Foorum
2013-04-11 20:19
kas eesti naine ongi selline kelle au ja uhkus on väärt vaid 50 v nata rohkem eurot...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:24
Kas sa tahaksid omale sellist odavat naist???? Päriseks nagu
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:27
ei kohe kindlasti mitte.... just selles mu mõte ongi kas keegi yldse tahab... selliseid koik kohad täis teed paaris joogi välja siis tee mis tahad... no krt naised mis teil viga on.... v olen mina millestki valesti aru saanud...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:31
50 on enamvähem ok hind.
Arvutame natuke.
Et naine lõbusalt seksi teeks, selleks on vaja talle eluaset, autot ja lõbustuste/taskuraha.
Selleks kulub enamvähem tuhat eurot kuus.
Kuipalju sa seksi teed kuus või selle naisega koos oled? No oletame et 20 tundi kuus. 4 tundi korra nädalas.
Tunni hinnaks tuleb siis 50 euri.
Mida rohkem oled, seda odavamaks läheb.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:37
veel odavamad on ju need, kes isegi jooki ei taha Kus kurat te mehed leiate selliseid naisi?? Ma olen kohanud vaid mehi,kel pole isegi baaris ostmiseks õlleraha, vaid käivad väljas autos õlut joomas Te mehed olete ju õrnakesed, solvuvad Arvate et klaas shampust naisle ja ta peab olema teie oma--sest kui ei ole, siis naine leiab oma nime iha hoiatuste foorumist??
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:37
jah kui nii võtta siis odavam jah aga sellega nagu ka enampakkumisega tuleb järgmine ja kes pakub 55 jookseb sinna lõpptulemus see et räsitud ja musta madratsi eest ei saa enam sentigi...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:46
nu aga keegi ei keela sul ju 500 maksta eksole
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:46
No mida värki, mina ei sa üldse aru meestest, kes maksavad naistele!!Ei tea, kas enam nad teistmoodi ei saagi!! Minu kogemused räägivad küll teistmoodi, noh eks vahest kaudselt olen maksnud, aga see kuulub asja juurde!! Ütleme nii, et korralik naine on nii kallis, et ta ei võttagi sinult raha vastu!! ja mida ilusam ja haritud ta on seda kindlam võid olla, et raha ei ole tema teema!!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:48
Õnn ei peitu rahas ... kuldsed sõnad , nüüd ma teen küll ühe mehise õllekorooksu ... kroooooks
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:49
õige, õnn ei peitu rahas. aga rahaga on seda kergem saavutada
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:50
Juuust mu kullake , tee õnnele annab kahjuks raha ... ja siin pean mainima sõna kahjuks .
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:51
Õnn ei peitu mitte rahas vaid raha hulgas!!!! -------- mulgi vanasõna!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:51
maksta võib alati ykskõik kui palju ja ka kysida ykskõik kui palju aga elu on näidanud et 50 on naise au ja uskuse väärtus... ja kaudselt maksame me kõik kõige eest..... naine kes solvub kui pakun talle raha v loobub mis tahest summast vot see on naine ja väärt koike mis maailma loodud..... kasutatud madrats millel hinnasilt 50 eur küljes ongi saamatutele ja harimatutele meestele kes kuskilt ja kuidagi ei saa ja nõudlus ja konkurents paneb hinna paika
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:52
MInu meelest sa sobiks Paavstiks
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:54
vaata,need kes küsivad, need teevad seda kui tööd. mis au, mis väärtus? abstraktne. osutavad teenust. teenusel teenuse hind, kas antud teenus on seda summat või muud summat väärt, seda reguleerib turg ja ostjate tundlikkus. ja siin riigis antud teenuse eest sadasi küsida... see on äri Eesti moodi- vähe tööd ja palju pappi
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:55
Mai tia ... palju tööd aga vähe pappi ... ma sõnastaks nii
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:55
holla! meestega ju sama...haritlane ja intelligentne mees ei laena naiselt ja ei kerja kõneaega Miks tümitate naisi?? Kui palju on kerjus-mehi?? Naised on targemad--nad ei kurda kui lolliks on jäänud..Mehed aga kohe silmad märjad siis nutma--kasvage suureks!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:58
sirruke sa ei ole vist hoiatuste teemat viimaselajal lugenud. Seal ikka tibid hädaldavad juba.

Ja kui vähe tööd ja palju pappi taheti, siis ei pea teistkorda temakese juurde minema ju enam. Vahel saab ka sõbra käest uurida, et kuidas oli või siin mingi teema avada jne jne.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:01
Kus sellised mehed siis on??See kõneaja ja raha laenamine on vist rohkem alaealiste teema!! Mis puutub kerjustesse, siis selles on süüdi natuke Eesti riik, kui ka nende inimeste nõrk iseloom ja eks on ka juhtumeid, kus on inimesed jäänud ajaratse vahele!!

Huvitav, kunas see aeg tuleb, kus mehed müüvad oma keha ja naised ostavad!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:02
See aeg ammu käes ... sa ainult ei tea seda aga see täitsa toimiv värk siin Maarjamaal.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:04
meeste enesemüümine on täitsa olemas ja kordades kallim teenus kui naistemüük. meestega ei ole päris nii, et libestit peale, koib laiali ja papp tuleb. vaja natuke rohkem eeldusi, peab olema suuteline iga....krokodilli peale reageerima vajalikult.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:05
holla--need mehed on soome ehitajad, kes teenivad ainult 4000 kuus ja seda tööd tegemata peaaegu
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:07
Olen vist jah liiga maalt ja hobusega!!! Aga kokkuvõttes on nii, et kes tasuta ei saa või oska või ei taha, siis neile on tasulised teenused.Nii kaua, kui on kliente, siis on ka turgu
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:11
täpselt nii holla lihtsalt naerma ajavad mehed, kes nutavad 5, 10 eur. kõneaega taga oleks veel 100-200 ma olen ise mõnele soome kalevipojale kõneaega kandnud--lihtsalt haletsusest ja ma ei tule ju siia nutma.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:11
siin on mõningad nüansid. näiteks inimesed, kes reisivad. inimesed, kellel on vähe aega. inimesed, kes liitri piima pärast lehma võtta ei taha. igasugu inimesi on. jajah, siis on ka inimesed, kes tõesti mõningate isikuomaduste pärast ei saaksi normaalsel teel. liiga häbelikud näiteks. mingi puudega. mis iganes. parem siis võtavad tasulise, taskukohase hinnaga, kui et näiteks puudulikkusest tekkiva frustratsiooni tõttu kedagi vägistama või tapma kukuvad.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:12
ma ei kujutaks ette et peaks mingit suvalist peletist keppima raha eest... naistel muidugi lihtne libesti aitab aga vaimselt annab se kindlasti mingisuguse põntsu.... olen isegi kunagi baarist mingi neiu voodisse vedanud ilma rahata kyll aga olin purjus ja hommikune kainus hetk milles nägin ja paljalt.... see oli jube siiani kui meenutan seda on igasugune isu läinud....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:13
sirruke. Seda et siin pidevalt seda kalevipoegade lugu jutustad, saab hakata võtma juba nutuna.

Miks te arvate, et tasuliste juures käivad ainult puudega või mingid segased?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:14
ja aga siin on väga palju ilusaid naisi kellel välimus ja ka mõistus olemas et leida omale mees kes suudab talle koike pakkuda kuid müüvad siin ennast odavalt ja avalikult milleks raisata seda koike kunagi hiljem ei taha u keegi omale sellist päriseks..
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:15
no see oled sina, time samas inimestel on erinev valulävi, seda ka ilu suhtes. ilu on üldse suhteline. kellele paks, kellele peenike, kellele laps, kellele vanaema. kõigile midagi. kui sulle keegi ei meeldi, ei tähenda see ju veel, et see keegi tingimata kellegile ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:16
Ei ole koletaid naisi, vaid on vähe alkohooli!!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:17
ok, parma--sul ka nnats õigus, aga ma ei nuta....liihtsalt vaatan kuulutusi vahel ja kus sponsi pakkumisi soomes töötavatelt meestelt....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:20
timeline, mina enam ammu ei julge väga purjus peaga clubisse minna, ikka kaine pilguga vaatama
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:24
holla---kas kardad ka et naised tahavad tantsu eest seksuaalvahekorda?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:28
nõudlus on suur tekib ka kaupa palju. kuid jutt inimestest ja lihtsalt kahju et väärtustatakse ennast nii.... seks on alati lõbus ja põnev ja midagi uut ja huvitavat on ka vaja aga selle leiab baarist , klubist ja kus iganes veel ja ilma rahata ja see mis rahata palju põnevam huvitavam. kahju lihtsalt noortest naistest kes arvavad nii vähe endast ja panevad kylge omale sildi mis alavääristab igati..... kuid vb asi ka minus vanamoodne ja ei ole lihtsalt kiire elutempoga kaasa läinud kus kõik käib rahas ja kiirelt..
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:28
vanemaks saades ei põe inimene igasuguste pisiasjade pärast enam
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:29
ega jah selle olen ka omale selgeks teinud et kainena sest yllatusi hommikuks pole vaja ja neid ebameeldivaid on ikka olnud mis siiani kummitavad
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:29
just, k. KUI see on neidude vaba valik, hunt nendega, jäägu adekvaatsuse piiresse. muuseas, kõik inimesed ei käi baarides, klubides ja kus iganes veel.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:31
Eile andis tibin sealt baarist tasuta mulle seksi, täna annab tasuta sulle seksi. Täitsa okei on ju.
Huvitav, kumb on hullem: Kas tasuta lits või tasuline lits?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:33
aiai, parma, ka sina, brutus naine kellele meeldivad erinevad mehed, on lits ja mees kellele erinevad naised, elumees? eeeh... elagu 800 aastat kristlust
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:33
saan aru et ei käi väljas olemas ongi sellised kohad nagu iha kus tutvuda ja kohtuda mitte osta myya. muud midagi vanematest inimestest saan aru aga noored ilusad naised mis neid sinna teele ajab elu u ees alles
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:35
Kristluse mõistes on see lits, kes seksib abieluväliselt.
Üksikemad ei usu vist kristlusesse
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:38
time, siin juba teine probleem-paljud noored ei oska lihtsalt tööd teha, aga elada vaja kuidagi. samas see suhtklergelt teenitud raha nende arust, vähemalt esialgu...ja tekkibki vastuolu, raha väärtust ei tunta ja hinnatakse pigem antud teenuse olulisust ja hinda üle...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:38
Braavo, vaba! Sama hea on see luku ja võtme jutt.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:46
muud midagi noorus on hukkas lihtsalt mitte et ma ise tead mis vana oleks aga vb asi lihtsalt minu mõttemaailmas asi kus ei jõua kohale selline noorte eluviis. pikemalt ette mõeldes see pole u elu ja eesti piisavalt väike kus midagi ei jää varjatuks ja saladuseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:49
saladuskatte all ütlen, et siis tekkivadki jutud sellest et eesti mees paha ja minnakse väljamaalt mees otsima-väljamamees ei tea ju, mis ameti esindajaga tegu, samas kui kodumaine-teab samas on suur hulk ka neid noori neidiseid, kes väljamaal mitte seda tööd ei tee, millest ema-isa teavad...nii et ka sellise naise võtt, kes väljamaal töödanud, omakorda risk maailm ei ole must ja valge.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:49
See ei olegi saladus.
Sest noored kasvavad koos ülesse ja suureks saades mõistetakse neid asju lennult, sest tehti ju koos selliseid asju.
Meie sureme ja enam ei olegi kedagi kes selliselt mõtleks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:54
Vaba! Ükski hooliv ema ei lase oma last välismaale tööle, kui ta ise seda minekut ja seda peret ei kontrolli..Ka mu 2 last läksid kunagi välismaale lapsehoidjateks ja ma kontrollisin ikka nii firmat kui ka tööandjat.. Aga kui emadel savi, kudas lapsed hakkama saavad--mis neil muud üle jääb?? Ema peaks olema esimeseks toeks oma lapsele Ka oma lastest hoolides saab elada ka oma elu!
˅ näita rohkem ˅