Ma pole kindel kas inimese huvide järgi mida ta FB-s likeb saab määrata tema intelligentsuse astet . FB on maagiline koht ... seal leidub teemasi mis on paljudele üllatuseks. Ja näiteks kui sa näed, et inimene on likenud Tsaikovskit , siis tal on nagu suur eelis olla intelligentne ? Või eeldad, et sel juhul tunneb ta noodikirja ? Ma kahtlen , samas kui näed , et inimene on likenud näiteks Justin ... oot mis see oligi , piiber või midagi analoogset , siis eeldad , et ta on sihuke tilulilu ? Kurja ma pole kindel päris selles , et kas FB annab ikkagi selle ülevaate. Ja üleüldse ... ma mõistan tööandjate huvi FB kohta kuna seal leiab infi aga samas pole ühegi tööandja asi hakata surkima näiteks minu FB kontot , see on minu enda eraelu ja ma avaldan sellest mida tahes ja kui mulle meeldib likeda näiteks BDSM lehti , siis on see minu asi mitte tööandja otsustada , et kas mina oma huvide järgi sobin töötama. Mul savi ,kui tööandja küsiks , et kas ta võib minu FB vaadata , sisi ma ei keelaks , minul poleks midagi häbeneda , sest ma olen see kes ma olen ja kui mina ei sobi oma huvide pärast töötama näiteks koristajana kuna tunnen huvi FB-s nafta puurtornis töötamise vastu , siis on see minu tööandja probleem. Juu siis kunagi töötan naftapuurtornis kuna selle huvi pärast ju kanti mind maha koristaja ametikohalt. Ma ei tea kas saite pihta asjale mida püüdsin öelda, vahest juhtub kus ajan oma jutu liiga keeruliseks aga tööandja ei saa teha lõplike otsuseid minu FB kontot vaadates. Vaadaku, vahtigu nii, et keel ripakil aga minu sobivust tööks saan ikka ise reaalajas tõestada.