et niisugused teemad taas. kellelegi meeldib seda traditsiooni au sees vist hoida.
kas peale näppude pihta saamist siin kaebamas käimine on prouade jaoks parem moodus enda eest seista?
või nõmetsemise ja solvamisega üle külvata.
mis laim see nüüd olgu, proua? valetamine pole ühelegi daamile veel väärikust juurde lisanud.
kui ma ühele 51-aastasele naisterahvale nii palju huvi pakun, et ta lausa kell kolm öösel üleval ja internetis peab olema ning siin oma aega mingite vanade, segase sisuga foorumipostituste lugemise peale kulutab, nagu ta ise seletab, siis no muidugi äratab see rahulike inimeste tähelepanu ja tekib küsimus, miks sellel naisterahva und siis ei ole ja mida ta minu kontol teeb. kui selle peale närviliseks muututakse, siis tekib mul taas küsimus, miks?
naisterahvaid, kes vastaksid nii täpselt kirjeldusele: kasv varieeruvalt kas 163 või 164 cm, volüümikas, juuksevärv must, silmavärv pruun.
ja samal ajal huvituksid ühtedest ja samadest isikutest, pole siin liikvel eriti palju.
kui liidame nendele laiadele puusadele juurde veel kellegi teatavad, siin ja seal levitatud seostamatu tekstiga arvamusavaldused, segased valed ja kalduvuse avalikule esinemisele, siis tahes-tahtmata hakkad teatud tädide huvide kohta järeldusi tegema.
on siin üks pisike ja priske tädi, kes mind vist ei salli. vabandan, kui juhtusin eksima