Foorum
2013-03-03 22:58
Tubli poiss Dream
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:00
Parma!! Tead ütlemist, et kõik naised on Inglid, aga kui neilt murtakse tiivad, siis võtavad nad luua
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:02
Nõid saab nõiaks ikka alles peale Walpurgi ööd, Blocksbergi mäel, seega, pruudiga tutvumise aeg võiks olla vahetult peale Walpurgi ööd Ei eksi valikuga iialgi !
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:04
Parma nõiuti ära,kui ta arvutit remontis nagu aus töömees ikka.Tähendab naised ikka nõiad ka mõned atraktiivsemad.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:05
Fredy ja siis eksisteerib ju veel ka "häid nõidasid"
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:06
Miks need "inglid" siis lendavad nii madalalt, et nende tiibu saaks murda?

Aga mees võib ka solvuda ja seda välja näidata.
Ma küll ei viitsi rusikas taskus ringi käia ja hambaid krigistada, ning kibestunud vanamehepässiks muutuda.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:11
Parma! Ja kui naine oma solvumist välja näitab, sis on ta kohe kibestunud vanamutt
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:12
Parma,

Tohib teada, kuidas siis solvunud mees käitub?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:13
Parma, ega ei peagi käima rusikas taskus ja hambaid krigistama (liiatigi on see viimane tegevus vägagi jäle prr) lahkarvamusi saab alati nii lahendada, et kumbki ei riiva kummagi tundeid.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:14
No mossitab, vastab nipsakalt, vahel paugutab uksi, ütleb midagi mõtlematult totakat, teeb midagi rumalat.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:15
Mul tuli ingel meelde anekdooti teemast

Ingel lendab kahe kivikuju juurde ja ütleb neile:
"Ma annan pooleks tunniks teile liikumisvõime. Jookske ja hüpake või tehke mida tahate."
Kujud panevadki jooksuga põõsasse, ragistavad seal midagi. Veerand tunni pärast jooksevad tagasi. Ingel tuletab neile meelde:
"Teil on veel 15 minutit aega, siis kivistute tagasi!"
Kujud jooksuga uuesti põõsasse ja kukuvad seal midagi sahmerdama. Inglile ei anna uudishimu rahu, lendab põõsasse uurima. Seal kujud kahekesi äraehmatanud tuvi kallal. Üks ütleb teisele:
"Nii, nüüd hoia sina tuvi kinni ja mina pasandan talle pähe!"
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:20
Parma.

Enamus mehi sellist käitumist naiste puhul ju välja ei kannata !!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:23
No mehed on ise samasugused. Kas ei ole? Võibolla lihtsalt vähe vaiksemalt aga ikka sama moodi tehakse ja käitutakse.
Mina arvan, et see solvumine on inimlik, mitte sooline.
Mõni elab sissepoole, mõni välja poole. Sõltumata soost või nahavärvist või poliitilistest veendumustest.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:30
Parma, lisaks peate teie mehed olema ju veel iromandid ja ära arvama, mida naine nüüd öelda tahtis või mille pärast ta käib ringi ja puhiseb või miks ta mossis on.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:32
Jah ja siis nimetavad veel sellised naised, et nemad on otsekohesed ja suhtluses väga avatud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:34
Sheeba, ma jagasin ükspäev matsu ära mida naised tahavad... aga siis nad mõtlesid ümber!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:35
Parma, siin tuleb mängu soodevaheline erinevus see mis naistele on nii loogiline, sellel puudub meeste mõistuses igasugune mõistlik seletus. ja vastupidi. Kui naine kulmu kortsutab, siis selge, et mees peab aru saama, mida ta on valesti teinud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:39
Ma arvan, et see ka ei ole soos kinni.
See on kinni teineteise mõistmises. Isegi mehed ei saa omavahel teineteisest aru, samamoodi ei saa ka naised omavahel teineteisest aru. Sama son aga mõne inimesega lennult teineteise mõistmine poolest sõnast.
Ärge tähtsustage soode vahelist asja üle.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:44
Ei tähtsustagi seda üle, see on paratamatus, kui omavahel asjad lahti rääkimata jäetakse. Siis on lahkhelid ja mittemõistmine kerge tulema
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:45
Just, sest üks on MEES ja ei rägi omi mõtetest ja tunnetest, ning teine on NAINE ja vihiseb mööda elamist uste paukudes ringi tuulutada.
Lõppeb see sellega, et mõlemad on õnnetud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:50
Paraku on see tõesti nii. Ja nii siis sünnivadki nõiad ja tundetud mehed

Seega rääkige üksteisega, ärge häbenege olla nõrgad ja tundelised teineteise vastu. Siis pole ka kibestunud inimesi nii palju.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:51
Selles ma olen Parmaga sama meelt, et soos ei ole asi kinni..Naised aga on määratud olema see nn."õrnem sugu" ja ta ootab just mehelt mõistmist....
˅ näita rohkem ˅
Kõige etem on see, kui kõnnid kuskil mererannas, jalad vahus ja leiad karbi - üleni vetikates ja nats avamata!
Aga kui avad selle, siis leiad seest PÄRLI! Unustamatu tunne...
˅ näita rohkem ˅
Segaselt sai kirja aga ei hakka ka ära kustutama, loodan ,et mõte jõuab lugejateni .
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:53
Aga Fred pole see midagi niimeeste,kui naiste loogika erinevus.Naised petavad samamoodi,sul pole ehk kogemusi,mida ei soovitaks sulle ka.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:54
Sirruke. Arvad, et naised on siis lollimad või, et vajavad meestelt mingit lisa mõistmist?

Fredy. Ei saanud aru. Mis siin seost on?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:59
Parma! Naised pole lollimad..nad on uskumatult palju targemad kui mehed neist arvavad....Aga mängides lolli, saamatut - nii on kergem...Nõrgemat ikka aidatakse,tugev naine saab ise hakkama ja usu mind - nõrk on palju toredam olla
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:00
Panen uuesti oma mõtte.
Meeste ja naiste loogika erinevus on juba selleski, et mehed üldjuhul leiavad, planeerimata petmine pole petmine aga planeeritud petmien on petmine.
Mees kes tutvub baarin naisega, kõik klapib ja sobib, lähen hotelli ja kepin. See on soft petmine.
Naine, kes isub kuid internetis ja flirdib, miski klapib ja sobib, läheb hotelli ja kepib .See on julm petmine
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:00
fredy, mitte ükski petmine ei saa olla õigustatud. Ei planeeritud ega ka ettekavatsemata. Mees peaks ikka nii palju tugev küll olema, et ahvatlustele ei oskaks ütelda. Sama kehtib ka naiste osas.

Sama on ka prostituutides käimine. Kui mees mõtleb, et tema käib seal pelgalt oma ihulisi vajadusi rahuldamas, siis naise jaoks on see petmine. Aga kui situatsioon oleks vastupidine ja naine käiks endale sellisest majast füüsilist rahuldust otsimas, oleks ta koheselt samamoodi mehe jaoks langenud naine . Iseenda ihade rahuldamiseks leiame alati endale õigustuse, teise puhul on see andestamatu viga.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:02
Nõus Fred,aktsepteerin absoluutselt,naised on kavalamad ja leidlikumad,kui mehed,see teeb mehed haavatavamateks.Ja neid naisi pole vähe,kes nii teevadki.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:03
Sirruke ära nüüd naistele niiviisi vett ka peale tõmba.

fredy. Kõik mehed ei arva nii. Petmine on petmine. Ükskõikmilviisil.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:03
Sheebaga samal arvamusel...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:06
AGA SEDA OLIGI VAJA TÕESTADA . Meestel ja naistel on erienv loogika )))!
Tihti pean ma oksendamiseni väitlema inimesega, kes anatoomiliselt minust erineb, tuues talle selgituseks,et mees ja naine ei saa ühtemoodi mõelda. Ei saa aru!
Seega, kogu point oli selle jutuga see, mehe ja naised lähenevad loogikale erinevalt!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:10
fredy. Ole hea ja oksenda veelkord, ning väitle mulle ka nüüd. Kuidas see loogika siis naistel ja meestel erineb!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:15
Parma! Ma ei tõmba naistele vett peale, aga ma arvan et nõrk naine on kergem olla....Mehed kardavad tugevaid naisi..Mulle kunagi üks mu mees-sõber ise tunnistas ka seda
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:18
Pahade tüdrukutega on hea hullata... naiseks neid ei võta!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:18
Ok. parma....oksendan siis veelkorra .
Mina kui mees, ei planeeri keppe, kui tuleb tunne,et tahan täna välja minna, lähen...Kui juhtub ette naine kellega jutt klapib ja nägu sobib, kepin. Ei planeerindu , lihtalt juhtus. Teen vasika silmad ette ja tunnistan petmist.
On üks naine eks baarides ei käi, seal ju normaalseid mehi pole ja seega, istub kuid-kaks võibolla ka kolm internetis, kuulutab ja flridib, mingite asjade kokkusattumusel läheb kohtuma ja kepib. Tema õigustsus , ei kepi suvalistega ja valib .
Kumb petmine siis petmien on?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:19
Oleneb,mida selle tugevuse all mõeldakse,fyysilisust või vaimsust.Fyysiliselt tugevaid naisi mina kardan.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:24
Fredy. See on käitumise teema hoopis. Loogikast on asi kaugel. Siin on käitumine ja kokkulepped mängus hoopis.
Petmine = siis kui kokkulepetest kinni ei peeta. Punkt ja sellega see petmise teema piirdubki.

Nüüd siis seksist.
Kaua valitud seks ja kiire valikuga seks.
See kõik sõltub asjaoludest. Ka naised teevad kiireid valikud ja seksivad juba peale poolesekundilist tutvust. Samas ka mehed filrdivad ja valivad vahel mitu mitu kuud, enne kui välja lähevad.

Oksenda palun veelkord. loogika erinevusi siit ei tulnud. Lihtsalt erinevad käitumismudelid.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:29
Parma on nagu ema Theresa,tasakaal naiste ja meeste vahel,ehk 50/50
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:30
raits..siin mõeldi vaimselt tugevat, aga ma olen ka füüsiliselt tugev
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:32
No vähemasti mitte fyysiliselt suur nagu mina naismaadlejat vaimusilmas ette kujutan
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:36
Mina väidan, et mehed ja naised on peaseest ühesugused.
Kogu selle sildistamise ja sellise loogikate erinevuse jutt tuleneb mingist X sajandist tulnud käitumisena.
Mingi teatud seltskond mõtles välja, et kuidas oleks sobilik mehel ja kuidas oleks sobilik naisel käituda.
Sealt siis hakkas see asi kooruma. Naine peab tegema selliseid ja selliseid asju ja mees peab tegema selliseid ja selliseid asju.
Mees peab käituma nii ja naine peab käituma naa. Kuskil keegi pani mingi filtri paika ja määras ära, kes kuidas olema peab. Võibolla on see tingitud sellest, et ürgajal naised ei jõudnud meestega füüsiliselt sammu pidada ja sellest ajast peale on naisi kehvemaks peetud. Samamoodi ka mõisate aegu. Mees tegi rasket füüsilist tööd ja naine oli siis see loll, kes oli kodus ja tegi süüa.
Tänapäeval ei ole seda rasket füüsilist tööd enam niipalju. Nüüd võiks hakata natuke ka arenemalt mõtlema ja aju kasutama. Vot nüüd läheb jamaks, sest tuleb välja, et naistel on ka aju olemas ja oskavad ka seda kasutada
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:37
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:44
Sa Sirru pead selle linnavurle Parma endale kylla kutsuma ja näitama talle kuidas veel naised meestega sammu jõuavad pidada.Las ta näitab vigel käes kuidas saab arenenumalt mõelda ja aju kasutada.Vat Parma tööle lähed varsti,kui Sirru jaatava vastuse annab
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:47
raits. Mina tööd ei pelga! Töö on töö ja tööd tuleb hästi teha! Töö kiidab tegijat, vahel ka tööandja
Samamoodi ei ole ka vahet, kes seda tööd teeb. Mees või naine. Aga töö olgu tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:50
Parma on üks mu lemmikuid olnud siin foorumis juba ammu..kuigi me arvamused tihti lahku lähevad, aga siiski...Tal on tegelikult väga õige ja asjalik jutt ..
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:52
ps. Parma on ka maakas kunagi olnud. Nii, et Sirruke, kui abi vaja, siis mõned näpunäited võin anda.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:54
Parma ei ole kedagi solvanud, mõnitanud...ta vaid ütleb oma arvamuse....
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:57
Nn maakas ongi töökas inimene,millegipärast mulle sõna maakas ei meeldi,kuigi ma ise eluaeg linnas elanud.Tööd tulebki korralikult teha st.teha või mitte teha.Peaasi muidugi eeldusel,et raha ka ikka selle eest saab,tänapäeval see ysna levinud,et võid oma rahadest ilma jäädagi,ole kui kõva-tarkmees tahad.
˅ näita rohkem ˅