Foorum
2013-04-08 20:05
Kui see naine on ise midagi väärt, siis nii jaburat pettumisjuttu ei räägitaks. Jah naine tahab, et neile emotsionaalselt kaasa tuntakse ja pühendutakse, aga see pole ju minu rida.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 20:07
Ei tea, kas reaalselt üldsegi sellist situatsiooni ette tuleks?
Ajakirjandust ma eriti ei usu. See võib vabalt ka imetud lugu olla.
Milline naine tormab ajakirjanudusse hädakisaga, et miks ma meest ei leia ja vaata millised mehed on?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 20:15
Okei sain teistvärvi lapse. Aga miks ma peaksin sellest kuhugi jutustama minema?
See osa on natuke segane veel.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 20:28
On olemas väga palju inimesi kes teavad väga täpselt kuidas teised inimesed peavad elama, ja ei unusta seda igal pool kõva häälega kuulutamast ja näpuga näidata nende peale kes VALESTI ELAVAD.

OK, ma olen nõus, naine neegrilapsega, tule siia. Ma võtan su endale.

Ainult üks küsimus jääb mind painama. Kas kõik järgnevad lapsed kes sünnivad selle naise üsast, on samuti Tallinna Vanalinna Nimeta Baari peldikust leitud inglise poissmeesneegrite omad? Kui nii, siis olgu. Elatise maksmine jääb hilisemas elus vähemalt ära. Ja inglise keele saan ka selgeks.

Ah, ei, mis ma seal ikka. Tuleb ikka ära võtta. Muidu kõik siin foorumis pahandavad.

Ma ei soovi, et mu peale pahandatakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 23:42
Huvitav, et algselt lihtsalt mustanahalise mehe teemast sujuvalt mingi joomaurka peldikus neegrist briti poissmehega seksimiseni jõutakse.

Antud artikli naine on natuke kahtlane jah. See "laps kui projekt" ja "lähen välismaale, eostan seal tõmmu mehega lapse" väited jätavad naisest lolli mulje. Aga see ei tähenda, et kõik eesti naised, kes kunagi on olnud teise rassi esindajasse armunud, lapse saanud ja mingil ajal lahku läinud, lollid oleksid. See ei tähenda ka, nagu neil igasugune eneseuhkus puuduks või et nad klaasi veini eest mõnes vanalinna kõrtsis hooramas käiksid.

See tähendab vaid seda, et nad on kunagi olnud armunud teisest rassist mehesse.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-09 09:48
Neegirlapsega naine, kus sa oled? Mul on juba pulmapäev paigas, see on 7. juuni 2013.

Ega sa ometi põnnama ei löö?

Nii, ma tahan teada miks naised nii arad on, et kui nad ei saa neegriga last ja siis nad ei julge pealse seda mulle naiseks tulla. Kas kõik naised on nii arad et ei julge neegrisse armuda, laps saada ja siis minule naiseks tulla?

Eesti naised on ikka arad küll. Ma olen pettunud.

A voh, välismaa naised on head.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 19:13
http://www.ohtuleht.ee/516757

No ja nii see asi käib.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-13 23:23
No neegrilapsega naine on ikka räme pettur. Küsib, et kus on kõik Eesti mehed, aga ma ise olen kohe valmis ja mul on sõpru ka kes on kohe valmis abielluma.

Aga näe, keda pole on suure suuga lubaja neegrilapsega naine.

Kõik naised, kellel on neegrilaps, on samasugused arad.

Selline tore üldistus. Naised teavad kui tore on üldistada, seega ma üldistangi toredalt.
˅ näita rohkem ˅