Foorum
2013-02-15 12:26
Ma olen nüüd mõni nädal siin ihas taas ringi vaadanud ja muljeid omandanud. Ühe asjana on silma jäänud massiivne rahaküsijate hulk. Nii foorumis, kuulutustes, profiiliinfos kui vahel ka otsepostitustes tegeletakse äriga, pakutakse või küsitakse raha mingite teenuste eest.

Selgitaks paari mõistet sellega seoses:

Sponsor on üldiselt isik, kes annab raha, et saada reklaami näol kasu. Tavaliselt sponsoreeritakse sportlasi, kes siis reklaamivad oma rahastajaid. Ihas otsitakse sponsoreid väga aktiivselt, jube sportlik rahvas siin.
Isik, kes lihtsalt heast südamest ja elu paremaks muutmiseks raha jagab, on filantroop. Ta ei pea vastu saama mingit otsest kasu, filantroobi eesmärk on kogukonda läbi rahaeraldiste parandada. Tütarlapsed, kes siin oma toidu ja vip-staatuse pärast muret tunnevad, otsivad ilmselt filantroope.
Prostituut on isik, kes müüb seksuaalteenust raha (või mingi muu materiaalse väärtuse, näiteks reisi, auto, korteri, kasuka, ehete jms) eest. Suur osa siinsetest sponsoriotsijatest on prostituudid.
Strippar on isik, kes raha eest pakub enese palja keha näitamist, tavaliselt veidi mängulisemal ja kunstilisemal moel. Siinsed webcam-staarid on seega põhiolemuselt stripparid.
Isik, kes pakub mingit teenust (kas siis prostitutsiooni või striptiisi), kasseerib selle eest ka raha, aga teenust ei osuta, on pettur.
Isik, kes armastab enda paljast ihu näidata soovijatele, kuid selle eest raha ei võta, on ekshibitsionist.
Isik, kes armastab oma paljast ihu näidata neile, kes seda näha ei soovi, on liputaja.

Nimekirja võib täiendada, kui kellelgi soovi on.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 14:10
Eriti ägedad on paarid, kus mehed oma naist kupeldavad ..
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 14:38
Olen nõus sponsoreeritav olema. Avaldage soovi, tikin maksja nime oma pluusile ja siis esitlen seda
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 14:45
Iha.ee meeste seltskonna mõistes (ilmselt ka naiste) on sponsoriotsija tavaline prostituut.
Sponsori pakkuja on mees, kes tahab seksi eest raha maksta.
Nii lihtne see ongi.

Võite küll enesepettuseks öelda, et sponsori otsimise all otsitakse püsivat meest, või siis rahalist abi aga siin lehel see ei kehti.
Selleks, et lihtsam oleks selekteerida, on ka profiilidesse vastavad read loodud.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 15:10
Jah, selles mõttes ongi huvitav, et keda siin petetakse? Kas püütakse iseendale endast paremat muljet jätta? Eriti jabur on, kui profiilis on kirjas esimese asjana, et kasutaja pole mingi ostetav-müüdav asi, ja siis kaks rida allpool, et kohtudes eeldatakse ikka väikest sponsorlust. Kohtumise sisuks aga on seksiseiklus, mitte reklaamimüük.

Ja nagu eespool öeldud, siis on kuidagi märkimisväärseks kasvanud oma naise kupeldamisega tegelejate arv. Mõiste "kupeldaja" ehk siis prostituudi vahendaja kliendile jäigi enne välja.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 16:22
Anonyym, sa pole rates, siin tuleb ikka maksja nimi ikka kas tissi või tussi peale kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 16:53
Kas tsheki saab, ma tahaks tulumaksutagastust?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 17:39
ikka see iidne virisemine raha teemal. kui te piisavalt ei teeni, no vait võite ju ikka olla. smsart kas sa enam sponsor ei tahagi olla? ma puhken nutma
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 17:43
Küsimus ei ole teenimises. Minule isiklikult ei meeldi, et mu kaasmaalaste seas nii palju kerjuseid, prostituute ja kupeldajaid leidub. No tõesti ei meeldi! See ei ole asi, mille üle Eestis uhke olla.
Ja maksnud ei ole ma seksi eest kunagi, kui Sa seda sponsoriksolemise all mõtlesid, Lahkeanni.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 18:46
Tikkimise kui teenuse eest saab ikka arve aga ma võin selle reklaami võrra suurema panna
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 19:08
Egas see kuskil mujal teistmoodi olegi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-15 20:56
väga hea kokkuvõte, smsart
˅ näita rohkem ˅
2013-02-16 14:02
Ma tänan, Vabakuulaja.

Loovus, mõneti siiski on. Ma olen kasutanud ka paari Lääne-Euroopa samasisulist portaali ja ehkki neis on leida prostituute, siis sellist massiivset hulka kerjuseid ja mingeid jaburaid nõudeid esitavaid enesemüüjaid pole ma kohanud. Ühelt poolt tundub, et inimesed Eestis on püstihädas, teiselt poolt ollakse täiesti uskumatult naiivsed ja rumalad elu poolt pakutavate võimaluste osas. Kõike tahetakse kergelt ja kiiresti ja kui nii ei saa, siis ollakse uskumatu kergusega valmis igasugusest moraalist ja lugupidamisest teiste suhtes loobuma. Osad inimesed Eestis justkui vihkaksid ja põlgaksid üksteist.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-16 15:42
Lisan siis ka ühe mõiste siia...need kes ei ole otseselt ei ekshibitsionistid ega ka liputajad,siis need on lihtsalt eputrillad....nagu mina
˅ näita rohkem ˅
2013-02-16 16:31
Edevus, naine, on Su nimi
˅ näita rohkem ˅
2013-02-16 22:52
edevusest on asi kaugel....enamus neist põeb nartsissismi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-16 22:59
Noh kui netitaha sukelduda aga siiski, mine välja ja pikapeale loksub kõik kohale.
Portaale on eestis mitukümmend, sorri. Muumaailma suhtlusportaalides on kirjas, mis leida on, muuks pole sansse.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-17 10:59
Eks me mehepojad kujutleme siis,et iha.ee pakub kauneid,vabu,puutumata lilleõisi,mida kevad-suvisel aasal vabalt noppida saab.
Reaalsus on ikka seesugune,et kauni,seksapiilse fotoga kaunistab end tundmatu ufo ja naudiskleb täkkude moosimist,tähelepanu ja casanovalikke luuleridu
˅ näita rohkem ˅
2013-02-17 12:00
Täpselt samu mõtteid olen kunagi juba mõlgutanud, panin need ühel hetkel kirja oma profiili esilehele. Sealt saavad kõik soovijad seda jätkuvalt lugeda, ei hakka seda suht pikka teksti siia ümber kopeerima.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 15:41
muldasin naabri maalil kardulaid... raha ei tahtnud... lubas naistale poe juures nokut kiita
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 15:48
Kummaline lugeda kuulutust Naine Meest kus otsitakse lambist püsisuhet. Mõni pistab ka dollari märgi vähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 21:13
Eks otsitaksegi püsisuhet Dollariga(rahaga), mehe lisamine pole väga oluline.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 21:22
Egas naine süüdi pole, et Dollar lits ja laseb mööda mehi ringi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-20 16:00
litse on eestis alati palju olnud, see oli nii, on nii ja jääb ka 100a pärast nii.

mile poolest on eesti riik tuntud? ikka ilusad ja odavad naised, kes raha eest kõike teevad. kusjuures enamik teeks, kuigi väidetakse et ei mina selline ei ole, siis kilkavad kõik suure õhinaga kui mõni lõunamaa tõmmu mees on neid kõnetanud või komplimente teinud, et pole mõtet ennast petta suurtest rahadest ei hakka ma rääkimagi.
seega prostidest me lahti ei saa, see maine on eesti naistel juba ammu juures.
põhiline miinus mis mina leian on see et neid eestlasi kes teiste maine täis pasandavad on terve maailm täis, varsti pole sellist riikigi kus eestlasena sinust negatiivselt ei arvataks.

ag ok, räägime tasulistest. sponsoriotsijad ja tunninaised on ja jäävad ja sellega on juba lepitud, aga hullemad on need lihtsalt kerjajad, et appi kiirelt raha vaja anna-saada-osta-jne. vot sellised on küll täielikud parasiidid. kusjuures paljud neist on petturid kes sinisilmseid lolle otsivad ja ka leiavad, ning paljud neist ütlevad kohe, oma ego kerituseks ja kerjamise õigustuseks (vähemalt enda jaosk, kuigi see on enesepetmine ), et nemad teenust ei paku ja seksi ei tee, tahaks ainult raha
mis veelgi hullem, paljud sellised kerjajad on väga noored neiud, mõelge parem selle peale et mis neist tulevikus saab ja kas see muudab eesti naise maine paremaks? pealegi on noorte seas popp teha seda mida teised teevad, üks sõbranna kerjab raha, siis varsti on teised ka kohal, easy money ju aga see on nagu narkots, täna alustan kanepiga aga homme ei suuda nõrk iseloom metast eemale hoida, jne.

mina leian et süüdi on ühiskond ja meedia, seal ainult mingit riiklike lastehaiglate toetamist ja kerjuste kontosid avalikult promotakse

ps. pange tähele, nüüd tulevad raudselt paar litsi siia kilkama et jobu oled ja käi p.tsi värd
˅ näita rohkem ˅
2013-02-20 16:26
Kindlasti kohkuksid väljaskäies ära kui sult algul püsisuhet tahetakse, hämmingus kindlast, sest ei jaksa.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 17:21
Ennast kõige odavamalt hindavad prostid on vist siin saidil need naised, kes pakuvad sexi reisi eest. Kui reis maksab 700.- ja kestvus 7 päeva, mille jooksul jõuab ikka nii mõnedki korrad teha, siis korra hind tuleb odavam kui siin saidil neil naistel kes ühe tunni eest 100.- küsivad
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 20:48
Eks terveks ööks (ca 22.00-08.00) võttes tuleb ka odavam kui kümneks erinevaks korraks võttes. Siin on vist see loogika, et hulgi müüa on alati lihtsam ja nädal aega ühe mehega seksiv naine on justkui vähem "lits" (sõna väljendab ühiskonna hoiakut, mitte mu isiklikku suhtumist) kui nädala jooksul seitsme mehega seksiv naine.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 21:06
Turg ju tekitab nõudluse. Kui mehed ei lehvitaks rahaga, tea kas siis naised riputaksid endale hinnasilte külge?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 21:37
Miks peaks mees minema reisile koos end seksiportaalis reisikaaslaseks pakkunud võhivõõra neiuga, kes eeldab mehelt kõigi arvete tasumist?
Isegi filantroobi puhul oleks tegemist üsna mõistetamatu teoga, sest ebasobiv reisikaaslane võib kogu ürituse põrguks muuta. Absoluutselt ainus põhjus, mida ma suudan välja mõelda, on lootus selle naisega seksida. See ei pruugi alati küll täituda, aga tingimused seksi saada on mehe jaoks soodsad. Mees broneerib hotelli (double bedroom), tema käes on tagasilennupiletid, ja tema hoolitseb restoranide jms kohalike kulutuste eest.

Põhimõttekindel mees, kes seksi ei saa, tõstab naise hotellist tänavale, kus see oma söögi, katusealuse ja tagasilennupileti ise ostab. Või mehe tingimustega nõustub.

Antud jutt ei kehti muidugi vanade tuttavate kohta. Ka sõbrad reisivad. Aga iha.ee kaudu võhivõõras ei ole sõber.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 21:56
Jah, päris imelik, luua tutvused lambist, et keegi reisile tuleb või kooselu alustab, sest on kitsas käes. Olgu see enesehinnang nii kõrge või madal on see ikkagi out.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 22:09
pillekas 99
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 22:14
Kas see on seotud haritusega või pole enne unelmate reisi saanud ja oled sa ise ka käinud
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 22:39
Uhhhh.

Pillekas,

Tahaks aga ei oska..! Mnjahhh. Tead kallis pillekas, kahju aga ma olen Onu Heino populatsiooni esindaja ja, seega, sa oled sama labase ajuehitsuega kui Phus Up on piltidega. Vanust nagu on aga mõistust NETU . Kurb
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 22:41
mida sa pillekas nüüd korrutad ja kuidas on olmekuludega. Olen ma siis keppi luninudki ebasobivalt, hoidku endale.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 22:42
Mis sa fredy nüüd phus upi solvad Ta meil ikkagi kõige ilusam nais kloun siin saidil kui nina punaseks värvida
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 22:49
Jahh, pillekas jahhh. Ma nii armastan sind. Nii väga. Khm khm(neelatan, sest süda paha).... Aga (teeskelen ja püüan koguda) Oled supper pillekas.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 22:54
Ma ei tea kas tal klouni staatus nii väga aga kui ma tema pilte vaatan, ssiis esimese asjana tuleb meelde tsirkuse kloun kuna tema näojooned klounile sarnased ja meigist jääb puudu vaid punaseks värvitud nina.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 23:14
Sorry Ivan aga kui 40+ naine ennast ise pildistab nagu 15a.-ne ja need avalikult netti riputab siis, midagi peab seal üleval korrusel sellel naisel lahti olema. Loll ei tunnista ise iialgi, , et on loll , hull ammugi ja ega sipa tsut tsut metsapoole memm ei saa ka sellest aru, litsalt kogu küla naerab...aga kes on öelnud,et elu peab igav olema, narre , eriti, külanarre peab ka olema!!!!!!!!
johhaidiii...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 23:45
Pillekas, sul õigus, tuleb öelda teemasse............
Oled siin kerjus, kes kerjab tähelepanu, sinu varikonto PushUp aga riistaga meest))). Igati head meest, kes maksab ja kes kepib.
Ok, ma ei viisti kembelda. Võiks rohkem paljasada aga see oleks rõve.
Olgu sul tore keskeakriis , PushUp aka pillekas99
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 23:54
Külanarre peab ka olema, huvitav ütlus. Soovitaksin minna tarkade riiki. Mulle lihtsalt meeldib klubitada ja keegi ei tule mulle ütlema, kas oled sa loll või tark. Tõsi kompomiteerida ei tasu kunagi, aga ilma selleta ei saa ju, sest kukub see loomulikust välja.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 23:59
muuseas, narr on hea olla. meelsasti narrirollis - narrile on paljutki lubatud, muuseas ja kaval narr kasutab seda kavalalt
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 00:03
Targem on naerda ise enda üle, kui lasta seda teistel teha
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 00:03
Aga kes seda kavalust hindab, see kes pealtvaatab või. Arvan siiski kui sa oled liiga tark, siis sa tegeleks. Mine ikka inimestesekka, et tunda elu.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 00:16
aga miks peab alati kõike tehes endalt küsima, kes pealt vaatab, kes hindab? peaasi, et endal hea oleks
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 00:19
Nojah kui saadakse sellest kõrgklassi huumorist aru ja kuidas suhtub see inimenne sellesse, kellele seda tehakse, hullem kui nullib sind.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 00:22
aga see on juba tema probleem või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 00:24
voot, siit algab loomulik intelligents, võisiis kus on labasuse piir.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 00:26
vot seda reisi varianti prooviks isegi
võtaks meeldiva tibi kaasa, teeks kõik välja, ning siis hotellis seaks valiku ette, et kas teed nüüd seda mida mina tahan, või astu tänavale ja osta ise oma kojulend
saaks vist kõik räigemadki fantaasiad teoks teha
100% oleks selline asi seda väljategemist väärt
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 00:36
Ega need tibinad nii lollid kah pole, pressivad sult eelnevalt sellised kokkulepped välja, et pead õnnelik olema, kui saad õhtuti korra toru tühjaks lasta
˅ näita rohkem ˅
2013-02-24 00:41
pigem on ikka sponsoreerival mehel kõik trumbid pihus, pole sel tibinal mingit võimalust midagi väljapressida
kokkuleppeid võin ma mis iganes teha, aga miski ei sunni hiljem neid pidama, täpselt samuti ka tibinad, lubavad sulle kõike aga hiljem pipardavad. siis vähemalt moodus kuidas pipraks ei muutu
˅ näita rohkem ˅