Foorum
2013-02-18 00:41
Viimaselajal siin muud ei kohtagi kui pidev kaklus. Kes teeb keda maha ja kes jälle solvad avalikult, kes ei suuda viisakaks ja tasakaalukaks jääda, mõni teeb lausa eraldi kontod selleks et teist või teisi valimatult maha teha, jne.

Lihtsalt tekkis küsimus, et kas tõesti leidub reaalses elus ka nii kibestunud inimesi ja kuna iha.ee on nn. vabameelsete ja seksikate inimeste kohtumispaik, siis kes tahaks sellistega kohtuda

Olen juba varemgi teinud teemasid ja püüdnud arutleda, vipi-topi-tipi-täpi-jne. nimel elavate kasutajate terve mõistuse ja reaalse elu olemasolu teemadel, aga no minu mõistus sellist asja lahti ei kodeeri
Ehk oskab mõni targem selle lahtiseletada, puust ja punaselt, sest võibolla olen just mina see kes millestki aru ei saa.

PS. Paluks siinkohal ainult üldist arutelu, mitte mingeid konkreetseid solvanguid või süüdistusi. Ning samuti eeldan et nii palju võiks kõigil julgust olla et oma reaalse konto alt kommenteerida, jätke varikad kakluste jaoks.
Terve mõistusega täiskasvanud peaks sellest palvest ju arusaama?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 00:50
Nature, saan teemaalgatamise mõttest ja ahastusest täiesti aru. eks ta imelik ole, kui teatav seltskond päevade, nädalate ja kuude kaupa vaid sopapildumise ja rõvetsemisega tegeleb. teoreetiliselt peaks täiskasvanud inimeste sait olema, aga õhkkond hullem kui 7B's. no mis teha, kui mõne inimese elu unistuseks, ego määratluseks ja sihiks on top, pop ja muu selline. virtuaalis ju hea, teed omale miljoon kontot, upitad end üles ja nina kohe tõuseb. samas, see energia mis sellele kulutatakse näitab, et see on muutunud juba idee fix'iks, seega puht meditsiiniline probleem... need valimatult teiste mahategijad, ropendajad ja labatsejad, need veel eriline inimtõug. hariTusest pole kuulnud, raamat on vaid paberihunnik ja viisakus asjatu ajaraisk. mis seal ikka, kuna iha on ka läbilõige meie ühiskonnast, siis on ka siin kõikvõimalikud vaimsed hälbed ja inimtüübid esindatud sellega - harjub. mõnikord on neid tõmblemisi päris lõbus vaadata, saab tõestust fakt, et inimlollusel pole piire, narsissism on levinum kui me arvatagi oskame
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 01:47
Kas Sul Nature poogen pole, mida need tõmblejad siin ajavad?
Mina näiteks saan alati kõhutäie naerda, kuigi jah... viimasel ajal hakkab korduma asi juba...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 03:02
Naljakas see ei ole, nõme on. Ma olen üldiselt arvanud, et Eestis elavad arukad ja haritud inimesed. Iha.ee tõestab sageli vastupidist, jutukas käib täiesti mõttetu loba ja foorumis kas üksteise halvustamine või igavuse pärast mõttetuste postitamine.
Vahel satub siiski huvitavat lugemist ka silma.

Ah jaa, mingite emoticonide tihe pikkimine teksti on ka täiskasvanute puhul kummaline, vahel naeruväärne, vahel õõvastav.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 08:03
See ikka vist tähelepanuavaldus. No eks taltsas närvikava ennekõike on suur pluss. Omast kogemusest klubitades kippus üks naisterahvas aasima ja lõpuks avastasin, et ei sobi vanusevahe ja sansse pold, siis ühe lausega panin paika ja leidiski kavaleri. Olin hämmingus, kuidas mu sõnadel saab olla niisuur kaal. Nüüd vaid silmadega tervitame ja tegu ei olnud mitte si... riisutuga.
Arvan, et kepipuudus on hull asi, naised kaklevad omavahel ja mehed .... Aga võibolla leitakse niimodi Alfa isaseid kepiportaalidest.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 09:53
No aga miks nad ei või siis kakelda, kui nad seda teha tahavad?
Nad on oma teemades ja kaklevad omavahel. Palju neid temasi on? Kaks või kolm. Las nad madistavad ja jooksevad oma sarved maha. Ega see asi ei vaibu, enne kui on sotid neil selgeks tehtud.

Ega päriselus on ka samamoodi nagu ihas. Lihtsalt me ei satu sellises koosluses kokku. Kui kogu iha seltskond ühte suurde saali koku panna, siis käis seal samaoodi nagu siin.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 10:04
Heaküll aga varikad ja pettus, kas see on eetiline, sellega vaadatakse teise pilguga seda netipahna ju. Loomulikult päriselus samamoodi, jääb intelligentsus suhtlemisoskus peale. Aga mõni ütlbki ,,Ära probleemitse pisiasjadessse ja oled õnnelikum,, kuigi eks iga inimene on erinev, seega sarnaseid ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 10:45
Varikateks võib päriselus silmakirjalikkust lugeda. Kuigi on ka neid, kes ennast teise nimega esitlevad.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 13:32
Verd, lõhkised kulmusid ja kistud juukseid tahaks näha!
Popkorn juba ootab...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 13:44
see alles soojendus praegu kogutakse sappi ja seatakse sihikut
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 15:19
Kaua peab veel ootama
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 15:21
Madleen
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 19:26
Hüäänid alles luuravad, millise lõvi karja saagist saaks osakese. Koguvad alles oma varikaid kokku ja ootavad lõuad ilased, silmad vilamas, sabad jalgevahel. Kiunuvad oma näljas ja arguses, et esimesel võimalusel, kui lõvi oma kõhu täis on söönud, saaks neid jäänuseid järama asuda.

Oi seda pidu
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 19:37
Ei ole tõsi vist, asi on palju keerulisem, võib ka täiega ise läbipõleda, tolaks teha või lihtsalt hulluks tituleerida.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 19:47
Ootan ja ootan aga ikka veel ei näe verd
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 21:14
Oodake veel natuke ja saate nii verd kui pisaraid.

Sheeba36 oled vist väga palju loodusfilme vaadanud, et nii kujundlikult seda oskad kirjutada. Tahaks ka sellest peost osa saada.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 22:34
stecker, minu kohustuslik filmikava on täispikad multifilmid, usu need kordi ilmekamad, kui loodusfilmid
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 22:52
Sheeba36, usun Sind jäägitult. Ja isegi ma ei vaidle Sulle vastu.

Naised ei valeta kunagi, kuid on ka mõned erandid!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 10:56
Mõni aeg tagasi, kui käis ka hirmus kisma ja solgiga pritsimine, tegin teema: miks me oleme nii kurjad. Peale esimest lehekülge läks see oma rada uitama ja hääbus.
Mina ei saa aru, miks inimesed nii käituvad , aga see on tülgastav. Sellised üksteisele ärapanemised on parim viis foorumist mõistlikud inimesed eemale peletada.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 11:11
Veelturul!...Lähme minema, teeme õues lumesõja ja pärast peksame teineteist vihaga ...SAUNAS
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 12:47
Tekib küsimus miks. Aga elus pole midagi teistmoodi: viha, trots, kurbus, need on ju tavalised emotsioonid. Ainult nende näitamine on piinlikust tekitav, teiste inimeste suhtes. Tõsi küll, milleks endasse tõmbuda lasta, inimene vajab.
Ja siiski raskem osa see eemalepeletamine, tegelikult ei nähta ju seda, mida aasimisega mõeldi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 13:00
Aasimisel ja pahatahtlikul irvitamisel, mõnitamisel, sõimul on selgelt äratuntav vahe.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 13:06
Ah siin ei teki isegi enam küsimusi.Mõtetu jama igas teemas.Mis piinlikust Sa reaalses elus rohkem tunned teise inimese suhtes kui siin.Et nagu siin on lubatud või tunned ennast piisavalt mehena, et võtad õiguse omale siin mõnitada,sõimata, mida iganes jama kirjutada, aga reaalis piinlik jah,vaevalt ei usu
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 13:10
Realiis just, kus siis veel, kasvõi klubinduses.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 15:16
ka koledad ja lollid kaklevad siin...

väike tähelepanek
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 15:30
Kellegile pole ju osaette kirjutatud kui kole, loll ja alkohoolik ta on, vaat et kõige targem.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 15:31
wtf???
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 15:33
Janpoiss on kah kalossid jalga saanud ja kaklusse sukeldunud
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 15:39
no mis sa siin vaidled kui ei saa postituse sisust aru.... ju ma pole siis nii arukas
˅ näita rohkem ˅