sheeba, sa käitled teavet minu arvates vääriti praegu, oled minu käsitlusest loonud endale teise pildi.
kui ma oleks üritanud kohtunikuks hakata (ma siiski ei pea ennast selleks pädevaks), nagu sa siin teavitasid, siis ma oleks küsinud ka teistelt tunnistusi või kannatajalt poolelt. õiglane kohtupidamine eeldab seda.
siin ei olnud enam küsimus kohtupidamises ega selles, mida sellest asjast arvata, kuna teatud organid olid oma vahepealse otsuse teatavaks teinud ja isik tegi oma tahte kohaselt (mitte tema tahte vastaselt) selle avalikuks. asja menetlemise huvides kutsuti ta kohtusse, avalikule istungile.
siin ei saa teised kohut pidada, sest tegu oli väljakuulutatud kohtukutsega. kutsega asja arutamisele tema süüasjaga seoses. otsust ennast tehtud pole ja meie siin seda teha ka ei saa.
kas sa arvad, et need andmed, mida ma siia kirjutasin, kallutavad kellegi otsust tema kahjuks? kohtu tegevus sellest kindlasti ei olene. kas see kallutab siinsete inimeste arvamus temast? moraalses plaanis jah polnud see temale hea ja saan aru, kui sa selle vastu seisad.
tegin paar viidet ja palusin vastata isikule sellele, kas need viited peavad paika. ta tegi paar parandust, aga keegi ei näidanud üles vastumeelsust selle vastu. sina näitad üles vastumeelsust.
kui sa loed seda, mida ma siin teemas arvanud olen ja teed seda algusest peale, siis ma rõhun mitmel pool sellele, et tegu on rangelt kohtu pädevusse kuuluva küsimusega ja kellelgi siin meist ega ka mitte minul ei ole õigust ennast kohtust pädevamaks pidada, seega mingit süüdi tunnistamist siin olla ei saa. minu poolt mitte.
natuke sai ennetatud teisi tegevusi.