Foorum
2013-06-18 13:32
Praegusel ajal on palju aktuaalsem teema, poliitprostitutsioon ja sellega kaasnevad nähtused. Viimase aja erdaim näide on ühe naiskodaniku sujuv ülejooksmine konkureerivasse MTÜ-sse ja tema avaldus, maailmavaatelisuse kohta, elik et ainuke maailmavaade on see, kui saab püsida nn. pildil ja soojal taburetil, lehvitada kord ninasarviku-, siis oravalipukestega...bling-bling, ja raha tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:35
MicKhan, oma arvamuse kujundamisel võtsin m a aluseks teemaalgataja enda mõtteavalduse. Mul pole kombeks inimesi sildistada, mina tegelen lahterdamisega.

Lihtsalt, mind kui niast solvas selle inimese frustruatsioon ja tegelikult jäi arusaamatuks, mis siis oli selle teema tegemise point. Ma oleks saanud aru, kui tütarlaps oleks pakkunud talle oma neitsilikku veel teiste poolt puutumata keha ja veel suudlemata huuli, aga kohapeal oleks selgunud et krt vana lits
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:41
Sheebatüdruk...

Väiksed kastid, linnaserval
väiksed kastid tehtud tiki-taki
väiksed kastid linnaserval
Sheeba lahterdamas neid
Üks direktor, teine doktor
kolmas hoopis hoorapurikas
kõik nad pandud kastidesse
kõigil neil on nägu üks
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:45
Aikonpoiss, siin sa eksid. Kõik kastid on eri nägu ja eri suurusega

Aga tänan väga armsa luule eest
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:49
Millise mõtteavalduse? Avapostituses pead möönma, et kui selline kuulutus eksisteerib, siis see sisaldab tõepoolest vastuolu. Kui sa otsiksid näiteks sõpra, ja sulle öeldakse, et jaa, ma olen su sõber ja mulle meeldib sõber olla, aga pead sellle eest mulle raha maksma, mis sa sellest siis arvaksid? Või oli kuskil veel mingi mõtteavaldus, mis sind kui naist solvas?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:58
MicKhan, tegelikult solvas mind tema viimane arvamuseavaldus, kus oli selgelt sees sildistamise moment. On olemas inimesi keda ei tohi iialgi jagada ja on inimesi keda tohib jalgealla tramppida.

Aga kui seda sinu mõtet edasi arendada, siis oma isiklikest kogemustest võin sulle ütelda, et mulle on päris paljud mehepojad kirjutanud alguses selliseid normaalseid kirju, millele ma isegi olen vastanud. Rääkinud maast ja ilmast ja siis nii muuseas kohtumist ja nii edasi teemaks toonud. Minu vastus neile kõigile on olnud üks, et mingit sexi loota on mõtetu, aga niisama lobiseda ja erinevatel teemadel arutleda ja suhelda - pole probleemi. Siis on ikka veel üritatud ja oodatud ning loodetud, et ehk ma muudan oma meelt. Paraku minu enesekindlus siiski selles osas vankumatu olnud. Ja kui see on neile tadvusesse jõudnud, et mingit sexi välja ei kooru, on nad kõik parimatele jahimaadele kadunud. Sellest kogumist on jäänud järele ainult üks mees, kellega me tänaseni suhtleme (ilma sexita) ja see on parma. VOT nii, räägime siis veel sellest sulle-mulle sõprusest
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 14:07
huvitav sheeba ankeeti vaadates ei usuksi kõke mis kirjas on aga tekste lugedes koorub välja, et ju ta siis ikka mingil moel ka erandlik on ,. et endale mehe ostma peab ,kui tahab keppi saada, tema välimusega naise puhul peaks ju mehed lausa tormi jooksma, ju siis on iseloomul miski kiiks kyljes, et mehed mööda lähevad,,,
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 14:11
Ma ei viitsi seda otsima hakata, aga usun sind niisama. siin on see sildistamise komme paljudel.
Aga oma näitega tegelikult vastasid oma küsimusele selle teema poindist, selle vahega, et sina pole sellest teemat teinud. See siin on leht, kus ei otsita suhteid sõprust armastust jne, kui otsitakse ja pakutakse, siis on tõenäosus, et kaks sellist osapoolt kokku saavad, on kaduvväike. Nüüd sai selle teema algataja ka pildi selgemaks ja võttis teadmiseks, et see on leht kus otsitakse ja pakutaks seksi ja raha, muud tuleb otsida mujalt lihtsalt ja asi väga selge ja simpel, rohkem selliseid teemasi ta siia ilmselt ei tee
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 14:15
Kõigepealt vaata ennast üle, milliseid sa ligitõmbad või vead, sest elu on elu, sealt leidub kõike ja kõiki.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 14:31
Rein, minu ankeet on huumorinurgake, kuidagi peab ju naine ennast kaitsma nende sponsori pakkujate eest. Paraku pean möönma, et see on suhteliselt tulutu ettevõtmine minu poolt. Enamus pakkujaid esimesest lehest kaugemale ei loe. Ju siis on vererõhk liiga kõrge

KicKhan ma saan aru, et tegelikult tegeled ak sina sildistamisega Ma olen siiski arvamusel, et igal selle saidi kasutajal on väga isiklikud motiivid selleks. Aga nagu teada siis enamus kinnitab reegli, siis siit ka sinu arvamus, et see on pelgalt vaid sait kus saab sexi raha eest. Ma ei saa aru milleks siis on olemas sait litsid.com?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 14:33
Sõbrad, milles on siis tegelikult teemaalgataja mure? Suhtub kõigisse naistesse peale oma naise kui litsi, tarbeesemesse, kes on väärt ainult korraks üle käimist ja siis tuleb foorumisse nutma, et kirge ja tundeid ei pakutudki? Prostituudi juures rahuldust saamast käia kõlbab küll, aga inimeseks pidada ei sobi Viimati vist suhtus Hitler selliselt juutidesse ja demokraatidesse Ja mida teeb samal ajal oma naine? Mehed, te ei saa ju olla ometi nii naiivsed, et oma naine istubki kodus ja keedab suppi põll ees Mehed, ei tasu unustada, et sel ajal kui te ise võõras õunaias raksus käite, käib keegi teine ka teie enda õunaias Loodus tühja kohta ei salli, kui käid oma toru mujal tühjendamas, siis käib kindlasti keegi teine sama tegemas ka sinu naisega.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 14:37
Nimetagem seda eluringiks
Foxi, aga ehk on oma naine nii kole, et kellegile teisele ei kõlba?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 14:43
Sheebatüdruk ütles:"ehk on oma naine nii kole, et kellegile teisele ei kõlba?" No kurat, kas tõesti oli meeskodanikul nii s...tt maitse, et võttis selle, kes kellelegi teisele ei kõlba ja kui see nii oli, siis pole ju kedagi süüdistada peale iseenda ja oma maitselageduse ja.kuidas juhtus nii, et mingil ajahetkel see oma naine kõlbas ja nüüd äkki mitte, kas toimus "kirgastumine" ja mees sai nägijaks mingil imetabasel moel...
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 14:45
sheeba, loota ju võib Muide, ma olen täheldanud, et mõned nõrgema potentsiga ja madalama enesehinnanguga mehed võtavadki teadlikult koleda naise, siis pole ohtu, et keegi teine teda panemas käib, kui ise "komandeeringus" oled
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 14:46
Rein
Miks ei ole hoor inimene aga juuksur on? Mõlemad pakuvad oma teenuseid, mõlemad vahetad sa välja, kui teenus sind ei rahuldanud. jne-jne!
Lõbunaine on avalik naine. Tema müüb oma seltskonda, sealhulgas ka ihulisi lõõgastusi. Kindlasti peab ta olema hea suhtleja ja meeldiv inimene. Ja sina, Rein, tuled väitma, et lits ei ole inimene? Sind ei pea ma inimeseks. Sinu suhtumist ei pea ma inimlikuks
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 15:04
Mind on alati hämmastanud meeste enesekindlus selles osas, et nemad võivad võõrastes aedades raksus käia, aga naistele on sellised privileegid keelatud. Nende puhul on see ju nii loomulik tegevus. Kui naine peaks seda tegema siis on ta langenud naine ja teda tuleb kohelda, kui saasta.

Aikonpoiss, aga vaata milline kirgastumine siis veel mehel oleks, kui selguks, et see sama endaarust isiklikku omandisse kuuluv naine on aastaid ise ka õunaraksus käinud. Paraku mehe ego ja surmkindel veendumus pole lasknud tal seda märgata

Tegelikult pean ma vabandama oma mõtte eest, et mõni inimene on kole. See ei olnud õige. Kõik inimesed on omamoodi ilusad, minu siirad vabandused.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 15:38
Huvitav teema.

Minu arvates me kõik sildistame,aga meie ego saab surmava hoobi,kui jumala pärast keegi meid sildistab.

Ela ise ja lase teistel ka elada-kõlaks vist piisavalt rahutegevalt
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 15:40
Karvased, see on väga hea soovitus, aga paraku on see väga paljudele meesinimestele vastuvõetamatu. Mis teha omamisinstinkt
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 15:47
Eks mehed on ju sajandeid soovinud ja lootnud,et naine oleks monogaamne ,aga võta näpust,ka naised otsivad vürtsi ja vaheldust ja see meestele ei meeldi
Teadagi,kui mees paneb kõrvalt,on ta mees nagu muiste,aga naine,kes võõras kohas maiustama juhtub,on kohe lits.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 16:23
Nii ongi kõige parem, ela ise ja lase teisel elada. Karga ise kõiki ja lase teisel karata. Seks. poks ja murumängud massidesse. Pidu pillerkaar ja hooraelu, need me lahutamatud kaaslased. Minu, sinu ja meie lapsed. Pidev puntratants ja kandletinistamine, nii see Kalevite kange poega ja murueide tütre sugu kestab, nüüd ja igavesti, Aamen
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 16:37
Aikon, pigem austa iseennast ja oma kaaslast ja enne kui oma ihadele voli annad kaalutle, kas sa andestaks oma kaaslasele sedalaadi teo. Ehk, siis ära tee teisele seda, mida sa ei taha, et sinule tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 17:00
Enesemüük , seksitööstus erinevates variatsioonides on ja jääb alati ... selle üle ei tasuks ei naistel ega meestel vinguda. Oma isiklikust seisukohast olen 100% ka selle poolt aga see selleks. Siin on tekkinud teema aga selle üle, et miks ihas on neid nn. sposori otsijad ainult aga miks ei peaks olema , ma ei taha mehepoegade kapsaaeda visata kiva aga kahjuks see nii on. Nimelt ma kujutan juba ette ja olen natke ka sellega kursis, et mis kirjakesi naised saavad ... eks info ikka liigub ju ja kui naine saab kirju kus mees kiidab oma suurt türa ja kui nägus ta on ning kappab aga oma limusiiniga naise juurde koju aga ise midagi ei paku vastutasuks, siis naine hakkabki pappi tahtma. Siin mehepojad ütlevad , et nad ei viitsi nagu eriti tõestada seda , et peale noksi toppimise augukestesse ta ka suhelda oskab ja muud kvaliteetaega soovib pakkuda. Ma ei tea mitu miljonit korda on seda mainitud nii mina kui ka naikad , siis raha ei küsiks keegi kui natukene oleks viitsimist mehel ka välja pakkuda , seda , et ta siis püüab olla huvitav vestluskaaslane , ta püüab ise ka millegagi panustada ja materjaalne pool on tähtis, sest miks peaks vastaspool andma talle kahel käel kohvi , miks peab vastaspool teda vannitama ja toitma omal pinnal ? Miks peab ainult vastaspool panustama oma aega ja fakt on see , et kõik need hüved mida tarbitakse teise pinnal ka maksavad selle teise inimese jaoks. Aina enam levib tendents kus mehepoeg marsibki sulle kaks kätt püksitaskus uksetaha ja eeldab , et talle antakse kõik kätte , ise ta arvab, et tema nn. mini-mõõdus hiiglane riist on see mis nagu temal pakkuda on ... öokaaaaaa tahan ma selle peale öelda. Minu poolest olgu see till nii suur kui tahes aga no sellised olen lihtsalt viimased ajad sirgelt persse saatnud ja kavatsengi seda edaspidi veel teha. Kurja kas on raske aru saada , et pisike panustamine oleks ju meeldiv ja tõesti sa ei pea ju sadu letti laduma aga no kurat kui sa oled nii koi, et isegi ei suuda mingi kümne õnnetu euro eest isegi poest mingit odavat veinilurri soetada meeleheaks, et sa vähemalt püüad, siis käi perse ... just nii ütlengi. Olen paha, olen ülbe, olen despoot ja olen üldse maailma halvima iselomuga aga no nui neljaks , ma ei vaja selliseid sitahädasi enda tutvusringkonda kes arvavad , et nende mini-mõõdus suur noks on see mis määrab. Kui ikka ajumahtu pole ja kui sa ei oska ise panustada meeldivasse olemisse , siis tulebki teid rahast tyhjaks keppida, sest siis vähemalt on sel kes sind rahuldab olemas rahaline kompensatsioon. Ma juba tean , et ma olen juba selle kõigega mis ütlesin maailma halvim inimene ja mõne arvates peaks ma üldse oma lõuad kinni hoidma kuna ma pole naisena sündinud ja ma ei tea mis sada viga mul veel küljes mõne arvates aga ma olen rohkem kui kindel, et siin ihas on palju naisi kes tahaks teile samamoodi öelda, inisete aina selle üle ett tahetakse sitaks pappi ja naised on litsid aga need litsid annavad teile seda raha eest sest ega paljud teist ei viitsi ega vaevu üldse püüdmagi , et ei peaks maksma.
Ma loen siin kuulutusi aegajalt ikka ja mida ma näen ainult seda kuidas mees tahab kohtuda ja oma seksiisu rahuldada aga huvitavaid kuulutusi kus hakkaks juba mõtlema, et oh tahaks kohtuda , saab ehk kahe käe sõrmedega kokku lugeda ... natuke võiks ju mõelda ja püüda, serveeri oma soovid kenasti mitte ära kirjuta, et sa aina tahad ja see mida sina oled valmis vastu pakkuma on ju ära unustatud. Ma tahan ka aga no näe kurat ma ei saa kõike, selleks , et saada midagi pean ma ise panustama ja siis on mul õigus midagi nõuda ka teiselt. See meenutab seda mulle, et tänapäeval lähed poodi ja igal pool ma kuulen sellist lauset " Ma võtan selle !!! Ja võtan tolle !!! " ... houli mouli ... kuidas võtan, mis mõttes võtan ? Väga harva ma kuulen seda kuidas ostja küsib , et " Ma sooviks osta seda ja palun ... " . Hämmastav.
Ok aga jah ... samas olen teinud nüüd ülekohut meessoole, siis tahaks sajaga ka naiste kapsaaeda visata ühe suure kiva ... kuulge raha lunijad ja kõneaaja lunijad , sms laenud on olemas .... kas on probleem, et ei saa laenu või ? Oled siin seksisaidil ja tahad raha teenida, siis teeni seda oma tutiga mitte ära luni kümmet või viit eurot kõneaega või ma ei tea mida ...
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 17:50
Jah kurat. Lits on ka siiski naine ja väärib naisele omast kohtlemist, mitte porri tallumist.
(ise ka imestan et nii räägin)
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 18:03
Ja Tutt. Oled kindel, et Juuksur on inimene?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 18:51
Juuksurid on inimesed. Olen veendunud, et ükski koer, kits või hobune seda ametit esindanud ei ole. Tõsi, kihu rahuldamiseks on neid läbi ajaloo pruugitud
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 19:22
mina ei saa aru, mida neil sponsorlust pakkuvatel meestel hädaldada on? ISE ju pakuvad, mitte üks võõras naine ei tule vägisi neilt raha ära võtma. ja teema algatajale - ei pakkunud see võõras naine ju oma tundeid sulle... tema kirjutas oma ankeeti, et talle meeldib seks, kui selles on iha ja tunded..... sina oma rahakotiga...oled talle ju võhivõõras.... kuidas saab seda üldse oodata, et tundmatu sulle tundeid pakub? eks ta niikaua siis teenindab jobusid raha eest, kuni kellegi vastu need suured tunded tekivad...
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 19:23
sheeba, muidugi pole see sildistamise viga mullegi võõras, aga ma ei üldista, ma sildistan inimesi enda jaoks. Kui keegi küsib, siis ma võin ka oma suhtumise ära sõnastada, teemat ma sellest ei teeks muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 19:27
Tsiteerin, teenindab niikaua jobusid kui see õige vastu tunded tekivad. No kamoon, kas usud lademetes telefoninumbrite vahetusse. Ma leian pigem kodukana, sest olen valitule
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 19:34
MicKhan, sildistamine ja lahterdamine on tegelikult väga normaalne tegevus, sest kord peab ju majas olema ja kõik ühte kuuluva nimetusega asjad korralikult koos pesitsema ja seda kõike samamoodi ka meie peas olevate mõtetega. Ma ei pea seda sildistamist ega lahterdamist üldse halvaks asjaks. Meil kõigil on omad väärtushinnangud ja ennekõike elame me just nende väärtushinnangutele tuginedes.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 19:35
ei, mina ei usu. aga osad usuvad... ja kes neid keelata saab, see nende õigus ju
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 19:36
Tubli Neti!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 19:37
2013-06-18 19:22:32
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 20:02
Jumal lõi mehe maailma valitsema ja naise teda teenima. Paraku on selline maailmavaade liiga tugevasti meie ühiskonda juurdunud ja hulgaliselt leidub mehi, kellele naine on vaid koduloomaks ja ulukiks, keda jahtida.
Nüüd see paljukiidetud sooline võrdõiguslikus. Viiks see siis harmooniani. Ei, naised tahavad ikka täiega jõuda meeste tasemele ja nende trumbiks on see, et nad suudavad teeselda, nagu poleks mehi vajagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 20:11
wrong, jfjm. Sugude vastandamine üldiselt viib kuskile, kus ei ole hea. Päris elus, kui sa vaatad, siis need, kes elavad õnnelikult, ei vastandu teineteisele, ja neid polegi nii vähe.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 20:22
Mehed on toredad ja mehi tuleb armastada, aga pidevalt mehe eest hoolitsemine ja ümardamine ei ole iga naise unistus. Päriselt, ilma teesklusetta! Kristlik maailmavaade on läbi ja lõhki naistevaenulik.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 20:29
Siin lehel teevad ilma ja paistavd silma just need vastandujad. Tundub, et harmooniat siit ei otsitagi, vaid just raju kokkupõrget negatiivse energia maandamiseks, et siis jälle reaalis harmooniat mängida.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 20:50
Olen mõnele sponsorluse pakkujale teinud õiglase pakkumise aga paraku pole neid tegijaid mehi enam kusagil.
Sponsorlus tähendab ju rahalist toetust maksja reklaamimise ja kiitmise eest.
Tikin sponsori nime enda pluusi seljale ja käin siis sellega mööda linna.
Pakkumine on endiselt jõus
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 20:55
Jah, jfjm, siin lehel küll. Aga see leht kuulubki vastavasse lahtrisse
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 21:55
Mitte ainult siin lehel. Suurema osa prostituutide klientidest moodustavad tuhvlialused ja muidu tõrjutud seisundis mehed, kes tahava kah maailma valitseda. Nad ei lähe sinna seksima, nad lähevad võimu tunnetama.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:00
jfjm, kas sa mõtlesid nii, et prostituudi juurde minnakse võimu tunnetama, suhtumisega, et ma sind nagunii inimeseks ei pea, ma lehvitan oma rahanatukest ja astun su laiaks, ma olen sust üle?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:05
Tead jfjm--minnakse ka lihtsalt uudishimust prostide juurde Käivad ju noored mehedki kel oleks tüdrukuid võtta.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:05
Täpselt nii. Moe pärast võib ju ka armastavat ja lahket valitsejat mängida, et teine saaks siis tänulikust üles näidata.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:09
kust sul jfjm sellised andmed? täiesti wrong ma väidan. Ma ei ütle sulle, kustminu andmed pärit on
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:13
Miku, kas sina kepiksid naist, kes sind ei taha, kellele sa oled vastik ja kes on nõus vaid selle pärast. et sa maksad?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:16
Raske vastata, ma pole veel kohanud naist, kellele ma vastik oleks
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:16
Sirruke tõi uue nüansi mis kahtlematta tõene on. Teiseks lõbunaise külastamise põhjuseks näen soovi jääda seksimisel passiivseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:23
No Sirrukesel on lihtsalt noorus juba vananemise märke näitamas Ja siis rääögitakse empsule, kuidas uudishimust prostide juures käidi ja sealt sama targalt ära tuldi..Aga see oli Soomes Sest seal ei olnud kohustust kohe keppida..Poisd tahtsid tüdrukuid näha Olid koos laua taga õlut joonud ja siis head-aega öelnud
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:24
Uudishimust läheb meesinimene prostituudi juurde ikkagi ainult üks kord, no äärmisel juhul kaks, siis on uudishimu rahuldatud. Noorte puhul, ütleme, et see tundub lihtsalt põnev ja erutavalt teistmoodi. Kõigil muudel juhtudel kaldun ikkagi pooldama jfjm-i arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:29
foxy--sul on õgus
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 22:29
Huvitav arutelu meestevahel, kas siis teid pole kordagi kaasarabatud nagu mantel varnast ja siis ole tõsimees.
˅ näita rohkem ˅