Foorum
1
2
2013-03-12 08:06
Vabandan avalikult kasutaja Utha ees, et foorumi postitusi lugedes kogemata ta kontole julgesin minna. Ma tõesti ei teadnud, et naine ei või teise naise kontol käia. Eriti kui naine iha foorumis on nii tuntud ja sõnakas.
Kui kasutajale see ei meeldi, et ta avalikku kontot vaadatakse, siis võiks ta sellest viisakalt märku anda, mitte teist inimest nõmetsemise ja solvamisega üle külvata. Samas arvan, et kui see tõesti on nii häiriv, siis äkki on ta aeg ihas tõesti ümber saanud. Ei aita minemine ega tagasitulemine.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 08:13
Mõned jäävad ikka eluaeg tirtsudeks, mina tean, kelle ema küsib alati, et kui vana sa oled ja ta vastab 13. Aga lugegem ikka Anu Saagimi mõtteavaldusi ja saategi targemaks. Pole vaja muuta inimesi meie ümber vaid oma mõttemaailma.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 09:27
et niisugused teemad taas. kellelegi meeldib seda traditsiooni au sees vist hoida.
kas peale näppude pihta saamist siin kaebamas käimine on prouade jaoks parem moodus enda eest seista?
või nõmetsemise ja solvamisega üle külvata.
mis laim see nüüd olgu, proua? valetamine pole ühelegi daamile veel väärikust juurde lisanud.
kui ma ühele 51-aastasele naisterahvale nii palju huvi pakun, et ta lausa kell kolm öösel üleval ja internetis peab olema ning siin oma aega mingite vanade, segase sisuga foorumipostituste lugemise peale kulutab, nagu ta ise seletab, siis no muidugi äratab see rahulike inimeste tähelepanu ja tekib küsimus, miks sellel naisterahva und siis ei ole ja mida ta minu kontol teeb. kui selle peale närviliseks muututakse, siis tekib mul taas küsimus, miks?
naisterahvaid, kes vastaksid nii täpselt kirjeldusele: kasv varieeruvalt kas 163 või 164 cm, volüümikas, juuksevärv must, silmavärv pruun. ja samal ajal huvituksid ühtedest ja samadest isikutest, pole siin liikvel eriti palju.
kui liidame nendele laiadele puusadele juurde veel kellegi teatavad, siin ja seal levitatud seostamatu tekstiga arvamusavaldused, segased valed ja kalduvuse avalikule esinemisele, siis tahes-tahtmata hakkad teatud tädide huvide kohta järeldusi tegema.
on siin üks pisike ja priske tädi, kes mind vist ei salli. vabandan, kui juhtusin eksima
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 09:33
tegelikult ma ootan juba järge sellele teemale, sest mulle on märku antud, et siin muutuvad teatud isikud taas aktiivseks.
peab ikka eriline viha mu vastu kellelgi olema.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 09:37
Huvitav--mulle pole küll Utha midagii halvasti öelnud ja kirjutanud..Mulle meeldib ta julgus ja otsekohesus.. Mulle ka tuli täna kiri- "Vasta,kuradi libu"..sest ma ei jõudnud kohe vastata...Vot mtte pole tahtmist sellise Isandaga edasi suhelda..sellisest sõnast piisab, et mitte tegemist teha sellisega
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 10:01
aga sa pole sirruke ka mulle või kellelegi midagi halba teinud.
tegelikult ma võin öelda küll ja võin üsna järsk olla, aga siis peab see ka millegagi välja teenitud olema ja tavaliselt teenitakse see välja pikema perioodi jooksul. muidu olen ma üpris kannatlik inimene ja minu rahu on raske häirida.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 11:25
ära torgi s..,a. s..t läheb haisema
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 12:03
ja kuidas antud mõtteavaldus siia sobitub? oli see asjakohane praegu?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 12:18
utake, mis sa nüüd ärritud
tegu on ju avaliku vabandusega sinu ees, mitte solvangu või sõimuga.
ärge nähke tonti seal kus seda pole, ning ise õli tulle lisades võib hoopis ennast põlema panna
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 12:30
tead, mul on tahtmine sind ebasündsasse kohta saata. isegi võin kasutada naisterahvale ebasündsaid väljendeid.
sa ei paista just tark välja oma postitusega. jobu oleks vist parem ja sulle sobivam iseloomustus. nii et ehk hoiad oma suvalise arvamuse enda teada?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 12:32
Tegu on sarkasmiga..see pole vabandamine
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 12:40
mul täna suht sisutühi päev, mõtlesingi et mida teha või kuhu minna, võiks seal ebasündsas kohas käia küll, sa kaasa ei taha tulla? üksi nagu veidi igav pikka teed sõita
aga selle võtan omaks, et ma olen jobu sest jobu on selline heasüdamlik ja süütu loom, keegi teda ei vihka ja vihaseks tema peale ei saada, pigem just toob muige suule, no kuda saad siis latse pääle vimma pidada
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 13:40
See kes prosti eest ei märka maksta on jobu ja see kes muidu naiselt ei saa on ka... Huvitav, kes on siis see kes keppi ei küsi vaid antakse, nii nagu väärtushinnanguks või.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 15:12
see kellele küsimatagi niisama antakse on luuser, sest kõik armastavad luuserit
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:20
Utha
Saaja:
vaiknepiiga
Teema:
Saadeti: 2013-03-12 08:40:33
Loeti: 2013-03-12 17:19:28

kustuta kiri
mina haugun? millal ma seda tegi? kuule ma kirjutan selle kasutajaga (kes iganes sa pole) esmakordselt ja üldse näen seda nime oma kontol esimest korda. tekkis kahtlus ja ütlesin, mida arvasin. ja juba läheb ägedalt järelduste tegemiseks? kuidagi ebastabiilne näid olevat oma käitumise poolest, närviline. see äratab veel rohkem kahtlusi.
kui tegu pole mitte sama isikuga, kelleks ma sind pidasin, siis on selle konto taga keegi, kellele ei meeldinud see, et teda märgati
juhul, kui mina "haugun" siin kellegi peale, siis miks see juhusulikult minu kontole sattunud süütu naisterahvas sellest nii ärevust täis läheb, kui ma teda (samuti juhuslikult) mõne teise kontoga seostan? ma võin sama hästi eksida ju. aga praegu näib, et astusin hoopis ussi peale. koguni foorumis oled püüdnud "vabandamas" käia.
sulle meeldib niisuguseid teemasid luua ja avalikult vabandada? või püüad oma südametunnistust vaigistada ja seeläbi oma süüd vähendada? vaevalt sa niisama neid poste öösel uurisid.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:23
r:
vaiknepiiga
Saaja:
Utha
Teema:
Saadeti: 2013-03-12 07:53:50
Loeti: 2013-03-12 08:12:29

kustuta kiri
Tere! Kui see sulle rõõmu teeb, siis võin olla kes iganes. Vaatasin jah, sest sa oled foorumis päris kuulus ja pidid kuskilt tagasi olema. Meeldivat tagasitulekut eikuskilt. Tahan samas ka küsida: kas sa haugud kõiki, kes juhuslikult su kontole satuvad?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:25
Ärge mölisege utaga,uta on kirjanik,te ei saa temast sotti.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:28
vaiknepiiga, kui sa juba asusid laimamise kallale, siis pane esimene kiri ka siia?
see, mille ma sulle enne saatsin mina seda sinu eest tegema ei hakka. mäkerdasid ennast ära, nüüd pese ise ennast sellest ka puhtaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:28
Autor:
Utha
Saaja:
vaiknepiiga
Teema:
Saadeti: 2013-03-12 05:54:56
Loeti: 2013-03-12 07:51:31

kustuta kiri
hm, vaikenepiiga?
ega tegu pole ometi isikuga, kes lahkeanni/meelasminna kontot siin omas/omab?
kes siin veel nii hilisel tunnil mind "vaatamas" käiks.
tere
Märgi kiri
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:29
utha, räägi nüüd välja keda sa silmas pead? kes on see kelleks seda kasutajat pead?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:32
Aga nüüd ma ei saa aru mis Utha postituses sellist on, et seda teistele välja tuua Ma saan iga päev mõne kirja , kus mind lirvaks ja ma ei tea kelleks veel sõimatakse ja seda vaid selleks, et ei vastanud..Ja ma olen nii tore, et ma kohe meelega ei avalikusta neid kasutajaid Milleks teisi hoiatada---las saavad ka tunda samasuguseid sõnu
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:33
Kurat,see uta on ,tundub äge kasutaja siin,kogu iha käib ymber uta.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:34
ju mul on kõrge valulävi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:36
Sa sebi endale meesterahvas,siis saab valulävest yle,usu mind.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:51
sirruke, kuidas sa aru ei saa. ma küsisin väga nõmeda küsimuse, millega solvasin antud kasutajat, peale mida ta leidis, et tuleb ise avalikult minu ees vabandada. millegipärast nii. samas minult vabandamist keegi saada tahtnud pole. tekib küsimus, mida kasutaja tegi, et tema „vabandus palub“?
kellelegi vist ikkagi ei meeldinud see, et teda märgati

natuke manipuleerib minuga, ei midagi rohkemat. eks ma aimasin seda ette
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 18:03
Rohkem tolerantsust eestlased ja kõik saab korda.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 19:47
Kisuvad tüütuks juba need hüüdlaused, mis rõhutus südametunnistusele, eestlusele, vendlusele jne. Ühes teemas manitsus, teises üleskutse .... Kahepalgeline!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 19:53
Ja teemast.

Kummaline on ka Vaiknepiiga üleeriutumine pelgalt sellest, et leiti sarnasusi kasutajatega lahkeanni/meelasminna ning esitati selgitav küsimus. Ma kipun arvama, et sedakorda oli Uthal terav nina ning võttis õige lõhna üles
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 19:56
Uta on iha sherlock holmes,p......e,mina olen t.....
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:40
Olen rumal, ei saa aru, milles probleem või mis halvasti on. Ei usu, et üks foorumis osaleja hakkab kõikidele vaatajatele kirjutama ja vaatajaid on, sest mõnda sõnavõttu lugedes tekitab kirjutaja huvi- sugu pole siin üldse oluline.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:46
Oli ka meil kirjavahetus teemal, et käisin kontot vaatamas. Ja usun, et neid saajaid on veel. Aga sellest juba hulk aega möödas.
Aga tegelikult oleme me kõik ju üksteise varikad siin Kellel ikka seda oma kontot on IRW, huumor.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:47
Sugu polegi kunagi huviline aga kurat tõele au andes sugudevaheline hõõrumine siin kuradi maa peal aint oingi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:49
veelturul, parem, kui sa ei üritagi süüvida sellesse. see teema on ületähtsustatud, kellelgi oli vaja ülekaalukalt esineda. arvan, et see keegi on nüüdseks aru saanud sellest, kui asjatu see oli.
kosmosetutt, tark naisterahvas, tegelikult pani asja juba kokku.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 20:50
Ma olen veeturul kasutajaga samal arvamusel----miks peaks tekitama probleemi kuii keegi mind vaatab?? Las aga vaatab--vahet pole, kas naine või mees..Kui naine mind vaatab, ma kohe ei hakka ju arvama, et see on lesbi ja ma hirmuga blokin ta..Ma blokin vaid neid nõmedikke, kes hakkavad jubedalt pinda käima ..Nuiatakse skype, msn-i..ja seda selleks, et oma M-i kohe letti lüüa kui ta vastu võtad....Selleks ma enam neid ei võtagi oma skype, msn-i---Las maksavad neile, kes tahavad vahtida---mina raha ei taha ja ei taha ka vahtida neid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 21:21
lihtlabane vaatamine. vastaspoolel on hea apelleerida niisugusele avaldusele, kui ta tegelikkuses midagi enamat varjata tahab. milline blamaaž see oleks, kui saadakse teada, et.....
samuti meelitatakse teid arvama, et asi on mingites varikontodes. ja muidugi peab see päädima arvamusega, et ma natuke nikastanud olekuga olen. siis tundub tegijale, et ta on asja (mulle) ära teinud.
teid eksitatakse tahtlikult praegu niisugust kuvandit teemast/ minust looma, kuidas te sellest aru ei saa. teiega manipuleeitakse. lollitatakse noh.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 21:28
Issand kui kohutav!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 21:37
sinuga, luukera, annab muide väga hästi manipuleerida. sa pane eriti seda tähele
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 21:53
tegelikult on sellest kahju, et nii mõnedki isikud siit kergelt teiste mõjutamisele alluvad. muidu oleks laimul, mis kellegi kohta levib, raske kanda kinnitada. aga ju siis on pinnas piisavalt pehme ja tundlik.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 22:28
Kod Päitsik puskis Punikut.
Kes teab, mis tulu sellest saada ihkas.
Võib - olla, et ta Punikut vast vihkas,
või vaigistas ehk muidu südant võimikut;
ta oli Punikust ju kõvem palju!

Ja kus näib nõdrem ees,
seal iga kergatski on mees!
Mis tegi aga Puni? Hoobi sai ta valju
See oli tarvis kätte tasuda.
Kuid kuidas õiendada kangemaga?
Ei või ju vastu hakata!
Ta vaatas ümber, ees tal Kirjak vaga...
See oli nõdrem temast - seda teadis ta
ja selle kallale siis tormas tuhinaga.

Ma ütlen lisaks veel:
nii pole üksi aasal karja hulgas lugu,
kus trooni peal on tõpra sugu,
vaid sealgi juhtub nii, kus inimeste sugum
et see, kes kangem, rusub kehvemat,
ja kehvem - jälle kehvemat.

Nii arvas asjast Krõlov
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 22:38
issand jummal, ma käisin ka utka kontut kaemas ja nüüd olen nii kurb
pole saanud temalt ühtegi kirja, isegi mitte kõige pisemat solvangut ega kurjustust miks mind niimoodi välditakse või miks peetakse mind halvemaks, kas siis mina ei vääri üht sõimukirja
ma olen südamepõhjani solvunud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 22:46
Ma olen nüüd niiiiiiiiiiii manipuleeritud!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 22:51
Vaata Nature sa ei ole naine Oleks sa naisena seda teinud, oleksid ka saanud sisuka kirjakese
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 23:12
piiga, ei ole viisakas sorida võõrastes sahtlites. eriti siis, kui sa oled teisele külla tulnud. sama kehtib ka nende puhul, kes külla mitte kutsutud ei ole, vaid tulevad ise - kutsuvad end ise sulle „külla“.
nüüd mõtle, mida see võiks tähendada ja kuidas see praeguse teemaga või sinu mõtetega seostub.
kui sa ei tea, siis võin sulle ette ütelda vastuse. sa käid praegu võõra sahtli kallal ja teed seda nii innukalt, et oled lausa hakanud seda pidama enda omaks.
kust sa tead seda, mida sa siin väidad?
puhtalt usule rajatud väited ei seisa just tugeval alusel. mõtle selle peale, kui teinekord midagi kirjutad.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 23:31
Sina pead mõtlema vist siiski rohkem. Ja teemasse puutub nii palju, et sain ka mina pika üllitise sinult oma siinsesse postkasti peale seda kui olin teinud tiiru su kontol. Ja samamoodi oli põhjuseks toodud see, et olen naine, et miks käin pilditu kontol(olid siis ka pilditu), et raudselt olen kellegi varikas, ei mäleta enam kelleks sa mind pidasid kuna see kirjavahetus oli ammu. Ühesõnaga terve lehekülg paranoiat kuidas sind jälgitakse ja mida iganes veel. 'Ma poleks seda kunagi välja toonud, kui sa poleks hakakanud siin hämama, et kõik sind süüdistavad, imelikuks peavad ja mida iganes veel. Vahest osakd täitsa norm juttu ajada kuida egajalt keerab sul ikka täiega ära.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 23:39
Piiga, palun ära ole õnnetu ja võid näiteks mind vaadata palju isu on!! --------luban, et ei sõima Sind iial selle eest!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 23:49
mina luban ka ennast alati vaadata, sõimanud pole kunagi kedagi aga erisoovidele võin vastu ka tulla
aga ikkagi olen ma krdi solvunud utha peale
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 23:49
Oh Luukerakerekene
Ma polegi õnnetu... lihtsalt ei saa aru mõningatest asjadest
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 23:53
Piigakukene Sul ikka veab, et Sa mõnest asjast aru ei saa, mina ei saa tihti siin millestki aru!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 23:53
Sinuga Nature võib ju midaiganes teha... saa nõnna leplik
Aga eks sa siis nuta natuke ja läheb ehk solvumine ka üle
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 23:55
Küll meile need "arusaamatused" varsti selgekes tehakse
˅ näita rohkem ˅
1
2