Foorum
2013-03-04 00:57
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:59
Okei see maakas oli "maakas". Mitte solvav.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:00
sirruke, ma arvan, et siin sa eksid. mul on ette näidata tõendid vastupidistest juhtumitest
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:03
Mulle just meeldib ennast maakaks nimetada Mulle meeldib kohe, kui keegi siin lüpsjaid mõnitab Umbes nii "Oh, kolhoosi lüpsja läks Soome koristajaks"..No ja kui läkski?? mis siis??Ikka parem kui ennast müüa seksi eest
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:04
Utha. Me teame juba seda sinu missiooni ja miks sa seda teed.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:07
püüdes hävitada kedagi teist, hävitad sa tegelikult pikkamisi moraalselt iseennast.
langed mitu astet tagasi, primitivismi....pöörad oma isiklikule arengule selja, vähendad võimalusi edukalt suhteid luua jne. kel sisemine eetikatunnetus kaob, see on vaimses plaanis alustanud mandumist. see on kallaktee.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:08
Utha! kunna mul Parmaga mingeid armusuhteid ei ole, siis mul jumala ükskõik, mis ta eraelus teeb
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:12
Sirruke. Oh ole nüüd tubli ja võta homme vaba päev, ning otsi lugemisprillid välja.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:18
Parma..Mul ongi homme vaba päeva nagunii ja prille ma kasutan telekat vaadates ja autoga sõites, mitte lugemiseks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:22
sirruke, selle jaoks, et midagi ära tunda, et õppida asju eristama ja teha õigel või valel vahet, ei pea kellegagi suhtes olema. vahel piisab lihtsalt inimeste vaatlemisest.
kui me teeks õigel ajal õigeid tähelepanekuid teineteise suhtes, siis me ei leiaks ka ennast ebasoovitavatest suhetest ja oleksime õnnelikumad.
p.s ja see ei puuduta eraelulisi juhtumeid, vaid see on nähtav igale vaatajale, kes näha tahab.
tegu ei ole ainult minu subjektiivse seisukohaga.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:27
Loe seda Fredy. Sellest Utha postitusest saad omale vastuse, kiire seksi teemal.
Lähed põrutad, kepp on küll hea aga järgmine päev on hambad...
Kui aga mitu kuud intrenaadis teist pelid, siis on järgmine päev pärast keppi ka hea.
Aga kui liiga kauaks peilima jääd, siis ei ole ei keppi ega ka head järgmist päeva.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:30
No netis ei vaatle just palju Siiin mõtled kellelegi kullase kuu selga, sest siin on inimene jumala normaalne, aga reaalelus???Ma ei mõtle Parmat
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:33
nende mõtete põhjal oleks tegelikult õige sõnastada oma eelmine lause ringi. seda tegemata võib keegi seda valesti tõlgendada ja tundub, et seda juba tõlgendaski.
mitte „mul on ette näidata tõendid vastupidistest juhtumitest“, vaid „need tõendid avavad ennast iga tähelepanelikuma vaataja ees ise“. see peaks piisavalt täpne lause olema. kes tahab teada, sellel kahtlusi ei teki.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:40
miks on see küll nii, et mõnedele on antud läbi näha ja näha rohkemat, kui esmasel vaatlusel paistab, aga mõnedele mitte? millest see tuleb?
ma tean isikuid, kes lausa keelduvad nägemast näilise taga tegelikkust isegi siis, kui see tõde nende ette laotatada. inimlik kaitsereaktsioon, aga samas....
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 01:43
Aga ega mul polegi tahtmist inimest põhjalikumalt tundma õppida, kui mul temaga nagunii lähedasemaid suhteid ei teki ja siin iha-s mul jumala ükskõik, missugune keegi on...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 05:51
Tulen mina öösel siia porrilehele ja mida minu vanad silmad peavad nägema neiu Mistra on mind ilmarahva ees mustanud isegi minu vana pätsuaegne arvuti ei näita kirjavahetust sellesinase mistraga. pakun, et valetab va piitsapreili.
võib-olla on hoopis nende vaeste patuste weebitüdrukute ametiühingu eestkõneleja
anna nüüd vastust
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 08:48
sexikaspiiga on weebitüdrukute ametiühingu esinaine. aga mul sa laadenibin palusid ju ka postkastis porgandi perses ära koorida.. ju sa pritsid oma rõvedusi niipaljudesse postkastidesse et ei mäleta pärast ise ka enam kellele mida kirjutasid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 09:45
unistage edasi kui klientuur on teil vähenenud, on minu missioon täidetud sättige sammud nüüd töötukassa järjekorda.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 10:24
hahahaaaa.. ei vähene see midagi. pigem aina suureneb. sinu või kellegi teise foorumis kraaksumine nüüd küll neid vähemaks võta
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 10:33
Laaden sa ei lasknud ennast ehk korralikult Mistral tymitada,selgemast selgem et pr. solvunud.Mine tea kes valskust ajab.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 10:37
mistra sobiks sellise maskiga seakarjuseks tööriistad olemas ja puha, saab pingevabalt tööd teha
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 10:45
Tubli Parma, vähemalt üks mees siin seltskonnas, kes peab "petmist" petmiseks ja seda teguviisi ei õigusta. Ja sellises teos ei ole tõesti vahet millise soo esindaja seda teeb ja millise õigustuse endale leiab.

Fredy, kõik naised ei otsi internetist pelgalt võimalust oma elukaaslast petta. Ei otsi endale juhusexi, aga mis teha, selge ju, et erand kinnitab reegli Ja nii nagu naised teevad ühe mehe järgi üldistusi, sama kehtib ka meeste kohta.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 10:46
Ma siin ihakoridorides laaden kuulnud selliseid jutte,et sa pidavat ikka naisi pikantsete kirjadega meelitama,solvama,kuidas iganes sa ise asja võtad.Aga võta veits tuuri maha,muidu kaovad viimased naisedki siit,kus kurat.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 10:50
Mulle on ka laaden kirjutanud ja vägagi normaalselt
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 11:07
parma: „Utha. Me teame juba seda sinu missiooni ja miks sa seda teed.“

„me teame“? kui mitut isikut see „me“ hõlmab, ma küsiks? ja miks ma teen mida?
ja siis sa võiksid ühtlasi ise ka sellele vastuse anda ja ütelda, miks. miks ma teen?
minu missioon.
tead ma luban sul pikalt ja laialt sellest „missioonist“ kirjutada. ma kohe tahaks, et sa seda teeksid. vahest siis saab ükskord ka mulle selgeks, mis salamissiooniga siin siis tegu on. mulle meeldiks lugeda midagi konkreetset.
kui keegi väidab midagi ja ma näen, et tema väide on väär, siis ma esitan selle kohta vastuväite. aga need vihjed, mida sina siin teed, on nagu mitme hõlmaga pintsak - räägitakse, aga keegi ei ole sellist ise veel näinud.
harutame siis pintsakuvoodri lahti?
niisama põhku õhku loopida ei ole vaja. puudulikul eeltööl põhinevate väidetega mulle hõlma ei hakka. emotsioonidega ammugi mitte. enne tuleb sul oma väited läbi vaielda ja neid tõestada. on su tõestused või näited vastupidise kohta olemas?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 11:13
Utha, lihtsalt väikene tähelepanek, pintsakul ongi mitu hõlma ehk siis konkreetselt kaks hõlma
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 11:28
Pintsakul on nii palju hõlmu,kui keegi soovib näha.On kaks aga mõni suudab näha hulgim,sõltub asjaoludest ja inimesest endast.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 11:31
kui sa pidasid vajalikuks sellele tähelepanu juhtida. mitu selles tähenduses, et rohkem kui tavapäraselt. näiteks nelja või rohkema hõlmaga. midagi sellist, mida tavapäraselt ei esine, sürrealistlik piltkujutis. viitega sellele, et tegu on fantaasiaga. see oli metafoor. pintsak ise pole hetkel vist nii oluline.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 11:34
Pintsak on lihtsalt viide,sama võiks öelda palli kohta,et pallil on mitu tahku.Terve see elu ongi yks kuradima fantaasia tegelikult, oleneb kuidas seda keegi tõlgendab.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 11:48
Ihas on palju vIhaseid inimesi. Teate sellist tõugu - kogu aeg oleks nagu mingi viha ja võitlus. Lõppude lõpuks oleme me kõik kaugelt sugulased omavahel. Jätaks - ei, mitte vaidlused, aga - omavahelise vimma. Nii palju on toredaid inimesi, eks meil kõigil on oma kiiksud ja soovid. Aga Utha, ma mõistan sind, aga ehk sa räägid antud portaali kohta liiga mõtestatult!? Mäletame, et Lenin oli töölisklassi ja talurahva kaasamisel edukas paljus seetõttu, et ta rääkis nendele arusaadavas keeles... Mõistad mu mõtet Ma loodan, et ei solvanud praegu kedagi, aga Utha sai kindlasti aru. Ja mõni veel.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 12:20
Kas see, kui väideldakse teemal petmine on siis mingi viha ilming?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 12:33
Kõrvaltvaatajale on jäänud mulje, et Utha elab raskekujuliselt üle seda, et Nipernaadi pole tema voodiotsale istuma jõudnud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 12:35
sheeba! kui väidelda teemal - petmine--siis oled kibestunud vanamutt, kes ei saa aru, et mehed vajavad vaheldust
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:04
Sirruke, kui Sa koheselt pesuväel kaamera ees kõndima ei hakka, siis tabavad Sind säänsed etteheited ja tahavisked, et vaevalt Sa neist elusalt väljud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:12
Popu.Ma saan aru nii,et utha jaoks oleks see Nipernaadi vist Parmaleikin.Parma ära piparda,tehke sotid sirgeks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:18
popular, või nii. jälgid nagu spordivõistlust? mitte, et see üldse sinu asi oleks, aga see vastusevariant oli vale. see lotopilet sul ei võitnud.
kõlab juba nagu ennustamine. paku midagi, mida ma poleks juba lugenud.
aga lollust elan tõesti raskelt üle, sellel vastu vaielda ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:22
aikon! aga kui mulle tonn arvele ei kanta, siis ma ka tõstran kisa ja panen hoiatustes kirja!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:26
Sirruke, hakka juba aegsasti kisama, sest seda tonni, seda Sa niikuinii ei näe, rääkimata saamisest
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:27
Sinine esmaspäev, minul on isiklikult küll jumala poogen, kuidas mind tituleeritakse, vana mõrd või nõid või mis iganes. Hirm selliste tiitlite ees mind küll ei pane nöörimööda käima või kaamera ees väänlema.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:34
Sheebatüdruk, ära uhkelda, vat kui ütlen, et oled ...NOOR spinning, vat siis
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:36
ja ma taas sheebaga sama meelt
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:38
Naiste vandenõu on kõikse hullem asi inimkonna, loe: MEESTE vastu
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:41
aikon..ongi ju nii- me sheebaga seljatame teid kõiki
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:46
Akonpoiss, aga kelle teise vastu veel seda vandenõud pidada? Kuigi, ma olen selline "ülejooksiku" tüüpi tegelane vist rohkem ja arvan, et meestele võib ka vahel õigust anda ja ka nende vaesekeste allsurutud töörügajate ja rikkuse kohale kärutajate eest välja astuda.

Ikkagi inimesed ju
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:50
Ah te sunnikud siuksed ja mina veel pidasin teid INIMESTEKS aga nagu selgub, see oli ennatlik ja nüüdsest nimetan teid...NAISTEKS
...
Sirruke, seljata aga seljata, seda nimetatakse "ratsaasendiks"
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:52
Aikonpoiss sa oled nii tagasihoidlik, mina nimetan ennast tissidega ussiks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:53
Ma olen luuaga nõid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:56
aikon- äkki räägid pikemalt sellest ratsaasendist - ma vanake ju ei tea midagi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 13:59
Sina Sheebatüdruk nimeta ennast kuidas tahes, see Su eralõbu ja üüratu egoismus aga mina nimetan Sind ikkagist NAISEKS, sest selles sõnas ja mõistes on nii tisse, usse, kui ...sse
Sirruke, Sina võid ju nõid olla ja luuda omada aga lendamiseks on siiski tiibu tarvis ja need annab Fred Pull
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 14:02
Aikonpoiss sa tegid jällegist mu tuksi keeratud tuju heaks ole sa õnnistatud
˅ näita rohkem ˅