Foorum
2013-04-11 14:17
Mida arvate noorest abielumehest,kes igal võimalusel hiilib enda ema juurde,et seal arvutimänge mängida?
Ettekäändeks toob ta kõik muud põhjused.Eks eakal emal ikka ühtteist abi vaja.
Mehe naisele see ei meeldi,sellest on korduvalt juttu olnud omavahel ja naine on väljendanud enda arvamust,et mees mängib teme meelest liiga palju mingeid erinevaid arvutimänge.
KUid mees väidab,et igal inimesel on mingi hobi ja see olevat tema hobi.
Naise arvates on see lapsik ja tihti nende ühise kvaliteetaja arvelt.
Kui palju on palju?
Kas sõltuvus on hobi?
Kas 30+mehe arvutimängurlus on normaalne?

Kõik arvamused teretulnud
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 15:01
Ja kui too mees jataks mangud ja temast saaks iha soltlane kas siis oleks naine rahul?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 15:36
Ise mängin ka, sest arvutimängud on ägedad. Isegi naised mängivad ja mina soovitaksi leida ühiste hobidega tegelasi kooseluks, kergem elada ja mõistmist on samuti rohkem. Viimases suhtes ma õhtuti mängisin, naisele meeldis rahus raamatuid lugeda ja kenasti elatud. MSNis sai seksiaeg kokkulepitud.

Sinu juhtumis vast su mees tahab olla omaette ja kui sa koguaeg tal seljas elad, siis seda enam ta tahab mängida. Jutust jääb ka mulje, et sul endal üldse hobisid pole. Selliseid inimesi on omajagu ja siis nad muudkui igavlevad.
Üldse see lapsikuks hindamine näitab ka sinu enda lapsikust või oskamatust asja kuidagi mõlemale meeldivalt ära lahendada.
Kui sa tahad rohkem endaga tegelemist, siis tee end huvitavamaks. Siis need mängud võivad tahaplaanile jääma hakata.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 15:50
Black sa oled vist selle sõltlase naine,kuidas muidu tead sa nii palju küsimusi esitada.Netis mängides ei vii sa ju raha kasiinosse,mis kordades hullem.Ok seda saab ka siin teha.Hobi muide võib ka sport olla,oleneb kuidas seda tõlgendada,isiklikult minul hakkas ex ka selle kallal irisema,nii et....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 15:59
Inimestel on erinevad hobid. Mõni käib igal õhtul jõusaalis, teine pubis. Mõni vahib telekast iga olulisemat jalgpalli- ja korvpallivõistlust, teine on aktiivne mälumängur. Ja mõni mängib arvutimänge.

Nende mängudega on nüüd see häda, et spordimatÅ¡ ja jõusaal kestavad ikkagi mingi kindla aja, aga arvuti taha võib ennast nädalateks unustada. Ehk siis arvutimängud on tõenäolisemad elu ärarikkujad kui näiteks spordiülekanded. Järelikult tuleks neid piirata, parim võimalus selleks on ilmselt lasta mehel paar tundi iga päev mängida, aga mitte kauem. Kui mees ema juurde selleks peab minema, siis on kodus sellest probleem tehtud ja niiviisi küll abielu ei päästa.

Mulle isiklikult jääb küll arusaamatuks, kas sõltuvus mängudest tõesti varem välja ei paistnud? Või tekkis see äsja alles, ja miks? Kuidagi ülepeakaela abiellutakse sageli, ilma üksteist absoluutselt tundmata. Ja siis tekivad hädad, et abikaasal on mingeid harjumusi või soove, millega raske leppida. Selleks peabki eelnevalt pool aastat või enamgi koos elama kui abielluma hakatakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 16:21
Muide Smsart,sa oled mulle siin aruka mehe mulje jätnud ja seda sa oledki aga mees,ei õpi sa ka 10 a oma paarilist tundma.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 17:28
raitz--muideks----on ka mänge, kus pangakonto väheneb Seni, kui mägitakse vaid niisama--oma lõbuks, siis pole asi veel hull....aga kui hakatakse raha peale mängima? Tavaliselt mängusõltlane ei tunnista oma sõltuvust..
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 18:12
mul üks klient ajab oma ametiasjad ära ja istub rahumeeli minu arvuti taha arvutimänge mängima. teda ei huvita, kas mul on töö teha või mõni teine klient ootamas. mängib kuni elud otsas.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 18:18
Mul ka sõltuvus , Might & Magic Heroes , no enamuse ajast toksin 6-dat aga ka vanemaid vahest. No ei saa sellest mängust ei üle ega ümber ja kui tuhin peale tuleb , siis põrutan öö otsa mängida , targad pead teavad rääkida, et seitsmes osa pidi ka olema aga ma pole veel reaalset tõestust selle kohta nännu ... nuh jah üks asi veel ... ma ei saa kuidagi need for speed most wanted-ist ka mööda vaadata. Jah ei ma oln ikkagi jah sõltlane nuuu mis teha
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 18:32
kus see mäng on? ma ise mängin facebookis viimasel ajal.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 18:43
Igal 3ndal on sõltuvus. Aga ega ruletilauataga vist selge peaga ei istuta ja tulutoovam on mängida vastane auti.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 18:54
Sõltuvus on sõltuvus.
Kuigi jah 30ne aasane võiks juba suitsetada, viina juua ja naistes käia. Sellisest sõltuvusest saaks igaüks aru ja vast ei pahandaks kah.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 18:59
kasiinosõltuvusest on küll raske aru saada--muud sõltuvused kahvatuvad selle kõrval
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 19:38
Endal päris sõltlase probleeme pole, jah vahest mõne sõbraga koos teen konsooli, et siis vanu aegu meenutada või siis vahest fb. mõni mäng kaasa haaranud, kui siiski lappakas ei ole minul mänguarvuti.Minul endal rohkem teised sõltuvused nagu auto24, iha, fb, clubid!! Aga samas tean ennast eelmisest elust, kui veel naisega olin, siis ei veetnud ma kindlasti nii palju arvutis aega ja samuti clubis, eks see rohkem poissmehe elu!!
Samas tean oma ühte sõpra, kellel väikselaps peres ja nüüd ka juurdekasvu tulemas ja tema käib küll iga nv. ilma liialduseta teise sõbra juures kas siis mängimas või filmiõhtul, kuhu kuulub ka naps, aga samas paistab, et naine probleeme ei tee!!Vähemalt elavad kaunilt koos!!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 19:44
Sõltlase naisel tuleb leida endale ka mingi sõltuvust tekitav tegevus,saan ma õigesti aru ?

Siis ongi nii,et istub noorpaar kohvikus ja kumbki ninapidi enda läpakas või?

Arvutimängud on siis normaalse täiskasvanu hobi?
...
Maitse asi või märk halvast maitsest?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 19:46
minge parem kohtingule, sõltlased

http://arianeb.com/dategame.htm
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 19:46
No aga kas temakesel jääb siis midagi tegemata sellepärast?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:20
Mina olen täheldanud, et hobi võib muutuda sõltuvuseks. Aga mingil hetkel võib juhtuda, et see sõltuvus hobi vastu on muutunud profesionaalseks. See tähendab, et sa tegeled oma sõltuvusega profi tasemel. Profesionaalne sõltuvus on seega siis kui sulle makstakse sellega tegelemise eest raha. Sellest hetkest võid öelda, et oledki proff. Kui kutsutakse esitama oma sõltuvust(hobi) erinevatele üritustele jne ...loomulikult tasu eest.
Selle teemaalgataja mehe hobi ei olegi nii paha. Kui sellega tegeleda profi tasemel ja maailmas on firmasid kes maksavad korralikku pappi mängutestijatele.
See naine võib ju kiruda küll. Aga kui mingi ime läbi pakutakse ta sõltlasest mehele tööd mõnes arvutimänge tootvas firmas mängutestijana ja palgad on seal sellised, et jõuaks pruudile ka Prada kotte osta
Siis oleks see naine väga rahul oma mehe sõltuvusega
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:23
Kui tegemiste eest pappi saad, siis nimetatakse seda tööks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 20:27
Ka hobi eest võib pappi saada. Põhitöö ikka miski muu.
Aga näitsks aastas mõned korrad saad oma hobi eest pappi.
Aastas mõned korrad käid oma hobiga võistlustel ...näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 21:01
Blackred: Imestama paneb kuidas naine üldse abieluni on jõudnud, kui arvutimängud on nagu midagi lapsikut. See on lihtsalt teise naeruvääristamine. Aga mina arvan, et kõik inimesed tahavad õigete inimestega teha hästi õigeid asju ja kui nad seda ei tee, pole nad lihtsalt sellist inimest veel kohatud.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-14 21:31
MA EI OLE MÄNGUSÕLTLANE!!!
EMA JUURES KÄIN AITAMAS.
JAH, IGA PÄEV.
JAH, SEAL LÄHEB KAUA.
JA EI, SINU ABI EI OLE VAJA. ME SAAME ISE HAKKAMA.

See et tal on oma uude mänguarvutisse mu lemmikmäng Ultra Super Giga Death 2013 installitud, see on kokkusattumus. Ta palus mul vaid uued draiverid installida, kuna nendega pidi 3d kiirem olema.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-23 13:16
Mängime?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-23 14:06
Eks iga sõltuvus võib tüli tekitada, aga teema püstitamise ajal oli suuremaks probleemiks see, et arvutile tekkis järjekord ja vaidlus tekkis teemal, et kumb on tähtsam, kas mehe mäng või naise messenger
˅ näita rohkem ˅
2021-05-23 14:09
Ja nii see tüli majja tuuaksegi...
˅ näita rohkem ˅
2021-09-26 10:27
kõige tähtsam on ikka mehe ekraani ees onaneerimine
˅ näita rohkem ˅