Foorum
2013-04-14 10:13
kas te olete haiged et selliseid teemasi laotate,mis teil viga on kuradi poole arulised kui midagi öelda ei oska siis pole vaja laliseda,terve koorem solk teemasi siin eriti haigete inimeste poolt kirja pandud,kedagi ei koti kes keda blokib või milline vanamutt kuskil piltide topis oma shopitud pildiga jõllitab.te ennem kui postitate üritage analüüsida oma mõtteid ja kui sellega ise hakkama ei saa siis pöörduge oma murega perearsti juurde küll ta suunab teid vajaliku psühholoogi juurde.fakt on see et keskmine iha.ee kasutaja on sügava vaimse puudega kui siin foorumi teemasi vaadata see kehtib ka jututoas väga paljude kohta
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 10:23
Tubli Kombits, sõber
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 11:31
nahhui te mind ära blokkisite, nõmädad oläte
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 11:31
Kui ei meeldi, mine ära, keegi ei hoia sind siin kinni. Või hoiab?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 12:49
kombitsake, oma kirjastiili ja ...eee...kontrollimatu purskega jätad sa ju just iseendast mulje kui inimesest, kes perearstilt saatekirja psühhiaatri juurde kiiremas korras peaks sebima. enne kui ka reaalelus ühiskonnaohtlikuks muutud
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 13:04
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=17&post=155713

Aegajalt kombitsal plahvatab
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 13:28
Nu aga kui siinsed kari idioote, nagu sa hellitavalt kutsud , ei oska midagi tarka öelda, siis kus on sinu targad ja väga targad teemad, kus saaks ka midagi väga tarka äkki sekka öelda

p.s ja palun ära saada mulle personaalset kirja postkasti, ma ei viitsi sinuga seal diskuteerida !!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 13:30
piiga, ära kutsu kurja karja
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 13:38
Tarku teemasid ei saagi teha, sest osad kroonilised läbustajad läbustavad kõik ära. Milleks toita idioote?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 14:10
Aga siis ongi Kombitsal õigus, iha kasutaja on idioot. Milleks vastu vaielda või jälle ei lepita tõega?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 14:15
pilekas, ma ässitan sulle zoovoliniku kallale on siin ka pehmelt öeldes veidraid naisisendeid, olgu see võrdsuse huvides äramärgitud
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 15:01
no mida te lalisete siin teemas,kui midagi teema kohast öelda ei oska või ei suuda siis ole vait
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 15:09
Ma ise olen suht hõre külaline siin iha portaalis. Põhjuseks ehk see,et seksiteema pole minu elus nii prioriteetne kui mitmetel teistel selle saidi liikmetel. Kui foorumisse pilgu heidan,siis tõesti toimub paljuski siin mingite fantaasiate,kibestumiste jm väljaelamine. Teisalt ju keegi ei takista teha uus teema,milles oleks sügavam point,eksju Kui siinses keskkonnas oleks ülekaalus terviklikuma sisemaailmaga persoone, siis võetaks ka rohkem sõna armastusest,tunnetest,... mõistmaks,et seks on lihtsalt selle kõige väljendus mitte igapäevane prioriteet a´la maha ja taha. Anonüümsed kasutajad võiksid enne plõksimist ennast ka identifitseerida,siis jääks teist ka eksisteeriva inimese mulje
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 16:06
No siin on ju neid "asjalikke" teemasid küll. Nii mõngi on öelnud, et ta ei taha läbustamsit ja palun asjaliku juttu.

Otsige neid. Need on nelja viie-postiga teemad, kuskil kaugel tagapool.

Aga foorum on muutunud selliseks üldiseks koosolekuks, kus keegi võtab mingi teema ülesse ja siis sealt hakakb argnema omakorda mingid teised teemad edasi. iha.ee on elul põhinev leht ja elus on kõik asjad omavahel seotud. Vta kasvõi seksimine. ei ole ju pelgalt maha-taha nühkimine.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 16:18
Kombits püüdliku noormehena üritab siin tõestada, et on juba vajaliku taseme saavutanud, aga see idioodikari peab teda alamõõduliseks ja küsib pabereid. Teeb ju hinge täis?
Vähemalt sellest on kombits arusaanud, et foorumis panni ei saa. Siin antakse niisama pasunasse.
Aga äkki ongi tegemist kombits4'ja sünnitusvaludega
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 16:20
pensionär ajas jälle rinna uhkelt kummi ja sööstis kukevõitlusse - gaaaagagaaaagaaaaa gaaagaaaaaaaaa
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 16:34
mingi kuradi kalevipoeg ei haugu siin
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 16:41
Rockyroad, ära unusta et Sina saad ka kunagi pensionäriks. Nii et võiksid seda arvestada, et kõigil on õigus oma arvamusele, olenemata sellest kas see Sulle meeldib või ei.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 18:19
Aga nõus sinuga, kombitsal on täielik õigus sind idioodiks pidada ja ta peabki. Selleks ei pea pensionär olema.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 18:22
vanad ilma noorteta-komöödia. noored ilma vanadeta-tragöödia. seda on öelnud minust targemad mehed.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 19:06
Rockyroad, huvitav oleks teada, mis on Sinu õige konto. See pole ainuke teema, kus oma negatiivsust välja elad. Varika alt julgem sõna võtta ja teisi solvata.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 19:10
niina40 küsi ta käest postkasti kaudu ära solgi siin teemat
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 19:13
mis teemaks on siis?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 19:17
Seda lõbu ma talle ei paku. Ja see teema on nii laiali valguv, et rääkida võib kõigest.

Või pean uue teema tegema, kui keelad mul siin sõna võtta.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 19:17
See ongi mu õige konto. Ma pole sellist tüüpi, kes vajab varikaid. Varikad on siis olulised kui on vaja sõber olla. Mina pole kellegagi sõber, olen sõltumatu oma arvamust avaldama. See, et jälle üks tädike tunneb end solvatuna pole mulle uudiseks. Harjuge ära, ma olengi karge ja kare, mitte mingi kahepalgeline ilalõug.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 19:25
Ma olen koguaeg väitnud, et iha kubiseb ajukäääbikutest ja eraeluta lammastest. Lisaks veel punt pederaste, sitasöödikuid ja kusejoodikuid. Väga kirju hälvikute pesakond.
Kuna minu eesmärgid siin lehel on puhtalt materiaalsed, siis õnneks mind väga ei morjenda see.
Mis puutub foorumisse, siis foorumi on siin pigem nagu jutu- ja nututuba. Pervikud kaebavad, igavlejad solgivad teemasid teemavälise jutuga ja pederastid üritavad end nähtavaks teha. Modereerimine nagunii puudub. Samas saab siin ka korralikult huumorit
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 19:27
Meie silver/sirle jälle platsis.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 19:32
Mina ja solvatud, ole nüüd, pole nagu põhjust solvuda.

Nii et see konto saigi selleks loodud, et siin kõva meest mängida ja oma halba tuju maandada. Noh igal ühel oma lõbud. Aga võiks vähe positiivsust ka elus olla, nii kergem olla ja elu nautida. Ei maksa igal nurgal kolli kohata ja kohe kisama hakata.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 19:40
Seda ma arvasingi. Kõik tädikesed on nagu ühe vitsaga löödud - tähelepanu kerjavad tühikargajad.

Positiivusega on huvitav lugu, sina pead mind nagu näha mitte positiivseks, aga nii mõnedki naised on minult ihas küsinud, kuidas ma suudan nii positiivne olla.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:03
Ole nüüd, mis tähelepanu mul vaja. Siit ihast olin ma rohkem kui kuu eemal ja mõtlesin ka nüüd sõna sekka öelda. Nii et see mulle rohkem ajaviide, aga mitte tähelepanu otsimine. Ja ega ma hakka Sulle samaga vastama, et oled see ja teine. Sinu niinimetatud meelitussõnad mulle korda ei lähe.

Sorry, kui pidasin Sind negatiivseks meheks, sest kõik päevad pole vennad. Neid teemasid siin uurides mulle jäi selline mulje, et oled masenduses ja lahmid vasakule ja paremale. Ja see mida naised saunas, sorry ihas rääkisid, ei pea alati paika.

Nii arvan mina Sinust härra Rockyroad.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:12
mida sa vanamoor pasandad,kui midagi öelda siis saada talle postkasti kiri see foorum ei ole sinu facebooki messenger
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:13
Mis sa siis siia teemasse kaotasid kui tähelepanu ei tulnud otsima. Loed mu kommentaare, lausa analüüsid neid ja nüüd tuled eputama oma arvamusega.

Väga hästi ju ütled iseenda kohta: "Ja see mida naised saunas, sorry ihas rääkisid, ei pea alati paika."
Oledki idioot, kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:21
kombits, rääkides teemast, siis mis mõttetu teema see siin on?
mida sa lalised siin? see teema ongi ju üks hunnik solki ja vinguvat lalinat
nagu väike naine nutad siin et asjalikke teemasid pole, hale, väga hale

selle nututeema asemel oleks võinud parem siis eeskujuks olla ja mõne asjaliku teema teha. aga tundub et sinus pole piisavalt sisu selliseks raskeks ülesandeks
vingujaid on ju alati terve kari, tundub et kodanik kombits ka ei erine neist keda ta siin kirub

ps. pange tähele, et varsti teema kustutatud
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:24
Kuule kombits3, rahune maha. Kas olete Rockyroadiga vennad või.

Tundub, et oled kuivale jäänud, et tõmbled ja jagad siin soovitusi, kus ja kes võivad sõna võtta. See teema juba on selline, et mitte ei saa aru mis Sul seal peas toimub, et selle teema tegid. Ju vist vajad tähelepanu ja loodad naistelt kirju. Sellise räuskajaga ei soovi ükski naine tutvuda. Siis jäävad üle Sinu suurimad sõbrad homod. Seal on Sul kindlasti lööki. Edu Sulle!

Ja kui tuleb soov veel seda teemat oma sõnavõtuga külastada, siis Sinu rõõmuks teen seda suurima hea meelega.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:26
irw@niina
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:27
Sa on nii huvitav vaadata, kuidas mingi keskealine mampsel end õhku täis tõmbab
Teine penskar lendas kukevõitlusse. Kisub põnevaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:30
Kaks kukke ärplevad
Huvitav, kas sul rocky ja kombits, nahk üldse üle tilli maha tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:31
ja kui vana oled siis sina, et sa meile oma ammendamatut elukogemustesalve lahkelt tühjendad, kui saladus ei ole? millised on sinu saavutused elus, et suudaksid meid oma eeskujuga nakatada? tundub, et vanuse- ja teadmisteklass on nii vähemalt riiginõuniku oma...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:31
sina kuradi pede mine vikerkaarde
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:32
kombits omas tuntud headuses. aastatega ei ole sittagi muutunud, andke andeks... kuda sikkel elab? vanarauas juba?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:36
sa ise lähed vanarauaks kuradi pede
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:36
Vaba, see käis minu kohta w?

"2013-04-14 20:31:34

ja kui vana oled siis sina, et sa meile oma ammendamatut elukogemustesalve lahkelt tühjendad"
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:38
Rockyroad, Sa võid oma solvangute sõnavara siia kõik kirja panna, mind see endast küll välja ei vii. Nii et anna tuld, et teine härra nimega KOLMAS KOMBITS saaks mind jälle teele saata. Aga näe mulle on see tema soovitus, nagu hane selga vesi. Olen siin ja praegu, nii kaua kui soovi on.

Olme mõnusad, vennad kolmas kombits ja Rockyroad.
˅ näita rohkem ˅
ei,dream, isand rockylt küsisin.
ahjaa,kombits, vabandan isiklikuksminemise pärast, aga minu mälu järgi oled sa ju ise üks hullemaid netiläbustajaid kes olla üldse võib
˅ näita rohkem ˅
peaks ütlema et ülimalt inteligentne teemaalgataja

nii et võtke õppust
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:39
peale pede ja muu sõimu veel mingeid argumente on, kombits? kui ei ole - ole vait. teed teene endale ja ühiskonnale.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:42
Minuarust tõmbas kombits idioodid nii kenasti käima. Nüüd leidsid idioodid jälle koha kus saab end tõestada.
Ma olen seda alati siin ihas naernud. Jõudu teile selles

Usun, et suudate ennast siin vähemalt 30 lehekülge tõestada.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:44
rocky, peeeedeeee oled
muahahaaa
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:46
Rockyyyy... noortekoloonias said ikka korralikult meest? Pedeeeee oleeeed
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 20:48
Kohe tuleb ränk vastus, mida ma üle ei ela!
˅ näita rohkem ˅