Foorum
2013-03-26 12:17
Raits. Ihas on omad agendid, kes käivad "puhkusel" ja siis meelitavad viha välja.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 12:18
Raits, pidevalt kuuleme ju etteheiteid, et tööandjad ei hoolitse oma töötajate eest piisavalt hästi. Las siis viha.ee näitab ülejäänutele teed sellesosas.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 12:20
Ei siin pole pipardada midagi, kui on tasuta tööjõudu võimalik kasutada. Enamus suurfirmasid on sellise eluga rahul, et peavad töölisi sisuliselttasuta orjatööl ei või ju neist kehvem olla
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 12:23
Aga Parma,sa tead ütlust,ärgem allugem provokatsioonidele
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 12:30
Raits. Ega teised ei peaks sellest lausest midagi teadma. Nii jääb nälga.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 12:34
Parma, see on ju super hea slogan portaalile viha.ee
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 12:35
Ei mina ei jää nälga aga ma tean,kes jääks.Nimesid ei nimeta,sest ta minu sõber
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 12:55
mulle tulid mõned mõtted praegu meelde.
kuna see on ka natuke viha ja enesehinnangu teemaga seotud, siis arvan, et kellelgi pole midagi selle vastu, kui need siia kirjutan. kes tahab, saab neid oma viha.ee projektis kasutada nt või ... mis tahes kasulikum kellelegi tundub olevat.
ja see mõte räägib egoistidest ja nende mõtlemisest.
egoist nimelt tahab, et tal oleks mõnus elu, et ei peaks pingutama ja üheks mõnu tingimuseks on egoisti jaoks tema enda loomus. tema mõnu rikub ära see, kui ta hakkab kahtlema oma loomuse õigsuses. iseenese õigsus on see, mida ta taotleb ja see valmistab talle piina(u). egoist ise näeb endas ainult täiust ja ta tunneb ennast mõnusalt nende seltsis, kes tema täiusel veel täisulikumana paista lasevad.
egoist ei talu ühtegi etteheidet, mis kellegi teise poolt peale tema enda talle on tehtud. egoist ongi ise elav etteheide. ainuke etteheide, mida ta aktsepteerib, peab tulema teiselt egoistilt.
ma ei ole loomult egoist.
mõtlemist niisiis natuke. kes aru saab, see nopib ka mõne tera enda jaoks siit välja.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 12:56
Raamatut ei alustata pealkirjast.

Millega õieti tegu (idee)? Viharaviga, -õhutamisega,-maandamisega???
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 12:58
Vihapealt raha teenida. Mõned õhutavad ja mõned maandavad. Maksavad mõlemad. Kellelegi kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:05
siin tasub nii mõnelgi isikul ära käia ja siis pisut kõrvalt rahunenult asja vaadelda.
vahest suudetakse siis ka korraks oma maailmapildist lahti lasta ja omandada mõne teise nägemuse lisaks. praegi kipub pilt üsna ühekülgne olema.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:07
Kosmo, näed raamatu asemel sai kohe sotsiaalvõrgustiku alge loodud ja juba on esimene klient ka olemas

Utha, kui see sinu sapp oli minu pihta suunatud, siis jah, mina olen egoist. Julgen seda avalikult tunnistada. Ilma egoismita siin maailmas eriti kaugele ei jõua. Kas ma nüüd häbeben silmad peast - vastupidi ma tunnen uhkust, et julgen seda tunnistada endale ja kõigile teistele ka. Aga sina, kas sa julged tunnistada, et sul puudub igasugune huumorimeel ja oskus ise oma lolluste üle südamest naerda? Oma vigade tunnistamine kõva häälega oleks juba esimine samm positiivsuse poole oma hinges
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:18
Sheeba. See oli Utha CV, et uuele lehele tööle saaks ikka.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:21
Pull lugu sellega,et lumerookimisest ja uue saidi tegemisest jutt aga ikka jõutakse kuhugile laante hämarustesse.
Vahet pole,mis teema tehakse,keegi hakkab ikka lõpuks kaklema.Nagu näiteks,sina ei tule minu liivakasti mängima.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:26
mis südamel, see keelel
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:27
Ma nats tegelt ootasingi, millal meie personali- marketingijuht Utha siia postitab?
Üllatavalt lühikesed sõnavõtud, peaks mainima...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:33
Utha ja Sheeba - Kassid näitavad küüsi ning võtavad mõõtu. Ei maksa tähelepanu pöörata, kui pole valmis kriimustada saama.

Krjau
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:37
Dream, aga vaata milline SISU!
Tõeline meistriteos ju
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:43
Kosmo - kevadine jooksuaeg, mis teha
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:54
Jah, shebs
Kvaliteet vs. kvantiteet...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 13:59
Kus on kvaliteet ja kus on kvantiteet?
Mina näen ainult ühe õnnetu inimese püüdu oma negatiivsust varjata, tuues teise "halvad küljed" omaarvates päevavalgele.
Paraku olen ma siiski seda meelt, et mida külvad - seda ka lõikad. Elu paraku ei salli halisejaid. Mina julgen teha ja julgen ka tunnistada. Ka siis kui olen eksinud. Mõned arvavad, et ainult teistele näpuga näitamine tõstab neid ühiskonna silmis kõrgemale.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:02
p.s - ma ei viitsi naistega kaklusi pidada. olgu nad enda arvates nii erilised kui tahes.
igav ala minu jaoks, madal ja ilmetu. ma parem jooksen pikka maad või teen midagi muud enda vormis hoidmiseks. vaimselt ka pole arendav, ennem ennast alandav.
pigem kraabitakse minu ukse taga praegu ja kuidagi kahju on niisama kraapijat minema saata, ilma et talle midagi vastaks

sheeba, sapp? kes siin praegu sapine kogu aeg on?
ei olnud sulle mõeldes tehtud, et sa teaksid.
varjatult muidugi on need mõtted ka sinust, kuna sa pead ennast egoistiks, ja sellest said sa ka ise aru, et on, sest on teada, et kõige kõvemat häält on siin teemas teinud siiani vaid need, kes ennast kõigist rohkem puudutatuna tunnevad?
ma võin mõelda seda, mida tahan ja ikkagi tunneb keegi ennast puudutatuna. kuidas seda võtta?
tegelikult pole sina aga siin primaarne isik. isegi mitte egoistina, kui sulle nii tundus. kuigi esiegoist poleks vist paha olla? nii et vabanda, pidid pettuma.
ma mõtlen ka teiste peale ja vahest isegi enda peale.
tegelikult polnud see arvamus egoismist üldse minu välja mõeldud. mõned targad mehed enne mind tegid seda, seega oli tegu laenatud mõtetega. lihtsalt meenutus.
kahju, kui sa ei suuda lihtsalt mõtete edasi andmisel ja enda vastu suunatud õelusel vahet teha.

karistaja sheeba - sa oled ka endale toreda nime külge saanud tahad ütlen, kes pani? pressi välja või maksa peale, aga ei ütle
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:14
Utha, see, kes selle on pannud mind üleüldse ei huvita.
Sina tulid siia oma väljaheiteid demoma.
Minul oli siiralt lõbus aasida ja heita nalja inimlike vigade üle, millest me keegi priid ei ole.

Ega mul muud pole teha kui seda nime auga kanda Ja tead mulle isegi see nimi meeldib , selline jõuline ja võimas
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:17
Ah jaa Utha, üks tark ja elukogenud mees ütles mulle, et sinu pidev viha võib olla tingitud permanentsest alkojoobest. Sest sellises olekus on mõnedel inimestel kalduvus minna vihaseks ja vägivaldseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:30
ahh, kaua te kaikaga vehite, keppige parem.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:39
sa võid mõelda ennast jõuliseks ja võimsaks, aga tegelikult poed sa samamoodi teiste selja taha peitu nagu pisike tüdrukuke, kes usub, et talle liiga on tehtud.
siit ka sulle küsimus: miks sa teistega liidu moodustada otsustasid?
kas sa ise ei suuda minuga asju selgeks arutada? tahad nagu võidelda millegi eest või kellegi poolel, aga ei ole endale selliseid jõude või jõudu?
arvad, et mitmekesi ühe vastu tegutseda on õiglasem viis asju lahendada ja teeb sulle rohkem au?
sama küsimus nendele meestele, kes mingite naistega liitumata minuga asju aetud ei saa ja kuskilt abi otsivad.
jube lugu ikka, kui minu pärast nii võimsad ja jõulised isikud jõud ühendama peavad
polegi siis vist nii nõrguke.
samas, vaata mind sheeba - ma olen siiani üksi. seisan ainult iseenda eest ja teen seda selle jõuga, mis mul endal võtta on. keegi mind ei kaitse ega pea ka seda tegema.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:46
Mis te olete sõna otseses mõttes lolliks läinud we?Ma tähendab näen antud hetkel küll ühte provotseerijat siin,kas muud pole tõesti teha,kui kusagil teki all kirjutada,mõelda jaburusi välja nagu külamutid kaupluse ees,no jopt või matt.Mina küll siit mingit tarkust välja ei loe,sa Uta mõtle,sa saad aru väga hästi,millest ma räägin.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:47
2013-03-26 14:17:55
Ah jaa Utha, üks tark ja elukogenud mees ütles mulle, et sinu pidev viha võib olla tingitud permanentsest alkojoobest. Sest sellises olekus on mõnedel inimestel kalduvus minna vihaseks ja vägivaldseks.

ma ei hakka parem aimama, kes see mees oli
ma kardan, et selle isiku teadmised vihast ja nn vägivaldsusest on rohkem publitsistikasse kalduvad kui reaalsed ja tõsiselt võetavad
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:47
Utha, maga kaineks ja mine viharavile
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:50
raits, kes siis provotseerib ja miks neid ainult üks on? ma näen küll mitut
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:52
lugupeetud daamid. ehk saaksite RL silmast-silma kokku ja siis vaataksite, kas vastastikku hammaste või keelega? kuidagi...üksluiseks kisub. erapooletult.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 14:54
Vaba võttis sõnad suust,midagi taolist pakuks isegi välja,saagu või bufetis kokku,joogu tassike ja rääkigu silmast silma,siin läheb asi nõmedaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:01
Raits, mina olen rahumeelne inimene.

Tegelikult vaata kui tore ja humoorikas meil oli selles teemas. Keegi ei kakelnud, keegi ei ütelnud kellegile kehvasti. Tegelikult oli see üks vähene teema, kus polnud mingit teineteisele ära tegemist, seni kuni lendas Utha oma väljaheidetega kohale ja rikkus kogu teema.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:03
Word
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:11
Tegelikult peab neile, kes kõike vaid must-valgena näevad ainult kaasa tundma, sest neil on väga raske elu. Huumorimeelega inimesed, kes suudavad asjadele lisada omapoolseid nö kiikse elavad ka keerulised ajad lihtsamalt üle ning ei mõju ka teistele nii depressiivselt.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:21
Anonyym, siis ei pea ju see tõde piiblist paika, et õndsad on need, kes on vaimust vaesed

Tegelikult on minul ka siiralt neist inimestest kahju, kellel puudub värviline maailm. Lisaks veel võime oma lolluste üle mõnuga naerda. Või omistada virutaalsele keskonnale eluline tähendus.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:22
Njah, nüüd tuleks uuele viha.ee portaalile leida naljanurga toimetaja...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:23
kuidas siis nõme raitsx on, ühel naisel oli lausa lõbus.
natuke aega lõbutses, kuni tema „lõbu“ tõsiste mõtetega rikuti

humoorikas sarkastises võtmes. rahulikust meelest ja huumoritunnist oli asi kaugel, aga see olenes isikutest ja sellest, mis kellelegi meeles oli
kui poleks isiklikuks mindud, poleks ka sekkunud, aga paraku leidus siin isikuid, kes ei saanud teisiti hakkama ja pidid oma arvamuse siia valama.
inetu, vastik oli seda ilkumist lugeda. mitu teemat ainult vale kirjutatud. need, kes ilkumise, tagakirumise ja provotseerimisega alustasid, rikkusid ka ise teema. lapsik oleks midagi muud praegu arvata.

sheeba, viimast korda. palun võta ja hinda olukordi reaalselt.
võta ja lahenda ära mõni tõeline probleem, mis tõesti ka probleem oleks ja kus ka tegelikult lahendamisel abi vajatakse ja kus sinust kasu on, aga mitte neid, mis ainult sinu probleemiks on ja kus sulle tundub midagi tõsist olevat.
ei ole siin midagi tõsist olnud. isegi mitte sinu võitlus kaunitariga polnud tõsiseltvõetav, vaid pigem pseudoprobleem. ülevõimendatud nagu see praegunegi.
ja see, et sa aru sellest pole saanud, on mõtlemapanev.
nii et kui rääkida siin nendest võitlustest, mis on võõra omad pidid olema, siis see arvamus kehtib ka sinu kohta - ära võitle võitlust kellegi teise eest.
lase teistel seda enda eest teha.
saavad need suured ja tugevad mehed ka sinuta hakkama. nii palju ma ikkagi kedagi heidutada ei saa, et mõni naine enda eest võitlema võtta ja siis sõdida. natuke nõrk tegu minu arust mehe poolt.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:31
talgud on hää plaan...
mul vaja veits puid lõhkuda.... ja riita laduda... nii 100tm ümber... kuuspaki ja esimese grilli võin pakkuda....
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:32
linnameestele.... on see umbes 150-160ruumi...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:33
Utha, ära pinguta üle, sul ei tule see hästi välja.
Ja kui sul muud teha ei ole kui siin teemas läbustada, siis mine teise teemasse. Usu, keegi ei tunne sinust siin puudust.
Lase lapsemeelsed lõbutsevad edasi.

Mina sinuga ei võitle, sa võid siia kirjutada mida tahad, minu tuju see ei riku. Õigemini ma isegi ei viitsi seda läbi lugeda. Sinu nii öelda püüe kedagi seljatada ei puuduta mind kohe üleüldse. Kakle oma ette, oma väljamõeldud tontidega, lase käia. Kes saab sind keelata, aga ole hea ja palun tee seda omaette.

Dream, huumorinurgakese haldamist pakuks ma Aikonile.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:33
kui mõnel on siin probleeme nägemisega, siis võin talle isiklikult prillid osta.
ehk hakkab paremini nägema.
ja sina ka, DreamCatcher, kas sa mitte sellepärast siin praegu mind „taga ei aja“, et sa minu peal solvunud oled? lubasid viha pidama hakata. mis lubadusi sa veel andsid?
mina ja sina ju teame seda, mille pärast sa seda teed. teised seda ei tea.
sama alatu on praegu sinust siin midagi minu kohta aretada ja sarkasmi minu suunas pilduda.
ausalt paha hakkab, kui siia vaatan. ta olete ise oma viha sisse ära surnud ja juba mandumist alustanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:34
Ma pean ikka silmaarstile ka minema Lugesin, et siin pakutakse kuusepaku grilli väga eksklusiivne ja vürtsikas kraam Õnneks teisel katsel suutsin ikka õieti veerida
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:36
seltsimehed! ka taandareng on areng! paigalseis on pimedus, liikumine valgus! sestap, seltsimehed, edasi tagasi!
eee... ja kõige maade kesiganes, ühinege, eksole.
P.S. huumorinurk on minu.
P.S.1. labane huumor löögile ei pääse (liiga tihti), võllanali on parim nali.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:43
Vabakuulaja, kõigi sooviavaldajate soovid täidetakse, huumorinurgake jääb sinu hallata, aga vaata, et ikka sama hea huumor oleks nagu hetkel siit lugeda saab

Mul pole juba tükk aega nii lõbus olnud, ausalt, ilma igasuguse naljata.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:45
jan28 - Metsameestele: esmalt mõõdeti puu läbimõõt (nimetatati kluppimiseks) ca 1,5m kõrguselt. Seejärel teatud kauguselt puu kõrgus astrolaabi taolise riistapuuga. Ning saadud tulemustega oli võimalik välja arvutada tihumeetrid e. raiemaht.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:50
Uthakene, tsiteerin sind:
"ja sina ka, DreamCatcher, kas sa mitte sellepärast siin praegu mind „taga ei aja“, et sa minu peal solvunud oled? lubasid viha pidama hakata. mis lubadusi sa veel andsid?
mina ja sina ju teame seda, mille pärast sa seda teed. teised seda ei tea."

Uthake, ma ei aja sind taga... mul on suht savi, mida sa räägid - peaasi, et sa mind ei torgi.
Aga tee proovi!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 15:55
„taga ajamine“ selles tähenduses, et sina torgid mind. sina lasid siin jutud minust lahti. mina polgi sind torkinud. silmakirjalik oled
˅ näita rohkem ˅
Hoidsin teemaarendusel põgusalt silma peal ja nii kui tavaliselt, kiskus ka siin kohati teatud kasutajate vahel tiba teravaks!!!
Pakuti varianti, et saage reaalis kokku ja klaarige erimeelsus silmast-silma........kahtlen, et seda siin üldse kunagi keegi julgenud on.
Aga tekkis minu peas seesugune küsimus, huvitav kas needsamad ägedamad ärapanejad julgeksid täpselt samamoodi kirjutada, kui neil oleks siin ülal selgelt äratuntav näopilt!!!! Ehk siis kas oleksid nad tegelikult ka nii tugeva selgrooga, et julgeksid oma näo alt oma arvamusi avaldada????? -----------ütlen ausalt, et mina isiklikult kriitilisi kommentaare näotutelt kuidagi tõsiselt võtta ei saa.
-------aga pulli tehke ka ilma pildita palju jaksate ja ka anekdoodid on oodatud igapäevaselt!!!
˅ näita rohkem ˅
No nii Dream, nüüd oleme mõlemad ühes paadis

Kas me ei sobi ideaalselt
˅ näita rohkem ˅