Foorum
2013-03-21 20:18
Kui järgmine kord seal kohtumajas siinne kamp kokkutuleku korraldab läheks kaa.
Kohtusaal võiks hämar olla.
Ja kujutage ette momenti kui kohtunik otsust ette loeb ja samal ajal keegi pinkide
all oma askeldamise lõpetab ,,õnneliku lõpuga,,
Kas ei ole mitte erutav kogemus
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:19
Hakka nüüd aga usinasti tööle, see läheb kalliks maksma
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:22
Jah, kelle jaoks tegi, kelle jaoks mitte...Ka mina avaldasin oma isiklikku arvamust sinu väljaütlemiste kohta ja nii ongi. Aga jah, las see asi parem nii kaua olla, kui 3. aprill- asi selge...ja ega pärast sedagi pole midagi arutada...eriti kõrvalistel inimestel.
Otsuse langetamine saab olema nii või naa raske, eriti sellise lõpukõne puhul, kuigi võib öelda, et prokurör ja kaitsja esinesid enam-vähem samal tasemel lõppvaatuses.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:25
Kui vastab tõele, et süalune kannab tingimisi karistust, siis on tema olukord üsna nutune ja ülbe käitumine viitab sellele, et ise ta õigeksmõistvat otsust ei oota.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:30
No sõna otseses mõttes süüalune sülitas prokurüri poolt välja pakutud otsusel kui ütles, et kui talle määratakse rahaline karistus, siis tema seda karistust kohe kindlasti ära ei kanna ehk ei maksa. Karistus loetakse kantuks kui maksaks määratud rahvi aga sellega ta ei nõustunud ja lubas ennem kinni minna ja vanlas banaane süüa.

Tingimised sarnase asjaga peal jah aga siinse krim asja juures ei jõudnud ta veel kirvega visata aga lõpukõnes mainis ära, et kui oleks mitte neti teel seda kõike välja öelnud, siis oleks ka kindlasti virutanud ja seda kõike ütls otse kohtunikule silma vaadates.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:36
Huvitav mida üks õrn olevus küll tegema pidi, et süüaluse sellisesse meeleseisundisse viis
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:37
Tore, et kõigile nii täpse ülevaate annad ehk lisad ka oma video lingi ? Oleks veidi rohkem informatiivne ? Kus keegi istus, mis näoga oli ? ja , kas haigutas või mitte
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:37
Ehk jättis ilma
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:40
To mõmmik, kuna istung oli avalik siis võin kohtuistungit ka siin kirjeldada üksikasjalikult kui soovin mis pole keelatud ega ka väär. Saan aru, et sina kaitseks oma sõpra kes astus parajalt s...ta sisse oma kõnega aga pead ka sina tõdema, et seda ta kahjuks tegi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:43
Minu vaqstus ainult ja ainult selle postituse vastukajaks:

2013-03-18 12:24:43

Nalja teed sugulast abistama või naabrimemmePalju põnevam on ju netist urgitseda ja sorida teiste eludes ja siis kui veab no leiab mingi seadusepunkti ja hoplaa kohtusse kaebama või kohtuga ähvardamagi, samas olen mõelnud okey kohus kohtuks aga see ju ka maksab või lähevad kindlapeale välja et kaebaja võidab

Kui mina oleksin "kaebaja" positsioonil(ükskõik millise situatsiooni tõttu) ei huvita mind enam kohtuklulud vaid ainult ja ainult kohtupoolse lahendi leidmine. Kui ikka tunnen, et olen kannatanu, ei mõtle, kes kulud katab! Süüalune peab aduma, et tema tegu jätab jälje!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:45
Näita mulle kes on su sõber ja ma tean sinust kõike
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:46
Hea foxy
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:51
Kust võtad, et nii väga oma sõpra ( Kuigi pole kuskil välja öelnud, et see isik, just minu sõber oli ) -tahan kaitsta?Ja millega? Kõik, kes tahtsid.. võisid ju ise kuulama-vaatama tulla Ja see lõpukõne..no selle kohta ütlen nii palju, et inimene oli lihtsalt väsind sellest teatraalsest etendusest...ja andis nö. selgelt mõista, et tulgu, mis tuleb, Tema selle isiku("kannatanu" ) pärast raha pritsima ei hakka ja läheb parem istub mõni aeg, kui see vajalik. Kuigi ma ei tea, kas sina ka jututoas liigud, aga peaks mainima, et selliseid ähvardusi on seal tapvalt, on ka selgesõnalisi-mahalöömisi ja muid hullusi. Huvitav, millega siis see lause sellise tähelepanu ära teeninud ?
Ja sita sisse astumine, on iga inimese oma vaateväljaline küsimus.Ning, mis kohtmõistjad me ka siin oleme ?! Teeb seda siiski eelkõige kohus, kes siis otsustab, oli see ülbus või mitte ja kui saabki olema ülbuseks, siis oli ju isiku enda soov istuma minna, ehk siis on ise juba otsus vastu võetud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:52
eem ? kui see käis minu pihta siis- kõnealuseid ei tunne, usutavasti ei ole sõnagi vahetanud.... Veelkord- vastasin vaid konkreetsele postitusele täiesti erapooletult ja ennast püüdes taolisse situatsiooni asetada...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:54
Ka minagi ei saa veel tomsnaiper-it enda sõbraks otseselt nimetada.Jah, tuttavad oleme siiski, kuid sõpruseni on nii mõnigi samm veel. Aga foxy, sinul ei pidand ju ühtegi sõpra või sõbrannat olema ?! niiet ei ole siis sinust midagi teada või ?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:54
tutike ma arvan et foxy pidas silmas mõmmikut ja süüalust
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:58
Siirus sel juhul saaks nii mõndagi ka sinu (ja delaney -sõprusele või mitte-seotus ju on ) kohta öelda
Kui arvatakse, et mina ja tomsnaiper oleme nii suured sõbrad, siis pakun huupi sama ka sinu poolelt..kuigi erineva isikuga
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 20:59
Kohtus ei käinud ja siinsest arutelust ei loe üldse välja mille peale ähvardati?
Lihtsalt lamppi ju ei ähvardata. Kus see konks on????
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 21:04
mõmmik, ei ole mina sinuga oma sõpradest-sõbrannadest juttu teinud (ega ole plaanis ka edaspidi seda teha) ja vaevalt sa neid üldse tunnedki, sest nemad ihast ei tea midagi Nii uskumatu kui see ka sulle ei tundu, kõigil inimestel ei piirdugi maailm iha jutukaga
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 21:08
Jah, ega alati ei peagi ise juttu tegema...Kuigi oled selle ise välja öelnud küll
Aga nijah, ega sellise suhtumise juures...ei imestagi, kuigi see on iga inimese enda valik Minu jaoks ei ole see uskumatu, et kuskil on olemas reaalne elu ...Minul on see käeulatuses ja iha on üpriski kõrvaline meelelahutus, kus ikka vahest naerda saab ...Aga tore, et oma sapilise arvamuse juures jätkuvalt oled...Nijah..olen minagi aru saanud, et sul selline kaheline isiksus...reaalses elus üks ja siinses keskkonnas teine
Niiet lets go on...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 21:12
Foxy, oled sa selles nii kindel? Siin ju palju pildituid ja paljud käivad lihtsalt piilumas.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 21:15
Päris hästi ei saanud aru, milles minu sapisus või isiksuse kahelisus antud teemas seisneb Avaldasin vaid oma arvamust, nagu kõik teisedki. mõmmiku-härraga ma pole ei virtuaalselt ega reaalselt sellisel määral suhelnud, et ta minu isiksusest üldse mingit ülevaadet saaks anda
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 21:16
jfjm, ja las nad käivad, see on igaühe õigus
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 21:18
jah, ei diskrimineeri siin midagi pildituid vaada kui punume uue kohtukeisi kokku
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 21:21
no eks see sapisus seisneb selles, et esimese hoobiga tulid välja kriiskama, et minu jaoks on iha elu ja minu jaoks tundubsee uskumatu, et on olemas ka kuskil reaalne elu..Tüüpiline rünne ..nagu ikka...KUi miskist kinni hakata pole, siis paneme ikka selle kõige tüüpilisema iha lause
Ja pole mõtet avaldada arvamust kohal, kus sa kõiki asjaolusid ei teagi..ning seda, kas ja millised suhted on minul tomsnaiper-iga ei saa sina kohe kindlasti määratleda..Olgu sinu arvamus siis tomsnaiper-ist nigu on, minusse see jätkuvalt ei puutu..olenevalt tema sõbrastaatusest või mitte...niiet teatud kohal võiks oma " killud " enda teada jätta..ja mitte igal pool tähelepanu otsida
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 21:25
Kaklete siin nagu ...
Ikkagi ei saanud aru mis see preili tegi, et Keegi snaiper teda maha tahtis lüüa?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 21:28
ei pidanud vajalikus suurpanustajale sabaalust kergitada- Ei hinnanud liidrit liidri väärilisena
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 21:35
oli sellel panustajal ka maitse
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 23:49
Marguis, kogu teema sai alguse ühest lõpnud koera korjusest
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 00:04
Jah, ka nii võib öelda... tänast kuupäeva arvestades- KOKKUVÕTE!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 00:06
mmhmhh...."Kuuluse Narrid".
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 00:16
"keerab kuue, keerab seitsmes- keerab ka ka kaheksas- suu on ju kuldne "
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 10:39
loen seda kupatust siin ja mötlen kas kosta miskit v mitte,kuid jah otsustasin kosta--kogu lugu ei saanud alguse koera laibast vaid lugu sai aguse sellest et,kiisupreili uhkustas jutukas oma haridusega-tema olevat juristi abi ergo kindlustuses,need kes kohtusaalis olid vb mäletavad mainisin ka seda.
Ja sit saigi alguse tyli,selgitasin välja et ta pole mitte juristi abi vaid pöhiharituseta töötuga,kes on varem naisteka foorumis keeranud nii mönegi jama koku ja saavutanud isegi selle yhel korral mida mina tean,et talle on makstud valuraha,kroonide ajal veel.
seega olin ma tema jaoks koheselt inimene kes tuli maha materdada-vituviha ei muud.
Kuid mis puutub löpukönesse siis jah,olin mega väsinud sest idiootsusest,ja kui prok nöudis raha siis oma könega väitsingi,et mina pole syydi ja mingit raha te ei näe,pange kinni ja ma söön ja elan teie rahade eest,kuima nöustuksin maksma raha tunnistaksin end syydi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 11:14
Aga miks selliste kiisupreilidega üldse tegemist teha
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 12:45
tom ma lõpuni ei olnud aga palju surma hirmu eest pappi küsiti?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 13:09
nydseks on see kiisu kaval ta nii enam pappi ei kysi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 13:49
Kui suure summa prokurör siis pattude eest riigikassasse küsis?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 14:07
640 aga ma keeldun maksmast ,ma ei tunne end syydi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 14:50
polegi nii palju
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 15:13
Maailm on vaike ja Eesti veel vaiksem. Valus tibin on
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 15:31
Kes siis olid istungil kuuslid, et Tomsnaiper ei teandud minu õiget nimegi enne kohtuistungit, et kuidas ta siis sai uurida minu hariduse või siis töökoha kohta Teiseks ma ei tea mis valurahast ta räägib, ei ole ma ennem kellgiga kohtus käinud, ega ka kellegilt valurahanõudnud.Ja asi sai alguse sellest koera laibast ning sellest, et tom arvas, et on igati õigesti käitunud.Kahju kohe inimesest, kes ise valetab nii palju.Ja kui hästi meelde tuletada Tomsnaiper siis sina hakkasid mind mõnistama, sest sinu valed tulid välja, et sul ei olegi tartus kolme korterit ja maja, su naine ei surnudki tütar sünnitades ning sa ei olegi Nõmme loomakliiniku omanik.Aga eks igaüks teeb siinsestest postitustest omad järeldused.Ükski terve mõistusega inimene ei ähvarda teist tappa ega ka ei viska tema suunas kirvest.Igal oinal on oma mihklipäev!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 16:29
Keegi läks...ja vist mitte vähe närvi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 17:14
irw...
Põhi põhjus ei tundugi kohtukesisil olevat ähvardus.
Neiu lootis leida iha jutukast ,,Naftasheiki,, aga oh seda pettumust,
kui välja tuli, et tegu tavalise Eesti poisiga
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 17:19
Marguis pean sind kurvastama, aga mul oli siis suhe ja ei otsinud sealt kedagi. Aga eks igaüks võtab ikka enda mõõdupuu järgi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 17:33
Seda muinasjuttu olen mina kah kuulnud kuidas teemaalgataja lapse ema suri sünnitusel ja vaene mees on siiani murest murtud ja leinab ega ole leidnud samaväärset naist endale
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 17:43
Ex elu õpetab.
Kui mina näen ihas imeilusaid pilte neiust siis viimasel ajal ma tahaksin tutvuda selle neiu Fotograafiga
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 17:50
Minuarust ei ole kellegi teise asi kellegi naise surma üle arutada? eks, nii et pange teised omad suud kinni selle koha pealt.Tõde või mitte, pole teiste eraelulised asjad kellegi teise asi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 17:52
Mis sa mõmmik ärritud kui teema algataja ise tiris end siin avalikult paljaks ja nüüd hakkad sa teda kaitsma. Kas veidi hilja pole?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 17:58
hilja? mitte kunagi ei ole hilja. See asi ei ole nii lihtne. Kui vaja hakkan tom-i kaitsma.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-22 17:59
Üritan mõista sind Ja ega ka see vanasõna ei lähe sinust mööda, et vaata milline on sinu sõber, selline ka sina
˅ näita rohkem ˅