Foorum
2013-06-07 10:01
Huvitav ,kas iha tegemisi jälgitakse ka KAPOs?siin neid ekstremiste ju omajagu
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:03
Ma arvan , et KAPO on ammu saanud aru , et siin iha.ee-s on valdavalt enam jagu ikka ohutud lollid , siit küll KAPO ei leia riigile ohtu
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:06
tean kindlalt, et jah, pisteliselt
kõiki tutvumisportaale jälgitakse

Isegi seda "sponsoripakkujat", kes iga päev pealehel sõnumikuulutust edastab, et otsib noort poissi, isegi talle on söödetud "liha" ette aga mees ei läinud "orgi" otsa
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:08
siis võib ju see vabalt olla,kus püütakse pedofiile,sest alaealis on ju ka siin omajagu
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:11
Alaealisi siin jah .... ja see täitsa haige värk , seepärast mina pooldaks ikkagi kontosi mis on kinnitatud 100%, et tõene. Ma tean , et nüüd hakkab tulema pläma , et ei keegi ei taha ega julge oma isikut kinnitada aga seda saab teha nii, et ei oleks igaüks nägemas su andmeid jne. Samas kaoks ära ehk need alaealised ja ka ega pedofiil ei tule oma kontot looma .... minu arvamus asjast.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:15
jah,võiks olla konkreetselt igal ühel üks konto ja pilt ka,samuti andmed.siis ei oleks neid idioote ka siin.see oleks lihtsalt kätte võtmise asi,aga tundub ,et kedagi ei huvita see.pole ime,kui ükspäev see iha kinni keeratakse
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:24
Tean palju välismaiseid saite kus ongi enda isiku kinnitamine dokumendi alusel. See info ei ole avalik aga saidi haldaja saab sedasi su identiteeti kinnitada. Selle koha ka mingid seadused ja asjad , et haldaja ei saaks sinu andmeid kurjalt kasutada ja kui seda teeb , siis on mingid karistused jne aga samas hoiab see ära igasugu alakate ja pedofiilide ja muude idiootide kohalolu ikkagi eemal, sest kui on oht, et järgmine hetk peale teo toime panemist saab kätte nõuda politsei andmed jne. siis vaevalt siin pedofiil tahaks hakata endale ohvreid otsima ja sama ka alakatega , siis lihtsalt saidi haldaja tõmbab endale häda kraesse kui laseb alaealisel siin figureerida.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:37
ID kaardiga läheb see maksma lehele:
https://www.sk.ee/teenused/hinnakiri/kehtivuskinnituse-teenus

Kes selle kepi kinni maksab?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:40
Vot see kepp on jah kulukas
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:50
kindlasti oleks muid varjante ka olemas
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 19:19
kepp ja kepp! krdi vanainimesed... võtke kargud!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 20:45
Kõige lihtsam, kehtestada konto avamise tasu pagaülekandega ja et samalt arvelt saab avada vaid kaks eri soost kontot.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 21:16
jah ... täiesti reaalne värk ....
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 02:04
Siis hakkavad kuulsad inimesed siin lihtsalt "tankiste" kasutama!!!! .....lihtne ju!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 15:25
Ag palju sa neid tankiste ikka ost jõuad.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 18:19
kuulsatel ja eriti kuulsatel meie tingimustes on mitu arvutit kodus
näiteks--
üks arvuti ainult tööalane
üks arvuti ainult PANK, ja ei miskit muud
üks arvuti ainult lõbu jaoks

olen näinud oma silmaga ja selgitati
muidugi väga õige ettevõtmine
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 19:01
Ja kõigi nende arvutite interneti ühendus on registreeritud ühele ja samale isiku nimele.
Mis nullib kogu selle arvutipargi mõtte.
Väga õige ettevõtmine tõesti.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 19:03
einohh, abi niipalju, et nn. "tööarvutisse" ja "pangaarvutisse" igasugu tripperid kahtlastelt lehtedelt ei poe, "lõbuarvuti" elab oma elu.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 19:12
parma, oled kuulnud midagi ghostimisest ja proxy'dest?

Oma IP-d annab muuta. Isegi ruuteri või võrguseadme MAC-aadressi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 19:21
samas, kui ma avastaks, et midagi üritatakse varjata, (IP, MAC,) siis hakkaks mulle huvi pakkuma, MIKS seda teha üritatakse... eks ka sellistel puhkudel mittetippspetsialisti poolt paista traagelniidid siit-sealt kuskil välja...
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 19:24
DreamCatcher
just tahtsin mainida eelpool parmale seda,
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 19:40
Ma tahaks näha kuidas te netipulga MAC'i muudate
Aga savi see mac ja ip. Teenusepakkuja juures olete ikka hingekirjas koos oma maci ja ip ga.
Ega tänapäeval su arvutit ei vahitagi. ISP teeb selle logimisetöö lennult ära juba.
Iseasi kui jah kuhugi kellegi masina üle võtate ja sealt vpnni välja vihute teha
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 19:56
Ja seda veel, et mis kuradi Ippi te muudate? Välisotsa IP?
Milline ISP laseb ip spoofingut läbi? Kuidas see võrk küll tööötab ah? Subneti piires saad jõuga seda muuta aga see on ka kõik. Juhul kui kellegagi ip konflikti ei teki
Aga mida stv saturni tegelased siis peale peaks hakkama?
No heakene küll kasutame anonüümset proxyt. Aga kui kindlad te olete, et see proxy oma logisi kellegile välja ei saada?

Ja seda veel, et kunas keegi viimati mingilt lehelt omale "paha" külalise sai ka?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 20:01
1. Mine suvalisse avaliku wifiga
kohta, kasvõi Statoili bensukas;
2. Vaheta oma läpaka MAC ära;
3. Go nuts!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 20:09
Jep ja looda hinge kinni pigistades, et sa turvakaamerate vaatlusvälja ei jää koos oma auto numbriga

Aga kodust või tööjuurest või netipulgaga ei jõua küll kaugele.
Investeeriga parem korralikku tulemüüri, mis suudab ka AV cekki teha ja pole vajagi viite arvutit.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 20:17
Dream aga mul tekkis pervertne mõte:
Teed ihasse naise konto.
Paned javaga veebika näitamise ülesse. Koos õpetusega kuidas ikka see weebikas käima saada juhul kui AV peaks sekkuma.
Siis võtad jopski masina laksti üle, sealt saad iha küpsised kätte, nendega saad jopski asemel sisse logida ja kellegile ühtesi panna
Tagatipuks kasseeerid jopski käest veel 5 euri raha kah kellegi soomes asuvale tibina kontole

Siin muideks korra on proovitud seda mõtet. Aga too "tibin" oli selle pahasti ülesse ehitanud. Või siis tegi seda kogemata.

Noh Dream teed ära?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 20:24
Tsitaat: "Jep ja looda hinge kinni
pigistades,
et sa turvakaamerate vaatlusvälja ei
jää koos oma auto numbriga"
Üldiselt kohad, kes pakuvad
avalikku wifit - nende ruuterid/
switchid/AP'd ei salvesta logisid
rohkem kui mõnesajad kilobaidid
tekstifaili, sellest ei piisa, et
paarikuu tagust logi alles jätta
(kuna eelmised andmed kirjutatakse
üle).
Aga noh, igasugu hotellid ja
suuremad tegijad, kes kasutavad
eraldi arvutit tulemüüri/ruutija
jaoks, neil kõvem andmebaas. Ma
ise olen ehitanud firmadele selliseid
jaamu (piisab tavalisest GNU-
Linuxist ja Jay'st)
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 21:55
parma, mul veel parem mõte -
häkid backtrackiga kellegi wifisse,
ja siis kütad MITM (man-in-the-
middle) rünnakut.
Isegi https pangalehti võid
"vahendada", kui hea veebiprogeja
oled.
Cain & Abel, tuleb ette? http://en.wikipedia.org/wiki/Cain_and_Abel_(software)
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 22:06
Kali on nüüd hoopis. BT on vähe vananenud.
Aga millega ssli lahti võtta.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 22:08
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 22:11
Nagu näed Red. kapuni asi ei jõuagi. Enne napsatakse juba vahelt su pildikesed ära.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-10 22:13
Ma kasutan ORDI-t vahest HP-d ning win7 prof. seega on see kõige turvalisem ja keegi ei saa teada , et ma internetis kolan , teen pangamakseid ja ma ise ka ei tea isegi , et ma sellega netis käin ja olen Alati on mu safetiiiii värk ... suur TOM ei saa kunagi teada mida ma patran kuskil kellegagi
˅ näita rohkem ˅