Parma, ma ei tugine pelgalt selle jalhevahelise tühimiku peale.
Sirruke, ühe mehe järgi ei saa hinnata tervet meessugu. Keegi pole peksmist väärt, kui mees laseb käed käiku, siis järelikult saivad sõnad otsa, või tuleneb see kodusest kasvatamatusest.
Kui annad mehe vabaks ja soovid talle head teed, ehk see mees siis tegelikult ei tahtnudki ära minna? See kuidas keegi oma isiklikke suhteid lahkab on iga inimese isiklik teema. See on sinu seisukoht ja selle situatsiooni nägemus (mis kindlasti on õige) ma ei kahtle selles, aga siit kontekstist ju puudub selle vägivaldse mehe nägemus ja selgitus oma teole. Palun ära võta seda selle löömise õigustamisega, ma ei õigusta inimesi, kes ei suuda erimeelsusi sõnadega lahendada ja võtavad käed appi. Minu jaoks on need nõrgad tegelased.
Aga kui sa vaatad seda situatsiooni läbi huumoriprisma, siis selge, et oligi ju see kes jälile sai süüdi
![](https://www.iha.ee/images/smiley/1.gif)
Ja kui sa nüüd paned situatsiooni pöördvõrdelisse situatsiooni, siis oleks ju sina ka pahane, kui oleksid vahele jäänud. Puhas inimlik lähenemine. Pahameele tekitab sellises situatsioonid häbitunne teise inimese ees ja selleks, et enda häbitule teole õigustust leida siis oligi agressiivsus esimene asi mis pähe tuli.
Aga veelkord, ma ei õigusta vägivalda, vaid püüdsin enda nägemust asjast selgitada.