ometi kord söandati ka minust midagi kirjutada. jõudsin ikkagi ära oodata need mõtted. mulle puges juba hirm sisse, et minust ei räägitagi enam midagi. ei saa ju ükski päev minna mööda nii, et ei räägi. nii et tänan neid, kes ikka mõtlesid.
rõõm tõdeda, et paljud on oma viharavi juba läbi teinud ja arstiabi enam ei vajagi?
nüüd on siis asutud juba teisi nõustama?
kahjuks näevad mõned teiste „ravimisega“ liiga palju vaeva - äratab kahtlust, nende närvilisus paistab välja. mina neid terveteks veel ei tunnistaks.
ja kui tsiteerida praegu raitsx-i lauset „VIHA.ee ongi vihastele ja kurjadele orienteeritud sait,see siin on sõbralikele,tolerantsetele,usaldusväärsetele jne.“ siis selle peale tahaks praegu kurjalt naerda - kuri inimene pidine olema- , aga see ei ajanud mind teps mitte naerma. öökima ajas rohkem, aga seda mitte raitsi isikuga seotult, vaid üldisemas plaanis oli mõte võlts. ei saa kuidagi nõustuda sellega.
p.s sheeba, sinu pidev sisin erinevates teemades viitab sellele, et mul oli mõnes asjas sinu suhtes õigus ka. pidi olema
tõe eest võid sa põgeneda ja ennast edasi petta, aga nende tagajärgede eest sa ei põgene.