Foorum
2013-03-27 11:05
SIIN SAIDIL EI ANTA VIST ÜLDSE ARU- AGA REEGLEID KIRJUTAMA USINAD
ÜKS SALAMODERAATOR 6nneliknunn (jututoas). Tulge targutage nüüd miks ta moderaatorite listis ei ole .
Üldse ei imesta , et see teema ka siit kiirelt kaob ..millal ennem on julgetud valeta elada .
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 11:12
Kui see teema siit kaob, siis mitte mingi "salamoderaatorite" vandenõu pärast, vaid seetõttu, et teema on jabur. Milleks sihukesi lollusi hommikul üles panna on vaja? Äkki võiks päeva naeratuse ja meeldivate tegudega alustada, mitte virisemise ja lollustega?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 11:22
Mees (smsart) sa anna ikka ennem aru endale ,kui vastama kipud .
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 13:43
H20, vähem möla, rohkem villa ja elu on ilusam. Moderaatorite olemasolu saab tavaliselt nähtavaks siis, kui ise jutukas mingi lollusega hakkama oled saanud, muidu ei pane neid tähelegi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 14:09
>>Moderaatorite olemasolu saab tavaliselt nähtavaks siis,kui ise jutukas mingi lollusega hakkama oled saanud ..blaa blaa blaa .. Sina,kui tihe iha.ee jututoa külastaja , näed siin moderaatorite listis 6nneliknunn`a..!?!! Eks anna nüüd aru. Julgesid sõna võtta ,julge ka tunnistada, et oled teadlik sellisest moderaaturlusest..
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 14:17
H20 kui sul on mingi konkreetne mure või kaebus, siis kirjuta see lahti. selleta, mis sind häirib.
selline hülge möla, millest keegi teine aru ei saa, ei lahenda ei ühtegi sinu ega moderaatori probleemi. kui sa üritaksid oma juttu lugeda selle inimese pilguga, kes ei veeda oma üksikuid õhtuid jutuoas, siis ehk saad isegi aru, et see on pehmelt öeldes sisutu.

nagu ma aru saan, on sul mure, et keegi on sind jutukast välja visanud, sa pead väljaviskajaks 6nneliknunna ja protesteerid, et teda pole moderaatorite nimekirjas?
see on küll adminide mängumaa, aga ma ei näe selles pattu kui mõnele pidevale jututoalisele anda õigus seal korda pidada. nagu ma saan aru, on jama selles, et kui moded on jutukas, tuleb käituda viisakalt, aga kui neid pole, võib läbustada. aga kui keegi "mittemode" kukub sind välja viskama, siis ei tea ju täpselt, kunas saab rahus praalida ja kunas mitte?

vabandan kui asjadest valesti aru sain. teemakaugele inimesele jäi eelnevast jutust selline mulje.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 14:55
H20, ja kui kellegi joobes olekus kogemata jututoas lubad mättasse lüüa, siis pannakse kinnimajja ka
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 15:05
Ma ei ole tihe külastaja jututoas, mul ei ole õrna aimugi sealsetest moderaatoritest ja mind absoluutselt ei huvita see ka. Mu kommentaar käis mõttetu teema kohta. Kui sulle kusagil ülekohut tehti, siis kirjuta portaali haldajatele, mitte ära hakka foorumisse selliseid tekste panema.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 15:24
Smart ja õige ongi, hoia jutukast eemale, isver miuksed hullud seal ringi kondavad
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 15:27
Targutajate kokkutulek?.. Eks igalühel ole oma arvamus oma rikutuse tasemelt .Head `testerid` ikka
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 15:28
madleeniga nõus .
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 15:29
H2O, kusjuures mina olen puha rikkumata, ei miskit astet, skaalat ega treppi
Aga mis testereid sa siin leida lootsid, see jäi küll nüüd arusaamatuks... Mind moded ei häiri, olgu nad siis avalikud või varjatud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 15:43
`testriteks` nimetatakse inimesi..No eks viskan siis pilgu sulle pikemalt peale madleen..haa haa ..ei häiri inimesed , kellele te valetate.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 15:45
Kui ma hakkaks nüüd madleeni ahistajaks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 15:48
Oota...... niii nüüd võid vaadata
H2O mismoodi sa siis mind ahistaks?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:11
madleen.. Väike taustauuring äkki,tänapäeval pole ju enam miski võimatu. Sellest mõttest ka seonduvalt, vaadake keda moderaatoriteks valite. Kui ikka närvipinget ei taluta ja võetakse paljutki iskliku solvanguna,pangu koht maha .
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 16:49
ma arvan,et neid salamodesid võiks seal isegi rohkem olla.vahel ikka suht nutune seis seal kui koolivaheag algab
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 18:30
isegi mina,kes ma ammu jutukas käind ei ole ja üldse seal harv käija, teadsin miskipärast, et õnneliknunn on seal teatavate modeõigustega. seega see ei üllatanud mind sendivõrragi.
samas kodaniku H20 väljendamist juba foorumis jälgides, no ei imesta et ta jutukas modedele, olgu see siis nunn või keegi teine, jalgu jäi. mis oskan ma öelda- tänage õnne et ma jutukamode ei ole, pilt oleks kohe kuradi tühi seal siis
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:15
Oligi vaid ajaküsimus ,kui midagi targemat ka lugeda . .Aga oma hirmudest võiksite üle saada .
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 19:50
önneiknunn ei ole kunagi varjanud et ta on jutukas mode,seega pole see salamode,teiseks h2o sinusuguste jaoks need moded seal olema peavadki,nu ok ka minusuguste,kui mul sitt tuju
˅ näita rohkem ˅
2013-03-27 20:49
vastus oleks ehk siis see, et miks osadel on kümneid kasutajakontosid ja osad saavad hakkama ühega
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 10:32
Näete hakkate ise ka teemat jagama .Küsimus..Kas moderaatoril on õigus ettehoiatamata sinu kasutajakonto (olenemata saidist) bännida(täieliku blokeeringu saab vaid administraatorilt..ja mis see siis nn. moderaatoritel ära küsida ei oleks,kui juba kasutatakse pugemistaktikat.. kuhu jäävad nüüd reeglid(seletused) ja üks ainus kasutajakonto ? Mõni targem teadjam võiks ka sõna võtta.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 10:39
Miks vajab keegi "kümneid kasutajakontosid"? Ja kust ta nendega toimetamiseks üldse aega võtab?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 11:56
Loen seda h20 postitust. Tahaks nagu vastata, aga pole küsimust, millele vastata. Lihtsalt taaskord seosetu sõnamulin või vastab sell ise enda küsimusele enda postituses juba ära.
Nagu sa ise mainisid, blokeerida moded ei saa. Pugemistaktikat võid kasutada ka ise. Selleks ei pea olema mode. Ja ma olen kindel, et põhjuseta ei bänni sind jututoas keegi. Olen seal küllalt näinud netianonüümsust ärakasutavaid jorsse, kes oma frustratsiooni teiste peal välja elavad.
Aga saan muidugi aru, et on mõnus tatiselt vinguda ja nurgas inisedes teistele näpuga näidata. Lase käia.

Aga enne kui mõnda järjekordset postitust üles panna, palun loe see läbi. Ehk suudad pärast läbilugemist tibake loogilisemat teksti postitada.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-28 15:39
Hea viilimine .Teinud parem rahvale selgeks, miks 6nneliknunn peab see must lambuke olema .Milleks varjata,kui on antud moderaatori õigused olgu ka moderaatorite listis .
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 07:39
Jätkuks 6nneliknunna teadmist mööda on 5 salamoderaatorit.. no andke elada .. sõbralt sõbrale (voodist voodisse) ja lõpmatuseni, neid ettehoiatamata bännimisi jätkub lademetes. Ja ärge loodke naiivselt, et teiega ju ometi ei juhtu.. .Edu saiditajatele ,kel ajud lennus . Toodang on võimas .
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 08:51
H2O sul endal on neid kontosid siin mitmekümneid võiks isegi öelda.Tiba kummaline või mis ja loomulikult ma ban'in kõik su kontod ära kui sa naased uuega. sest olen sind siiski teo eest karistanud ja see,et sa tuled uue kasutajaga ja kukud taas samamoodi läbutsema siis no anna andeks.. kui sa ei suuda normaalselt olla siis ära üldse trügi sinna... kellele sa nüüd mida tahad näidata?? ei näita sa mitte midagi ja ma pole kunagi varjanud, et mode olen seega sa ei saa väita siin, et ma olen salamode.. pikemad kasutajad teavad ja kui on ka keegi uus siis ei kicki ma teda lampi vaid ikka hoiatan. küll aga mõnepuhul kui ei aita kickimisest tuleb ka ban'ida ja pikemad kasutajad teavad juba ise ,et võiks korralikult käituda. too mulle reeglid mis keelavad mul niimoodi käituda !!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 09:29
Saa kõigepealt kaineks. Tuleks tabavam jutt. Aru ma ei saa millal see nõdrameelsus kaob. Tundsid end puudutatuna ,pole hullu, pudel see aitab ..ja tervis saab korda .(sinupuhul kahjuks nende mõlemaga probleeme , noor inimene) .Ja õnneks saime ka oma vastuse, ka tema kasutab ettehoiatamata bänni (isehakanu ) . Laske aga,pole ime,et laked jutukas ringi lasevad - üks ees ja teised järgi (võta kuidas soovid ) . Ega minu jutust ei muutu siin mitte miskit.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 21:47
h20, kui sa oskaksid lugeda, siis 6nneliknunn kirjutas selgelt, et ta enne jutukast väljaviskamist uusi inimesi hoiatab. tõenäoliselt ei suuda sa sellest aru saada ja lihtsalt ignoreerid lause sisu, kiskudes ennast huvitavad sõnad kontekstist välja.

sinu seniste sõnavõttude põhjal tundub, et sinu bännimine on täiesti põhjendatud.
keegi si sunni sind siin saidil käima. ja keegi ei kohusta sind jutukas aega veetma. kui sulle antud keskkond ei sobi, leia oma üksikutesse õhtutesse mujalt tegevust.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 22:16
sanuk - sinuga ei ole ikka kõik korras .
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 22:47
Need pinnud, need palgid
Kas pole nii, et nunn on vaid jutuka korrapidaja?
˅ näita rohkem ˅