Ega tähelepanelikult ei lugenud jah ja ei teinud seda ka nüüd. Ei saa teha järeldusi, et heterod otsivad siit suuri tundeid ja kui bid, siis need madalad inimesed, kes tunnetest ei tea midagi ja ainult ihulisele rahuldusele mõtlevad. Asi pole sedasi ikka, see kinni konkreetsetest persoonidest. Grupiseks ei pea olema nn. paljas kepp. Kui asi sedasi oleks, siis mina küll ei tahaks seal osaleda. Pigem inimestega, kellega ennast hästi tunnen ja seda ka niisama , ehk siis nagu sõbrad, kellega ka muid asju toimettda. Kepp kepipärast on ammu läbitud tema juba palju aastaid tagasi ja see ei huvita.
Lisaks kui vaadata naised ja mehed bid ankeetide ijärgi siis usun, et naisi selliseid poole rohkem ja ka mõlemi puhul pole alati oluline see aukude täitmine.
Väide, et heteronaised siit ainult armastust otsivad on ka vale, kuna jälle kui ankeete vaadata siis enamus neist naistest ei soovi muud kui ainult seda mida tänapäeval sponsorluseks nimetatakse.
Muide viinamarjad ei ole alati hapud ja alati ei tahagi neid, seega kibestumisest ei ole jälgegi. Ei ole siin meeletust huvist ilmtingimatta kedagi hordide kaupa leida kellega seksida. Neid võimalusi siin avaldunud märgatavalt rohkem kui neid kasutanud olen. Kas siis tegemist selle nn miski puudumisega, või laiskuse ja ajapuudusega sõita kuhugi jumal teab kuhu. Muidugi on siin ka omad sümpaatiad jatuttavad kellega aastatid suheldud ja mitte seksitud. Lisaks paljusid tuttavaid ka siin enne seda saiti, ehk siis ma tean siit üsna paljusid