Foorum
1
2
2013-03-13 00:20
ega jah, mul see achilleuse nõrkus, et naiste soovide vastu ei saa

hakkasin samakat kallama, ehk läheb üle
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 00:25
piiga - ja siiamaani ei olnud sul selle „üllitise“ kohta, mille sa nüüd kuskilt oma sahtlist leidsid, ühtegi pretensiooni? praegu tuli meelde ja osutus oluliseks seda mainida?
maini pealegi.
ei tea, mida ma seal kirjutasin, aga täpipealt nii ongi. peaaegu (kui v.a sinu praegused täiendused). ma püüan ainult aru saada sellest, kuidas mingi üllitis ühe päevaga nii häirivaks muutus ja mina nii tähtsaks sain, et sellest, mida mina arvan või ei arva, korraga hämamine sai. siiani nagu tundus korras olevat, aga tunded petavad vahel.

siin küsitakse päevas teineteiselt erinevaid küsimusi ja sul oli tahtmist see kiri kuidagi eriliselt esile tuua. kas sa pead ennast eriliseks sellepärast, et sult midagi küsiti?
kuigi praegu meenub mulle, et ma hakkasin sinuga kirjutame hoopis teistel asjaoludel ja küsimus ei olnud sinu kontos või selle vaatamises, kuid võin ka midagi segamini ajada.
aga okei. mis ma siin seletan.
sain aru, et ma eksisin sinus tollal. pidasin sind natuke ....sisukamaks.
oli meeldiv.
ja ma arvan, et natureboy´d rinnaga kaitsta pole vaja. kuigi ma tean, ta seisab naiste rinna najal oivaliselt. minu eest teda kindlasti kaitsma ei pea. ma jobudega tegemist ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 00:29
aga nüüd head ööd. ärge suurest pinevusest ja uudishimust veel ööd vahele jätke. puhake ka natuke.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 00:41
Ehh...lootusetu. Jh just, seoses selle teemaga tuligi meelde. Välja tulin aga siia kuna teema tuli tuttav ette ja sa teemaalgatajat üritasid lolliks teha, et sellist asja pole olnud. Mina jällegi usun, et oli küll kuna sain ise ka pika kirja sinult. Ning usun, et neid naisi on veel. Ja teemaks oli just see, et sinu kontol käisin. Ja polegi mingit hämamist. Pole midagi juurde mõelnud.
Kas see, et teemas kaasa räägin teeb mind kuidagi halvemaks...vaevalt. Vüüraste arvamus mind ei huvita ja kes mind teavad, ei kahtle.

Ei ole mina kedagi kaitsnud. Nokin ja loban täitsa vabalt ... kui huumorisoolikat pole antud ja kõike täie tõsidusega võtta siis on küll raske elada nii.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 00:50
loll jutt. usu usu lihtsameelselt, siiralt ja vabalt. mul pole midagi selle vastu
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 00:56
utha, kui piiga mind välja viskab, kas siis võin sinu rinna najale tulla?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 01:05
Miks loll jutt. Kuidas mina küll kahtlasem olen sinu kontol käija kui keegi teine, et mulle pidi kohe kirja saatma, et miks käin ja kes ma olen jne. Sellep ka tundub loogiline, et neid on veel.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 09:23
Uta aitab kõik hädasolijad välja,nii olen ma aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 09:26
hea, kui keegi selles niigi absurdiks kiskunud olukorras mingit loogikat veel näeb.
ma annan sellisele inimesele au.
alles sa kirjutasid, piiga, et oled huumorimeelega, aga sa paned mu selles kahtlema.
ja tead, miks mul on raske seda uskuda?
üks mõte sulle selle kohta.
rumalus pääseb mõjule ainult väga tõsisel viisil. kui piisavalt tõsiselt midagi võtta ja kõvasti sellesse uskuda ning seda usku pidevalt levitada, siis võib minna nii, et veenad ka teised ära ja nad hakkavad uskuma sellesse, et see, mida neile ilmutati, on tegelikult olemas ja nähtaval, seega usutav, tõsine asi, tõsi jne. ja mitte sellepärast, et nii on, vaid sellepärast, et nad usuvad selle nii olevat.
tõsise uskuja jaoks ongi asi tõeline.
tähtis on uskuda sellesse, mida sa tead ja näed, mitte kunagi kahelda. isegi siis mitte, kui see paistab rumal.
kui keegi korraga enam tõsiselt ei võtaks, siis kukuks see tõsine usk kokku ja keegi riskis näida selle taustal naeruväärsena. väga rumal näiks. kas pole nii?
teda ei võetakse enam tõsiselt, aga kes tahaks see loll olla?
teemaalgataja?

ma arvan, et tegu on inimesega, kes juba piisavalt usub sellesse, mida ta räägib.
ehk siis sa üritad näha mingit loogikat kellegi käitumises, kes tegelikult ei käitu loogiliselt.
absurd ongi sellepärast absurd, et tegu on rumala, nihestunud, mõistusele raskesti vastu võetava asjaga.
ka mina ei saa aru sellest, miks peaks kedagi pelgalt konto vaatamise pärast „üles pooma“ hakkama. no reason. absurdne ju. kui küsimus on üksnes vaatamises.
sajad ja tuhanded inimesed vaatavad päevas erinevaid kontosid ja suhtlevad. probleem või asi.
seega mille jaoks seda pikka poomist vaja üldse? või kellele? ja usu - see „poomine“ on pikk olnud ja oma eellooga. kellegi rumal kius?
kui ma ütleks sulle, et asi pole üldse vaatamises, siis sa ei usu.
sina usud seda, et ei ikka pidi olema nii, sest sina teada tegelesid sina ka vaatamisega ja siis tehti sinuga nii ja nii.
kui nii, siis pole sellel, mida ma veel räägin, pole mitte mingit tähtsust, sest sa ei usuks ikkagi. kui sa kahtlema hakkaksid, vat siis saaks sellest asja.
edasi mõtle ise natuke. ma rohkem eriti ei viitsi sel teemal seletada.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 09:29
©
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 10:40
Hommikut!!!
Öelge palun ausalt, kui paljud teist viitsivad hommikul ärgates lugeda läbi polstitusi, mis on pikemad, kui kolm lihtlauset!?!?!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 12:07
mõned inimesed loevad ka hommikuti ajalehti. sina vist loed ainult pealkirju?
ehk ongi keskendumisraskused ja mõttelaiskus üks neist teguritest, millepärast sa oled sellised olukorras, nagu sa oled
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 12:13
uta ära tõsta enam,niigii ei seisa va kurjam.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 12:18
what olukorras? Su enda postidest leiab hulganisti poole maani mõeldud mõtteid, küsimusi, millele on vastused ammu antud, tormakaid järeldusi ja lohakaid lahkamisi. Kuidas hindad enda mõttevirkust ja keskendumisvõimet?
Su postitused on halvasti liigendatud, täis retoorilisi küsimusi ja halvasti loetavad, sõnum aga on väike. Kuidas ise hindad, milline peaks olema motivatsioon, et neisse süveneda, mida see annab? Kuidas hindad ennast suhtlejana?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 12:26
Oiiiiiiiiiii pläääääääät Liiter!!! Miks Sa seda küsisid??? --------nüüd näeme alles lühikest vastust................
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 13:05
soh, nii kohe. tundub, et mu seisud on siis halvad.
aga vist mitte nii halvad, et keegi enam midagi küsida ei tahaks. anonüümne isik asub üle kuulama.
sinule, liiter, tõenäoliselt ei anna see mitte midagi ja usu - mulle see, kas sina loed või ei, kas sa mõistad loetut või mitte, ka midagi ei anna.
kui ma sinuga otse suhtleks, siis muutuks see, kas me teineteisele mõistetavad oleme, oluliseks. vist on nii?
ja tegelikult ma ei saa aru, miks see teema sinu hinge üldse puudutab?
ma ei näe, et ma oleks midagi valesti väitnud praegu.
keegi pani endale piiri ette ja ütles, et tema sealt maalt enam ei loe ja küsis, kas teised ka. fine. mul pole midagi selle vastu. kuid ma eeldan siis, et ta hommikuti lehti lugedes ainult kolme reaga ei piirdu ja suudab lisaks pealkirjade lugemisele ka vahel sisu hoomata.
nii repliigi korras mainisin heatahtlikult.
ma rohkem ei kirjuta, luukera juba vaagub hinge. ta ei suuda enam
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 14:25
Luu nagu näed vastus polnud pikk.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 18:03
Läks jah kuidagi üllatavalt kergelt...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-20 13:01
ärgi kõik

Autor:
Utha
Saaja:
vaiknepiiga
Teema:
Saadeti: 2013-03-20 12:59:25
Loeti: lugemata

kustuta kiri
tere

vabanda, et pean niisugusel moel sulle postkasti sellest kirjutama, aga seal, kus vajadus, seal tuleb ka tegu järgi.

sa oled huvitavaid järeldusi siin eile teinud ja muljet sellega avaldanud.
see pani ka kirjutama.
oled püüdnud mingeid paralleele paari konto vahele tekitada, neid omavahel sobitama asudes ja seda kõike kõrvalise abita. poleks arvanudki seda sinust.
nii et sina siis tunned enda ja damnedami konto vahel mingi seose olevat?
huvitav.
keegi oli sul vist veel meeles seda postitust kirjutades, aga kes need konkreetselt olid, seda tead sina paremini kui mina, kuigi sa vist eeldasid kohe, et ma tean sama palju kui sina.
eeldad kuidagi palju. ega sa ei kiirustanud oma oletuste tegemisega?
kust sina seda tead, mida ma kellestki arvan ja mida või keda ma temas näen või ei näe?

sinust on hoolitsev püüda toimetada ja ennast kasulikuks mulle teha.
ma ei tea, miks sa seda teed, aga mul ei ole midagi olnud selle vastu, kui keegi minu eest selle töö ära teeb.
kahjuks oled pisut ette rutanud asjade arengust ja teed ennatlikke järeldusi.
samas keegi on kunagi arvanud, et rumalatele inimestele meeldibki natuke oma tegudega kelkida ja varem või hiljem toovad nad ise need lagedale, sul polegi vaja selle jaoks midagi teha. vahel mulle tundub, et see oletus peab paika.
nimelt mulle ei meenu, et ma oleks millelegi niisugusele, mida sa eile damndamni, enda ja nende teiste incognito suhtlevata persoonide kohta kirjutasid, kuskil ise viidanud.
niisiis sa ei saanud mitte kuidagi teada ette mu arvamust.
selle lugesid sa paraku ise välja ja need järldused tegid sa ise.
või tegutsesid praegu vastavalt sellele, mida sa ise eeldasid, teadsid ja õigeks lugesid.
ehk siis kirjutasid asjadest nii, nagu need on. tundsid ennast puudutatuna ega pidanud vastu. kas püüdsid damndami eest natuke seista, kuna te tunnete siin teineteist või esindasid nende arvamustega iseennast, ehk siis vastas see, kellelt küsiti
kes teab.
mis sa ise arvad, kas sa rääkisid ennast selle avaldusega praegu sisse või mitte?
ja edasi arva, kelleks ma damndami tegelikult pidasin. seda sa ära ei arvanud.

näib, et keegi püüab vägisi tema isikut puudutava teema temale kasulikus suunas pöörata ja teise poole kahjuks natuke oma andmeid muuta/ringi vaadata, avaliku arvamusega manipuleerida jne. kas pole nii?
tahad sa ainult pisut minuga manipuleerida või tahaks rohkemat teha?
kellelegi meeldib siin ringmängu mängida ja arvab, et ma ei saa aru, mis mänguga tegemist on. kahjuks tunneb see keegi halvasti oma vastast. kui rumalaks sa mind pead?

arvesta, et ma olen vastupidav sellistes tegevustes.
ma surun su nurka, kui hakkad mulle siin survet avaldama. ei tasu pilduda väga laiali midagi, mida sa pärast kokku korjama enam suuteline pole.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-20 13:04
lugesin kuskilt foorumist arvamust ja see läks täppi. siin on tõesti tegemist peast sooja kodanikuga.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-20 13:12
Austatud ihalased,jäägem delikaatseteks.
Me ei saa ega oska alati enda vaimse tervise eest hoolt kanda...

Tolerants on selle asja nimi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-20 13:27
kes alatuid võtteid kasutab, see ilmselt valetab
˅ näita rohkem ˅
2013-03-20 13:40
sinu ainus pääsetee praeguses olukorras tugineb lootusel. lootusel ja eeldusel, et teised lugejad on sama rumalad, kui mitte veel rumalamad kui sa ise ega tee teadlikul manipulatsioonikatsel ja adekvaatsel reageerimisel vahet.
kas veidi inetu pole seda teistest eeldada ja neid ette lolliks pidada?
keda sa omast arust siin segaseks pead?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-23 09:22
no mis nüüd,kas tehti ära
˅ näita rohkem ˅
2013-03-25 07:45
mis ära? selle jaoks peaks natuke targem olema, dogma
˅ näita rohkem ˅
2013-03-25 10:12
oi jah..aga nüüd ..ma kah näitan midagi
Saadeti: 2013-03-20 11:40:45
Loeti: 2013-03-20 22:50:05

kustuta kiri
tere
mul on DamneDamnele küsimus.
kas talle meeldivad pigem naised ja ta püüab nendega suguliselt läbi käia või pigem meeldivad mehed? on ta biseksuaalne mees/naine või kaldub rohkem omasooliste poole ja püüab nendega seksimise peale üle minna?
raske arvata, aga sinu vastus oleks abiks.

kuna sa siin midagi uurisid minuga seksimise kohta, siis ma kasutasin natuke vaba aega ja uurisin veidi vastu. sest kui keegi tahab mind omale seksuaalpartneriks saada, siis ma peaksin enne teadma ka temast natuke. on nii?
nii et pakkus huvi, kellega tegemist on ja tegin selle käigus paar tähelepanekut.
ei midagi ebatavalist, mida ma teiste puhul tähele pannud ei oleks, aga märkasin, et sulle meeldivad seksivideod ja et sa pöörad vaadatud videotes naistele palju tähelepanu.
teiseks näivad sinu puhul vaadatuimaks objektiks olevat just korpulentsemad naised.
kas pole nii?
ega kindlalt sinu orientatsioonist siin aru ei saa.
samamoodi, nagu sa siin naisi uurid, näid sa ka erutuvat meeste peale. see on sinu asi, mida sa teed, aga sinu eelistusi vaadates tundus, et sulle pakub pinget ka ekshibitsionism ja eneserahuldamine. sind paistab muuhulgas erutavat ka selline vaatepilt, kus mees tulalettruumis lihtsalt omale pihku onaneerib ja paljalt selline tegevus paneb su mehe poole pöidla püsti viskama.
kas sulle meeldib samuti onaneerida või eelistad masturbeerida ja sulle meeldivad ka mehed?
seda peab ka ütlema, et üsna ebaturvalisest seksist pead lugu. vaatad ja kiidad vastavaid valikuid. see oli mulle arusaamatu.
kui ankeediandmeid uskuda, siis tundub, et oled kehatüübilt volüümika poole kalduv või keskmise välimusega meesterahvas, aga seda muidugi juhul, kui uskuda sellesse, mis ankeedis sinu kohta kirjas seisab. mulle volüümikad mehed ei meeldi.

seda polnud just sinu isiku kohta palju, aga kui tahta, siis saab sellest ka mingeid järeldusi teha.
millise järelduse sa ise sellest teeksid?

head päeva, "Klara"
tervita NaksNaksi ja vaikset piigat
˅ näita rohkem ˅
2013-03-25 10:15
UTHAkene..sorry aga ma piidin seda tegema..kuna sa täna ..viist rohud võttmata oled..ole kena ja jätta mind rahule
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 10:40
Njaa, eks igaüks peab oma lolluste eest ikka ise maksma
˅ näita rohkem ˅
2013-03-26 10:59
ja millistest lollustest jutt? sa tead midagi rohkemat?
˅ näita rohkem ˅
1
2