Näed siis, asjalik, teemakohane vastus ka üle pika aja - coya poolt siis.
Charisma, ma ei tea, kas sa sellest ise aru ei saa? Ma ei ole teab mis egotsentrist ja võibolla mulle ainult tundub, aga minu postitused kuidagi jätavad veidi vähem kid'i mulje, kui sinu omad? Sa ehk peaks endale selgeks tegema, kus jookseb üleoleva ja pädeva sõnavõtu piir. Ma võin olla verinoor aga ma ei ole loll. Sina, kes sa peaksid olema elukogenum, võiksid ehk väheke seda kogetust välja näidata. Ma ju võiks ka sama hästi meie kirjavahetuse foorumisse postitada aga mis sellest kasu on - sa ju nii või naa ei tagane, nagu ka mina ei kavatse enda seisukohtadest loobuda, seepärast pakkusingi välja, et kohtume silmast silma ja vaatame, kes on bitch ja kes on laps, seni oled sa minu silmis vaid suurkibestunuddelfikommentaator, kes elab ennast siin välja. See selleks, nagu ma näen, ei järginud sa mu nõuannet seda mitte foorumis arutada ja mis ma siis teha saan, vastamata ka ei saa jätta, põikpäisus ei luba.
Aga tagasi teema juurde. Jah, see on ilmselgelt üks suurematest põhjustest, et naistest ei ole nii palju aktiivseid otsijaid (kes selles veel veendunud ei ole, vaadake hetkeks kuulutuste rubriiki - vahekord mees naist 487 kuulutust vs naine meest 46 kuulutust - peaks nii mõndagi selgitama). Ma ei saa öelda, et ma isegi aktiivselt "otsiks" midagi. Nagu ma siin ennegi olen öelnud - naljakas kuidagi otsida ja tuhnida... pigem nimetaks seda ringi vaatamiseks, näha mis saab ja tegelikult neid, kellega võiks mõelda midagi reaalselt kokku saamise sarnast, on üsna vähe ja sedagi peale pikka netis suhtlemist. Kokkuleppeline seks kuidagi ei kõiguta
Siiski ma usun, et ma saadan päris palju kirju. Nende taga ei ole enamasti mingit kindlat tagamõtet aga kirjutama kipun just enamasti seetõttu, et ma võin pea 99% kindel olla, et inimene, kelle pildid või ankeet mulle huvi pakub, ise seda ei tee. Naistel jällegi on vastupidi - kaasa arvatud need, kes võiks huvi pakkuda aga ka peale nende kirjutab veel terve posu pudrunägusid ja postkast on pidevalt umbes, seega polegi nagu erilist mõtet kirjutada. Nagu siit ennegi läbi käis - liiga palju peab vastama, et viitsiks või tahaks üldse ise kirjutada. Seega probleem nagu välja tuleb, jällegi surnud ring ja kahe otsaga asi (väga ebaloogiline kujund, kui piltlikult mõelda
). Järeldus siis - mehed peaksid vähem kirjutama, rohkem valima, kellele kirjutada, seeläbi ehk oleks ka naistel tahtmist ja initsiatiivi meestele rohkem kirjutada. Nagu me teame, sellist olukorda ei ole ega tule ja ei aita siin ei ussi- ega püssirohi. Ega partei. Nii et, head nahka siit ei tule ja teema vist ammendatud. Tänan siiralt kõiki arutluse eest, loomulikult, kui kellelgi mõni värske arvamus järgmise kandi pealt välja öelda, siis ta seda loomulikult tehku.