oi jah..aga nüüd ..ma kah näitan midagi
![](https://www.iha.ee/images/smiley/1.gif)
Saadeti: 2013-03-20 11:40:45
Loeti: 2013-03-20 22:50:05
kustuta kiri
tere
mul on DamneDamnele küsimus.
kas talle meeldivad pigem naised ja ta püüab nendega suguliselt läbi käia või pigem meeldivad mehed? on ta biseksuaalne mees/naine või kaldub rohkem omasooliste poole ja püüab nendega seksimise peale üle minna?
raske arvata, aga sinu vastus oleks abiks.
kuna sa siin midagi uurisid minuga seksimise kohta, siis ma kasutasin natuke vaba aega ja uurisin veidi vastu. sest kui keegi tahab mind omale seksuaalpartneriks saada, siis ma peaksin enne teadma ka temast natuke. on nii?
nii et pakkus huvi, kellega tegemist on ja tegin selle käigus paar tähelepanekut.
ei midagi ebatavalist, mida ma teiste puhul tähele pannud ei oleks, aga märkasin, et sulle meeldivad seksivideod ja et sa pöörad vaadatud videotes naistele palju tähelepanu.
teiseks näivad sinu puhul vaadatuimaks objektiks olevat just korpulentsemad naised.
kas pole nii?
ega kindlalt sinu orientatsioonist siin aru ei saa.
samamoodi, nagu sa siin naisi uurid, näid sa ka erutuvat meeste peale. see on sinu asi, mida sa teed, aga sinu eelistusi vaadates tundus, et sulle pakub pinget ka ekshibitsionism ja eneserahuldamine. sind paistab muuhulgas erutavat ka selline vaatepilt, kus mees tulalettruumis lihtsalt omale pihku onaneerib ja paljalt selline tegevus paneb su mehe poole pöidla püsti viskama.
kas sulle meeldib samuti onaneerida või eelistad masturbeerida ja sulle meeldivad ka mehed?
seda peab ka ütlema, et üsna ebaturvalisest seksist pead lugu. vaatad ja kiidad vastavaid valikuid. see oli mulle arusaamatu.
kui ankeediandmeid uskuda, siis tundub, et oled kehatüübilt volüümika poole kalduv või keskmise välimusega meesterahvas, aga seda muidugi juhul, kui uskuda sellesse, mis ankeedis sinu kohta kirjas seisab. mulle volüümikad mehed ei meeldi.
seda polnud just sinu isiku kohta palju, aga kui tahta, siis saab sellest ka mingeid järeldusi teha.
millise järelduse sa ise sellest teeksid?
head päeva, "Klara"
tervita NaksNaksi ja vaikset piigat