lugesin postitusi, sain naerda ja nutta, kurvastada ja rõõmustad, imestada ja kiita issanda loomaaeda
siin kohal vist peaksin omavaatenurgast lähtuvalt ankeedi lahti seletama ... muidu visatakse mind kah sinna "patuste patta"
-nagu ankeedil näha on mul sõna >sisukalt< jutumärkides.. seega tuleb seda sõna võtta ka jutumärkides
. "Vajalik" tegevuse all peangi silmas seda, et kui eesmärk on siiski 3.kirjal jõuda teemani, et kuidas me siis kokku saame ja asja teeme -tõesti pole vajalik alustadagi suhtlemist, säästkem kõigi aega
siis kenad ja koledad komentaarid ja arvamused on ju tore leida siiski pildi alt.. sealt ei saa nad kaduma, kirjad paraku kuhjuvad ja ajajooksul kustuvad.. seega ilusad ja inetud ütlemised saavad kaduma ja kurb kui see kaduma saab... mulle meeldib lugeda pildita kasutajate sõnavõtte, need on lahedad
ja kuna nad ise ei talu kriitikat, siis targasti jätnud pildi lisamata
kokkuvõtlikult... ankeet ankeediks alati on erandid, alati leidub naisi kes kirjutavad esimesena ja alati on mehi kes ootavadki vaid naist... selle üle pole ju midagi vaielda ja arutleda, enamik ihalisi ei käigi ju foorumis
mis tähendab, et nedeni see meie jutt ei jõua, mis omakorda tähendab, et midagi ei muutu
aga minu meelest ongi see vahva... ja eriti lahe on see, et veel esmaspäevani sain ma kirju "sul on nii kuri ja konkretne ankeet, et ma ei tahagi sulle enam kirjutada"... samas ta siiski ju tegi seda ja enamik neist kirjutab siiani ja see on ju armas
ja kui leian huvitava inimese või miskit ,mis meeldib, siis ma pole seda ka omateada jätnud nagu pole ma ka varjanud seda osa, mis mulle ei meeldi
kirjutage aga samasvaimus edasi ja elu jätkub ikka sama rada olenemata siinsetest sõnavõttudest
kalli-kalli