muahahaaa
kogu see teema siin on üks suur huumor
ok, kohtuprotsess on tõepoolest reaalne ja olemas. muidugi keegi ei tea et kas selle kohtuprotsessi ajendiks ja teglikuks kohtusse kaebamise põhjuseks on ka väidetav ähvardus ihas või hoopis midagi muud.
pealegi ei suuda mitte miski tõestada seda et antud kohtuprotsessil osalevad isikud, nii see kes kaebab kui ka süüdistatav on tegelikult need iha kasutajas keda siin väidetakse.
ma võin ka vaadata riigiteatajast mõne kohtuprotsessi aja ja väita et vot näed selline kasutja kaebas mind kohtusse. kas see tegelikult nii oli või ei, seda ei saa keegi tõestada.
lisaks eraldi teema, kas tegelik põhjus kohtusse kaebamiseks on ainult ihas ähvardus või hoopis miski muu?
ma olen 101% kindel et ainult ihas ähvardades, üks anonüümne kasutaja teist, ei võta mitte ükski kohus sellist asja arutlusele.
inimestel võiks natuke kainet mõistust ka olla.
juhul kui tõesti on tegu samade isikutega kes teineteist reaalses elus kohtusse kaebasid, siis on seal hoopis mingi muu põhjus kui mingi sõnakõlks kusagil jutukas.
ja veel, kes tõestab et siin hetkel minu arvutis, naabrimehe wifis, kirjutan mina, mitte mu naine või mu sõber või torumees kes kraani parandab, ning kes tõestab et minu pilt mu kontol on minust mitte netist võetud, et info mis on mu ankeedil vastab tegelikkusele, äkki olen hoopis tüsedusel kalduv vanadaam, jne.
kes ütleb et see anonüümne jutuka kasutja oli just see konkreetne isik, mitte keegi teine kes kasutas tema arvutit, näiteks naabrimees kes korra meilis tahtis käia?
mitte ükski kohus ei võta ainult selle põhjal mingit süüdistust arutlusele, rääkimata avaldusest politseisse, mille alusel see kohtuvõimalus saadakse.
ühesõnaga, käige kõik pe.sse!
ma jään nüüd ka kõgi poolt kohtu otsuseid ootama, ehk antakse ka 15 aastat
ah ja utha, sa ütlesid ka minu kohta mingis teemas ühe solvangu, jää nüüd kohtukutset ootama - avaliku mõnitava solvangu eest!