Foorum
2013-03-07 19:31
Mingid Eestlased said jälle sugupulliga hakkama Bali saarel pühas kojas templis sugupulli tegemas.
Võimas nuss kui isegi välisministeerium pidi kiilupoisiks olema
Ma ei ole üldse usklik ja samuti ka mitte vägivaldne aga...
Kurat kui ma näeksin Tallinnas niguliste kirikus kahte neegrit keppimas siis... Käsi haaraks kuidagi automaatselt mõne jämedama kaika järele millega kellelgi mööda kotte lajatada
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 22:17
Marquis, aga kui tegu poleks neegritega...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 22:45
Minu arvates keppigu kus tahes. Kasvõi kirikus. Kirikunuss häiriks mind vaid siis kui oleksin vähemalt jeesusega isiklikult kohtunud ja ta oleks öelnud et see teda häirib.

Minu teadmiste (usuvallas vähestega), et kirikus ei tohi nussida pole kusagil piiblis öeldud. Uudistes olnud paar oli ju abielus!

Kolmandaks. Inimesed, mida te teete? Usute nähtust, mille olemasolu pole suudetud teaduslikult tõestada. Kõigest üks närune raamat. Kui palju on maailmas ebaõiglust. Inimesed surevad haigustesse, nälga, hukkuvad sõdades. Terve maailm on totaalselt hukkas. Te jätkuvalt usute, et kusagil pilve peal on mingi päss kellele saab loota? Uskuda jumalat, on sama jabur kui uskuda filmi "MATRIX" teooriat. Film on lihtsalt kaasajal loodud teoorja. Piibel oli aga sajandeid tagasi loodud teooria, kus inimesed olid väga rumalad ja läksid sellega rohkem kaasa...

Mida iganes. Haiged jumalakartlikud inimesed, tulge maapeale tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 22:58
Jumalasse usku on kahesugust. Usuvad aga kõik. Ühed usuvad, et jumal on olemas ja teised usuvad, et ei ole!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:02
küsimus ei ole usus, vaid teiste kommete austamises. mina kah ei usu, aga kirikus ma keppima ei kukuks. viisakusest. inimestel vaniust nagu oli, mõistust võiks kah olla. kusjuures, mõnes kandis võib siuke kepp ka elu viimaseks teoks jääda - sellega võiks inimesed kah arvestada oma lolli aruga.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:13
käige kuu peale, ma lähen just kirikusse uut jeesuslast eostama

mingid iganenud neandentaarlaste uskumused ja pühadpaigad
ja kui jääkski selline tegu viimaseks, siis vähemalt läheks stiilselt, mitte haiglavoodis ägisedes
vaba mees kepib seal kus ise tahab ja konn ka ei köhi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:20
Looduspoiss, ega Sa juhuslikult Taara usuline ei ole?!?!?!?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:21
Nature, pea hoogu. Asi kisub kuidagi labaseks sul. Ega ikka ei ole küll nii. Mida sa üritad endast näidata - seda, kes sa tegelikult pole.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:31
ma enne usun Walter õlle taarat kui mingit mehikest pilve peal
ärge nüüd öelge et te usute jõuluvana ja hambahaldjaid ka

mis labaseks, sammoodi võiks pidada ka kinosaali, teatriloozi, poe riietuskabiine, keskuse autoparklat, kortermaja trepikoda, avalikku randa, jne. jne. kohti sellisteks kohtadeks kus viisakusest ei sekista
loomulikult ma pole selline kes special kirukusse seksima läheb, aga kui juhtub isu ja sobiv hetk, ning kohaks kirik, siis mina risti ette ei löö
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:32
nad tegid seal tulevast paavsti või dalai-laamat valmis
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:38
Muide küsisingi just seepärast, et ma ise just viisin taarat. Kõik viisin kodust ära, et ei tuleks isegi mingit kiusatust suure isuga pudelisse panna!!!!!!! -----------aga uus jama on............mida kurat ma nüüd selle rahahunnikuga peale hakkan............oleks ainult arved suuremad!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:38
küsimus ei olegi niivõrd millegi iseuskumises kuivõrd teistega arvestamises. kui neile on nende religioon püha, milleks neid nende enda kodus (!) õrritada... kui sugutungi talitseda ei suuda, siis astu kaks sammu õue viisakusest? vanust oli neil nagu piisavalt, vaevalt siin tegu ülepea kokkulöönud pimestavas suguisus oli, samm siiski teadlik, adrelaks või miskit sellist. mina välminni asemel keeraks neile selja, söögu ise oma suppi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:43
üldiselt on kellegisse uskumine küll viimane, mille pärast ma kaklema viitsiks hakata. usutagu keda tahetakse, kuniks seda teistele (agressiivselt) peale ei pressita, on see iga uskuja enda silmaringi küsimus. samas teiste koju minnes ei tasu hakata seal omi kombeid või kombetust näitama. nii lihtne see minu jaoks ongi. punkt. case is closed.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:45
samahästi võiks siis ju arvestada ka kinos ja poes ja parklas ja rannas ka teiste inimestega, nemad ju ei tulnud sinna seksima ja ei soovi et keegi nende püha hetke seksiga rikuks
ma ka hotellis ei soovi et keegi kõrvaltoas rege rautaks ja metrood tunnelisse rammiks nii et tunnel kiljub arvestagu ka teistega.

välisminn aga tehku seda mille jaoks nad on loodud, riigi kodanikud maksavad makse et sellised asutused olemas oleks ja kui vaja siis tuleb neil oma tööd teha ja kodaniku jaoks olemas olla, vahet pole mis konkreetsed asjaolud.
oli ratturite teema siis ka pool eestit köhis et mis nad siis ronisid sinna. ma ütleks mingite egiptuse turistide kohta, kui nad sinna jäävad või seal passi kaotavad, ka sama.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:54
kusjuures, ma arvestangi kinos, poes, parklas ja rannas ka teiste inimestega. sealpakutav võimalik kähkukas ei paku mulle niikuinii midagi nii et mul sessuhtes kergem. inimest eristabki loomast see, et inimene on võimeline aega ja kohta valima.
ratturitest. need vennad teadsid väga hästi, kuhu kurat nad oma nina toppisid, neid oli hoiatatud. kui geopoliitilist olukorda ei jälgi ja hoiatusi ignoreerid, siis...nojah, vaba valik. samas võrdlus muidugi on asjakohatu tiba. ratturid ei lasknud kellegi väärtustele, elufilosoofiale, vähemalt kõrge kaarega. ei saa käia maailmas ringi ja olla kui ameerika turist ning arvata et sulle on kõikjal kõik lubatud, kõik peavad sind austama. ei ole, ei pea ja ei austa. austa teisi, austatakse ka sind.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:55
Küsimus pole ju selles, kas pühakojas tohib seksida väi mitte, vaid selles, et seda tegid teise usulised. See on pühakoja rüvetamine. Sajandid on tõestanud, et kõige verisemad konfliktid toimuvad eri usurühmade vahel. Ka tänapäeval. Vaadake mis toimub sellises suht tsiviliseeritud kohas, nagu Põhja-Iirimaa, kus sõdivad kaks eriusku kogukonda. Kuigi jah jumal peaks ju sama olema. Lähis-idast ei tasu mitte rääkidagi. Samuti endine Jugoslaavia. Kui ollakse valmis kogu teiseusulist rahvast hävitama, asi siis paar pühamu rüvetajat ära lintsida pole.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 00:07
Ma olen jugoslaavias, neid rätipoisse püssiga lahus hoidnud.
Nalja seal eriti usuteemal ei mõisteta.

Üldse inimesed käituvad võõral maal nagu metsalised. kas me tegelikult olemegi sellised?
Kodus kontrollitud ja vaikselt ja kui silma alt pääsetakse, siis läheb andmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 00:13
jah usu nimel on palju asju tehtud ja tehakse siiani, aga miks ja mille nimel tegelikult võideldakse?
minu point on see, et mõistusega inimene ei mõtle enam nii nagu 200a tagasi, et seal pilvepiiril istub mingi vanamees, olgu ta nimi siis jumal või buddha vms. samahästi võikski taarat kummardada ja pandipakendipunkte pühaks pidada, ok täna on see kõigi jaoks nali, aga vaat kui saabki paarsada jüngrit kes seda uskuma hakkavad, siis enam pole nali
lihtsalt tänapäeval ei ole usk (usulise kuuluvuse seisukohalt) enam moes ega oluline. vähemalt mitte nendes kohtades kus suudetakse ajudega enamt kui kookospähklit purustada
seepärast ei pea sellist uudist mingiks skandaaliks või märkimisväärseks.
vene punkbändi teema oli samuti hullem huumor kui anu saagimi kirikusaaga

ps. usklikud võivad nüüd mind kasevitsdega materdada või hakata tuleriita laduma

jf, kus tead et nad teise usulised olid? äkki olid sama usu jüngrid. kõik eestlased ei ole kristlased.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 00:18
üldiselt võiks järgmisel iha kokkutulekul hakata ka veriselt kiizuka või pushuka nimel võitlema, ühel ühed jüngrid ja teisel teised
ja homme hakkan poe nurgataga parmudega võitlema, sest mina taani õlle pooldajana ei aksepteeri seda et nad mingit pilkut joovad
ja mersumehel murran ka märgi ära, õige mees sõidab bemmiga

dai pohh, mul ka omad uskumused ja rättpeade kombel tuleb nende eest võidelda
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 09:15
Uskumatu millist jama võib täiskasvanud inimene välja ajada. Alati on olnud inimesi kes usuvad millesegi rohkemal või vähemal määral, ja on edaspidi ka. Ja tunduvalt rohkem kui sa arvatagi oskad. Üldjuhul ei reklaamita seda ja ei peakski. Niikaua kui ei suruta peale on täiesti ok, igaüks teab ise mis teeb. Ja tsiteerides sind, et see on tänapäeval kõigi jaoks nali, siis räägi enda eest. Sina üritad just hetkel peale suruda oma. Seda ei saa isegi arvamuseks nimetada. Sinu jutt siin on ikka midagi väga labast täiskasvanud, mõistusega inimese jaoks.
Parmal on õigus, et väljaspool kodu jätab enamuste käitumine soovida, ka netis...siis käiakse end välja elamas.
Ja teemast välja, mis sellesl mersul nüüd siis äkki viga on (you know what i mean )

Tegelikult oleks õige üldse see teema siit kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 10:20
Ei ole nõus siin mõne kasutajaga.Algatuseks ytlen,et tõsiusklik pole aga midagi kusagil kindlasti sellist on,millele meie aju pihta ei saa.Loomulikult pole see vanamehenäss kusagil pilvepiiril ja kui rääkida teaduslikust tõestusest,siis peaks kõigile ysna arusaadav olema,et teadus on läbi aegade pange pannud,kasvõi Darwini väide on ymber lykatud,mida me koolis muidu omalajal õppisime.Kui te kunagi trehvate näiteks Buddha kummardajate juurde,siis ma panen oma pea pakule,et te lahkute sealt segaste tunnetega,sest kõike nähtut te ei suuda uskuda.Ususõdasid on peetud ja peetakse edasi,mis teha aga selle situatsiooni on inimesed ise põhjustanud,kuna inimhingele ei anna asu teistmoodi mõtlemine.Nagu siingi,kõik arvavad ennast teisest paremaks.Ja Parmale,kes vist on rahuvalvajana leiba teeninud ytleks,et Moslemitel on usu poolest asjad paremini paigas,kui kristlastel.Igatahes pyhakojas keppimine on alatu,see on sama,kui keegi situks sul elamise täis.Neil vedas,sest balil on ysna sõbralik rahvas,mujalpool poleks nad kindlasti eluga tagasi tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 10:25
no ega need moslemidki teab ,mis head ole.koraanis on ju kirjas,et elu teiselt võtmine on mitte lubatud.aga mida nad seal teevad,muudkui tapavad.oma silmaga olen näinud,kuidas moselmid sealiha õgivad kuigi koraan ei luba seda.mida siis järeldame?ja mis on usu nimelt läbi sajandite tehtud?suured sõjad on kõik usu tõttu maha peetud,miljardeid inimesi on surnud.ja ma arvan ,see kui kaks idiooti kuskil pühamus seksisid pole teab mis patt.see moskav pussy riotsi värk oli palju hullem ju.eestlane on kord,selline,et oskab sitta omale pähe valada,kord kepitakse avalikult,kord jäädakse milegagi vahele...jne. jne.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 10:44
Nyyd me vist poliitikast ei saa yle ega ymber.Kõigepealt tee endale selgeks,miks moslemid tapavad kedagi võõrast,kes on nende aladele tunginud,koraan ei keela oma kodumaad kaitsta.Tee omale Usa ja Iisraeli kokkulepped selgeks ja mis asi on nafta,siis räägi alles tapmistest.Veel kysiks,kus oled sina näinud,et moslemid sealiha õgivad?Mina olen seda ka näinud aga ennem paluvad nad Allahilt andestust,sest näljas olles söövad inimesed lausa yksteist.Ma ei tea kui vana sa oled ja viitsi vaadata ka,sel juhul ma saaks ehk aimu,kus sa oled neid näinud sealiha ÕGIMAS.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 10:51
ma ei pea sulle aru andma,vana ma olen või kes ma olen,on nii?sa arvad,et oled mingil määral maailma näinud või midagi lugenud,tubli,kuid ära unusta,sa pole siin ainuke selline.moslemid tapavad üksteist,ma pidasin silmas seda.see mida need valged teevad seal on hoopis teine teema.ja seaõgijad,kahjuks küll ei küsinud andestust enne kui hakkasid siga hävitama.siin sulle minu vastus,loodan,et jäid rahule.muideks ega vanusest ei loe tarkus,sinu arusaamist mööda aga vanusega tuleb tarkus?no ma arvan sul vale arusaam.tean 17 aastast sugulast,kes on sinust ja ka minust targem.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 11:02
Eks imelapsi ole ikka olemas,ennast ma targaks ei pea,tark inimene ei istu kuradima arvutis päevad läbi aga jh elu on ikka nähtud kyll,yksi lugemist ei usu oma silm on ikka kuningas,ma sulle raamatute põhjal siin ei selgitagi midagi.Sa hiilisid vastusest kõrvale,kui kysisin,kus sa seda seaõgimist nägid.Kyll tapaksid ka eestlased yksteist ole mureta,teist maailmasõda meelde tuletades siis....
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 11:15
ma ei saa sulle seda vastata,ma ikka jätan enda teada aga niipalju võin mainida,et mitte eestis.aga äkki jätaks need sõjateemad sinnapaika.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 11:18
Aamen.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 15:19
Piiga see ju vaga hea teema. Annab vastuse ka teemale ,,viisakus,,
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 17:53
No kuidas võtta. Tundub jh, et elementaarsest viisakusest ei ole siin osadel inimestel küll arusaamist. Ju seda siis koolis ei jagatud. Rääkimata teistega arvestamisest või tolerantsusest.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 18:52
Rumalatega vaidlemine on ju alati ajaraisk ja nüri tegevus. Arvan,et eks iga isiksus on oma elus parasjagu mingis arenguetapis. Hea näitena ehk Maslowi püramiid. Mõni ei jõuagi elementaarvajadustest kaugemale ja ta ei suuda ka mõelda ja kaasa rääkida vaimsematel teemadel. Kuna päevateema rubriik ujutab kohati üle totratest teemaalgatustest,siis lisasin ka ise sarkastilise huumori võtmesse kuuluva teema,mis oleks sisutu veidrus,millele ei peaks üldse tähelepanu pöörama. Tundub,et elevust väheke ikka tekitas
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 21:52
issake kui palju mõistuseinimesi on ihase kokku tulnud
ei teadnudki et siin nii haritud tegelased, ma mõtlesin et siin ikka litsid ja kiimas pässid
aga tuleb välja et lausa eliit

viruta kividega herilase pessa ja vaata kus lööb kihama, nalja kui palju

ps. ja nalja võib teha iga asjaga, pole siin vaja moraali lugeda
˅ näita rohkem ˅