Foorum
1
2
2013-03-27 21:47
Uthale teadmiseks, et mind absoluutselt ei huvita tutvus tuulesahinaga. Sa loe vähemalt teema läbi ja kui aru ei saa, siis loe veel korra.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 02:02
võtsin pakutud nõuande endale teadmiseks, lugesin.
kui minu arvamused eksitavad olid, nagu siin ennist osutati, siis ma vabandan muidugi valede järelduste tegemise pärast. tuleb endale tõsiselt mõista anda, et minust oli vale mõelda, nagu oleksid siia muud erahuvid segatud olnud.
teisalt, vaatamata oma pinnapealsele huvile, oled sa suhteliselt põhjalik selle teema jälgija olnud. see tekitaski muid mõtteid ja pani teo algsetes motiivides kahtlema
nii et pole tutvust teha tahtnud?
ma võtan sind praegu sõnast, aga millega on sellisel juhul põhjendatud sinu jätkuv huvi teema üleval hoidmise, aga ennekõike ühe kasutaja tegevuse vastu?
mulle tundub, et siin on tegemist ühe isiku poolse isiklikust pahameelest ja vahest isegi pisukesest pahatahtlikkusest ajendatud, tagakiusamist meenutava tegevusega antud naisterahva suhtes.
kui sa mõtled oma teema peale siin, siis ma arvan, et sa saad isegi aru mõnigate oma tegude ja mõtete vahelistest seostest. saad ju?
sa võid võtta midagi põhjalikuma arutluse alla ja asutada probleemile lahendusi otsima, aga sa võid ka kitsendada arutlusringi ja olla pelgalt kasutajakeskne, luua kellegi kohta siia teema, asudes selle kaudu talle tagasi tegema, teda kiusama, maha tegema jne.
siin pole esiplaanil ju mitte laiem probleem mehe leidmise osas, vaid siiski midagi muud. nõustud ju selles minuga?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 14:18
Lp. ja va. Utha. No minu kahe rea pärast küll ei oleks vaja olnud nii pikka heietust kirjutada. Ei ma siin kiusa kedagi nagu sa väidad. Lihtsalt üks ja sama kuulutus mitme kuu võib-olla ka pikema aja vältel muutub tüütuks, kui vaadata kuulutuste rubriiki. Ja peale selle on need nõudmised vastaspoolele absurdsed. Lisan veel korra, et igal vaimselt ja füüsiliselt tervel mehel on 35-45 aasta vanuselt laps või lapsed olemas.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 15:13
sa võid oma viisakust rõhutada kellelegi teisele.
sa ise ka ju saad aru sellest, et see jutt, mille sa siia praegu selgituseks postitasid, on paras pardis... tt? kui selle sisu natuke „nuusutada“.
kui sa püüdsid ennast sellega praegu välja vabandada, siis ümber sa mu väiteid ikkagi ei lükanud.
mina näen praegu sinu teguviisis kiusu ja tehtud otsustes enesekesksust.
sa asusid iseteadlikult arvustama ühe kuulutuse sisu ja sa mitte ainult ei võtnud kuulutust ette, vaid sa võtsid ka endale õigus otsustada selle üle, mida on õige ühel naisele tahta ja mida mitte. sisuliselt teed sa siin kellegi eraelulised otsused maha ja dikteerid teisele, millal ja mida ta peaks kuulutama ja seda kuna sinu arvates on tema arvamus või tegevus sulle tüütuks muutunud. kas see mitte teise vaba valik ei peaks olema?

sa pead leidma mingi parema argumendi selleks, et mind oma nn lihtsates vaadetes veenda. arvamus, et muutus „lihtsalt tüütuks“ ei püsi pinnal.
selle jaoks, et mingi üksik kuulutus mitme kuu või pikema aja vältel tüütuks muutuks, peab päris palju enne juhtuma. pikk aeg ootamiseks ja siis otsustamiseks, et mulle see kuulutus ei meeldi - kas pole?
väidad, et ühtejärge kuulutatakse ühte ja sama. eks sa avalda siis siin need andmed, kui sageli on mitme kuu kestel seda tehtud. mitu kuulutust sa said kokku ja kas sa samal ajal lugesid kokku ka teised korduva sisuga kuulutused või neid ei esinenud? kas iga sind segav kuulutus tagab uue teema, millest kirjutada?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 15:27
ehk oled sa ise ka mõne oma tegevusega siin kellelgi ees olnud ja tal tekib mõte oma arvamust sinust ka teistega jagada ja loob siia endale rahustuseks sinust teema, osutab nt su isiklikele puudustele, arvustab su tegemisi jne.
lepiksid sa selle teadmisega? meeldiks see sulle?ja kui keegi küsiks tema käest, miks ta seda teeb, siis vastaks lihtsalt, et muutus tüütuks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 15:32
Teinekord on taust olulisem kui muu, sest väärakat ei taha koormaks keegi. Aga siiski klubis kohtan ikka vanapiiasid ja mul pole õigust küsida miks. Teinekord see aeg kaob ruttu kui aimatagi jõutakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 15:41
Sul Utha jookseb sulg päris hästi. Ei saa aru, miks sa siin oma "annet" ja aega raiskad? Sa võiks ju kirjanikuks hakata.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 15:48
"jaa"-vastusest oleks piisanud
niisiis polnud su jutul mingit sisu ega sarvi, nagu selgus. seda oligi vaja teada saada
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 16:00
Arvad, et mida pikem vastus, seda sisukam?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 16:03
kas mõte jooksis kraavi?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 16:10
See nüüd küll mingi vastus ei ole!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-29 22:49
No ega tädil on tegelt suht mõistlikud soovid. Kuigi on nendega nii 20 aastat hiljapeale jäänud aga no parem hilja kui mittekunagi.
Mõni ei saa veel isegi 50neselt aru, mida tahab.
˅ näita rohkem ˅
1
2