõelda ja püüda, serveeri oma soovid kenasti mitte ära kirjuta, et sa aina tahad ja see mida sina oled valmis vastu pakkuma on ju ära unustatud. Ma tahan ka aga no näe kurat ma ei saa kõike, selleks , et saada midagi pean ma ise panustama ja siis on mul õigus midagi nõuda ka teiselt. See meenutab seda mulle, et tänapäeval lähed poodi ja igal pool ma kuulen sellist lauset " Ma võtan selle !!! Ja võtan tolle !!! " ... houli mouli ... kuidas võtan, mis mõttes võtan ? Väga harva ma kuulen seda kuidas ostja küsib , et " Ma sooviks osta seda ja palun ... " . Hämmastav.
Ok aga jah ... samas olen teinud nüüd ülekohut meessoole, siis tahaks sajaga ka naiste kapsaaeda visata ühe suure kiva ... kuulge raha lunijad ja kõneaaja lunijad , sms laenud on olemas .... kas on probleem, et ei saa laenu või ? Oled siin seksisaidil ja tahad raha teenida, siis teeni seda oma tutiga mitte ära luni kümmet või viit eurot kõneaega või ma ei tea mida ...
![](https://www.iha.ee/images/smiley/14.gif)