Foorum
2013-03-12 20:14
Naine küsis köögist et kas ma õuna tahan, ütlesin et ok, viska üks, viskaski, ainult et ma olin iha hoorumisse süvenenult jäänud Jordani (Katie Price) pilte ilastama ja sain selle õunaga nätaki piki pead

Ning nagu Newtonile, tuli ka mulle geniaalne idee

Kuna väljas veel suve pole ja igalpool palja tilliga silgata ei saa, siis võiks viimaseid talvevõimalusi ära kasutada ja korraldada ühe mõnusa talisporipäeva
Nimelt miks mitte teha üks suur lumelinna ja memmede ehitus ning alasti lumesõda Vot see oleks ikka tegija lahing, paarkümend alasti meest-naist lumesõda pidamas
Muidugi peaks enne sõda kangeimaid kraame tarbima, et ikka kehas kuumus püsiks ja hiljem kuumas saunas külmunud jäsemeid kuumutama
Terves kehas terve vaim ja korralik karastamine kuluks kõigile ära
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:18
Hahahahhahhah Natuur äkki oled aus mees ja ytled palju panid ,muidu idee lahe.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:19
see õun oli vist päris suur
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:25
rait, mul sünnist saati sada sees ja suvisel ajal on sadakatskümend (plussmiinus kümme)

oun oli siuke antonovka mõõtu
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:27
Nature, ma ju ütlesin, et ää rohkem peale võta
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:28
Ei ma Natuur mõtlen viinuskat.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:28
Ohh neid härmas tutte ja külmast kipras tillijuppe
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:38
Kurat, olen paar päeva iha'st eemal... ja tehakse lambiteemasid? ILMA MINUTA!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:54
ja mis su vabandus on, noh et eemal olid?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:57
no päris lauaka meheks pole end kunagi pidanud, pealegi eesti viin ei kõlba külma ilmaga obesele ka anda
seega hetkel sai suud veidi jumalate joogiga kastetud, aga kuna see suht otsakorral siis peab varsti keldrist peeti juurde tooma

aga no aikoni härmas tillijupi võiks küll mõne kõvema palliga urgu tagasi lajatada

dream pole hullu, laupäeval suurematsorti talispordipäev, sauna taga tiigi ääres

kaasa võtta vaid pudel kangemat ja dresscode on käpikud ja vildid.
˅ näita rohkem ˅