Foorum
2013-04-03 18:23
ausõna, mind päris huvitav, mis toimub inimeste peas, kes loovad kas siia või siis mujale omal sada ja üks kontot. mis on Teie eesmärk, mis on Teie elu sisu? identiteedi lõhestumine, nartsissism? reaalelus elate ka saja ühe erineva maski all? tunnete end vales kehas sündinuna? pole muud targemat teha, kui nagu tumm leilis saja konto vahet leekida, miljoni kontoga üht või kaht üles promoda?
mina oma lolli aruga arvasin, et koht nagu see siin, on suhtlemiseks, ehk kohtumiseks. seega, suhelda saab ju ühe inimesena, ja ega erinevatelegi kohtumistele korraga minna ei saa...
soovitaks isiklikult professionaali poole pöörduda, ehk annab veel midagigi päästa...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 18:50
Vaba, mida rohkem kontosid, seda rohkem õngesid korraga väljavisatud...kui ei näkka 20 alt, äkki siis 30, või 35 on see õige?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 19:03
Ma olen Vabakuulajaga sama meelt lausa 200%..
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 19:26
Vaba väga õige lähenemine,pealegi Vaba andis sõbraliku,leebe soovituse minna professionaali juurde.Ma ütlen neile tainastele otse,minge psühhiaatri jutule.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 19:31
Miks siia, ei tea, kuna ka 1 konto, aga kuna lauses oli ka "või siis mujale", siis põhjuseid palju.
1) Hoida eraldi töö ja erameilid
2) kunagised kontod (hot, zone mahud ajale järgi jäänd, tehtud igat tralli gmail jne (+ pole osatud, tahetud, viitsitud)
3) Igasugu valvekaamerd jne mis ka GSM peal, ei taha ju metsakaamera pilti oodates saada meili, et halens pakub sokke või miskit (kuna meil keeratud moblale teatega suur helin)
4) Sama punkt 3, kui valves samamoodi ka muid kohti, suvilad jne.

P.S. Edasi ei viitsi.

A.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:31
Mõnele meeldib sada korda samale rehale astuda. Või ta ei saagi aru, et see reha oli
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:43
Eieii…pooli, sa said nüüd vabakuulaja teemapüstitusest valesti aru või ei jõudnud mina teemale järgi Vabakuulaja mõtles vist ikka seda, et siin ihaski näiteks on mõnel kasutajal mitu kontot, ühel eksponeerib varbaid, teisel tuharaid, kolmandal musisuud, neljandal on kogu oma täies hiilguses ja viienda konto jaoks on netist kuskilt pildi tõmmanud Vabakuulaja, kas sa äkki ise ei peaks professionaali pöörduma, et seda kõike mõista? Siinses keskkonnas on selline käitumine ju täitsa normaalne Aga võta mind kaasa kui lähed, ma ka ei mõista
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:48
Ma tuleks ka kaasa--professionaalset abi saama..sest mulle ka on püütud selgeks teha, et see jumala normaalne ju et vaja ju tausta põhjalikult kontrollida... Eriline mõttemaailm--kontrollida tausta mitme konto alt ja siis olla segaduses
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:49
ksskss, sa oled Vabakuulajast täiesti õieti aru saanud ja veel mõnel kontol on meessoost ja teistel väidab end naine olevat
Mis aga asja mõistmisesse puutub, siis ühinen ka teiega ( samuti ei suuda asjale pihta saada)
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 21:01
Siis vabandan, sest äkki tõesti valesti aru sain, kuna tõesti meilikontosid mul 4. Muudes foorumites saites ikki 1.

A.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 21:18
vabandan, pooli, ma tõesti pidasin silmas just selliseid iha-laadseid ja ka muid suhtlusportaale.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 21:33
Asi on lihtsamast lihtsam. Inimene koosneb paljudest rakkudest, mis laialipaisatuna tekitavad temast ähmase mulje, mida ähmasem, seda salapärasem, mida salapärasem, seda huvitavam....VIST.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 08:22
Ärge tüüdake professionaale, neil niigi tööd palju
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 15:00
jotteff ütles kahe lausega vastuse ära!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-11 11:32
Kenasuudlusele meeldib meeskontosid vorpida. Seal saab riista liputada. Huvitav kas tunneb puudust, naised saunas rääkisid, et MAIUSTAJAL suudluse peale enam ei tõuse.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-11 19:52
Pole midagi uut siin maamunal. Aisipos kirjutas valmi "Rebane ja viinamarjad" juba kaks ja pooltuhat aastat tagasi
˅ näita rohkem ˅
2013-06-12 18:20
Minul küll miljonit kontot pole, tegelikult ma täpselt ei tegi mitu mul neid on, kuid miljonit kindlasti mitte. Age seda võin öelda küll, et Ihapaarike, Kenasuudlus ja MAJUSTAJA minu varikad pole.
˅ näita rohkem ˅