Niisiis, võtke vabalt sõna ja argumenteerige teemal - Miks naised meestele pea üldse neid "esimesi" kirju ei kirjuta, miks seda teevad ainult mehed ja mis on omakorda sundinud enamus naiskasutajaid oma ankeete ehtima "esimese" kirja reeglitega meestele.
Postitasin siis sellise kuulutuse:
Üldiselt käib nii, et mees kirjutab naisele ja saab suure tõenäosusega sõimata. Naiste ankeedid kätkevad endas enamasti piiranguid, reegleid ja manitsusi, millele mehed peaksid tähelepanu juhtima neile kirjutades... mind huvitab, kuidas siis naised kirjutaksid meestele, et oleks õige? Tehke proovi, kutsun üles naisi rohkem kirjutama meestele neid "esimesi" kirju. Näidake siis, kuidas asjad käivad
Ühe kasutajaga tekkis kirjavahetuse teel diskussioon, mis kiskus minu jaoks üsna huvitavaks, seega otsustasin selle teema ka foorumis püstitada. Mainitud kirjavahetuse kopeerisin ka siia postitusse:
sümboliseerib naissoost kasutaja ütlusi, kellega diskuteerisin
sümboliseerib minu poolt saadetud vastuseid
Naised on valivad ja mehed valitavad, selleks ka need piirangud.
Olen nõus. Aga sa arvad, et mehed ei ole valivad ja naised ei ole valitavad?
mees võib ju valida aga kasu vähe, kui naine ta potile saadab
Hästi. Ärme lasku sügavasse arutellu. Tunnistan, sul on paljuski õigus
Aga sellega tahad sa öelda, et naised ei kirjuta meestele näiteks siin portaalis, sest pole kedagi valida? Kõiki ei saa ju ka kaikaga eemale ajada...
selle pärast ei kirjutatagi, kuna mehed ei oska lugeda ja tüütavad naised oma mõtetute küsimustega ära, kõik ju ankeedis kirjas
No ma arvan siiski, asi pole nii ühepoolne lõppude lõpuks. Kõik on vaid suhtumise küsimus. Ja mina tean siit küll väga toredaid inimesi, nii naisi kui ka mehi. Kõike ei saa ikka ühe puu järgi panna päris. Seepärast ütlengi, et suhtumise küsimus ja samuti meelestatuse ja hoiaku küsimus.
naine oli juba valiv kiviaeg ja on seda ka peale meid. mehe tahtmine ei loe siin mitte kui midagi kahjuks. kui naine ei taha ei aita mehe püüded midagi
Noonoo tuleta ikka talurahva kombeid meelde. Ei ole sellel naisel kiviajast saati mingit valimisõigust olnud, see on ikka uuema maailma dendents. Aga ma ei rääkinud mitte mehe tahtmisest ja selle saamisest. Loomulikult ei ole midagi sabaga vehkida, kui naine ikka ei taha, siis ei taha. Aga ma rääkisin sellest, et kummaline, miks siin naised meestele ei lähene? Mees peab ikka alati ohjad enda kätte võtma? Sinu mõttekäigu järgi poleks siin nagu meeste hulgast midagi valida ja see on põhjus... minu meelest on siin normaalseid tüüpe ka jalaga segada ja kutsusin üles naisi näitama, mismoodi siis kirjutatakse, et oleks õige. Vaevalt, et siin asi alati naiste tahtmise taha jääb.
kui mu kontol on kirjas nii nagu seal on siis oleks see soovitav läbi lugeda ja alles siis kirjutada, kui üldse midagi kirjutada on. niikaua kui mehed ei oska lugeda ei maksa sellel teemal üldse sõna võtta kuidas nad siin käituvad. ja kui ei meeldi võib ju alati mõjale minna
Sa räägid asjast liiga üldiselt ja ühe kandi pealt, ma arvan. Tahad sa öelda, et mitte ÜKSKI mees ei ole naiste ankeetidel olevat infot ja mitte ÜKSKI pole sulle siin eales midagi meeldivat saatnud?
üli harva juhtub, et keegi ka loeb midagi. meeldivat siin......
: