Foorum
2013-04-05 18:53
Imelikuks hakkab see koht siin muutuma, lisaks vippide ja toppide pärast kaklejad, üksteise mahahindamine ja laimamine. Avastasin, et on veel üks tüüp kontode taga olevaid inimesi. Kes blokib, kes saadab pika analüüsiva kirja miks käisid kontol, kes hindab 1-ga.
Miks üldse avada siia konto kui selle vaatamine teiste poolt tekitab negatiivseid emotsioone, et selle peab kohe välja elama kas blokkimise või siis lampi 1-de ladumisega, kui pole hinnanud vaadatava pilti, isegi kommneteerinud mitte.
Minu arust võiks olla see koht ja algselt ka oli tutvumiseks, suhtlemiseks. Inimesed, kel vabam suhtlemisoskus ja positiivne meel
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 19:00
aegajalt tekkib tõesti tunne, et konto looja on siia konto teinud ainult endale, kõik teised hoidku oma käpad, kui ei taha blokitud saada. minu teada on siin niivõrd kuivõrd avalik ruum, vaatamine ei ole keelatud, kui vaatamine ei meeldi-istu kodu, ää väljas käi ja löö oma kuradi mõttetu arvuti puruks. lihtne.
aga kui juba ronid avalikku ruumi, siis arvesta ka sellega, et sind vaadatakse, sind kommenteeritakse, sinust kujuneb mingi arvamus. viimasele, muuseas, saad ka ise kaasa aidata. nii heas kui halvas mõttes.
ma olen nõus, et idioote meie ümber ja meie seas on palju, aga millest ma aru ei saa on see, et millest siin see idiootide konsentratsioon nii kuradi kõrge peab olema?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 23:21
Enam paremini poleks saanud öelda
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 23:24
Täitsa öigus
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 23:47
Jätke jonn ja jätke viha Ma täiesti mõistan, et see teema puudutab ka mind, tunnistan süüd! Minu tegude motiiviks ei olnud aga Top kujundamine kellegi kasuks või kahjuks. Sellist alatut teguviisi kasutasin hoopis teistel põhjustel. Teises teemas sellest pikemalt ka kirjutasin ja selgitust andsin.
Püüdke üle olla!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 23:52
eksole...eks meil kõigil ole põhjused...vähemalt enda arust...isegi mul, vinguda, kritiseerida ja plõgiseda. lihtsalt mõned põhjused, no ei jõua pärale, kuidagi ebaloogilisena tunduvad
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 23:59
Sinu postitusel oli muidu mõte ka, mida edasi anda püüdsid aga mis arusaamatuks jäi? Või käibki Sinu plõks kinni ja lahti, nagu avali unustatud rõduuks?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 00:01
"Teate, ärge muutuge isiklikuks eksole. Poola panne meil tõesti ei ole, aga Ungari gaasipliite on ladu täis"
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 01:36
http://www.youtube.com/watch?v=fv9arPIdkEQ
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 08:39
Netis suhtlevad ju enamasti need, kellel on reaalis suhtlemine raskendatud ja põhjusi võib olla erinevaid, nii psüühilisi, kui füüsilisi. Siit ka see suur veidrike konsentratsioon.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 13:05
ma arvan, et häirima jäävad need asjad ja tegevused, millest välja teha tahetakse.
ehk siis, kui näiteks mingid kindlad näitajad (hinnete jälgija jaoks on selleks hinnetelahter, vaatajale vaatamiste lahter, blokkide jälgijale kontaktide nimekiri, pilditabeli seisu jälgijatele nende tabelid jne) siduda mingi kindla ärritajaga (madalamad hinded või kindlad isikud, kes hindavad) ning selle asukoht/asukohad enda jaoks ära fikseerida ja samas positsioonis järjest ennast ärritades neid pidevalt jälgida, siis võib selle tagajärel äkki tekkida vajadus järgmise samalaadse või veelgi suurema ärritaja järele, kuni selleni välja, et hakatakse igal pool samu ärritajaid nägema ja neile samamoodi reageerima.
ärritumise vastu on siin nt abiks see, kui ärritajad teadlikult oma vaateulatusest eemaldada.
tuleb lihtsalt lakata jälgimast. nii lihtne see ongi.
kui kedagi häirib vaatamine, siis need saavad näiteks muuta ennast „mind vaadati“ lahtri suhtes „pimedaks“. kui häirivad teatud hinded või üldse hindamine, siis saab jätta hindamiste lahtri jälgimise jne.
vaja on oma harjumusi natuke muuta. asendustegevust peaks ju leiduma.
kes tahab, see leiab, aga ju siis pole piisavalt tahetud (viitan siin pidevalt huvi keskmes olevatele teatud teemadele).
kui pandud rõhud ringi tõsta, siis asetuvad asjad ka teistele kohtadele. vahel ka oma õigele kohale.
nii et see peaks olema ka küsimus isendale, millega me siin ise tegeleme.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 16:15
huvitav nüanss on muidugi see,kui käiakse kellegi kontot vaatamas ja siis saadakse kontoomanikult kirjakene kena pikas süüdistavas vormis ja stiilis "miks sa minu kontol käid"....eee.. aga-miks mitte? on konto, on avalik, tahan, käin. onaneerin või irvitan, see on juba minu vaba valik?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 16:18
Ei oska kommentaarida, mind reeglina üldse ei huvita, kes seal käib ja milliste eesmärkidega. Ja tegelikult vist ei jõuaks kõigile, kes seal käivad ka kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 16:20
ja kas oled siis saanud sellise kirja kelleltki?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 16:21
ei, mina kahjuks mitte. mina olen iga kirja üle õnnelik, muidu tekkib situatsioon "muhv, nõudmiseni"
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 16:24
kui saanud ei ole, milles siis küsimus? või arvad, et selles on midagi eriskummalist, kui keegi mingi kirja saab?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 16:28
loomulikult on see eriskummaline, kui keegi kellegile kirjutada suvatseb
ei, küsimus siiski on muus. miks mõningad inimesed tunnevad end nii puudutatuna kui avastavad kellegi oma kontot vaatamas käinuna? siin on ju tuhandeid kontosi, igal sadu vaatajaid. millepoolest yhed vaatajad "väärivad" "aukirju" ja teised mitte?
ahh, huinjaa voina, glavnõje manjovrõ
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 16:31
ei tea, pole nii puudutatuna ennast veel tundnud. ju oli kellelgi nii vaja.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 16:41
See on jah jama kui nii tehakse. Ilgelt jama. Nii ei tehta ja soovitan süüdlasel teisiti teha. Vastik on. Kaka puuh....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-06 16:42
õigupoolest olen ma kuulnud, et maakera sees pidi olema veel teine maakera ja see on suurem kui välimine maakera...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 16:46
Vabakuulaja armastab ka ise päringuid konto vaatamise kohta esitada!
Autor:
Vabakuulaja
Saaja:
Kosmosetutt
Teema: tere ööd
Saadeti: 2013-02-26 23:34:56
Loeti: 2013-02-26 23:37:02
kustuta kiri

mis luurad, ma olengi nii vastik inimene, nagu foorumis tundub
aga võibolla ka ei ole, võta sa kinni

Märgi kiri

[vasta kirjale]
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 16:51
Olen ka saanud nii ühtesi oma piltidele kui ka blocitud täitsa lampi. Ja imelik on see, et paljud ühed ja blokid tulevad naisterahvastelt enamasti. Bloc on siin üldse imelik asi. Mina ise panen selle kui inimene ikka väga tüütuks muutub. Mis nagu niisama asja point on
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 17:05
Siin on mõned kompleksides luuad, kellel ööd-päevad pole muud teha kui tsekkida oma vip-i seisu, kui keegi veits ees, siis tulistan 1-ga, et nats ettepoole vipinduses, topinduses ennast sügada. Kui aus olla, peab kaasatundma sellistele olevustele, isiklik elu puudub ja järelikult elan iha.ee, naudin tähelepanu. Viimane hälbega küürakas oli paarike 75, elas päevi mu kontol ja pommitas 1-ga, järeldus, kui nii palju vaeva nähakse, järelikult olen olemas ja ma olen niiiiiii in.
˅ näita rohkem ˅