Foorum
2010-02-18 12:16
Ega tähelepanelikult ei lugenud jah ja ei teinud seda ka nüüd. Ei saa teha järeldusi, et heterod otsivad siit suuri tundeid ja kui bid, siis need madalad inimesed, kes tunnetest ei tea midagi ja ainult ihulisele rahuldusele mõtlevad. Asi pole sedasi ikka, see kinni konkreetsetest persoonidest. Grupiseks ei pea olema nn. paljas kepp. Kui asi sedasi oleks, siis mina küll ei tahaks seal osaleda. Pigem inimestega, kellega ennast hästi tunnen ja seda ka niisama , ehk siis nagu sõbrad, kellega ka muid asju toimettda. Kepp kepipärast on ammu läbitud tema juba palju aastaid tagasi ja see ei huvita.
Lisaks kui vaadata naised ja mehed bid ankeetide ijärgi siis usun, et naisi selliseid poole rohkem ja ka mõlemi puhul pole alati oluline see aukude täitmine.
Väide, et heteronaised siit ainult armastust otsivad on ka vale, kuna jälle kui ankeete vaadata siis enamus neist naistest ei soovi muud kui ainult seda mida tänapäeval sponsorluseks nimetatakse.
Muide viinamarjad ei ole alati hapud ja alati ei tahagi neid, seega kibestumisest ei ole jälgegi. Ei ole siin meeletust huvist ilmtingimatta kedagi hordide kaupa leida kellega seksida. Neid võimalusi siin avaldunud märgatavalt rohkem kui neid kasutanud olen. Kas siis tegemist selle nn miski puudumisega, või laiskuse ja ajapuudusega sõita kuhugi jumal teab kuhu. Muidugi on siin ka omad sümpaatiad jatuttavad kellega aastatid suheldud ja mitte seksitud. Lisaks paljusid tuttavaid ka siin enne seda saiti, ehk siis ma tean siit üsna paljusid
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 13:00
juhtisin tähelepanu orientatsioonile ja selle vahele seksuaalsuses.. ja armastuse ja seksi suhet olen selgitanud omaarust piisavalt mitme lehel JUST HETERONAISE seiskohalt.rohkem lisada pole,kuna piisavalt põhjalikult on räägitud teemat.
ja muide...need ,kes sponsorit otsivad,KASUTAVAD JUST SEDA MEESTE PALJA SEKSI SAAMISE SOOVI...kui tahad mind kasutada(ilma tunneteta,füüsiliselt) SIIS MAKSA. igati loogiline...naine reaalne olend,kes vajab peale söögi ka muud. sellest on eespool ka juttu eks ta müüb siis seda,mille järgi MEESTEL NÕUDLUS ON. PALUN-SEE ON TEILE PALJAS SEKS
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 13:05
sa ei saa esineda kõigi heteronaiste eestkõnelejana, naised pole nii ühetaolised, kõik ju õige mis sa räägid, aga ainult osadel juhtudel.
Ja kui paljude unistuseks ongi seks koos armastuse ja kõigi lisadega, siis paljud on siiski teinud väikese kalkulatsiooni ja leidnud, sobivad ka muud variandid
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 13:22
charismaselleks ei ole mehe riista vaja et naine orgasmi saab , isiklikud kogemused naine saab rahulduse ka heast oraalseksist nagu ka mees (69) üks väga mõnus asi ja kes seda siis vastastikku teevad juba kokkuleppe küsimus teevad siis nn või mm või nm. Aga inimesed erinevad, kuigi ma kahtlen selles et pead kindlasti inimest enne armastama et saada orgasmi seksuaalset rahuldust, võib olla ka väga tugev seksuaalne tõmme ja sellest piisab.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 13:24
mehed,aga ärge siis ULUGE JA VIRISEGE,kui PALJA SEKSI EEST TEIE KÄEST RAHA KYSITAKSE i
gati aus diil-kasuta mind,aga tee minu elu ka kergemaks...täiesti TUBLID PLIKAD. LASKE EDASI, kyll meestele kunagi kohale ka jõuab,et nad saavad täpselt selle,mida soovivad
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 13:33
Charisma et see viimane repliik sinu poolt on nagu üleskutse naistele "Hakkake kõik prostituutideks kui teil hetkel tõsisema suhte plaani ei ole" ????
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 13:55
Ja veel ei saa ma aru nendest naistest kes ise otsivad seksi erinevate meestega naudingu eesmärgil aga leiavad et siiski peaksid mehed neile veel maksma ka peale selel et neid rahuldavad
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 14:08
ma ei viici enam siin vaielda...BI inimesed on teistsuguse seksuaalsusega,nendele ONGI PRIMAARNE JUST PALJAS FÜÜSILINE RAHULDUS. see on eespool kirjas,ISE KIRJUTAVAD
mis yleskutset siin veel vaja on PALJA SEKSI NÕUDLUS ON TEKITANUD PAKKUMISE,lihtne ju. MIS SIIS IKKA-PALUN HETEROMEHED VÕTKE PALJAST FÜÜSILIST SEKSI...aga diil on ka asja juures kui tahad NAISE KEHA kasutada,MAKSA. igati õige.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 14:18
või siis leia heteronaine, kellel on soov lihtsalt mehe keha kasutada ja ära maksa selle naise leiad nende naiste hulgast, kelle kasutajanimi ei ole charisma
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 14:34
mis iganes,aga minu peale pole mõtet midagi taandada ega minu tehtud see pole,et asjad just nii siin saidil käivad,nagu nad käivad LIHTSALT PISUT ROHKEM ARUSAAMIST ERI ORIENTATSIOONIGA INIMESTE JA TAVALISTE MEESTE-NAISTE VAHEL ON VAJA... ja mehed...ISE TEATE MIKS NII TEINUD OLETE , ET paljas seks võrdub sponssimisega OKI...las need asjad siis olla,nagu nad on
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 14:37
saab paljast seksi ka ilma sponssimiseta, seda lihtsalt leitakse, ilma kuulutuste abita ja sinu teadmata
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 14:56
irwww...tore siis
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 14:59
ja tead, ongi tore, tegelikult ka
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 22:06
Nonohh. Kui mulle mõni naine "siivutu ettepaneku" teeb kas peaksin siis ka raha küsima? Mis mehe hind võiks olla???
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 22:30
4a tagasi ma tean et Tallinnas maksis meeste eskort 900 eek/h
Ma ei teagi mis need hinnad enam on
˅ näita rohkem ˅
2010-02-19 01:12
Jah küll on ikka mehed ühed sead, tahavad seksi, naised küll ei taha seda ja et meeste rünnakuid vähegi tõrjuda, siis peab klausa raha küsima selle koletu ja naisi alavääristava tegevuse eest. Kuulutusi ja paljusid ankeete vaadates on minul küll jäänud mulje, et naised suuresti vaid papi saamisepea väljas on. Muide mulle sopsab pea iga nädal postkasti mingi kirjake kus lambist küsitakse, et kas ma seksieest raha maksaks või siis cammi eest. Ei tea kas nad armastust vist otsivad. Igatahes seisukohal, et seksieest ei maksa ja kui maksaks siis oleks see kaup ja igal kaubal on oma hind
˅ näita rohkem ˅
2010-02-19 11:40
aix64-pubede kirjad,NOOR LIHA JU...MEESTE LEMMIK maksku jah,kui PALJAST TUNNETETA SEKSI TAHAVAD kyll iga mees ise teab,kellele ja kuidas ja kuipalju
˅ näita rohkem ˅
2010-02-19 11:53
Charisma et kas siis ikkagi on olemas seks ilma armastuseta?
Sinu viimane kommentaar ütleb ju selgelt PALJAST TUNNETETA SEKS
˅ näita rohkem ˅
2010-02-19 12:09
mehed TAHAKSID,ET OLEKS ja palun võtke siis reaalis paljast seksi raha eest bidel on palju lihtsam,kui heteromeestel neil ju savi...kuhu panna siin pole midagi enam arutleda ,pilt niigi selgeks tehtud. EDU,TEILE BID
˅ näita rohkem ˅
2010-02-19 12:27
ühelgi normaalsel inimesel ei ole savi kuhu panna, olgu ta siis mees või naine või mis iganes suunitlusega. Charisma, sinu kirjadest kostub mingi inimvihkajalikkus või kibestus meestevastu. Ega sa ometi radikaalfeminist ei ole
˅ näita rohkem ˅
2010-02-19 12:38
nagu alati...ikka isiklikuks vaja minna aix64-sa loe ettepoole ka...siis saad lõpuks aru MINUS EI OLE ASI,vaid sinu poolikus infos ja sa ei saa heteromeeste eest rääkida,muide.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-20 01:22
Täpselt samamoodi ei saa tema rääkida hetero meeste eest nagu ka sina ei tohiks kosta KÕIGI hetero naiste eest.
P.S. ja äkki jätaks selle SUURTE tähtedega rõhutamise .... väga lapsiku / puberteetliku mulje jätab.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-20 04:17
Ma ei viitsi nii pikka teksti põhjalikult hakata lugema ja lõpuks eks igal ole oma tõde ja arvamine. Ei taha oma arvamist kellegile peale suruda ja ega keegi ei peakski seda omaks võtma, liiatigi veel vastu tahtmist. Samuti ei taha siin algatada mingit arvamuste sõda. Muidugi oleks ju tegelikult päris lahe korraldada mingi temaatiline kokkusaamine ja siis sellel teemal arutleda nn reaalis.
Tegelikult pole mul Charisma vastu mitte kõigevähematki ega taha temaga üldse tülitseda
˅ näita rohkem ˅
2010-02-22 10:32
apppiii! üle hulga aja tulin vaatama... te ikka veel viicite vasikaga võidu joosta, jätke järgi, täiesti mõttetu!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-22 22:36
Aga OYA, sind ju polnud. Sinuga tahaks joosta koos ja mitte võidu aga sedasi sportlikult tasa, targu ja kindlasti pikalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 00:59
seks ei ole jah armastus, sest armastust pole olemas
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 01:19
kaksmeest: Põhjenda väidet!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 01:33
no ei ole
see on miski hetkeemotsioon, kiindumus, siis ehk tekib harjumus jne jne
armastus saab ema, isa, lapse vastu olla, lemmiklooma, ehk ka kodumaa vastu, kui ise kaua kaugel oled......
mis armastus see on, kui lahku minnes m6eldakse: öäk, kuidas ma v6isin temasse kiinduda,"armastada"

ma ei väidagi, et mul on ainu6igus, aga sellised on minu m6tted
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 01:42
ja mind härib selle "armastuse" juures ka see, et seda s6na öeldakse nii kergesti alati välja, nagu mingi kohustus
partner peaks "armastust" tundma, mitte päevas 10 korda seda s6na kuulma

a la räägib telefoniga pika jutu maha, siis üksk6ikselt üle huulte " ma armastan sind" endal aga lits kaisus v6i ise kellegi voodis samal ajal
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 01:46
teema oli ju püstitatud üldises m6ttes

...kui kaks kiindunud seksivad, siis on seks "armastus"
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 15:19
Aga sellisest vaatenurgast vaadatuna, mis asi see võiks siis olla, kui oled kellegiga 25 a kokku elanud ja eemal olles tahaks ikka ja jälle just selle inimese juurde tagasi. Ja OI kuidas liblikad kõhus möllavad kui siis lõpuks tagasi jõuad. Rääkimata sellest, et külapeal hullata on tore, aga mitte NII tore
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 20:31
Eks see armastuse teema ole äralörtsitud jah, liiga kergekäeliselt loobitakse seda kolme sõna Kui nüüd järelemõelda siis oma elus olen tõeliselt armastanud ning seda just ARMASTANUD vaid ühte meest
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 21:11
ei tohiks segi ajada armumist ja armastust.Armuda võid sa kasvõi iga päev uuesti,aga armastus on midagi püsivamat.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 21:19
me ei ole täna need,kes olime eile ja pole homme need,kes oleme täna elu ei ole must-valge...on armastus,on seks ja on palju mis neid kahte sõna nii seob,kui ka lahutab lihtsalt minu arvamus-seks ei ole armastus
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 21:20
jfjm: Seda minagi. Armunud oleme ju kõik oi kui palju aga kedagi tõeliselt armastanud?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-23 21:30
Armunu on kõhus möllavate liblikate tõttu kurt ja pime.Armastusest võib rääkima hakata siis,kui liblikad möllavad edasi ka siis,kui kuulmine ja nägemine on tagasi tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-25 16:49
keegi tark kunagi ütles,et naised ei lähe voodi mehega kui pole tundeid mehe vastu.kui aga lähevad tunneteta siis on nad Litsid!!!!meeste arvamust ei tea sellekohta!! aga saab lihtsalt sexida ja saab ka jagada armastust.seal on väike vahe aga tuntav.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 10:07
Mis asi on armastus, kui seda seksi kaudu ei saa tunda?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 10:22
On inimesi, kelle jaoks tunded seksi ära rikuvad.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 10:36
Need on vast seda tüüpi naised, kellele meeldib grupiseksis osaleda.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 10:41
Ladekas.
Saab küll. Seks on viis tunnete väljendamiseks. Sõnadest ,, ma armastan sind!" Üksi ei piisa. Aga armastav seks on minu jaoks magusaim, pikem, naudingulisem. Eeldan, et teisedki on sellega nõus.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 11:29
seksihimu ei teki ju ainult armudes, see on sama loomulik kui söömisevajadus näiteks. jah, armastatule andudes kogeb palju enamat füüsilisest naudingust.......aga kui pole inimesele antud seda armastust leida või on nn suhtevaba periood, siis loomulike vajaduste rahuldamist ei tohiks siiski tahaplaanile jätta. isegi kui mõned tigedad kaagutajad litsijutuga kohale lendavad
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 12:18
Seks on kole ja paha tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-12 12:40
dragu, kas goonerite ülemkoja esimees palkas su omale asendajaks?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-22 15:39
Seks on hea ja annab armastusele sügavust.
Armastus on kogu maisest teemast üle kohe kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 16:46
kas keegi tunneb kedagi, kes elaks ainult õhust ja ebamaisest armastusest?
suguakti ülendav armastus on nagu kallis, rariteetne, sõltuvust tekitav maitseaine, mida lisatakse vaid hoolikalt valitud roogadele. aga ka ilma selle taevaliku komponendita on hea koka menüü täiesti nauditav....eriti kui nälg valusalt näpistab
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 16:55
Täiesti vabalt saab mõnuleda ka ilma armastuseta.
Paljud hedonistid ei lase tunnetel oma ekstaasi segada.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 17:54
mõnel juhul tunded ehk isegi segavad ekstaasi...ei lase naudingul vabalt voolata.
mõnulemiseks piisab enese armastamisest. vibraator võib olla perekonnaliige, aga vaevalt et keegi temasse ära armuks
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 18:02
Sinu pereliige on juhmi kliendi rahakott
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 18:13
küll on tore, et turumutilik pihkur võõraste inimeste pereeluga paremini kursis on kui nad ise
˅ näita rohkem ˅