Foorum
1
2
2013-03-19 16:41
2013-03-18 18:00:06
Umarmen, sa oled kena küll, aga seal on ka teisi väga palju kenasid. Kuidas sina alati silma jääd, et esilehele satud? Kas sellest on ka abi sulle olnud? Ei saa otse küsida, sest oled mu blokeerinud.

arvokas,ei vaidle vastu tõesti on teisi väga kenasid seal ja isegi väga ,väga kenasid milles siis nagu küsimus vaatagi neid.
Kuidas mina alati silma jään?Selle vastuse jään võlgu,ei oska teiste eest vastata.
Mis abi saab mul olla reaalis, iha-topist?
Aga siin võõrsil olles ,abiks tõesti,meelelahutus,näiteks.
Said vastused oma küsimustele arvokas,peaks vist piisama.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 17:12
kes pole olnud üksi võõrsil..ega need nagunii ei saa aru, mis ihas passid umarmenil jumala õigus, et see on meelelahutus...või arvate et ta hakkab kellegi kutse peale kohe koju lendama, et kuskil pubis või tänavanurgas kellegag kohtuda??.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 17:15
Kirjeldage palun seda topi hindamise meelelahutsulikku osa.

Jess sain kümpa
Nää too sai ühe
Huvitav huvitav, kes järgmisena kümpa saab? Kas mina või keegi teine. Oi põnev põnev.
Jess jälle mina sain

Umbes nii või?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 17:18
Parma---kasvõi nii... Ma ise pilte ei vaata ja eriti ei hinda ka..samas--ma ootan kirju Minu jaoks on see just lõbus..aga eks igal omad kiiksud...kel iha-s poleks kiikse?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 17:19
@ parmaleikin
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 17:32
No mina neid kümpasid ei kerja ja ühtesid ka samuti mitte.
Kuskil hõiskamas ka ei käi,mitu kümmet või ühte olen saanud.
Ja meelelahutuseks pidasin ma iha.ee-d tervikuna,sest ka toredate inimestega suhtlemine on meelelahutus.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 17:40
mina olen umarmeniga samal arvamusel iha on ju meelelahutus--ei muud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 18:31
Ka seks, kui pole kindla sooviga last sigitada, on ju vaid meelelahutus.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 18:39
jfjm,,eks seda meelelahutust ju siin saidil ka pakutakse ja mitte vähe
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 18:42
jfjm--seks on iha-s juba kohustus, mitte meelelehutus Kui ikka seksist ära ütled--kohe on kritikud kohal--et mida sa siit üldse otsid, et iha naised peavad ju olema vabalt võtta..
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 21:21
Võiks olla küll kuskil olemas selline leht, kus naised ja mehed tahavad ka päriselt seksi pärast seksida.
Kas keegi teab mõnda sellist kohta?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 21:34
Parma, selline leht on täitsa olemas - iha.ee, tuleb ainult asjale õieti läheneda.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 21:36
iha lehele tuleb suure papihunnikuga läheneda. Selle ma olen juba selgeks saanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 21:39
Parma, selline leht on olemas küll ainult et need mehed ja naised, kes seksida tahavad seksi pärast, tahavad seda erinevatel aegadel, mis tavaliselt ei klapi teineteise tahtmistega.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 21:41
See leht tundub selline helesinine unistus olevat.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 21:42
Parma, siis muidugi, kui sul pole või sa ei oska muud pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 21:45
Jott. Ma mõtlesin midagi sellist, kus ongi inimesed koos lihtsalt seksikaaslse otsingul. Ehk siis lihtsalt panemise/saamise eesmärgiga.
Kus ei oleks seks kaubaks, et pead selle millegi vastu vahetama või midagi muud vastu pakkuma. Lihtsalt puhtalt füüsilise meeldivuse alustel. Ühele meeldib ja teisele meeldib ja läheb rahuldamiseks. Pärast on kõik jälle õnnelikud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 21:55
Ära nüüd liiga mugavaks kah muutu. Kui selline võimalus oleks sul olemas, tüdineksid sellest varsti ja hakkaksid midagi põnevamat otsima.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 21:59
Välismaal kindlasti on sellised lehed olemas. Ühel peaaegu sarnasel lehel nagu iha olen käinud.
Paljaste suguelundite pildid.
Päris pikk nimekiri oli valikutes, et mida partnerilt soovid (etteantud valikud). Ise pidid kombineerima.
Siis arvuti andis kohe vastavalt valikutele juba kandidaadid ette ja voilaaa. Muudkui aga tegutse.
Kusjuures valikutest puudus religioon, haridus ja materjaalne olukord. Ning kirjutada sai ühele kasutajale vaid neli kirja.
Aga see oli 2005ndal aastal. No Eesti tüdrukuid seal ei olnud ja sinnapaika see jäigi. Enam ei mäleta ka mis leht oli.

Eestis see vast ei toimiks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 22:00
parma, selline leht võidakse ju teha, aga siis ilmuvad sinna koheselt ka padjaklubilased ja vippijad-toppijad ning asi läheb taas kõige liha teed
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 22:03
Kirjutada saavad teineteisele vaid need, kes vastavad omavahel tingimustele. Kuna kasutajate hulk on suht suur, siis kedagi sealt ülesse leida, ning omale vastav konto teha on suht raske, kuigi tehtav.
Ei pea tegema sinna migit toppi ega jutunurka. Siis ei lähe see asi käest ära ka.
No prostituutidest ei pääseks nii või naa. Need sponsoriotsijad smuugeldavad ennast igast uksest-aknast sisse.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 22:03
Parma, see poleks üldse huvitav. Vähemalt mina arvan nii.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 22:06
Jott. No selleks kes niisama tahavad tagaajmist mängida, neile on iha näiteks või rate või flirt või sie.
Sad nädalaega moosida ja siis selgub, et pappi ka on vä?
No kammoon. Mis põnevus see on? Et suudad ära arvata, et kas tahab seekord raha või saad niisama
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 22:11
oh sind vaesekest....
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 22:14
Aga selline äge leht läheks loosi küll ma arvan, isegi naiste seas.
Siin läheb lihtsalt see virr-varr segamini.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 22:29
Võib ju tagaajada pikalt, aga siiski kui selgub, et ei saa, kaotab erootilisus tähenduse ja muutud ükskõikseks, seega pärastpoolsest saamahimust polegi ei sooja ega külma. Isegi numbri lennutaks prügikasti.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 22:31
Ma usun, et isegi iha leht tegelikult oli algselt just nii mõeldud. Aga Eesti on nii väike, et peab ikka enne teisepoolega sügavamalt tutvuma, et äkki on enda mees või naine hoopis vastas
Ning inimestel on hoopis muud mured ja lõppes see sellega, et lihtsalt on suht tasuta koht, kus ennast välja elada ja ehk isegi ka võibolla keegi meeldiv saatusekaaslane saada.
See helesinine leht toimiks vast kohas, kus on mustmudamiljon inimest.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-19 22:53
Täpselt nii on ka see elus, kes ikka tahab petta, see saab selle, sina ise oled see äraarvaja osas või see tola. Pealegi ulatub mitmete aastate tahagi. Aga see on elu ise, las aga mõtlevad, näe saigi tüssata.
˅ näita rohkem ˅
1
2