Foorum
2013-06-18 07:56
Kuidas Teie sellest aru saate kui sponsori otsija kirjutab oma ankeedis, et seksi muudab tema jaoks kvaliteetseks vastastikune kirg ja tõmme ja tunne ja siis lisab, et ostib sponsorit ja kohta ei oma ja elab karu perses või raplamaal nagu näiteks kasutaja PAKSUKE2,
Kas see tung ja tõmme ja kirg on siis suunatud selle rahakoti poole ? Ja mis summast alates on kirg piisavalt suur, et seda järgida ja jalad laiali ajada kõlbab?
Miks inimesed lihtsalt ei kirjuta, et olen prostituut ja pakun teenust ( see oleks ju aus ja arusaadav kõigile ), vaid jahuvad mingist sponsorlusest.. kas tõesti on IHA sponsori ostijad mingid sportlased, kes kuskil võistlustel sponosri nime ja logoga särki kannavad ? Või on tegemist siiski konkreetselt sexi pakkumise eest kasseeritava tasuga ?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 08:19
loomulikult prostituudid, millest selline küsimus?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 08:35
On olemas ka selliseid prostituute, kes teevad oma tööd kirega, pühendumusega, nii nagu seda teevad iga teisegi ameti esindajad, ainult et jah, miks peaks oma ametit varjama. Kui oled sibi, siis kanna seda nime uhkusega, ega nimi sisu ei muuda, nimetatagu sibi või fekaaliinseneriks.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 09:08
mina saan asjast nii aru, et raha eest seksitahtjad ärgu suurt kirge ja tõmmet oodaku. ega kvaliteetset seksi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 09:27
Kõik "otsin sponsorit" naised ei ole lõbunaised. Mõni otsibki vaid ühte armukest korduvkasutuseks. Kulutused koosveedetud aja eest soovib jätta meespoole katta. Ei midagi imelikku ega müstilist.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 09:27
Mulle on vahest prostide kuulutustes silma jäänud, et :tehke oma pakkumine ja valin nende hulgast parima.
Aga, kui hakkad läbi lillede ja tiba ironiseerivalt siis uurima, et milline on see parim pakkumine on neil suu vett täis ja mõistagi nii nagu nõrgukeste käitumisele kohane, tuleb ka blokk!
Olen aru saanud, et "parim pakkumine" tähendab ainult suuremat lubatud numbrit. See tähendab, et olgugi see pakkuja rõvedik ja pakkumine ei sisalda miskit muud meeldivat, kuid kui ikka number piisavalt suur, siis sobib! Kas tegelikult ei tähenda parim pakkumine mitte justnimelt hinna ja kvaliteedi suhet.
-----------Isegi "parmud" poe taga ei vaata ju mitte ainult õlle(käraka) hinda vaid teevad enne ostu täpse tehte, kuipalju apsoluutalkoholi nad selle raha eest saavad!!!
Uuups.............. võrdlesin nüüd küll "parme" ja proste ............kuid samas ............päris hea võrdlus tuli välja minu meelest!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 09:35
Hästi öeldud, "sportlased, kes harjunud logosi kandma ja sponsoreid omanud" ja sellest tulenev siin seda väljendit kasutama Kes see hakkab tunnistama endale, et ta prostituut?! Nüüd uuem mall, ehk siis sponsorluse asemel öeldakse "Lahkeid" Eks minu lahkus ka maksab midagi, näiteks vastastikune lahkus oleks alati aksepteeritav. Pakume siis meeste ja naiste vahelist võrdsust, millest saanud tänapäeval aktuaalseks teemaks. Tegelikuses, miks naised "lahkeid" mehi otsivad või seda teenust siin pakuvad, tuleneb sellest, et selles võib süüdistada mehi Vaadates meeste kuulutusrubriike.., millest me räägime? Ja milleks süüdistada naisi, kes veel noored ja eluga veits hammasrataste vahele jäänud või kellel elust ja meestest teine arusaam!!!???
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 09:46
No minu arvates saab raha eest ainult renditud augu.. kirest ja tõmbet rääkimine on isegi kohatu,,,viis minutit pärast seda kui oled uksest välja astunud on järgmine mees sama augu kohal oma kirge ja tõmmet otsimas ? Ja kui otsitakse seda yhte ja ainukest, siis normaalne oleks ju , et see yks ja ainuke valitakse inimlike omaduste põhjla , mitte rahakoti paksuse järgi . Aga kui on ikka kuulutus päevast päeva , nädalast nädalasse ,. siis ei oel selel yhe otsimisega mingit pistmist, siis on tegemist pesuehtsa prostitusiooniga ju,, Ja need niiöelda sponsori otsijad võiksid ju vahelduseks proovida sellist asja nagu tööle minek. Aga see neelaks ju kogu vaba aja ja saask sandikopikaid ja see ei sobiks mitte, lihtsam on jalad laiali ajades proovida pappi kokku kyhveldada,,, Ja tegelikult ei ole olemas olukorda, kus inimene, kel on olemas eneseväärikus ei suudaks välja tulla ilma, et peaks bussipeatuse peldikus möödujatelt suhu võtma .... Aga kui puudub elementaarne sisemine teadmine selle kohat mis on lubatav ja aksepteeritav s, siis ongi tulemuseks järjekordne "sponsori" otsija, pole siis vahet kas 18 või 48 , prostituut jääb prostituudiks, miks sed mingite teiste sõnade taha peita, sellest ma aru ei saa,,,,, ja omaetet kategooria on muiugi need blokkijad,,,,need ajavad suisa naerma ju,
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 09:49
Naabrineti ütleb: "raha eest seksitahtjad ärgu suurt kirge ja tõmmet oodaku. ega kvaliteetset seksi" Nii ja mille eest siis raha makstakse, kas tühipalja nühkimise eest, et saaks vaid "vaevast" lahti? Sorri aga nahksesse tuppe mõõga suskamine ja selle edasi tagasi loksutamine pole küll väärt, et selle eest veel ulmelisi summasid maksta.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 10:12
neid puupakke on metsas ka olemas,saab tasuta põrutada.enamus nendest sponsori otsijatest on volüümikad keskeakriisis vaevlevad üksikemad.kes ei viitsi tööl käia ja loodavad mõne toru seljas liugu lasta.ja huvitav,kuidas siis neid armukese ning pidevat toetaja otsijaid nimetatakse.ikka prostituudid.vahet pole,kas peksad massazi seansi aeg pihku,või lased ennast võpsikus panna,või on kindel kepimees kes limonaadi ja saiakesi ostab-tulemus on üks-litsid!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 10:19
"Sponsorluseks" on selliseid tehinguid nimetanud saidi omanik! Sellised etteheited adresseerige ikka õieti!

Ma ei saa aru, mille kurdi pärast te teete oma asjaks, kuidas keegi leiva lauale teenib. On see kadedus? Ka ei tule mulle praegu pähe ükski situatsioon, kus üks avalik naine peaks enda kohta ise kasutama väljendit prostituut.
Teie silmis nad on madalad ja väärtusetud, nüüd nõuate, et nad seda ka enda silmis oleks?! Pole üldse teie asi, kuidas keegi teenib. Õelusest ja kadedusest tulenev soigumine, ei muud!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 10:22
Mehed, kas teil on mõtlemispuue? Vaadake palun alagatuseks veidi tähelepanelikumalt teemaalgataja kontot ja pilte. Milline täie mõsituse juures olev naisolevus peaks üldse vabatahtlikult (ja kirega nagu te kõik ootate), sellise meesisendiga seksuaalvahekorda tahtma astuda? Siin saabki olla vaid kaks varianti, kas saata kohe pikalt või teha seda tema terve aasta palga eest Lisaks tundukse tal konto järgi olevat ka naine, mind huvitaks kõigepealt, mida arvab sellest kõigest tema naine ja miks ei piitsuta teda kodus kallis abikaas?
Mehed, kui tahate midagi saada, siis mõelge kõige pealt sellele, mida teil endal on pakkuda. Elus ei käi asjad nii, et mina tahan, ma pean saama, mulle on ettenähtud jne., aga ise andma valmis mittemidagi ei ole, ei füüsilises, vaimses ega rahalises plaanis. Kui need kaks esimest andmisvarianti puuduvad või kõne alla ei tule, jääbki ju vaid viimane variant
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 10:31
naabrineti kommentaar tulenes puhtalt reinu esimesest kommentaarist. õigemini selle põhjal, mis rein on mingi kuulutaja ankeedist siia noppinud.
naabrineti enda arvamus - mees, kes peab seksi ostma, ei väärigi peale sisse-välja nühkimise midagi enamat... kui ikka endast midagi anda pole, pole ka saada.....raha eest saabki kaupa, mitte tundeid...
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 10:33
ma ei lugenud enne foxi kommentaari, seega kippusin vist mõtet kordama
aga samad sõnad minu poolt ikkagi
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 10:39
naabrinetiga yhel nõul, raha eest saab kaupa, mitte tundeid, ja kui kaup mida jagatakse on pärit jalgevahelt, siis sellise kauba jagaja on prostituut.... ja mingi teise sõnaga maskeerimine ei muuda seda tõsiasja.. ja parem juba maksta ausale prostituudile kes selel raha välja teenib, kui mingite komplekside käes vaevlejate "sponsori" otsijatele mingeid ulmelisi soove kuulata....
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 10:40
Ja kohe PEAB selle jubeda mehega seksima. Ning kui midagi võtta ei ole siis aitab isegi raha võtta. Aga vot seksimata ei saa ühelgil juhul jätta. Tublid naised või mis.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 10:41
Kui lugeda kuulutusi mees-naist , siis esimesel lehel 20-st kuulutusest 8-s pakuvad mehed ise seda sama n.ö. "sponsorlust" Lisaks naisena tean ma täpselt, kui paljude meeskasutajate poolt just selliseid "pakkumisi" postkasti laekub päeva jooksul. Millest me siis siin räägime. Loobime kivi naiste kapsaaeda, et näe kus prost otsib sponsorit ja lubab veel tunnetega selle eest sexida ka

Siin räägib selget keelt teemaalgataja solvumine naisisiku käest korvi saamise pärast
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 10:48
Huvitav --kuidas sponsoripakkujaid mehi nimetatakse?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 10:51
Lohvideks!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 11:00
Parma, tegelikult ei PEA selle lohviga sexima. Ei raha eest ega ilma selleta. Asi selles ju ongi, et mehed reeglina ise teevad selle esimese sammu ja pakuvad oma hinna naisele välja. Ja kui palju neid tõsiseid klienditeenindajaid siin keskkonnas tegelikult on? Mingi mees kirjutab algatuskirja stiilis, et tahan sexi. Mul tekib alati selliste kirjade peale küsimus, et kas see sama kirjutaja tunneb huvi ka selle vastu, et kas mina ka tahan temaga sexida. Või mis huvi peaks minul, kui naisel olema selle mehega sexida?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 11:01
5.-st sajandist, eKr on teada, et prostituudi teenuse hinnaks oli 1 obool, ehk 1/6 drahmi, mis võrdus lihttöötaja päevapalgaga, elik meie tingimustes ca 24 euroruublit ja sellise tühise summa üle, pole küll vaja lärmi tõsta.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 11:11
Aikonpoiss, ega tegelikult pole küsimus rahas ega selle summa suuruses vaid ikka mehepoja eneseuhkuses ja kui see kõrvetada saab, siis oi oi oi
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 11:27
Nii on jah, nagu kirjutab sheeba36
Aga ma tooks näite või paralleeli oma igapäevatööst, täiesti teisest valdkonnast, ehk siis jõuab mehepoegadele ka lõpuks kohale. Mul oli vaja firma jaoks ühte teatavat reklaami-disaini teenust ehk siis nagu siinsed mehed - mul on vaja ja mina tahan Pöördusin selleks ühe eraettevõtja poole, sisuliselt FIE, kes ei olnud sellest tööst väga huvitatud, ilmselt tundus see, mis mul vaja oli talle ebaatraktiivne. Sain hinnapakkumise, mis oli turu keskmisest 4x kõrgem. Ilmselt lootis disainer, et jätan ta rahule, kuna pean hinda liiga kõrgeks. Samuti käituvad siinsed sponsoriotsijad või prostituudid, nimetage neid kuidas tahate, kui ettepanek naisele huvi ei paku ja meesisend loobuda kah ei taha, siis tuleb see lihtsalt 4 kordselt või rokem kinni maksta. Valikuid on kaks ja foorumis jonnimine ei aita. Kusjuures, isegi siis kui tellija, ehk siis siinses kontekstis mees, on oma 4-5 kordse hinna ära maksnud, ei ole garanteeritud, et ta saab kirega/huviga/armastusega jne. tehtud teenuse. Kuna naise tundeid ei saa osta ja parimad asjad on siin elus ikkagi tasuta
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 11:29
Njahh, tegelikult on see igivana ja lõbus teema, millele lõppu ei näigi tulevat, vähemalt senikaua, kuni üks on nõus maksma ja teine varmas küsima Näiteid tänastest "tomati hindadest" : "maksan 5o€, kui mul lahti lööd" Hmm, huvitav, mida on vaja lahti lüüa, krohvi seinas vä
"Vajan kohe 100€ ülekandega ja nädala jooksul saad veeta minuga öö" Mulle kangastus sellise kuulutusega mõte, et täna tellin pitsa ja nädala jooksul EHK tuuakse kohale jahtunud ja kõva taignaplönn, mida siis terve öö peab purema
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 11:34
Näed Aikonpoiss, soove on siin ilmas seinast-seina, eks see on iga lugeja isiklik tõlgendus, kuidas kirjapandut enesejaoks tõlgendatakse.

Aga foxytüdruk, sul on jumala õigus. Just nii nagu tavateenuse puhul, nii on ka see siin sexiteenuste soovijate puhul.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 11:43
No sheeba aga las pakuvad raha. Miks sina siis näiteks sellest pakkumisest kinni ei hakka?
Miks mõned hakkavad?
Telekas ka reklaamib igasugust kaupa. Sa ei jookse ju kohe poodi seda kõike ostma!
Pannakse 4 kord akõrgem hind kirjeldusega, et ei taha seksida. Aga ikkagi seksitakse lõpuks. Miks seda hinda siis veel kõrgemaks ei kruvita, kui ei taheta seksida?
Kus siin see loogika on ah?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 11:48
Ei tähendab EI.
Aga kui sa ütled ei aga samas ütled ka summa, siis see EI, ei ole enam ei vaid läheb kaubaks.
Nii, et hinna tõstmine seletamisega, et hoiab vastikuid mehi eemal, on puhas jura. Lihtsalt vaeseid mehi hoiab eemal.
Ma võin koll olla aga kui pappi on siis olete kõik põlvili suud ammuli.... Seletage sealjuures mida tahes..
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 11:56
Parma, ma arvan, et siin keskkonnas on selliseid naisi, kes neist pakkumistest tuld ei võta rohkem. Aga mina ei võta neist pakkumistest tuld sellepärast, et mul puudub igasugune vajadus ja soov kellegagi niisama sexida. Mul on selleks oma kalli ja ma ei vaja sinna kõrvale ei ekstreemseid sexielamusi ega muud adrenaliini väljastpoolt.

Ma isegi ei oska sulle sellepeale vastata, miks kauplema hakatakse selliste pakkujatega. Ehk on see seoses sellise arutlusega, et sina tahad minuga seksida - olgu siis, ma olen nõus, aga summa olgu minu aega ja mind väärt. Sina saad oma seksuaalse rahulduse - mina raha oma kulutatud aja eest. Enamvähem nagu tavakaubanduses, kus toode ja raha vahetavad omaniku ja mõlemapoolne rahulolu on tagatud.

Ehk on see nii ehk mitte. Ma ei tea. Aga, kui ma neid pakkumisi loen, siis tekib selline mõte, et nii võiks seda tõlgendada. Kui osapooled saavad kokkuleppele, siis sellest siin foorumis ei hädaldata. Hädaldama tullakse ikka siis, kui on vastu näppe saadud ja enesehinnang on kellegi teise poolt jalge alla tallatud. Enamjaolt sellised mehed on minu silmis täiesti OUT tüübid.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 11:59
Ja Sheeba. Kui mina kirjutan, et tahan seksida. Miks sina siis üldsegi pead reageerima? Miks sul üldsegi tekib küsimusi.
Kui huvi ei paku, siis lihtsalt kustutad kirja ja asi lahendatud.
Sama nagu postakasti tuelvad reklaamid. Ei lähe ju poodi ja ei hakka uurima miks te saadate ja kust te teate et üldse tahan teie poest osta!!
Tuuline ilm täna?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:01
Läks jutti.
Selles teema algataja mure oligi, et lubatakse asju aga ei anta neid mida lubatakse.
Teenusepakkuja tahab raha ja vastu pakub sesi ja tundeid. Aga neid tundeid ei antud.
Sama nagu saaksid poest keppi ja keeksi aga keeksi ei anta.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:06
Ja kõikse lahedam asja juure on see, et nendel LOHVIDEL on sitaks raha, et igasugu pakkumisi teha ja valida. Jube pull lugu on ju.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:13
Parma jah mina jätan need kirjad kõik vastuseta, ka nende meeste kirjad, kes on valmis iseennast raha eest naistele müüma

Aga vahel ma l ihtsalt satun sellistele mõtetele, kui ma neid pakkumisi loen. Kui ma peaks sellise sisuga kirjadele vastama, siis oleks minu arutelu just selline, nagu ma eelmises mõttes väljendasin. Aga selleks, et reaalselt seda mõtet täida viia peaks olema kindel soov või vajadus selleks. Ükskõik on see siis adrenaliinilaks või eksperiment või materiaalne vajadus.

PS! poest saad ainult keeksi, keppi ei anna sulle sealt vist küll keegi - aga mine tea
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:18
Parma, ma arvan, et pettust tegelikult ei ole. Tundeid pakutakse lihtsalt kellegile teisele
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:24
Kui pakutakse kellegile teisele, siis peaks see ka antud komplektist välja jääma. Miks seda siis üldsegi reklaamitakse?
Tillitamine klientidega puhtal kujul. Sest ilma ei müü lihtsalt. Ei saa ju pappi rohkem küsida kui pakutakse tavalist nühka nühkat. See ei kotigi kedagi.
Krt teate küll kuidas bisnessit tehakse ja klientidega manipuleeritakse.

Sheeba. Asi on lihtsamast lihtsam. Sina lähed poodi ja tahad sealt midagi saada. Sa ei leia seda ja küsid müüjanna käest. Vbla seda asja poes ei müüdagi üldse, mida tahad. Kas siis müüjanna peaks hakkama sinuüle arutama, et mik sa üldsegi tahad seda asja sealt poest?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:25
Eks seal on ju tunded ikka olemas, ainult, et kas need vastavad "Tellija" ootustele Ka tülgastus ja ükskõiksus on tunded, ärgem seda unustagem.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:29
Ma tahaks näha kes pakub tülgastuse tunnet müügiks?
Ehk mõni vbla ostaks ka ehk. Aga kindlasti ei ole neid mitu-mitu-mitu.

Aga lits ei taha keegi olla ja loomulikult räägitakse sellest ümber nurga. Ütle, kes normaalne inimene tahab ennast seksi teel müüa?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:37
Parma, miks mitte müüa tunnike tülgastust öökimaajava jälestusega, mingile jälgile orikale, kelle jaoks on see tundeküllane elamus
Ahjaa, paluks defineerida normaalsus
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:41
Aiku sa saad sellest normaalsusest aru küll.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:43
Ja kurat kui tundeid ei müüda, mida siis oodatakse selel lohvi käest et tundeline oleks. Siis saabki tuima põrutamist ja mittemidagiütlevat olekut. Kuidas jäi selle andmise ja pakkumisega nüüd siis?
Kui tibinal ei ole ikka mittemidagi anda siis ei saa ka vastu midagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:50
Parma, sa oled valel teel. Lohvi käest ei küsinud keegi tundeid. Lohv pakkus ainult pappi ja lootis, et lisaks seksile saab tunded ka boonusena.
See on nagu TOP-SHOP i reklaam a'la ja see pole veel kõik, mis tibin oli oma kuulutusse kirjutanud või ankeeti
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:50
huvitav teemaarendus, et tundeid pakutakse kellegile teisele,, ma kyll ei tea yhtegi meest kes hindaks naist,keda kõik soovijad ,tahtjad kepivad , ykski mees ei soovi sellist naist omale koju perenaiseks ega oma laste emaks. vaevalt , siis sellisel moel pakutavad tundedki midagi ihaldusväärset on.
...midagi ei ole teha, meestele on looduse poolt kaasa antud omandi instinkt, ja see lihtsalt ei lase oma naist teiste meestega jagada, teisi naisi võib kyll jagada, koos keppida ja nii edasi aga oma naine on ses suhtes midagi muud,
litsiga reeglina ei abielluta, ei tutvustata teda oma vanematele ega sugulastele,jne jne , litsi kepitakse, elatakse end välja , makstakse raha ära ja minnakse koju,
lits ei olegi tegelikult inimene, ta on rohkem tarbeeseme rollis, ja kui mingi tarbeese hakkab liiga palju endast arvama ,siis ta lihtsalt vahetatatkse välja,. see systeem on toiminud ajast aega ja toimib edasi,,,
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:54
Tegelt on ülim naiivsus loota küll, kui sajane näpus naisseltsimehe juurde kapata ja temalt mingeid sooje tundeid ja üllusepuhanguid oodata, kui siht on vaid oma taaka vallandada Samas...kui naisseltsimees on omale ametiks valinud teenindaja, siis eeldaks ka viisakat suhtumist kliendisse, lahket naeratust ja mõingaid viisakusavaldusi, stiilis..."tere, tänan, palun, võtke heaks, asetage sinna, oli meeldiv jne."
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 12:58
Lahedalt kõik üksteisest mööda kirjutavad
Iseenesestki mõista on see igaühe enda asi, kuidas leiva lauale toob, ja mis ta sellest tööst arvab, aga ilmselt siiski keegi väga hingega vastu ei vaidle, et sponsoriotsija raha eest panemine on lihtsalt üks võimalus, suht sitt võimalus,aga mõne jaoks ajab asja ära, mõne jaoks on täiesti aut ja mõne jaoks ka ainus võimalus kas siis isikuomadustest või asjaoludest lähtuvalt. Ma väidan siis ilma mingi statistika toeta, et üleüldiselt need otsijad siit kedagi omale väga ei leia, miks peaks tahtma keegi teha lepingut, kui mõneks kõneks ajab kõnekaart asja ära, ja kes tõesti tahab päris suhet, see ei vali sellist aseainet.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:03
Lugupeetud meeskodanikud, te olete shovinistid ja eeldate, et ainult naised on need seksuaalsed klienditeenindajad. Tegelikult on neid ka meessoo esindajate seas ja mitte vähe. Juba ajaloost on teada suuri tegijaid selles vallas, kes kõrgilma daame sellisel viisil lõbustasid ja sellega elatist teenisid

Aga teemaalgatajast hoovab kaugele arusaam, et tegemist on ikka korralikult peksa saanud eneseväärikuse välja elamisega. Jääb mulje, et naisterahva poolt, kes seda tegi, oli see vägagi õigustatud tegu.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:08
Ma ei taha enam sellel teemal rääkida. Läheb nõmedaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:11
Sheeba, ma pakuks välja, et tegu pole alandatud eneseväärikuse väljaelamisega, vaid lihtsalt kodanik on liiga vähe iha lehel viibinud ja läks selle seksikate inimeste pealkirja õnge. Internetis võib suhteid otsida küll, aga pealiskaudnegi inventuur kuulutuste rubriigis näitab ära, et see pole see koht. Eks selle inventuuri tulemused olid väheke frustreerivad.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:16
reaalsus andis korraliku maksahaagi
Olnud siis mees ja teinud omas peas ja hinges korralik inventuur ja sellele järgnev fakto konstanteering, et mõistlik oleks olnud jääda ikka juba sisse tallatud teerajale pordumajja ja koju tagasi, mitte tulla iha.ee lehelt otsima midagi paremat

Tegelikult ma üleüldse ei saa aru, miks peaks üks korralik ja ontlik pereisa oma truu ja jagamatu naise kõrvalt käima kedagi teist veel paljudega jagamas?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:19
Minul tekkis teine küsimus. Et kui lits on saast, miks seda töövahendit siis nussida?
Autopede? Paneks sumpsi äkki on odavam? Mina küll oma riista iga töövahendi sisse ei topi!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:25
Justnimelt see mõtteavaldus teemaalgatajalt andiski tunnistust, tema hingelisest üleelamisest. Tahtis saada midagi enamat, aga ohh imet, ei midagi paremat kui tavaline sihkat-sahkat. Lahe oleks olnud, kui tibin tema füüsilise soorituse ajal oleks küüsi viilinud või siis ennast küünitanud telekast tulevat filmi vaatama ja siis vahepeal küsinud, et kas juba lõpetasid?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-18 13:25
Sa üldistad. Siinsamas teemas on juba mitu erinevat suhtumist välja toodud, teistes teemades on neid veel ja osasi variante pole ka lihtsalt kirja pandud. Objektiivselt võttes pole üks neist õigustatum, kui teine, igaüks võiks lihtsalt avaldada oma suhtumise kellegi teise suhtumise vastu propagandasõda pidamata.
Ja sa ei tea, kas tal on see rada sisse tallatud pordumajja või ei, asjalik soovitus oleks minna otsima seda suhet näiteks flirticusse või twoosse vms kohta. Iha leht on kuulutuste osas suht ühekülgselt varustatud, ehk kord poole aasta jooksul võib pilk mõnele kuulutusele ka pidama jääda.
˅ näita rohkem ˅