Foorum
2013-03-22 18:38
kumbasid eelistade ja miks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:52
Oleneb,milleks naist vaja on.

Kui on väike voodi,võtab kõhn naine vähem ruumi.
Kui on näpud põhjas,sööb kõhn naine vähem ja rohkem raha jääb alles

Miinus poole pealt on vanemas eas kõhnal naisel suurem oht haigestuda osteoporoosi(luude hõrenemine),
Kortsu ja krimpsu läheb ka rutem

Volüümikam naine(mitte paks)on sageli rõõmsameelsem ja seksuaalsem,teadlik enda kehakumeruste vastupandamatust võlust.

Inimeste maitsed on erinevad.

Kui aga keegi sind tõeliselt paelub,erutab(taaskord keemia laks),siis ei oma tähtsust,kas kõhnem või priskem.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 00:10
2karvast aitäh vastamast
mina pooldan rohkem ka vahepealseid kes pole liialt kõhnad ega ka liialt priskem samas kui hakata mõtlema tegelikult pole oluline kas naine on priskem või kõhnem kui kõik asjad on olemas omal kohal nii nagu peab
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 02:54
suurem osa on siin ikka volüümikad!kuigi segane sõna see volüümikas,tegelikult siis paks,või rasvane või üleliia tselluliidine aga poetakse volüümika sõna taha.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 10:04
ÕS annab volüümika sõnaseletuse, ehk siis tüse, vormikas....
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 11:02
Eks ta ole,lihtsam on siis väljenduda kas ülekaaluline või mitte
Samas ka kaal ei ole näitaja,meie mees on ka ülekaaluline ent see tuleb lihasmassi arvelt
Äkki on hoopis nii,et kui keegi meeldib ,ütleme mmmm,kui armas volüüm...ja kui ei meeldi,ütleme vuih,kuidas pekk ripub.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 12:09
aga vormikas,tüse ongi ju paks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 12:18
Dogma, mitte inimesed ise nii väga ei poe selle sõna taha, vaid ankeedis ei olegi ju muid valikuid, kui: kõhn, tavaline, volüümikas ja sportlik. Mina võin ka vabalt enda kohta paks öelda, kui see kellelegi rohkem meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 14:06
Aitan volüümikatel naistel natuke volüümi maha keerata!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 14:33
Nooooooo, mul on üks selline võlukepike!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 16:23
luukera ehk laenad siis enda võlukepikest mis teeb kõhnaks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 16:36
Minu teada teeb kõhnaks pidev füüsiline treening ja tervislik ning vähesekalorlusega toit. Aga see on pelgalt minu isiklik arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 17:04
lihtsalt millest tuleb volüümikus,eriti keaskea kriisis vaevlevad üksikemad või padaemandad(vanatüdrukud).ei hoolitseta enda eest,tööl ei käida või ei viitsita käia,istutakse päevad läbi ihas ja rasvane toit taldrikuga kõrval,muudkui nositakse,otsitakse sponsoreid ja kritiseeritakse kõiki.ai,kuidas tuleb vastukaja,kindlasti just need hakkavad torisema ,kes täiega tunnevad ennast puudutatuna
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 17:29
dogma--kõik need pahed käivad minu kohta--va.sponsorlus.. Mul peale rasvase toidu ka kuhi jäätist ees ja paar õlut ka...aga kuskilt ei tule neid üleliigseid kilosid...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 17:32
no mõni on selline,aga neid on vähe.ju sa oled tubli tööinimene ja oled tugevat füüsilist tööd teinud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 17:34
Ja veel--mehed, kes otsivad vaid kenasid, saledaid naisi--need ise on tihtipeale suure õllekõhuga...Kas mees ka ei peaks end vorms hoidma...olema sportliku kehaga..kas meestel on normaalne kui on ülekaaluline??
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 17:47
http://3.bp.blogspot.com/-8v_UwVqjAVI/Ti1tH981kMI/AAAAAAAAAM4/l1AHmcFFeYg/s1600/love-handles-rich-fat-babe-demotivational-poster-1261078547.jpg
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 18:08
Eelmisele täienduseks, et google üks väheotsituim adressaat on ilmselt good looking fat guy.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 18:08
Kui tervis korras, ei tule neid kilusid kuskilt, kui just päev otsa voodis ei vedele.Noh ja enamus tervisehädasid pidi algama toidust. Ja mitte sellest et sa sööd liiga palju, vaid sellest, et jätad midagi olulist söömata. Kui midagi jääb puudu, siis organism hakkab tagavarasid koguma. Nälgiv inimene läheb paiste, sest organism kogub vett.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 19:13
On inimesi, kes ei saa mingeid kilosid juurde, ka voodis vedeledes. Mina võin süüa mida tahan, paksuks pole mul lootustki minna.

Aga teemast ka, et mulle väga äärmused üldjuhul ei meeldi. Mitte milleski, sealhulgas siis kehamassis. Naised lähevad tihti erinevatest kohtadest priskeks ka, mul endal veidi suurema tagumiku vastu midagi ei ole, aga piha puudumine kipub juba turn-off olema. Samas sõltub, kas tegemist on tutvumisega või vana tuttavaga. Oma naist ma mõne kilo lisandumisel veel eemale ei tõukaks, aga samas kaalus võõras naine tõenäoliselt pinget ei pakuks.

Nii et variante on erinevaid. Aga usutavasti enamus eelistab ikkagi äärmusi vältida ja naiselikku kehakuju näha, mitte vormitut massi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 23:39
kusjuures jah, naljakas ongi pigem just see, et vennad, kes oma kõhu võiks ratastele panna, ajavad taga playboyjänkusi... aga see selleks. vahet pole ju, paks-kõhn. inimene loeb kah natukene. päälegi, ega's mees koer ole,et kondi peale heidaks,samas aegajalt ei tee ju paha ka lihtsalt konti pureda kõik on suhteline. kui volüümikus tähendab laialivalguvat massi, siis nutune, samas kui volüümikus tähendab lihtsalt lomsakamat VORMI, siis- miks ka mitte...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-24 01:01
ei lähe ei piitspeenike pesulaud, ega pontsik kellel kõik ripub, parim ikka vormikas naine. naine kellel nii tissi kui tussi ja püksitagumik tuule käes ei lotenda

aga sellest rasvumisest ja trennist-toitumisest. toitumiseksperdid - palun tehke endale head ja teistele ka, pange end põlema, ausõna
15..20..30a tagasi söödi kõike ja oldi palju tervemad, nüüd käib üks jauramine teemadel mida sa süüa võid. pooletoobised tulevad lagedale teadmistega et leib on paha, krt eesti inimene on aastasadu musta leiba söönud. ma parem muid näiteid ei too
isiklikult ma ajan sellist jama omale sisse et toitumiseksperdid sattuksid koomasse seda teades, aga näe kõik tervise testid ja koormustestid näitavad et mul parem tervis kui sellel kes pool elu trennisaalis elab ja ranget toitumisgraafikut omab
ah jaa ma igasugu trennidest ja saalidest olen sama kaugel kui siga kuust

minu soovitus on lihtne, elad oma elu enda jaoks, mitte teistele. kui tahad ennast muuta, näiteks füüsiliselt, siis muuda oma elustiili ja vaimset suhtumist. muutu aktiivsemaks ja positiivsemaks, ning rohkem polegi vaja, kõik muu tuleb iseenesest

siinsetele volüümikatele naistele ja meestele kes seistes oma mune enam ei näe, soovitaks rohkem seksi teha muutub tuju paremaks ja paraneb ka füüsiline pool.
ainult et seda vist raske teha, kuna enamik siinseid naisi ju väidetavalt ei seksi ja mehed enamuses kolme minuti mehed, mis füüsist väga ei kasvata
˅ näita rohkem ˅
2013-03-24 07:01
Lühemakasvuline vajab palju vähem toitu, et mitte tünnivabriku etaloniks muutuda ja kuda siis sisse mahubki. Krõhvadega jälle mure pooleksminemise osas ja kui veel lühemat kasvugi. Aga laske ikka kepikõndi mööda metsi edasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-24 07:42
Natureboy,täitsa nõus sinu mõtetega.
Suhtumine,elustiil....kui palju saame näiteks alkost kaloreid,eksole,väike siider siin või paar õllet seal
Seks ON trenn,loomulikult kui ei lamata ainult
Toit võiks olla tasakaalustatud,kuid süüa võib kõike.
GEneetiline pagas siiski loeb,ütleme 50/50,mõni lihtsalt peab rohkem vaeva nägema vormi hoidmisel.

Tõeliselt kahju on peale kasvavast põlvkonnast,kus 18-aastastel sünnitamata naistel ja noortel meestel ripuvad kõhud üle püksivärvli.
Homo Hamburgeriensicus n.ö.
˅ näita rohkem ˅