Foorum
2013-03-18 10:09
Tomsnaiper, mnu vastuseis sedalaadi info siia foorumisse riputamise osas on natuke sügavam, kui pelgalt sinu isik. Võtke asja globaalsemalt. Täna oled sina see, kelle isiklikud asjad avalikkusele lugemiseks tuuakse. Ok oled tugev inimene ja sellest kõigest üle. Homme ehk tuuakse kellegi teise isiklikud asjad siia ja see inimene enam ei ole nii tugev ja ei võta seda kõike sellise rahuga.

Pigem teeb mind murelikuks see, et selle portaali kasutajate eraelu ja identiteet on väga suures ohus. Ja eks see on nagu lumepall mis lastakse veerema. Täna oled see sina kelle mustas pesus tuhnitakse ja sellele ei järgne mingit karistust vaid pigem tunneb inimene, kes seda teeb ennast kui maailmaparandaja. Homme on see keegi teine jne. Süües kasvab isu ja karistamatuse tunne.

Vaadake seda asja ka selle pilgu läbi. Iial ei ole teada, kes on järgmine.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 10:12
Isiklikud arvamused loovad avaliku arvamuse. Sellepärast on omaenese arvamine, isiklik käitumine ja eravestlus tähtsad.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 10:29
Kohtusse tuleb tarida ka need ühtedega hindajad ja nõuda hüvitist moraalse kahju eest.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 10:39
hirm teeb inimestega palju halba. eriti hirmutab neid see, mida nad ei tunne.

ei maksa peast segi nüüd ka nende süüdistustega minna. igal asjal on piir. ka ohul.
sheeba, sinu mure minu suhtes on ülepingutatud, ülevõimendatud ega vasta tegelikkusele.
ei mingit ülbust ega üleolekut, see lihtsalt on nii.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 10:50
minu meelest peaks lasterikka pere pereema ise siin nuhkimise lõpetama. ei meeldinud mulle sugugi minu eraelu puudutavate asjade väljaklähvimine proua poolt. seega vilistan seeba välja, muuda oma kasutajanime või blokeeri konto, kahepalgeline selline.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 10:54
maarika mine vilista metsas, kui sa nii lühinägelik oled. Ja minul on hetkel koolivaheaeg Iga inimese enda asi, mida ta oma vabaajaga peale hakkb.

Utha, võta endale lemmikloom või hangi lapsed, siis on keda kasvatada. Täiskasvanud inimesi kasvatada on paraku mõtetu.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 11:34
Selmet siin segadust külvata, võõrast elu elada, võõrastes kappides sobrada ja pseudoprobleeme lahata võiks tegeleda reaalsete asjadega, abistada neid, kes seda reaalselt vajavad, olgu selleks või hulkuv kõuts, üksikuks jäänud naabrimemm, kaugeks jäänud sugulane kusagil SEAL.
Sry, et segasin oma tühise mõttevälgatusega.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 12:24
Nalja teed sugulast abistama või naabrimemmePalju põnevam on ju netist urgitseda ja sorida teiste eludes ja siis kui veab no leiab mingi seadusepunkti ja hoplaa kohtusse kaebama või kohtuga ähvardamagi, samas olen mõelnud okey kohus kohtuks aga see ju ka maksab või lähevad kindlapeale välja et kaebaja võidab
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 12:30
Aikon. Et Utha sind võtku! Vot siis näed seda naabrimemme abistamist alles.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 12:35
aikon...sa oled ikka endiselt nunnu
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 12:54
Seda oleks tõesti hirmus palju soovitud, kui naabrimemmele korvitäis puid tuua, hulga lihtsam on nina ekraani puurida ja pingsalt enesele ohvreid valida, kelle kraesse kogu maailma valu ja virtuaalne solgipang kallata..
.Uhh, kohe kergem hakkab, päev näib päikselisem ja öö saabudes võib seinale ristikese vedada...TEHTUD, taaskord tehtud üks "põhjapanev, epohhiloov" postitus virtuaalsele peldikuseinale.
'Paberit, andke paberit ja mitte seda, kuhu Tammsaare oma "Tõe ja õiguse" kritseldas!

Võtku mind nüüd saatan või virtuaalne ülemkohus, mina olen rääkinud mis mina mõtlen ja ega sellega nõustuma pea.
Brigita, Su selg vajab pesemist
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 13:22
aga milleks lähenetakse küsimuste lahendamisele alati kasvatuse positsioonilt?
millest see tuleb, et sellele pidevalt rõhutakse ja et seda rõhutama peab?
kas tegu on millegagi, mis endal rohkem mõtetes on ja ainusobiva lahendusena endale tundub või on tõesti nähtud teistes tõsist vajadust ja vastavaid eeldusi sellega tegelemiseks?
see on küsimus sulle, sheeba.
miks täiskasvanut kasvatada mõttetu on?
täiskasvanu, kes on lausa ülima ogaruseni küündiva meelekindlusega püüdnud siin teisi täisealisi inimesi (peamiselt täisealisi naisterahvaid) korrale kutsuda, kasvatada ja neid endale (mitte teistele) vajalikus suunas käituma panna, kasutades selleks mitte just alati eetilisi vahendeid ja sundi, avalikult ahistanud teist sellega ja korduvatele keelamistele vaatamate neid keelde eiranud ja mitte taandunud, räägib täiskasvanute kasvatamisest taunivalt ja püüab selle ära keelata?
ma ei saa sellest aru.
selles asi ongi, et mul ei ole vajadust kedagi ümber kasvatada ja kohut kellegi vastu pidada. mitte nii, nagu eelpool kirjutanu.
ma nõuan ainult kõrgemal tasemel võimet oma tegude eest vastutada ja määratud karistus väärikalt välja kanda, tundugu see tegijale siis rumal või mitte. aga asuda vahetult peale kohtuteate saamist ja enne kohtuotsuse tegemist sulle teatavaks tehtud veel lahendamata süütegu avalikult (??)maha tegema, käitudes seega mitte ainult kohtu suhtes ebaväärikalt ja mitte austavalt, vaid ka nende isikute suhtes, kellega ta vahetult ise seotud oli ja kes
otseselt siin kannatanuteks olid, see on.....ülim ülbus, matslus, teiste arvamuse hoolimatult jalgade alla tallumine ennekuulmatul viisil....harimatu inimese viis seda teha.
kaootiline, mitte kaalutletud tegutsemine.
minu arvates see tegu ei olnud mitte ainult taunimist väärt, vaid mulle tundus, et tegemist on sügavamal tasemel tekkinud arusaamade väärastumisega ja selle tagajärgedega.
miski, mis kahjuks viitab samuti kasvatusele ja kõlbelisele arengule. ja nii need kahetsetavad teod tulevad.
seda arvamust mind muutma keegi panna ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 13:39
ülejäänud arvamused, mida ma siit välja lugenud olen, põhinevad mulle seni arusaamatutel väidetel, mida ma siinkohal ei tahaks isegi pikemalt puudutada, kuna ei tunne nendega isiklikku seost. võõras mure. seega las need olla kellegi teise mured edasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 13:49
muahahaaa

kogu see teema siin on üks suur huumor
ok, kohtuprotsess on tõepoolest reaalne ja olemas. muidugi keegi ei tea et kas selle kohtuprotsessi ajendiks ja teglikuks kohtusse kaebamise põhjuseks on ka väidetav ähvardus ihas või hoopis midagi muud.
pealegi ei suuda mitte miski tõestada seda et antud kohtuprotsessil osalevad isikud, nii see kes kaebab kui ka süüdistatav on tegelikult need iha kasutajas keda siin väidetakse.
ma võin ka vaadata riigiteatajast mõne kohtuprotsessi aja ja väita et vot näed selline kasutja kaebas mind kohtusse. kas see tegelikult nii oli või ei, seda ei saa keegi tõestada.

lisaks eraldi teema, kas tegelik põhjus kohtusse kaebamiseks on ainult ihas ähvardus või hoopis miski muu?
ma olen 101% kindel et ainult ihas ähvardades, üks anonüümne kasutaja teist, ei võta mitte ükski kohus sellist asja arutlusele.
inimestel võiks natuke kainet mõistust ka olla.
juhul kui tõesti on tegu samade isikutega kes teineteist reaalses elus kohtusse kaebasid, siis on seal hoopis mingi muu põhjus kui mingi sõnakõlks kusagil jutukas.

ja veel, kes tõestab et siin hetkel minu arvutis, naabrimehe wifis, kirjutan mina, mitte mu naine või mu sõber või torumees kes kraani parandab, ning kes tõestab et minu pilt mu kontol on minust mitte netist võetud, et info mis on mu ankeedil vastab tegelikkusele, äkki olen hoopis tüsedusel kalduv vanadaam, jne.
kes ütleb et see anonüümne jutuka kasutja oli just see konkreetne isik, mitte keegi teine kes kasutas tema arvutit, näiteks naabrimees kes korra meilis tahtis käia?
mitte ükski kohus ei võta ainult selle põhjal mingit süüdistust arutlusele, rääkimata avaldusest politseisse, mille alusel see kohtuvõimalus saadakse.

ühesõnaga, käige kõik pe.sse!
ma jään nüüd ka kõgi poolt kohtu otsuseid ootama, ehk antakse ka 15 aastat

ah ja utha, sa ütlesid ka minu kohta mingis teemas ühe solvangu, jää nüüd kohtukutset ootama - avaliku mõnitava solvangu eest!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 13:57
selge. ma siis ootan selle ära (alandlikult)
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 14:16
Vahe on ju selles, et isegi kui solvatakse või mis iganes põhjus on, miks ei lahedata muul moel see tüli vaid hirmutakse juskui kohtuga ja politseiga, seega midagi peab ikka olema et tõestada ei suudeta, kui juba kohtusse kaevatakse siis ollakse ikka endas kindel et suudetakse ka tõestada
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 14:22
See ju puhas ameerika, kohtud arutavad mingite pooletoobiste hagisid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 15:09
huvitav küll kuidas nad seda tõestada suudavad, et üks väidetav alias lubas teise aliase tappa
tegu pole ju konkreetsete isikutega, pole tegu konkreetse ähvardusega, rääkimata ähvarduse toonist.
kas irooniast mitte arusaav isik saab siis kõiki süüdistades kohtus alati võidud? kas info antud kasutajate ankeetidel vastab tegelikkusele, pildi on õiged, kas valeandmete esitamine on lubatud, kas antud süüdistaja ise on puhas kui ingel, miks loodi uus kasutajakonto antud süüdistaja poolt, jne.
ning kas ikkagi on tegu sellel ihas põhineva ähvarduse arutamisega antud protsessil?

pooletoobised võiks ikka vähem mikimaa film vaadata ja reaalset elu elada
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 16:25
Ootasin siit põnevat kriminaalromaani, aga osutus jällegi eitede vaheliseks poriloopimiseks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 19:03
Natureboy. Asjalugu on selles, et tegemist ongi väga konkreetsete isikutega, kellel on nimi ja nägu, mitte virtuaalsete aliastega. Seda tõendab juba kasvõi see, et kellelgi on kohtukutse näpuvahel. Vaevalt, et kohtukutset iha postkasti kellelegi saadetakse
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 19:26
Nüüd ma kaeban kõik kohtusse kes mulle 1 on pannud, sest ma olen niiiii solvunud
Ma loodan, et nad saadetakse sooja mere äärde aega veetma aastateks 25+5
Ja mereks olgu Kaspia
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 20:22
jah foxy, kindlasti tuli see kohtukutse ihas öeldud suusooja tagajärjel
ime veel et k-komando aknast sisse ei tulnud ja uksi maha ei murdnud

mingi linnuke oksal väitis mulle, et naised saunas rääkisid, et antud ähvardus oli tehtud hoopis reaalse kohtumise käigus. kas see peab vett või ei, seda ei tea, ning kas oli ka mingi põhjus või olukord veel, seda ka ei tea.

aga point selles, et mingi foorumi või jutuka möla suvaliste kasutajate vahel pole piisav alus kohtukutseks või karistuste määramisel. lihtsalt puust ja punaselt, arvestades siinset ülisuurt imbetsillide osakaalu
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 03:57
No mõnesmõttes on see siis isegi hea, et foorumi tegelased näost näkku ei kohtu. Jäävad sellised mured enamjaolt ära.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 06:29
mina arvan,et see kahe debiiliku ja l0llide asjaolude kokkulangemine
aga las sõdivad kui muud tarka teha pole
˅ näita rohkem ˅
2013-03-20 16:21
mäletan tallinnas reklaamkampaaniatt sisuga, et ema lööb mu maha, ei tea kas oli lapse karje avalikkusele.
muide neid nn apmisähvardusi, ehk mahalöömisi olen täheldanud ka teiseltpoolt ja ega ma isegi vist sellest mõrvarlikust patust päris prii pole.
lisaks veel on mitmesuguseid üleskutseid erinevatele väärkohtlemistele nii ainuisikuliselt kui grupiviisilt.
kurat jabur ikka
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 12:33
Kohtukeiss kestab juba 2,5 tundi..
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 14:52
Iha "eliit" on suutnud järjekordse üllitisega hakkama saada, miks seda mitte novelli kujul kaante vahele ei panda...
Ehk nagu üks tark naine ütles - "njaa naisena ma arvan, et sellise teemaga väga, rind kummis, saali vist ei siseneks".
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 15:07
ma olen selle arvajaga sama meelt. nii kaua, kuni kohtusaali uks ei paista, võib kõike rääkida ja ennast võimsana tunda. kohtustki võimsamana. kui aga see uks su taga sulgub, hakkad teisi mõtteid mõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 15:13
Njaa, võin sama ütelda, et kui nüüd olla tolle süüdistaja ehk siis kannataja nahas, siis seal olla küll ei tahaks. Paraku oli see süüdistus täielik farss Sirge seljaga võis ta ju sinna saali astuda, aga kas astub sealt ka sirge seljaga välja on omaette küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 15:19
farss?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 15:24
Just minelt farss, Uthakene. Seega sina kohtualuse eelnevate süütegude paljastamisega läksid üle võlli
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 15:27
uhh naised kaklevad...milline erootika
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 15:36
ja seda väidab kes?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 15:42
Loo moraal. Ärge alluge provokatsioonidele.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 15:59
Ja siis on veel üks moraal, et ärge iialgi toppige oma nina mehe ja naise vahelisse kaklusesse. Teoreetiline võimalus on ise totaalselt süüdi jääda
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:01
vat selles viimases, sheeba, oli tõtt rohkemgi kui esmapilgul paistab
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:13
mis provokatsioon. kumb pooltest sellisel juhul teist rohkem provotseeris?
ma kahtlen praegu selle farsijutu sajaprotsendilises paikapidavuses.
see poleks enam loogiline, kui see nii oleks.
kas siis enne kriminaalasja algatamist ei kuulatudki kedagi üle või milles asi.
kuidas see võimalik saab olla. kas tõesti ei olnud võimalik mitte millegagi süütegu tõendada? mitte ühtegi tõendit polnud kohtule esitada? ma ei usu seda.
kuidas siis üldse sellest kriminaalasi vormistati, kui midagi polnud. kõik tegid nõrgal tasemel oma tööd?
kui see kõik tõele vastaks, siis ma oleksin küll väga pettunud mõningates asutustes.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:15
Vabakuulaja, see on nii olnu, oli ja jääb. Ja siis on veel üks tõde selle looga - pada sõimab katelt - ühed mustad mõlemad
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:23
Kohtuistung oli nii öelda tore. Otsuse langetamine jätke ikka kohtuniku pädevusse. Kaitsealuse lõpukõne kus inimene peaks end kaitsma või puht südamlikult kahetsema teg, oli rohkem kohtu solvamine kuna prokurör nõudis rahalist karistus, mille peale saatis süüalune kohtu pikalt, et tema ei maksa seda mitte kunagi ära ja oli veel paar asja mis süüalust heas valguses küll ei näidanud aga eks jääme kohtuniku otsus ootama.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:27
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:29
noh, kui süüalune ise kohtu enda vastu häälestab, siis palju õnne talle. reeglina kohtud sellistele,andke andeks, idiootidele, ka adekvaatselt koha kätte näitavad...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:32
las keeravad korraliku trahvi talle. see oleks paras
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:32
Süüalusel on ju tingimised eelmisest naabri ähvardamisest ja kirvega viskamisest veel peal ja lõpukõnes ütles, et kui poleks seda juhtunud jutukas vaid reaalselt silm, silma vastu, et siis oleks lüünud ka
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:35
Kas suudeti siis lõpuks tuvastada, et kumb selle "ähvarduse" kirjutas?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:37
Põhimõtteliselt jah, mida kaitsja üritas küll ümber lükata ja eks süüalunegi otsis võimalust enda pealt see ära saada kuna sarnase asjaga tingimised peal ja tema naine võttis süü omapeale et tema hoopis väidetavalt kirjutas.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:39
Saint Helena kummitab
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:41
nu see on ju kaaslanna suhtes kohe eriti dzentelmenlik- talle krimasi kraesse sokutada enda kaelast. ise ehk pääsed,keerad teise elule pleki külge ja siis natukese ajapärast saadad ta pikale lainele...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:43
et siis, süüalune üritas seda jama enda pealt ära saada, öeldes, et kui see oleks päriselus juhtunud, mitte jutukas, oi siis ta naine oleks virutanud. ja naine noogutas takka.
krt, ma austan tegusaid eesti naisi. nood ei loobi niisama tühja-tähja sõnu.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:44
Teema algataja tegi üleskutse kõigil kohtusse ilmuda aga mina ei tundnud küll kedagi ära kuna keegi ei ilmunud sedasi kohale kui siinsed pildid neid tuvastada oleks lubanud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-21 16:44
˅ näita rohkem ˅