litse on eestis alati palju olnud, see oli nii, on nii ja jääb ka 100a pärast nii.
mile poolest on eesti riik tuntud? ikka ilusad ja odavad naised, kes raha eest kõike teevad. kusjuures enamik teeks, kuigi väidetakse et ei mina selline ei ole, siis kilkavad kõik suure õhinaga kui mõni lõunamaa tõmmu mees on neid kõnetanud või komplimente teinud, et pole mõtet ennast petta
suurtest rahadest ei hakka ma rääkimagi.
seega prostidest me lahti ei saa, see maine on eesti naistel juba ammu juures.
põhiline miinus mis mina leian on see et neid eestlasi kes teiste maine täis pasandavad on terve maailm täis, varsti pole sellist riikigi kus eestlasena sinust negatiivselt ei arvataks.
ag ok, räägime tasulistest. sponsoriotsijad ja tunninaised on ja jäävad ja sellega on juba lepitud, aga hullemad on need lihtsalt kerjajad, et appi kiirelt raha vaja anna-saada-osta-jne. vot sellised on küll täielikud parasiidid. kusjuures paljud neist on petturid kes sinisilmseid lolle otsivad ja ka leiavad, ning paljud neist ütlevad kohe, oma ego kerituseks ja kerjamise õigustuseks (vähemalt enda jaosk, kuigi see on enesepetmine
), et nemad teenust ei paku ja seksi ei tee, tahaks ainult raha
mis veelgi hullem, paljud sellised kerjajad on väga noored neiud, mõelge parem selle peale et mis neist tulevikus saab ja kas see muudab eesti naise maine paremaks? pealegi on noorte seas popp teha seda mida teised teevad, üks sõbranna kerjab raha, siis varsti on teised ka kohal, easy money ju
aga see on nagu narkots, täna alustan kanepiga aga homme ei suuda nõrk iseloom metast eemale hoida, jne.
mina leian et süüdi on ühiskond ja meedia, seal ainult mingit riiklike lastehaiglate toetamist ja kerjuste kontosid avalikult promotakse
ps. pange tähele, nüüd tulevad raudselt paar litsi siia kilkama et jobu oled ja käi p.tsi värd