Foorum
2013-02-27 22:02
Palun südamest vabandust et ma lillede ja sovetskoega perroonil vastas polnud
Aga siiski on kogu meie meeldiv kollektiiv südamest õnnelik, et meie esileedi on lõpuks tagasi
Hurrraaa!
Ture tulemast tagasi, Utha
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 22:10
On kuulda solinat, keegi tõmbas vist vett.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-28 10:31
Või kohe selline tähelepanu Utha tagasi tulemises kohta.

Aga kert70 ju ka tuli tagasi, miks siis sellest nii vaikselt mööda hiilisid härra Natureboy. Kuna Sa juba siin oled kõige aktiivsem päevateemade püstitaja, siis miks eelistad üht tegelast teisele.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-28 15:03
Polnud nad kumbki kadunud, annad sõrmest verd iha'le, oled alatiseks sees.
Nagu Cosa Nostra...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-01 12:35
stecker või kes iganes sa tegelikult selle konto taga oled
kert kahjuks ei paku mulle nii palju pinget kui utha, ma nimelt pole selline mustikapoiss. seega ma eelistangi teisi kasutajaid, naiskasutajaid eriti kui nad näevad veel veetlevad ja salapärased välja, ning kunagi ei tea mis nende kaunite huulte vahelt võib tulla

ma pigem nimetaks ihat mustaks kassiks kellel on seitse elu, üks kasutaja kaob ära, siis tekkib sama isiku poolt kohe varikas, ehk uus elu elu nigu arvutimängus, kus mitu võimalust uuesti alustada
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 11:32
Heh, vist ikka 9 elu kassil? Aga see selleks...

http://www.upload.ee/image/3116448/kassi_9_elu.jpg
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 14:05
Natureboy või kes iganes Sa tegelikult selle konto taga oled

Mind ei koti see küll mitte mingil moel, kas oled mustikapoiss või mitte. Ise tead kes oled ja mida teed.

Aga see on küll huvitav, et tead iha mustadest kassidest nii mõndagi. Kas Sa siis ise kuulud ka sinna kasslaste seltsi. Ja mitu varikat Sul ka on.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 22:00
tegelikult, saladuskatte all, siin omavahel rääkides, võin öelda et minu tegelik konto ongi kerti konto
lisaks varikana muidugi maiustaja ka
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 23:06
Noh see oli nüüd küll nagu välk selgest taevast. Tähendab, et tegelikult oled kert70 ja varikad on natureboy ning maiustaja.

Või sain ma midagi valesti aru. Tead kadi55 arvas, et ma olen koolieelik või vähe vanem. Ja selle järgi võid oletada ise, et mul need iha tagatoad ja muud ruumid jäävad kättesaamatuks. Mulle tundub, et Sul siin rohkem käsi sees ja mis mul muud üle jääb, kui seda kõike uskuda.

Aga kuna juba mulle oma saladuseloori kergitasid, siis ehk räägiksid mõne sõnaga ka oma edusammudest UTHA suhdes. Kas oled tema, see tähendab UTHA kaunite huulte vahel midagi toredat ka tunda saanud. Ok ma kaugemale ehk oma pärimisega rohkem ei läheks. Mine tea mida veel minust muidu arvad.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 00:17
käsi peab alati sees olema, see tähendab et vahel püksis vahel sügavamal
kadile pole veel sõrmi sisse saanud, aga minetea never say never
aga kui nüüd päris tasakesi rääkida, siis utka on tegelikult minu ...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 07:47
Jõua sa ka omi sõrmi igale poole toppida nii kõva mees sa ka pole,räägi parem ausalt ära,räägi kõva häälega,mis utha on sinu?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 17:16
Aga tegelikult olen mina Liivimaa parim ratsutaja ja see siin ongi minu varikas
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 21:52
Millal sa oma obest eksponeerid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 22:34
Palun tilli mitte näppida!!

See lause oli mõeldud Natureboy´le.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 22:43
Kui pole kedagi,kes näpiks,tuleb seda ise teha.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 23:30
Ja meie Uthaga ei suutnud väljamõelda, et kelle varikas see utka on. Nüüd Lodusepoiss tõi selguse maija. Nimevalik ka loogiline, on ju pardid kah osake loodusest või mõtles ta hoopis toda anumat haiglainventarist
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 19:22
ma palun jah meestel oma tilli mitte näppida, siiani olen ise ja naiste abiga väga edukalt sellega hakkama saanud

jf elab vist poolte iha naistega koos eks vana hobu tahab ka kaeru aga see ei tähenda et iga mära sabas vaja silgata
mulle piisab maiustaja ja kiizuka kontost, nature nagu selline varika konto mille alt pardijahti pidada
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 19:59
mulle meenub väljend ,,Parti Korkima,,
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 22:16
Kuna teema on: "Tere tulemast tagasi!", siis ju peab siin seda mainima.

Kert70 jälle siis tagasi. Blokkis end paariks päevaks ja täna saab jälle tema ütlemata ilusaid pilte top-is vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 22:44
Ma olen jah tähele pannud kerdi tagasitulekut. Ta meenutab mulle jaanalindu kes peidab pea liiva alla ja, kui tekib hädaolukord pistab taas pea välja kas keegi on ta koha ära hõivanud!.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 23:02
Ja seda võib ka kindlalt öelda, et loll ta pole.

Ma mõtlen seda, et mees teab, mis teha tuleb. Ütleme nii, et tulid ette ootamatud asjaolud, mis ei võimaldanud kerdil siin ruumis paar päeva viibida. Ja hirmul on suured silmad, nagu öeldakse. Nimelt seda, et kert kartis paaniliselt seda, et võib top-is langeda, kui ise isiklikult kohal ei viibi. Mõeldud-tehtud. Blokk peale nii kauaks, kui ettenägematud asjaolud kõrvaldatud ja kiiruga iha pöörasesse maailma tagasi. Blokk väikse tasu eest maha ja elu võib jälle vanaviisi edasi minna.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 23:05
Mehed,läheme nyyd kõik koos peegli ette ja vaatame tõele silma.Me tahaks ju tegelikult elu hinna eest olla TOP-is.Te vaid mõelge,paradiisiväravad avanevad võluväel,rääkimata muudest väravatest.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 23:15
Loomulikult, kes siis ei tahaks.

Aga vaata mulle pole jumal seda ilu nii palju andnud, et top-i esirinnas olla. Ja nii ma pean kõrvalt vaatama, kuidas teised paradiisi väravatest sisse marsivad.

See teeb hingele ju haiget, et selline ebavõrdsus maa peal valitseb.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 23:20
Sama siin Ega maapeal polegi võrdsust iial olnud.Aga samas on ju selle ylegi hea meel,kui sõbral hästi läheb.Ehk me eelmises elus pattu teinud ja nyyd siin ihas vanaissand tasub kätte,mine tea.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 23:26
Selge see, et mul ütlemata hea meel, et kert jälle top-is ilusti näha on.

Oh mis nüüd seda veel meenutada, kuidas eelmises elus oli või polnud. Elame ikka tänases päevas ja loodame homselt kõige kõige paremat.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 23:33
Ei vea mul kohe mitte üks raas, näe, tahtsin ilusat meest oma silmaga vaadata-ehk siis Kerdi pilte imetleda ja ehk isegi mõne 10ga õnnistada,aga ei saa, kuna olen teadmata põhjusel tema poolt blokeeritud.Jälle üks nurjunud päevalõpp
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 23:40
Sa paistad kena daame olevat aga ju siis kerdipoisil kõrgemad ambitsioonid.Ongi hea jääb mulle ka midagi noolida,see kurjam ju kõik iha naised omal ymber näpu keerutanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 23:52
straw, ää muretse, sa pole oma mures üksi minagi seal listis olen, ilma ta profiili kordagigi külastamata, perventiivne abinõu vist
samas ma olen täheldanud huvitavat omapära mind blokkinud isikute suhtes - nad kipuvad ajajooksul virtuaalse suitsiidi toimepanema...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 23:58
Aga kui kogu kaader teatud isikute poolt ära blokitakse,kas siis jääbki mingi kymmekond või nati rohkem prominente sinna esilehele?Ja jokk kogu ihaga.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 00:00
Teeme oma TOP-i, ainult vabamüürlased saavad oma salatervitusega hinnata...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 00:04
Plaan pole paha aeg olekski kommud minema pyhkida.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 00:06
Ah mis, kogu see TOPi värk on nii lapsik ju-nagu oleks mingi seltskond Ratest siia üle kolinud Prominendid my ass... Ei tunne vajadust ühessegi toppi kuuluda
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 00:07
kes on siin toppimiseks, kes TOP-istumiseks....
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 00:09
Pole siin lapsikut miskit,ma ratest tulingi ihasse,järgmine sait on Porr.estonia.Järk järgult.Meie TOP-i ikka tuled,sa ju meiega yhes paadis.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 00:18
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 00:21
Agent maasikas007, jäta meile see lõbu!

Aga teemasse, isiklikult minul on terve see siinolemise aeg suht savi, kes seal TOP-is või VIP-is on... vahest harva muidugi satub häid pilte päeva VIP-i... aga kahju, et need Kesikute poolt alati üle trumbatakse...

Tõsiselt häid kunstilisi pilte on siin ka tegelikult... respekt ja kiitus tegijatele!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 00:27
Aga palun, härrased, teie lõbud on ikka endiselt teie, minu tagasihoidlik arvamus siin ei puutu üldse asjasse
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 00:28
Alati jääb homne päev, äkki läheb paremaks?

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6719447_700b_v1.jpg
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 00:30
Ei tea, mul on niigi hea ja mis teistel on , see mind väga ei morjenda mõnede eranditega välja arvatud muidugi
˅ näita rohkem ˅