Foorum
2013-05-25 20:53
Mis teema sellega siis ikkagi on?

Päris mitu kasutajat on mu tähelepanu sellele juhtinud ja olles veidi kontodel olevat infi lugenud, jah mõni inimene veel oskab seda , siis hakkas silmas omapärane eneseväljendus.

Paljud naiskasutajad on tegelikult hoopis paarid ja üksi ei tegutse. Ju tõmbab naiskasutja rohkem tähelepanu ja siis hüppab mingi mees põõsast ka kampa
Paaridel sarnane teema, tegelikult naispool nagu väga ei huvitugi, lihtsalt mees otsib üksi uusi kaaslasi

Tule taevas appi kui palju ebakindlaid isikuid siin liigub ja kapipedesid
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 20:57
kusjuures jah, minagi juba ammu täheldanud, et paljud "paarid" otsivad meest, et mehele rõõmu pakkuda. või siis paarikonto otsib naist kuna on "juhuslikult üksi". eriti pikantsed on paarid, kes tegelevad naispoole müümisega.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 21:00
Siin ka selliseid paare, kus ainult mees tegutseb ning naisel pole sellest aimugi, et selline leht olemas on
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 21:09
aga milleks? milleks selline enesepetmine? kas nad mingid kiiksuga pihkurid kes sellest rahulduse saavad

kui lähend kohtuma ja paari asemel on mees või naisega kohtudes ujub ka mingi tüüp välja, siis on ju pikema jututa nägemist
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 21:12
Sellele ilmselt oma näoga esinejad ei oskagi vastust anda nagu ka varikontode teemale
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 21:12
noh, see on juba igihaljas küsimus-milleks? milleks etendada endast kedagi teist? kas modelli või kulturisti, romantikut või matchot, kui kohtumisel on niikuinii arusaadav ju, mis linnuga tegu? kardan, et vastust sellele teavad vaid seltsimees rahvakunstnikud ise...
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 21:19
ok, ärme siis küsi milleks, kuna seda ei suuda keegi siiani seletada miks geniaalsuse ja hullumeelsuse vahel on vaid õhkõrn piir

aga mis eesmärgiga või millise omakasu sooviga seda tehakse? kui reaalselt on ju kohe näha kellega tegu ja pikka juttu pole.

ma olen ammu püüdnud seletada et virtuaalmaailm ja reaalne elu ei ole samasugused, ka neile vipi-topi-blokitajatele ning kui see kõik jääb vaid virtuaalseks muinasjutuks, siis on pigem tegu ohutu turvaseksi viisiga, maakeeli käsikiimlus
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 21:21
No kui mõnele see rõõmu valmistab......
Pole kena teiste romantilist hetke rikkuda ju
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 22:23
Nägin kord mingit saadet nümfomaanidest, kus selgus, et ligi pooled neist ei olegi seksist huvitatud, neil on lihtsalt vajadus mehi kiima ajada. Eks virtuaalmaailm pakub sellistele ohtralt võimalusi.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 22:51
Muidu ju ei saada head seksi, tuleb ikka pidurid maha võtta.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 23:09
Pidurid piduriteks aga ka vabameelsusel on piirid

Lipsu, neegri ja jalgrattaga ikka pääse kuidagi
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 23:12
Jajaa hetkega võid kaotada kõike
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 14:13
Vabakuulaja ... minu komplimendid Sulle ... päeva parima väljendi eest. Seltsimehed rahvakunstnikud ... kas saaks enam tabavamalt öelda .
Ka mulle on sellised kirjutanud, vahel tundub mulle, et nool ülesse paremale ja rist otse alla toimub küll ainult nende endi peades, ehk siis on tegemist kaugele arenenud isiksuse lõhenemisega mees- ja naispoolsuseks. Skisofreenia või mis selle nimi oligi ...
Mitte et ma ise kuidagi erineksin või parem oleksin
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 14:34
Leidub ka neid kes sellistes portaalides kaaslast otsimas kuid reklaamiks hoopis võõra isiku pildi lisanud. Ühes portaalis oli just juhtum kus noormees pildiga tuli tutvuma. Küsimusele et kas rohkem pilte pole, vastas et siin mitte kuid mujal küll. Võtsin tegelase skype ja sain ta andmed mujale. Tegemist oli muulasega ja et tema pilte mujal näha, pidin sinnagi konto looma, smsiga aktiveerima jne. Lõpuks pääsesin ligi. Noormees tollel portaalipildil erines sellest keda nägin mujal. Kui esimese näol oli tegemist atraktiivse isikuga siis too teine oli põhimõtteliselt tema vastand, no mulle ta ei meeldinud Küsimusele et miks ennast võõra isiku pildiga reklaamib kui ta ju pole see, vastas et sellisesse portaali enda pilti küll ei pane jne. Üritas siis suhelda ja käis kohtumise sooviga peale. Kuna olin endale selgeks saanud et mul puudub huvi ütlesin ka välja et vabanda kuid enda arvates jäin suhtlema ju selle inimesega kes algselt pildil. Hakkasin mõtlema et mis point on läbi võõra pildi tutvusi luua kui hiljem selgub et ta siiski ei vasta teise kodaniku maitse eelistusele ja asjast nagunii midagi ei arene.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 14:38
Hm kuhu küll see mõte on kadunud, et naised armastavad kõrvadega?
Tuleb välja, et ikka hoopis silmadega.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 14:44
Kui kutt tahab luua vaid seksitutvust siis on tema välimus ikka oluline küll
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 14:48
Et muidu ei ole siis kvaliteet seks või?
Aga kui lolli juttu ajab, siis läheb ikak seksiks või? Peaasi et ilus on.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 14:51
Jah, mida imet Parmaleikin ... mida veel kuulma peab, eksole
Aga tõesti ... kui ma mainin, et ülekaal on mulle sitaks vastukarva ja ma ei loo kunagi ei seks, ei muud lähedast suhet paksu mehega siis miks mulle saata mingit Abeli pilti ja kui ma olen nõus kohtuma, siis veereb kohale ... Kakuke, vabandustega, et ta on vahepeal natuke juurde võtnud neh.
Milleks sel moel enda ja teiste aega raisata?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 15:14
Eks see oleneb Näiteks enda partner ka aja jooksul kaalus juurde võtnud kuid see pole probleemiks sest olen inimesega juba harjunud. No kui tutvust loomas kena, kepikas eksemplar kuid suujutt annab soovida siis pole sellest ilust just kuigivõrd kasu Füüsiline ilu, sportlikkus jne on üks teguritest mille kaudu sellistes portaalides silma jäädakse ehk siis hea välimusega noormehel on rohkem eeldusi tutvuste loomisel
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 15:25
No ega minagi teab mis pakendipõhine ole - mul on lihtsalt omad eelistused. Ja kui keegi, kes tahab tutvuda, valetab algatuseks suud ja silmad täis, no siis mul tekib küsimus, mida muud ta veel valetab peale kaalu?
Ma räägin ikka korralikust Kakukesest ... sellest, kui ei saa aru kus lõpeb lõug ja algab rind ... aga fotol nägi välja nagu kadunud rahvakunstnik Ervin Abel.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 18:01
ten points nature... algatuse eest. Kordi sellele mõelnud, kuid pole algatanud teemat.
Paraku kipub jh olema üsna tihti nö naise konto taga tegelikult paar.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 18:12
Ma avastasin ka Ameerika ... on naisi kes polegi naised
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 19:59
Kui punktide jagamiseks juba läks, siis minu kõrgemad punktid jagunevad deMerteuil ja PushUp vahel
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 21:13
Olen minagi saanud kirju kus keegi paar kutsub külla ja väidab, et nende naispool on momendik küll välislähetuses, aga külla võiksin ikka minna. ...No mida otsima ma küsin... Mul ikka Atraktiivsed preilid imevad... endiselt
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 22:14
Kui keegi väidab end olevat normaalne,siis tasuks sellesse üsna skeptiliselt suhtuda. Nädalavahetusel üritasin ühe siinse piigaga deitida,kuid lõppkokkuvõtteks üllatas ta oma neurootilise,ebastabiilse käitumisega,niiet kogemus missugune
Samas jälle õige alfaisane ekstreemsusi ju ei pelga
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 22:35
Red, mehed naisekontodega ja muud tilliga tükid, on veel eraldi teema.
Ära pane pahaks, isiklikult ma respekteerin sind, kuna sinu sõnavõtte lugedes on jäänud mulje et sul rohkem ajusid kui keskmisel iha kasutajal.
Aga no kamoon, vaatad naise konto, naistepesus pilt, jne. ning siis loed et tegelikult on hoopis mees kes end naisena tunneb

Ma vist tunnen ka et muutun, naiseks või hoopis paariks või ...

Metshunt, saa veidi kogenumaks ja veendus selles et siin on rohkem neurootilisi ja ebastabiilseid kui sa iganes ettekujutada oskad Aga iga kogemus rikastab
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 22:53
Et siis paras köielkõnd ... Lõpuks hakkab see testimine adrenaliinilaksuna mõjuma ja muudab ennast veidrikuks. Siis ju ilusasse valgesse kangasse kootud kostüümipeole pole kutset vajagi.Tullakse tõllaga järgi
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 23:03
Mõte... Soo märkimise-määramise võiks siin saidis hoopiski ära kaotada. Lihtsalt, et siis ühelgi kontol pole märki, mis soost selle omanik on. Taibukas tarbija saab ilmselt ise hakkama selle leidmisega keda ta endale vajab (kas siis lihtsalt piltide järgi või põhjalikuma suhtluse abil). Olekski natuke huvitavam ja paneks rahval ajusid veidi enam liikuma...
˅ näita rohkem ˅
2013-05-26 23:54
Ja kui te veel nüüd teaks, mis minu konto taga tegelikult on!!!!.............
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 00:07
Mis su konto taga ikka on.. selle konot taga on mees, kelle väätushinnagud on paigas ja seepärast võib ta naerda meie üle, kes me üritame leiutada jalgratast, mis tegelikult on juba leiutatud.... irvitad avalikult meie püüdluste üle
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 00:29
Tutt!!!
Kui Sa nüüd mõtled seda minu kohta tõsiselt, siis väga avameelne ja jõuline kompliment!!!!
--------Ja muide, ka Sinus on küllalt sisu!!
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 08:13
Nature ... Ma tänan sind komplimendi eest. Vaata selle transu värgiga on sedasi , et ma ei oleks üldse selle vastu kui oleks soo valikutes eraldi märge TS/TV ... see tõesti hoiaks ära palju asjatut jama. Väga palju on neid kes lambist lihtsalt kirjutavad ja siis pärast sõimavad mind seepärast, et ma olen TS ... samas mehe konto alla ma ka ennast panna ei taha kuna see oleks minule endale väga raske ja kui mul ikkagi passis seisabWomen , siis ma eeldan, et mul on õigus ka siin kasutada sugu naine kui mulle pole jäetud muud võimalust aga üldiselt jah ... seksisaidil võiks olla ka kolmanda soo märge ja sellega ma olen sinuga nõus Nature.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 08:59
Olgem ausad, et ega siin enne ei või kindel olla üheski kasutajas kui pole oma silmaga näinud.
Kui ma iga siinse lubaduse eest euro saaks oleksin juba väga rikas naisterahvas
Tõelise kohtumise ees löövad siin kõvemadki mehed üldjuhul vedelaks
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 13:13
Mina ei ole veel kordagi vedelaks löönud!
Aga samas ma ei ole ka nii mõndagi naist kohtingul näinud, kes suure suuga ikka lubab ja lubab.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 13:29
Kui ma kohtuda ei saa siis annan ikka eelnevalt teada aga muidu olen ikka kohale läinud kui juba lubatud on
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 14:16
kui naine lubab, siis ma arvan, et ta ka tuleb kohtumisele, aga kui lubajast mees enam naisega arvestama ei peaks, no siis kulub naisel ainult poolt sekundit selleks, et igasugused lubamised unustada. ja mis sekundiga mälust pühitud, selle taastumiseks võib kuluda aastaid. jube perspektiiv mis
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 14:20
Aga õnneks on võimalik valida.....................
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 14:25
Kahjuks siin valik üsna kehva. Siinsed mehed ei julge või ei taha mingeid huvitavaid väljakutseid esitada.
Ma ise tahaks küll näha, kas siin on mõni mehine isik, kes mu hallist argipäevast välja suudab rebida
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 14:32
anonyym aga ütle üks hea põhjus, miks peaks üks mees seda tahtma teha?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 14:39
Ega peakski. Aga miks siis oodata naiselt mingit erilist tähelepanu oma isiku suhtes. Ma ei pea silmas mingeid kalleid kinke või muud sellist. Vahel piisab mingist lahedast ettevõtmisest, midagi enamat lihtsast pubitamisest-klubitamisest.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 14:57
Kallid naised!
Palun püüdke mõista, et üks mees suudab ühel õhtul(päeval) korralikult tegeleda vaid ÜHE naisega!!!
Ja siinkohal üleskutse meestele. Palun aidake mind vähekenegi minu raskes töös, sest olen täiega ajahädas!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-05-27 18:01
Kes koera ikka liputab kui mitte saba
˅ näita rohkem ˅