Foorum
2013-02-24 00:58
Aga kui juhtubki tibinal tagasisõiduraha olemas olema ja kui ta juba sinu õnge sai, siis küllap ta sulle ka asendaja leiab. Sina aga istu üksi enda kaheses toas ja mõtle, kuidas teist piletit maha müüa.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 01:01
a milleks puid metsa vedada? kui juba reisid, küll leiad ka naisi. kohapealt võtta tuleb ehk odavam välja hakka nüid kaani vabatahtlikult nuumama.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 01:02
ole nüüd, enamikul iha tibidel pole kõnekaardi või lapsele tableti rahagi, kui nüüd tuleb mees kes pakub tasuta reisi taisse, siis neil muutuvad jalad nõrgaks ja käed hakkavad erutusest värisema
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 08:00
Mina kunagi aastaid tagasi siia sattusingi reisikaaslast otsides. Leidsin ma jee...
Kõik kellega suhtlesin olid kas lapsega võlgades vaevlavad emmed või siis 3 korda
ümbermõõdult suuremad kui mina ise.
Aga ometi olen ma käinud nii reisil, et leidnud lambist juhtuttava ja esmaspäeval mõeldud ning reedel lennatud.
Väga vahva on olnud
Point on selles, et Maja võib maha põleda, autu võib puruks sõidetud saada, naine võib teisega jalga lasta aga reisimälestusi ei võta teilt hauas kah keegi ära.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 09:57
Kuna edasi-tagasi pilet Taisse maksab taimaalase aasta palga, siis kas on mõtet osta kahte piletit?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 10:15
Nii nagu siin väideti, et phus up on pillekas99 ka, siis jääb arusaamatuks miks inimene peab siin kahe kontoga räuskama ehk enda identiteeti varja varikaga.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 10:29
Põhjus on lihtne: seda, et tegemist sama isikuga teab vaid sadakond foorumi põhikasutajat ja nii ei sega foorumis kirjutatu kontolt suhtlemist.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 10:32
Tema üks postitus pani minul mõtte liikuma, et kas astus oma väljaöelduga ämbrisse kuna jäi mulje nagu oleks phus up kirjutanud aga unustas, et on veel pillekase kontol
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 10:35
Ta on ise siin tunnistanud, et on sama inimene.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 10:38
Siis paneb imestama, et phus up mind on kunagi ära blokkinud kuna hindasin tema mingit pilti just nii nagu mina arvan ehk mingi nelja või kolmega aga samas pillekas pole seda veel teinud mis pisike ime kui ma eile avalduse tegin et phus aup kui klouni näoga
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 10:43
Aga pillekal pole ju pilte, mida maha hinnata. Jõuad siis kõiki troppe niisama lambist blokkida
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 10:44
Aitäh jfjm mind tropiks nimetamast päev kirjas aga kas sul või mul nüüd
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 10:49
Maaa tahan kaaa, et mind reisile kutsutaks Näiteks reisile mille pildimaterjal oleks nagu filmi : The Hangover2 lõputiitrites ... oeh aga keegi ei kutsu , kurvaks teeb , olen nõus ka sponsorlust vastu võtma kui pakutakse
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 10:49
Head vabariigi aastapäeva!

Selleks ei pea küll palju mõistust olema, et näha seosed kontode vahel, tuleb vaid vaadata, kes on keda hinnanud ja mõningad kirvavahemärgid, lauseehitus ja sõnakasutus.

Aga ma palvetan pilleka aka PushUp eest,et ta ikka saaks Taisse ükskord , kuigi, ma ei tea ühtegi nii rumalat meest kes võtaks taimaale naisi kaasa . Seal saab selle lennupileti raha eest 10 naist ja raha jääb üle ka....
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 10:56
Sind RedLight oleks ammu kutsutud reisile aga sinu puhul on kõik jäänud kõhklevale seisukorrale kuna pole päris kindel kas kutsuja sugu on päris õige mida sina eelistad
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 11:10
Mina eelistan meesisendeid eee ja täitsa kohe meesisendeid , ei siia poole ega sinna kaldu
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 11:11
aga see et ma meesisendeid eelistan ei tähenda, et ma neid pean põrutama , jah ma teen seda kui soovi avaldatakse aga reeglina ma eelistan ... iiik
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 17:56
Selle nimi vist oli enesearmastus? Kommentaar kõverpeeglite kuningriigist
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 18:00
Tubli Pushup reisimist võõra inimesega ei peaks kartma. Eelkõige reisitakse ju inimesega. Ihast leitud kaaslasega võib tekkida mingi eelarvamus, et reisi eesmärk on mingil määral sex.
Aga kui sellele mitte keskenduda mõelda. Lihtsalt reisida inimesega, isiksusega. Kui püüda leida selle reisikaaslase kesta all ka midagi muud...
Kui reisil olles, leida igaks päevaks mingi tegevus, eesmärk... Ja kui siis õhtusel ajal peale õhtusööki istuda kusagil basseiniääres koksiklaasiga ja mõtiskleda möödunud päevale, läbitehtud seiklustele, saffarid, sukeldumised, muud ekskursioonid. Ühesõnaga kui on olnud ilus päev ja meeldiv kaaslane siis.
Uskuge mind ei ole vajadust mõelda kas see neiu nüüd annab või mitte.
Minu kogemus näitab, et see neiu tahab ise
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 18:17
10 points Marquis .
Ei eelarvamustele ja näha eelkõige inimest. Võib juhtuda, et saab olema väga tore koosviibitud aeg. Ja üldjuhul on ikkagi enne ju ka natuke suhtlemist/tutvumist, et mingi ettekujutus inimesest siiski on, et üldse tekib soov midagi koos teha. Edasine on kõik juba vabakava
Vahet ei ole siis, kas kolatakse ringi Eesti piires või kuskil kaugemal.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 18:42
Igaüks loeb ikka välja seda, mida parasjagu tahab lugeda. Jutu mõte oligi ju see, et näha eelkõige inimest, Et oleks tore kaaslane. Et ei saa eeldada, et ihas tutvutud inimesega peab olema kohe seks...vahet pole siis reisle minnes või niisama kohtudes. Ja kindlasti ei saa olla eesmärk omaette seks või eeldada, et see peab kindlasti olema. Ka kulude katmine on alati kokkulepitav ja kui endast rääkida siis ka ei oota, et keegi kuldkandikul midagi kätte tooks. Kui inimene on ebameeldiv siis me ei lähe temaga kinnogi mitte, rääkimata reisimisest. Nii et mingist tahtevastasusest siiski juttu ei saa olla.
Nii et mingi sümpaatia peab igal juhul olema, et üldse kuhugigi suhtlemisel jõuda. On see siis sõbrasuhe või midagi enamat.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 18:45
@ pillekas99 Ja siit tulebki kohe esimese reaktsiooniga eelarvamus: ,,ei kujutaks ettegi et sõltuksin mingi mehe tujudest ja kapriisidest ning läheksin reisile teades et oleksin sunnitud selle seksuaalteenustega kompenseerima ning taluma enda jaoks ebameeldivat ning füüsiliselt vastikut meest.,,
Kui mees kutsub reisile kust sa võtad, et tekib selline olukord????
Mina näiteks ...ah ma lihtsalt extreemsusi harrastan
Mina küsisin neiult, et kas ta ujuda oskab? Vatas et oskab. Küsisin, et kas minuga punase mere äärde tuleb. Ütles, et vastab homme. Oli esmaspäev. Kolmapäeval sain tema isikukoodi broneerimiseks. Reedel saime Kristiines kokku.
Laupäeva hommikul olime kohal.
Ja oli kõik, sukeldumised, õhtusöögid, klubid ja ka see millest siin kõik õhkavad. Aga kõik oli sundimatu, ettekavatsemattu just like that.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 18:56
mis suhtled sellise mehega?????
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 18:56
hmm...ja kui mees teeb reisi välja, ega Te, naised, ju ometi ei arva, et mees Seda selle eest vaikimisi eeldab? oo püha lihtsameelsus...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 18:59
Just KUI ütleb... ja siis sealt see suhtlus lõpebki ju... palju on siiski meie endi teha. Keegi ei käse enam edasi ju suhelda, veel vähem kuhugi minna. Milleks paanitseda ette... kui inimene on ebameeldiv siis on ta enamasti seda esimesest paarist vestlusest juba.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:04
olgu...hakkaski juba igavaks kiskuma...
poks, daamid!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:15
Pillekas,

Mulle väga sobib mida sa minust arvad ja kelleks mind pead. Olen korvi saanud või siis mitte, seda sa tegelikult ju ei tea .

Ma ei oska kohe üldse sellistest naistest mitte midagi arvata, kes endast ise pilte teevad ja siis internetti riputavad. Üks näide on PushUp.
Eesti on väike konnatiik, ükskord tulevane väimees või minija saab ise oma hinnangu anda, kes ta ämm siis ikkagi on.... ja millisesse perekonda sa tegelikult satud.
Mehed kelle aju asub ikka õiges kohas siis sellised mehed ainult põrutavad selliseid naisi, kodustama nad neid ei kipu ja nii nad siis siin ennast imetlevad
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:20
Fredi! Kui sul siinsete naiste kohta selline eelarvamus on..siis miks sa ise oled üldse siin?? Mu väimees ja poeg ka teavad et ma olen siin ja suhtlen niisama..mismõttes sa ilma pildita parem oled?? Mina ei hakkaks iial ise kirjutama pildita kasutajale ja see pole seksiportaal - tee vahet ka - mis on IHA ja mis on SEKS!!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:26
Sirruke,

Usu, see pole Facebook ega rate.ee, ei ole ka orkut, see siin on ikkagi väga ühemõtteline portaal nimega IHA, kust 95% inimesei vaid kindla kepi eeesmärgiga kohal.
Sinu pilte vaadates, respekt, ei ole tiss püsti peegli eest , ilmselt austad ennast niipalju.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:36
kaldun ikka arvama, kes maksab see tellib muusika, miks teistpidist sa pillekas nüüd väidad.
˅ näita rohkem ˅
Fredy, räägi siiski enda eest. Iha ei võrdu kohe seks stiilis, et maha ja taha. Ja ka siin nagu reaalseski elus on võimalus valida, kellega suhtlen, kellega kohtun, kellega seksin ja kellest ei tee väljagi.
˅ näita rohkem ˅
otototott, pillekas, nyid hakkas teema ka mind huvitama. ehk kirjeldad siis meilegi, lollikestele, milline ON keskealine atraktiivne mees? noh, kui papirullid, villad ja peenisepikendusest autod välja arvata. kuna ise ka nagu sinna klassi, (keskealine ebaatratktiivne mees,) servapidi sissemurdmas, pakuks siis kohe huvi, miuke ma olema peaks eksole. nuh, saaks ehk ka teada, kuda olla,et olla hoolimata passis olevast numbrist popp ja noortepärane seda et, juukseid pääs veel on, hambad kah endaomad ja õllekõht mõistuse piires
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:38
pillekas, uthaga oli vähemalt meeldiv väidelda, ta oli mõtlev inimene .Mõtlev inimene on analüüsivõimeline ja tal oli loogika omal kohal.
Sina aga paned vaid oma diagnoose siin selle järgi, mis elukogemus sulle andud ehk siis ,et ainult vanamehe päss võib sinu pilte siunata.
Kui ma siin nii väga tutvusi otsiks, oleks mul profiil sipa atraktiivsem., ehk ripuks siin ka mõni minu suguelundi piltki
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:40
Olen minagi keskeas meesterahvas
Sellegi poolest julgen minna neiukestega reisile ka kaugemale kui Pärnu.
Ma tõesti ei karda, et äkki neiukene tahab õhtul keretäie keppi saada
Ma ise suudan küll neiukeste kõrval tuima näoga magama jääda aga kuniks on selliseid neiukesi kes ei suuda
Seniks on ju elu lill
Aga ma ju võiks kah olla eelarvamustes ja kujutada, ette, et oi kui jube lugu äkki minu kaunis reisikaaslane tahab õhtuti ka vähe tonksutamist saada. Seega istun parem kodus ja teen peldikus endast pilti
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:44
teeks parem mingi ühise tripi, et suurem seltskond suvalist iha rahvast saaks õhtul pubis esimest korda kokku ja roniks hommikul näiteks egiptuse lennuki peale ilma mingi kohustuseta, lihtsalt vabameelne seltskond koos kuuma kliimat nautimas ja kui lähebki orgiaks ära siis läheb
krt sellest tuleks ikka super üritus, oleks mida vanaduspõlves meenutada
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:46
Fredi! Ma ikka jään oma arvamuse juurde, et IHA pole veel seks ja IHA -portaal pole ka süüdi kui keegi end kaubaks müüb..Ma just arvan et ennamus suhtlevad just niisama siin... seksiks on muud portaalid.. Ma ise olen küll kohtunud niisama jalutamiseks ja kohvi joomiseks...lihtsalt suhtlemiseks, mis ei tähenda kohe seksi.. Sul on ka võimalus mitte suhelda meiesuguste jubeduste hulgas Ma pole prost, ei kriminaal ja ma ei näe mitte põhjust häbenemiseks.. Minu asi pole kui sellest konnatiigist mind keegi avastab
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:46
Kuramus ja mina mõtlesin, et naistest puudus...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:48
Sirruke. Mis saidid siis seksi jaoks on ka? Läheks kah sinna.
Pussukas. Mina sinuasemel seda tagakirumist ja urgitsemist niiväga kõva häälega ei kommentaariks. Tahad sa rääkida sellest või?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:49
Teema tõstatasin mina aga ma ei viidanud ühelegi kasutajale ega tee siiani kuna kõik näevad ise mis kuulutuste all toimub ja samas ka konto profiilides. Minu eesmärk oli teema osas oma arvamus välja öelda aga kui hetkel vaatan kui kiivalt pillekas aka phus up, siin seda teemat juurutleb ja samas just kui kaitseks miskit või lausa ennast kuna pillekale on asi südame teemaks saanud, siis siit võiks kergelt välja lugeda, et pillekas on taolise reisi ette võtnud kus pidi 24/7 hargutama.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:50
Ma siin jäin mõtlema - ka loomariigis esineb prostitutsiooni (või noh, nimetagem seda asjade eest seksiga tasumiseks)
Nimelt, pingviinide hulgas on üsna tavaline nähtus, kui isased linnud sukelduvad lahepõhja kivikeste järele, et need siis noka vahel emasele tuua, millest see omakorda pesa ehitab. Alles seejärel on emane nõus paarituma.
Kivid on seal Antarktikas kõva valuuta, niisama rannas neid ei vedele... :$
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:51
Teema tõstatasin mina aga ma ei viidanud ühelegi kasutajale ega tee siiani kuna kõik näevad ise mis kuulutuste all toimub ja samas ka konto profiilides. Minu eesmärk oli teema osas oma arvamus välja öelda aga kui hetkel vaatan kui kiivalt pillekas aka phus up, siin seda teemat juurutleb ja samas just kui kaitseks miskit või lausa ennast kuna pillekale on asi südame teemaks saanud, siis siit võiks kergelt välja lugeda, et pillekas on taolise reisi ette võtnud kus pidi 24/7 hargutama.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:54
Parma..ma ei tea mis saidid on seksi jaoks....pole seal käinud, aga kuulnud olen..et nagu mingi voodi vm.. Aga ma vaid arvan et IHA ei tähenda seksi Vast mul nõuka-aegne mõttemaailm - ei tea
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:54
@ Natureboy see on hia idee aga enne peab kohalike piigade kõnekaardid täis laadima.
Üksikemade lapsed lastehoidjale sokutama jne, jne, jne.
Need kes oleksid lambist ideega käpad...
Kurat nendega poleks vist mina käpp.
Nii vabameelne ma kah ei ole
Iha.ee on minumeelest ikkagi sexikate inimeste kohtumispaik.
Või siiski natukene ka piiks piiks ja pappi tuleb
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:57
Ju ma olen siis maksimalist, et kui midagi teha, teha hästi.
Ilusad ja maitsekad pildid on näiteks kasutajal erilised, seal on stiili ja kuntstilist tunnetust ja kui midagi eksponeerida, tuleks seda teha õiges interjööris ja õiges riietuses.

Pubekad pildistavad ennast peegli ees I-Phonega, huuli prunti ajades ja tisse kokku surudes ,kui aga 30+ naine seda teeb, sorry, minuarust näitab see seda,et tal jalge vahel midagi sügeleb ja eks suurem osa mehi neid enamasti siin lihakehana võtavadki.
Naljakas, miks nad siis pärast ise kiunuvad,et kiimarid ...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:57
Ikka Iha on vist üle 50a. sait, teised ei saa isegi sexi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 19:59
Vabandage lugupeetavad, et sekkun teie elavasse keskustellu, kuid mul tekkis küsimus, mis puudutab eelpool kõlanud väljendit, "atraktiivne mees". Seda et, kas on sel tegemist mõistega "atraktsioon", elik mees kui karussell, mis pöörleb, tiirleb, kiliseb, koliseb ja millel istuv rahvas kilkab heameelest või ka hirmust?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 20:03
Sirruke,

Su mõttemaailm tõesti vildakas , kas sõna voodi on siis rohkem seks kui iha?????
Las ma selgitan sulle, portaal mis lubab siivutuid pilte üles laadida, on seksuaalse sugemega . Loe kuulutusi, mida otsitakse siin?
Ikka keppi ja ainult keppi, kes läbi lillede ja kes otse aga mõte on enamustel üks. Mina olen erand.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 20:04
Natureboy, fantaasias ideena hea, kuid kahtlane kas see asi ikka toimiks... mõned ei suuda siingi omavahel hakkama saada, mis siis veel reaalses elus ja reisil olles
Ja sama siin...igaühega siiski ei läheks ka
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 20:07
niipalju siis vabameelsete saidist kui isegi kreisisid reisikaaslasi siit võtta poleks
tundub ikka et rohkem läbustamise ja rahateenimise kohas on see iha.ee, isegi seksi siin enam ei saa, nagu paljud väidavad, kui just tasulist ei soovi
pubekatepildistiilist, kõigil lihtsalt pole võimalusi ja oskusi või julgust, paremaid pilte teha aga hindan siiski kõrgemalt neid kellel julgust vähemalt pilt ankeedile panna, ning kus leidub midagi muud peale palja tilli või tuti
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 20:09
Vabameelsusest on asi väga kaugel.
Keegi kunagi siin orgunnis mingit kambaga reisi. Et igaüks pidi midagi tegema ja nii pidavatki hea reis tulema.
Millegipärast kadus see teema ära..
˅ näita rohkem ˅