võtsin pakutud nõuande endale teadmiseks, lugesin.
kui minu arvamused eksitavad olid, nagu siin ennist osutati, siis ma vabandan muidugi valede järelduste tegemise pärast. tuleb endale tõsiselt mõista anda, et minust oli vale mõelda, nagu oleksid siia muud erahuvid segatud olnud.
teisalt, vaatamata oma pinnapealsele huvile, oled sa suhteliselt põhjalik selle teema jälgija olnud. see tekitaski muid mõtteid ja pani teo algsetes motiivides kahtlema
nii et pole tutvust teha tahtnud?
ma võtan sind praegu sõnast, aga millega on sellisel juhul põhjendatud sinu jätkuv huvi teema üleval hoidmise, aga ennekõike ühe kasutaja tegevuse vastu?
mulle tundub, et siin on tegemist ühe isiku poolse isiklikust pahameelest ja vahest isegi pisukesest pahatahtlikkusest ajendatud, tagakiusamist meenutava tegevusega antud naisterahva suhtes.
kui sa mõtled oma teema peale siin, siis ma arvan, et sa saad isegi aru mõnigate oma tegude ja mõtete vahelistest seostest. saad ju?
sa võid võtta midagi põhjalikuma arutluse alla ja asutada probleemile lahendusi otsima, aga sa võid ka kitsendada arutlusringi ja olla pelgalt kasutajakeskne, luua kellegi kohta siia teema, asudes selle kaudu talle tagasi tegema, teda kiusama, maha tegema jne.
siin pole esiplaanil ju mitte laiem probleem mehe leidmise osas, vaid siiski midagi muud. nõustud ju selles minuga?