Foorum
2013-03-27 15:13
Sellist teemat sattusin lugema: http://naistekas.delfi.ee/suhted/seks/kas-tumedanahalise-lapse-emal-pole-lootustki-eestist-meest-leida.d?id=65879230

Kas eesti naisel on lootust, kui eelmisest suhtest musta või araabia mehega on laps ja nüüd tahaks eesti meest leida?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 15:20
minule, kui mehele oleks see pehmelt öeldes alandav
Valgenahalise lapse suhtes ei näe probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 15:49
siinkohal ma vaikiks tähendusrikkalt ja meenutaks endale, et peaks ikka Kadri Kõusaare „Kohtumõistja“ ära vaatama. võib-olla õpib sealt õigluse kohta midagi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:00
Soomes see ju lausa riiklik poliitika, et lapse isa tuleb otsida võimalikult kaugelt. Aga ega Pekka sellest hästi aru ei saa. Tema läheb suurest kurvastusest Taimaale keppima.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:01
Artikkel ei olnud nii huvitav kui kommentaarid. Viimased nimelt olid paksult täis eestlaslikku vihkamist ja ärapanemissoovi, mis pehmelt öeldes ajas südame pahaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:15
Tean sellist juhust, kus Eesti naisel on tumedavereline laps (hindu) ja siiani pole tolle naisterahva vastu mingit diskrimineerimist ega põlgust esinenud.
Aga kui olukorda kujutada nii, et valgel mehel, on mustanahaline laps eelnevast suhtest, kas sel juhul on ta valgele naisele vastuvõetav ja seda ka juhul, kui laps elab oma neegrikeisritarist emaga kusagil SEAL ega puutu eostajaga kokku?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:22
Siin see ernevus on küll, et isad sageli elavad eraldi ja nende lapsed ei ole uuel kaasal pidevalt silma all. Emadel on selles plaanis raskem.
See artikkel võib olla kellegi fantaasia vili ka, ma nii lolli naist ei kujuta hästi ette. Hea küll, tahaks endale pisikest pruuni last ja tahab seda üksi kasvatada, sellest saaksin veel aru, aga et ta sellest eesti mehi halvustava artikli Eesti suurimasse uudisportaali kirjutab ... Igatahes tundub see raskesti usutav.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:24
Viskasin sellele "artiklile" pilgu peale ja ütleks, et...kui laps on "projekt", mis teadlikult ellu viidud, kasutades selleks Aafrika liidu abistavat riista, siis on kohatu halada teemal, "Eesti mees, kui rassist".
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:27
Muideks, Delfi on oma "sisukate artiklitega" Eesti ajakirjanduse lipulaev, mispuhul soovin neile edu töös ja õnne isiklike frustratsioonide väljaelamisel!
PS. See oli minu arvamus, ega pretendeeri absoluutsele tõele
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:43
Heh, kommentaar:

"m38
27.03.2013 14:29
Jah, kahju, et sellise rumaluse tegid. Aga kahjuks ei paku sa mulle peale "sellist üheöösuhet" huvi."

˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:50
Kaesin ka üle ja ei lugenud sealt välja tõika, et konkreetne naine ise on oma lapsele isa otsinud. Ta kirjutab kohe alguses, et on planeerinud üksi oma last kasvatada.
Artiklit ajendas teda kirjutama foorumites ja kommentaariumites loetud põlgus selliste inimeste kohta, kes ühel või teisel põhjusel temaga sarnases seisus (üksikema, teisest rassist jne), kuid kes ei ole planeerinud üksi (loe partnerita) jääda.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:51
jääma*

Üle rea loete?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 17:02
Sellised jutukesed on kahtlaselt provokatiivsed, otsekui kindla suunitlusega näidata kohalikku aborigeeni, rassisti, foobi jms. tagurliku elemendina. Et siis...kõigepealt kistakse riid tühja koha pealt üles ja siis asutakse kividega loopima, sest miks teised ei mõtle nii, nagu "minule" meeldiks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 17:44
Kudagi nii tõsised ollakse ju, ikka painab mure rahast, tahaks küll kes trallitaks aga seda raske leida, pealegi kui raske tööpäev seljataga. Niiet mingem ikka Thaikulandiasse keppima, mis muu aitaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 18:51
kes see ikka neid teise ludri tatikaid tahab
eriti veel värvilisi
annab naisest endast ikka päris hea ülevaate

samas minetea, selverisse on ju alati uusi abikäsi vaja või statoili "tank you kamm agen" indusid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 18:58
justnimelt. annab naisest päris hea ülevaate ...
muuseas, "vanima elukutse" esindajatel kah raske "tööriigis" meheleidmine. tea, kas siin on mingi seos?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:04
kui selle vanima elukutse esindajal elukaaslase leidmine kodumaalt raske, siis peab vist pooled eesti naised mahakandma
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:07
a nad kannavadki ju ise end maha. mis Sa arvad, kust see seakisa, et eesti mees ei kõlba kuhugi, on ebaromantiline ja tuim ja muidu ludri, ahh? et peab meest välismaalt otsima ja nii edasi? hehh, loomulikult, kui sust liiga palju ebameeldivat teatakse.
olgu, on eesti meeste seas ka selliseid nagu neid süüdistatakse, aga mitte kõik. ja mitte kõike. nu mina ntx olen lihtsalt ludri ja ebaromantiline
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:14
ja kuna paljud eesti naised on üleküla teada litsid keda kohalikud mehed ei taha ja kes ise neegreid otsivad, siis peavad ka paljud nõrgemad meesisendid oma orientatsiooni muutma, ning seepärast meil neid pedesid ka aina juurde tekkib
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:15
nu, ka (jobud) mehed tahavad ju kah...."naist" "kes ees, see mees"
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:20
soorolli valimine käib neil vist jah kiirema või kull-kiri meetodil

no ja olgem ausad, ega valge mees kes elab valge naisega kellel on must laps just väga nupukas ei paista külarahvale jääb ju mulje nagu oleks naine üleaisa pannud ja mees usub siiani siiralt et väike murjam tema oma
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:22
äkki mees psühhoneuroloogias PuÅ¡kinina siis arvel kui selliseid asju usub
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:27
no kuda muud moodi siis ikka selline naine omale valge mehe leiaks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:45
Ok, ma lugesin "kuda muud moodi omale mehe jalge vahele leiaks"
Mõte jääb siiski samaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:56
pimedas ja mälukas pole ju näha mis värvi too jalgevahel askeldaja päevavalges paistaks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 20:03
Tekkis naisega kodune arutelu, reporterit vaadates, et kui neeger on albiino, siis kas tal on püksis ka vanillipulk või ikkagi tavapärane sokuladiamps?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 20:19
Kui kooris üks laulab kõvasti ja valesti, siis on sitt koor
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 20:19
Meenub vägisi üks anekdoot:

Tüüp läheb apteeki kondoome ostma. Müügil on kome sorti - läbipaistvad, mustad ja Miki-Hiire pildiga.
Valib siis musta, noh nii huvipärast. Öösel kodus naisega seksides juhtub aga õnnetus ja kumm läheb katki.
Üheksa kuu pärast laps taga.
Aastaid hiljem laps pärima: "Issi, miks teie emmega olete valged aga mina pruun? Koolis kõik kiusavad."
Isa: "Ole õnnelik, et sul Miki Hiire kõrvad pole!"
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 10:53
Laps võib olla ka adopteeritud. Näiteks Brad Pitt ja Angelina Jolie on adopteerinud kolm last, kes pärit Kambodžast, Etioopiast ja Vietnamist. Ma ei usu, et Brad Pitt'i sellepärast keegi saamatuks jobuks peab.
Läänes vahepeal oli üldse väga moes Aafrikast või Indo-Hiinast laps adopteerida. Eestisse see ei jõudnud ja nüüd on seoses majanduskriisiga ka läänes vaibunud, aga võibolla moodi läheb nüüd Aafrikast või Indo-Hiinast mehe toomine?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 11:04
Uued ajad, uued kombed.
Laps kui "projekt", mees/naine, kui "moekaup", rääkimata sellest, et hommikust õhtuni taotakse "vähemuste tamburiini"
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 16:04
just, aikon. aga lohutame end sellega et iga mood möödub kord ja tuleb uus mood. koerad las hauguvad, karavan läheb oma teed. taotagu mis tamburiine iganes, tagujate oma energiakulu...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 16:15
ÜHEOTSAPILET MARSILE Rahvusvaheline MTÜ Mars One otsib vabatahtlikke, kes oleksid nõus 2022. aastal sõitma Marsile ja alustama punase planeedi asustamist – alternatiiv kõigile, kellele Eestis ei meeldi ja kohalikud aborigeenikombed hinge rusuvad
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 16:29
mhmhh...Siim Veskimees ja Kuu Ordu...kusjuures, loen seda triloogiat praegu
aga see rahvusvaheline MTÜ minu silmis petuorganisatsioonina tundub
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 09:51
naine, kes neegri riista saanud, ei teha enam valge mehe munni. Vaata piltidel. Nagu hobuse vänt.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 10:00
tõesti? ja kus sa hobuse vänta nii lähedalt nägid?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 10:48
Naine, kes hobese vänta saanud ei see taha neeguse kara iialgi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 11:08
Paraku peab ka kivikese kohalike meeste kapsaaeda viskama. Väljs käies jääb asgeli silma pilt, kus mehed istuvad ja joovad samas, kus naised igatseva näoga omavahel tantsu vihuvad. Kunagi ikka kaitsesin kohalikke mehi aga nüüd pean paraku tõdema, et on vaja pehmoravi nagu ühes reklaamiski näidatakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 11:13
anonyym--sul täiesti õigus.. Muideks--juba minu noorusaja pidudel läks õige pidu ja tants lahti peale naiste valikut
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 11:18
No kui pisut eputada, siis meie saime sõbrannaga vist ühed vähestest julgetest meestest eile tantsule Eesti mees suudab, oskab ja saab aga olgem ausad, laiskus on ikka vääääääga suur ning oma sõnast kinni pidamine on üldse omaette teema.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 11:30
hästi läks teil ma naiste valiku ajal hakkasin ka kutsuma mehi tantsule ja alles 6-s tuli oli kena noor mees ja tantsis ülihästi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 11:34
Seega ma ei imestagi, et nooremad, kel kärsitum meel ja bioloogiline kell tiksub, lasevad end muumaistel ja hakkajamatel meestel ära krabada. Ma olen nii vana küll, et võin endale juba pisut rahulikumalt valimist lubada
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 11:54
Selline rassiviha on küll eestlaslikult nõme. Võibolla siin peitubki põhjus, miks eesti naised eelistavad välismaist meest? Kesse ikka tahab väiklase ja viha täis inimesega koos olla. Ma tean isiklikult ühte ülilahedat üksikema, kellel on tumedanahaline laps. Laps on nii nunnu ja särab nagu päike, kõik kes temaga kokku puutuvad naeratavad automaatselt ja kiinduvad temasse kohe. Nüüdseks on laps peaaegu kolme aastane ja naine abielus toreda eesti mehega (kujutage ette, et leidub ka mehi, kes suudavad oma egost kaugemale näha), äsja sündis neil ka ühine laps.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 14:42
Naiste emotsioonid Mul aga juhtus selline flirt, et kuku kummuli ja pani mind järgi jooksmagi, siis teatas, et tal on 4last ja ära tule keppi tegema. Võibolla naine tahab olla ihaldatud, kasvõi üks õhtu või sõbranna silmis ihaldatud mehega.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 15:29
TO foxy. Rassiviha peabki olema. Vaata Prantsusmaad, Inglismaad jne. kus ei ole rassiviha. Ega saagi aru, oled Aafrikas, või Somaalias. Valgeid lapsi enam ei näe. Kõik Å¡okolaadi värvi rosinasilmad. Kalts maha ja kohe allahhi kummardama. Kõnnivad burkadega, ega saa aru, kas mees või naine. Iial ei tea, mis tal ümber vöö on. Tahad sellises riigis elada, kui ei tea, kas lapsed tulevad tagasi, või tuuakse lihatükid????
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 16:01
Arvokas, ei saa su probleemist aru. Ma ei tahagi vihkamisest aru saada, kui see põhineb ainult sellel, et keegi näeb välja teistsugune kui meie või siis on religioon või seksuaalne orientatsioon minu omast erinev. Maailm ongi kirju ja see teebki siin planeedil elamise huvitavaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 17:18
Natside rassiteooria, LAV-i apartheid, Iiisraeli sionism, KuKluxKlan USA.s jne.
Ma ei ütleks, et Eesti mees väidetavas rassivihas?.. oleks midagi ainukordset, pealegi ei tohi laiendada indiviidi suhtumist tervele rahvusele, konkreetselt aga Eesti meestele. Sama edukalt võib väita, et Eesti naine on virisev ja vinguv hädapätakas, kelle lemmiktegevus on lounges lebotamine ja sõstrasilmsete võõramaa meeste lantimine, sest "viinamarjad on hapud" ja "kusagil seal" on päike säravam ja kaamelid kolme küüruga.
Justnimelt, maailm ei ole must-valge.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 18:35
Ma arvan, et Eestlasel on rohkem rahvusluse probleeme, kui rassissmiga.
Rassismiga on meie maal kokkupuuteid suht vähe või isegi võib öelda, et ei ole üldsegi.

Viimane võõrast rassist võis olla TÅ¡ingis-khaan oma vägedega, kes Eestis käisd.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 19:18
Tehkem ikka selgeks endile, mis on rassism. Mina küll kade ei oleks p.... , mis selles imelikkku on. Praegu ei viitsigi eesti naisi otsida, nagunii pole. Aga mujal tunduvad emmed on kuidagi tõsisevöitu.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 19:50
Arvokas, kust sa seda muinasjuttu kuulsid, et Inglismaal ja Prantsusmaal pole rassi viha?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-31 20:08
Katariina ju hobese all koolis maha,lasi ju spetsiaalse kepipuki teha aga ei mäletagi enam oli see ehitaja syy või kes,kus,mis.
˅ näita rohkem ˅