Foorum
2013-03-22 18:03
Kui terve see kari Eesti naisi kes siin kuulutavad, et teevad kõik SUGUVIGUREID erinevate makseviiside eest on ausad naised siis...
Kui naine läheb sellise asja peale välja mis on talle siis lihtne vale????
Ja sellised naised reeglina leiavad omale vastavad partnerid siit ihast.
Kuidagi nõme on see, et pärast tullakse siia üksteist sõimama.
Kumb siis on hullem????
Mõlemad pooled suht sarnased vist.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:07
Millest sa marquis nüüd räägid või hoopis eksisid teemaga? Kas keegi müüs ennast? Kas keegi pakkus ennast? Kas lubati teha miskit sinu mõtte maailmale lähedast?

Mulle tundub, et sa ise suur ostja tüüpi isik kes paari nädala tagant naaseb soomest kus käis uhke kalevipojana tööl, taskud raha täis ja pakub summasid oma fantaasia tarbeks aga kahjuks või pigem õnneks pole kõik sinusugused
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:08
Siirus ära jumala eest mõista mind. Mina aitan tuttavaid ja sõpru kui selleks on tungiv vajadus või ma näen, et neile on liiga tehtud. Ausõna tühjast lausest sa selline mõttetu shit? Ma saan aru kui keegi tuleb sulle tänaval ähvardama mingi eseme või asjaga, aga jututoas lausega? no tere talv.. lisaks loobitakse ikka lolli inimese kohaselt muid aksessuaare antud teemasse nagu kellegi surm või koera laip vms? milleks? Mingi ilge ärapanemise mõnu on?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:17
Vaata mõmmik, jutuba on sama moodi avalik ruum nagu tänav või park või ööklubi või mistahes koht. Ka seal tuleb inimesena käituda. Või arvad, et jututoas ähvardamine, ropendamine ja sõimamine on aktsepteeritav, aga mujal ei ole? Mis puutub mainutud lapse ema surma, siis point ongi selles, et keegi pole surnud, nii lihtsalt paistab olukord ilusam välja ja on põhjust isegi kaastunnet nuruda, isegi mõmmik on õnge läinud, nagu me näeme
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:20
ma olengi kalamees mis siis?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:31
te vöite siin plähmida mida iganes mind ei huvita kes milles syydi otsustab kohus ja seni mai kommi mitte miskit enam
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:38
Loomulikult otsuse teeb kohus, mitte keegi teine Aga keegi ju polegi sul palunud siia postitada kui sa ei soovi aga samas sinu enda algatatud teema ja nüüd jonnid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:46
Kus on kirjas et mina midagi otsin ja hüüdku kõva häälega igaüks kellele midagi pakkunud olen?
Ah jah pontsikuid pakkusin ühele
Ma lihtsalt lugesin, et mõlemad osapooled nagu luiskasid omale mingi ulmeelu kokku.
See siin ju mustvalgelt kirjas.
Sellised inimesed leiavadki teineteist.
Milleks teineteist süüdistada. Võrdsed partnerid ju.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:54
Tegelikult ma töötan Soome taga Storfjörden-is. Kaevandan seal uraani maaki. Minu vend teeb sellest Sillamäel Plutooniumi ja me müüme seda Põhja Koreale
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:56
väga tubli oled
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 18:57
Kaitseülikonnata, nagu näha.
See, mis sa enne kirjutasid ja mida nüüd, olid nagu päev ja öö.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 19:05
Kui üks osapool valetab ja vassib ja teine osapool valetab ja vassib siis on nad paras paar.
EESTI KEELES.
Aga sellest mehest on mul rohkem kahju.
Ja põhjus on see, et ma tean inimesi kes on kuidagi olnud seotud selle neiuga.
Ja erinevatel ajajärkudel. Kuni 6 aastat tagasi kuni tänaseni.
Eesti on väike.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 19:16
Kui sa alguses ei teadnud ööd ega mütsi toimunust, siis nüüd on juba Eesti väike. Ja eelmisel lehel vihjad päris konkreetselt, et tüli tekkis nendevahelisest ostu-müügi tehingust.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 19:19
Ah Marquis teeb end tähtsamaks kui on ja otsib vaid tähelepanu
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 19:23
ega siin polegi konkreetselt kirjas mille kuradi peale üks Eesti mees nii närvi läks, et neiut maha lubas lüüa.
Kusagilt käis läbi mingi koera korjus...
So what.
Aga kuna mul see neiu kuidagi elust läbi jooksnud ja midagi tast tean, siis püüadki siin vähe fantaseerida.
Niisama lambist ju üks Eesti mees kedagi maha lüüa ei luba.
Juu siis pidi põhjus olema.
Ja ma arvan, et see põhjus oli olemas, et selline sõnakõlks välja öeldi. Ma aga ei usu, et sellel sõnakõlksul tõsi taga oli.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 19:42
Marquis, igat juhtumit peaks eraldi vaatlema ja lähtuma faktidest.

Sinu fantaseerimine las jääb sinu magamistuppa või mõne sex ajakirja lehitsemise tegevuseks.

Sa tundud selline delfi kommarina, et miskit nagu teaks aga samas mitte hessugi aga paneks tähtsat igas teemas
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 19:49
mulle piisab sellest mida ma tean, et sellistest neidudest eemale hoiduda.
Aga ilusat reedet ma lähen tegelen nüüd oma naisega kah vaheldusex
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 20:03
Marquis, mõtle enda viimase postituse peale. Kas sa seda ise ka usud?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 20:08
Natuke kannatust ja kohe ta vastab kui on oma teisel kontol ära käinud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 20:15
jott onju mul ei ole teist kontot
jott ex olen minagi kunagi ämbrisse astunud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 20:19
Marquisil on kas enneaegne seemnepurse või ei annud naine talle kätte, et nii kiiresti siin tagasi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 20:48
Kui juba sina Satine seda väidad, siis peame me seda uskuma Sellist asja ei saa ju mitte keegi teine väita, kes poleks seda ise saanud kogeda
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 20:58
no mõni võib veel väita aga point nagu ongi selles, et need kes saaks seda ei tee. Ja nad ei roni ka kunagi ei toppi, ei foorumisse, ei jutukasse. Nad elavad reaalset elu. REAALSET
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 21:08
Sellel teemal tavaliselt hooplejad on väikse noku poisid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 08:34
mitte lihtsalt väike vaid Überväike Kulus ära kas tead
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 22:23
ikkagi, räägime teemast.
kes kohal olid vast selgitavad. mis oli sel kohtukeisil tegu ihaga?
peale selle et antud isikud omavad ihas kontot?
nagu aru saan ja varemgi pakkusin siis mingi iha jutukas öeldud lause polnud mingi tõsine argument, vaid ikka hoopis mingi muu teema.
seega pole siin mõtet paanikat külvata.

lihtsalt kaks idiooti hakkasid kaigast vedama

ja nagu varemgi öelnud olen, ihas on väga suur osakaal madalalaubalist eestlast
mehed krim karistusega kurjategijad või vangid ja naised põhiharidusega rahalunijad
˅ näita rohkem ˅
2013-03-24 17:39
Iha.ee lehega on niipalju seost, et see ähvardus teostati iha.ee jututoas.
See ongi nüüd luubiall. Kas võtta nüüd jututoas/foorumis öeldud sõnu ka tõsiselt või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 22:02
Esiteks, pole vaja ähvardada.
Teiseks, kiisupreili käitumist ma tean, ta provotseeris selle ise, 100%.
Samas, see seaduse silmis eriti ei loe, mis ajendil kedagi tappa ähvardati.

Tere tulemast politseiriiki nimega Eesti.

ja delaney, kui sa küsid, kust ma su käitumist tean, siis arva ära... eks sa ise rääkisid mulle.

Natureboy, see asi puutub ihasse seetõttu, et kiisupreili/delaney kasutas oma tõenditena iha jutukast tehtud ekraanipilte, kus tomsnaiper ähvardas teda.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-18 06:05
Lisan siia juurde nyyd veel möningased naljakad asjaolud.
yks mis köikse ullem.on see et kui maakohus oli mind syydi möistnud,vihjas delaney kiizunina nyydse nimega-tsiteerin"mule oleks olnud odavam maksta"
teiseks-jutukas kuikellegile miskit konkreetset öeldakse,on alati kasutaja nime poole pöördumine,yldises jututoas ilma pöördumiseta vb vabalt väita,et pöördumine oli terve jutukaraffa poole,miks ta end puudutatuna tundis.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-18 09:43
mul jäi mingi nali vist tabamata. kumb neist ülesloetletud asjaoludest nüüd nalja pidi tähendama?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-18 12:26
Uthapreili, sa ei peagi alati kõike tabama...
Jäta midagi peamurdmiseks kah vahest
˅ näita rohkem ˅
2013-05-18 14:02
http://www.youtube.com/watch?v=L1Pm-DfI8qA
Utha kuula ja mötle kaasa
˅ näita rohkem ˅
2013-05-18 22:00
noojah, aga siis oleks tulnud seda ka kohtus rõhutada, et tegemist umbisikulise pöördumisega jne. kusjuures, kaalukas argument.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-18 22:08
mis karistuseks määrati?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-18 22:21
järjekordne tõestus sellest et võta kaks idiooti ja saada kohtusse, tulemuseks on sama idiootne tulemus ja ausaltöeldes vahet pole kumb idioot võidab, targemaks ei muutu neist kumbki
˅ näita rohkem ˅
2013-05-18 22:33
ja veel üks tõestus, et alati leidub kolmas idioot kõrvalt parastama
˅ näita rohkem ˅
2013-05-18 22:38
ning kohe tuleb ka siia mõni viies kes peab eelnevaid kõiki idiootideks ja siis tuleb kuues ja siis seitsmes jne.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-18 22:44
Ja siis tuleb Utha: "Ma ju ütlesin!"
˅ näita rohkem ˅
2013-05-19 08:49
Kopenhagenis näeme raisk

http://www.youtube.com/watch?v=L1Pm-DfI8qA
˅ näita rohkem ˅
2013-05-19 09:02
miks siis nii kas taanlaste eurolaulu esindaja on ka juba kohtusse kaevata jõutud
˅ näita rohkem ˅
2013-05-19 11:18
vaatame kas tomsnaiper pääseb eelvoorust läbi
˅ näita rohkem ˅
2013-05-29 02:07
Vana teema aga kui mõni naisisik kellegi ikka väga närvi ajab, võiks lausuda "nikun su ribadeks!" - kui see ei ole oma võimekuse reklaamimine ja naisele komplimendi tegemine, siis ei ole see kindlasti ka ähvardus.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 07:20
Niisiis nyydseks on kohtuteed tammutud ja eilse ringkonnakohtu otsuse kohaselt ei olnud siin jututoas väljaöeldud lause ähvardamine vaid jututoas kannatanupoolse provotseerimise poolt pöhjustatud ühekordse mittemidagi tähendavalause välja ytlemine,milles küll on ähvardamisele viitavad sönad kuid kannatanu eelnevat ja hilisemat käitumist arvestades puudub alus.Prg.120 ütleb segelt välja,et kui on põhjust karta teo täideviimist.
Seega,kiisupreili,alias kiizunina,enne kui kohtutee jalgealla vötad,siis nyyd tead,kuidas edasi käituda.Ma olen kindel,et ma pole siin esimene ja viimane ohver sulle,
Mind küll möisteti öigeks,kuid sinu minevikku arvestades sa rsk öpid kogemustest ja järgmisel ei pruugi enam ni hästi minna.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 08:01
Lõpp hea, kõik hea.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 11:07
Aitäh, et lõpptulemusest teavitasid. Kiiresti jahvataid teil need kohtuveskid.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 11:20
Olles ise kuulajana kohapeal, siis üllatas, et see asi üldse kohtuni jõudis. Juba eeluurimine oleks pidanud selle "tegeliku" põhjuse tuvastama.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 12:44
Üks kohtunik otsustas nii, teine kohtunik otsustas naa. Osa inimesi arvab nii, osa inimesi arvab naa. Ma arvan ka naa. Mees, kes naisterahvastele sõnu või tegusid loobib, ongi naa.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 22:04
Üks inglikne visati taas paradiisist välja...
My name is Lucifer pleas take my hand
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 22:33
Vana anektoot: Kui miilitsaid läks laelambi pirni vahetamiseks vaja tükki viis, siis kui mitu advogaati samaks tööks vaja läheb?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-29 01:01
Vähemalt ühte advokaati, kellel grammatika ei luba "advogaat" enda kohta öelda...
˅ näita rohkem ˅