paarbi- meespool-su jutt ju tõestab vaid seda,et suhtud NAISESSE JA NAISTESSE KUI KUMMINUKkUDESSE
sa oled kõvasti ajast maha jäänud sel juhul,kui a aru ikka ei taha saada,ET PISUTKI ARMASTUST PEAB SEKSIS OLEMA,MUIDU JÄÄB ASI YLDSE ÄRA
vahet pole KUIDAS SINA SEDA NIMETAD,KAS JAHIKS VÕI MIS IGANES.
sa ei taha aru saada,et PALJAST SEKSI(MEHED YTLEVAD KEPPI) POLE OLEMAS TEGELIKULT.YKS OSAPOOL ON NAINE JA TEMAL ON OMAD SUUREMAD PLAANID,miks ta yldse mehega tahab seksida.
ja need pepuvennad- NENDE ARMUKADEDUS JA VIHA partneri vastu on palju suurem,kui naiste,kui KEPISUHE katkeb
kas seal siis pole ka armastusega tegemist??? tunded pidid neil veelgi kuumemad olema ,kui naisel ja mehel,kuna nad on samast soost ja mõistavad üksteist paremini kui mees ja naine. 60ndate seksrevolutsioon-ja kuhu see viis???? mitte kuskile,mind ajab itsitama tolleaegne KEELATUD TEEMA,mis see inimestega tegi
nad kasutasid võimalust,muud ei midagi.
pealegi elame meie 21 .sajandis,kus pole mingeid müüre eesti ümber ja info neti kaudu on TÄIESTI VABA,mis igayks sellega peale hakkab,on tema mure.
huvitav kas su naine elab siis veel 19ndas sajandis we??? tänapäeva naised SEISAVAD JUBA AMMU ENDA EEST JA TEAVAD ISE TÄPSELT,KEDA JA MIDA VAJAVAD JA TAHAVAD,mina ka sealjuures
ma tean täpselt,MIDA MA RÄÄGIN ja väide,et ilma ARMASTUSETA POLE SEKSI PEAB 100ga paika.
MEESTE OMA VIGA ,KUI NAD ei taha sellest aru saada...siis jääb neile yle endiselt KÄPA-KATI(porr) ,PROFFID JA maybe juhusuhted.muide,kui sa kinni mees oled-siis juhtumisi su naine armastab sind-nii et minu meelest pole sa yldse mingi sõnavõtja valdlemaks teemal ARMASTUSETA POLE SEKSI
sa ise reaalis oled täpselt selles seisus,millest ma räägin,POLE OLEMAS SEKSI ILMA ARMASTUSETA.