Foorum
2013-03-08 15:06
Kas keegigi suudaks mulle arusaadavalt selgitada, milline selgeltnägemisvõime paneb mõningaid kommenteerima pilte sõnadega : " oled kaunim naine", " oled võrratu", " imeilus keha", kui inimesest on pildil vaid aluspesu või tükike kintsu?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 16:05
see viitab kommenteerijate ülimalt heale kujutlusvõimele....mul pole ühtki pilti üleval, a selliseid kirju saan ikkagi pidevalt...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 16:08
Sa oled neti tõeliselt kaunis ja sexikas daam.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 16:12
oo, milline kaunis kompliment, ma punastasin heameelest kohe juuksejuurteni
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 16:20
Vahel on lihtsalt jäle vaadata, kui daam eksponeerib ennast lagase interjööri(mitte kunstiliselt taotlusliku) ja kraanikausi taustal, millest sitased nõud üle serva ajavad. Ja siis loed neid nõretavaid kommentaare ja mõtled, et no täitse perses ikka inimest arusaamad......... Ma mõistan, et kõigil pole võimali uhketes majades elada aga koristada peaks ju ikka iga inimene suutma. Ja kui ei suuda, siis mine tee pilt kuskil õues mõne heki taustal näiteks!!!!!!
Ja kui otsustad, et olgu, keegi peab ju ka tõde ütlema, siis oled vaenlane, saad sõimata, mõistagi bloki ja kiirelt kustutatakse ka adekvaatne kommentaar!!!!!!!
Ahhhhh, savi. Karvane, karvasega ja sarnane, sarnasega. ------surge siis koos oma sita sisse!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 16:24
sul on õigus, ka mulle on see silma torganud.... ja muide, mitte ainult daamide piltidel...kui inimesel pole silmi rohkem kui iseenda imetlemiseks, no mida temalt siis üldse oodata...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 16:42
eks sellega on nii nagu dinosauruste kontidega. näitad mõnele eksperdile kusagilt väljasongitud sääreluud ja too siis modelleerib selle põhjal vajaliku olendi kokku. millel ei pruugi reaalsusega mingit pistmist olla, aga mis siis.
ja siin saidil antakse siis tulemusest lahkesti teada kommentaari näol.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 16:55
Kui aga nn. ekspert kommenteerib pilti, kus peal täiesti tavaline paljas keha, sõnadega: " Kõige kaunim, mida eales näinud.", on siis tegu inimesega, kes siiani silmad kinni käinud või on see ikkagi puhas kiim, mis sunnib üht kätt laua all hoidma ja teisega komme kirjutama?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 17:02
See teine variant!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 17:08
Kellegil seda sitta ikka jagub. Ise sitt inimene, mis?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 17:09
Kellelgi on naistepäevanaps tekitanud seedehäireid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 19:59
pillekas! kui mulle kirjutab pildita mees nii, siis ma kirjutan vastu, et ta ka imekena mees
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 20:06
Loomulikult, no kuidas siin raadiumi taga muidu külge lüüakse, tahad ju ikke erineda.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 20:41
Raadium, kui keemiline element (RA)? Kui nii siis millest selline sünonüüm vahemaid mõõtma? Kiirgusomadusest ?
˅ näita rohkem ˅