Foorum
1
2
2013-02-06 12:27
Kuidas te olete rahul piltidega esilehel? Mina ei ole. Kogu aeg liputab siin mingi "umermen" Siiber saab tast juba. Kuidas teie arvate?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 12:38
Minul näiteks on siiber sellest, et foorumis üha uuesti ja uuesti ja uuesti ühtedest ja samadest inimestest ühe ja sama teemaga alustatakse. Mistõttu see umarmen ei ole mitte ainult piltidena pidevalt esilehel, vaid ka foorumites pidevalt esiotsas. Pildid mind suurt ei sega, aga foorumis spämmimine küll.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 12:59
Mind häirib samuti pigem see, et selle daami olemasolu igal pool meelde tuletatakse. Piltide valik on siin suur ja lai ning mina ei nurise...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 14:20
Portaali enda esilehel ei ole õnneks ainult TOP pildid, vaid seal on näha ka viimati lisatud pildid ning juhuslikult genereeritud pilt ühest online kasutajast (seda kõike siis kõigis kategooriates - mehed, naised ja paarid). Nii et portaali esilehega ei ole sugugi kõige hullem lugu, seal avanev vaade ei ole vähemalt kogu ulatuses teatud kitsa seltskonna poolt mainipuleeritav.

Mis aga konkreetselt TOP-i puutub, siis vähemalt isiklikult mina olen selle vaatamisest loobunud. Seal pole tõesti midagi uut ega huvitavat. Naiste TOP-i ülaotsas on alati garanteeritult nähtav üks vanadaam, koivad õieli nagu ahju grillimisele minekut ootaval kanal (nagu keegi kunagi siin väga tabavalt märkis) ning veel mõned mitte vähem frustreerivad vaated samast memmest. Enamus ülejäänud pilte on vähemalt minu jaoks (pigem ÕNNEKS kui kahjuks) roosa säbru all, ning ma ei tunne ka mingit tahtmist neid selle säbru alt vabastada (ehkki Firefoxiga oleks see vaid paari nupulevajutuse küsimus, seda ka ilma VIP staatuseta). Niikuinii on need kogu aeg ühed ja samad, juba ammu ära nähtud - hetkeks kaovad ja siis tekivad uuesti. Enamvähem sama pull käib väidetavalt ka meeste TOP-is, paaride osa ei oska kommenteerida. Ühesõnaga, TOP-id on totaalselt ära retsitud ja lagastatud, tõsi ta on. Aga tõsi on ka see, et sellest on siin foorumis juba nii palju ja nii mitmes erinevas kohas juttu olnud, et samal teemal üha uusi jutulõngu tekitada on kas totaalselt ignorantne (teema algataja ei ole viitsinud-vaevunud varasemaid teemaarendusi avada ja läbi lugeda) või siis lihtsalt mõttetu.

Nõustuda tuleb ka sellega, et pilte on selles portaalis korralikult ja piisavalt igale maitsele. Küsimus on vaid, kust ja kuidas neid kõige paremaid leida. Eks sellega on nii nagu elus üldiselt - edu saaadab neid, kes viitsivad ise pingutada ja vaeva näha (mitte ainult ei oota, kuni kõik kuldsel kandikul ette tassitakse). Nagu kunagi varem siinsamas foorumis kirjutasin - olen kindel, et siin [portaalis] leidub ka tõelisi pärleid. Aga tõelistele pärlitele kohaselt lebavad nemad kusagil vaikselt "merepõhjas", ega ründa igasugust enesekriitikat kaotanult nende pseudoedetabelite ülemisi otsi...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 15:41
Mind ei häiri midagi kui paremat pole, aint eks nad ühed kesksoost olegi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 16:06
ikka tõesti vanadaam? siis mõni ju ka 10 aasta pärast vanahärra
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 16:17
Mõisted said valitud eelkõige välimusest, mitte niivõrd vanusenumbrist lähtudes. Välimuse, mis näha nendelsamadel piltidel, mida järjekindlalt nui neljaks ja iga hinna eest sinna TOP-i pushitakse.

Vanusenumber on äärmiselt suhteline mõiste, seda nii reaalsuses kui eriti virtuaalsuses (st internetis). Siin pole kellelgi mingi probleem ennast paari hiireklikiga tegelikust X aastat nooremaks teha. Ning nii mõnelgi juhul (detailidesse ei hakkaks hetkel laskuma) on mul kuri kahtlus, et seda on ka tehtud. Või siis on ehk tõesti tegemist tavapärasest varasema närtsimisega... raske öelda

Aga jah, kunagi olen ka mina vanahärra, otse loomulikult. Nooremaks ei lähe me keegi, paraku. Juba praegu möönan ja tunnistan ausalt, et kuulun n-ö noorema keskea (ning mitte enam päris noorte) hulka.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 11:07
Ka pilte, mis on üliudused, pole ju mõtet üle riputada. Saan aru, et sellega püütakse varjata igasugu vinne, vistrike ja kortse, aga enne vaatan mõnd kortsu, kui udust pilti. Seda võib nimetada fotograafi praagiks. Aga umermen võiks küll tagasi väheke tõmmata, kuigi ega ta just kole pole. Aga läheb imalaks, kui üks ja seesama keha vastu vaatab.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 17:12
tundub,et see IHAHAIGUS on ikka tõesti ravimatu (umarmem) saage juba üle...
ei meeldi,mine mööda.ja teematõstatajad ikka hullult armunud vist ise pilditud kasutajad,ei tegu ega nägu aga arvustama kõvad m. ja sõnavõtjad ikka ühed ja samad,eks see see on kui mehed sundseisus,kodunt välja ei pääse,siis istuvad ihas ja targutavad.
õige mees leiab alati võimaluse
et ei peaks naise...laste pärast kodus kibestunult netis pikki tunde,kükitama.
võiksite veidi ajusid jahutada mujal.!!!!!
siin seda ilu kuhjade kaupa,vaata mööda sellest mis ei meeldi. ärge oiake pidevalt foorumis,ära tüütate rahva.
küll teil vaesekestel on ikka raske elu
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 17:27
Iseoled ei saa küll aru, millest jutt. Aga ma ei saa küll aru, mida sina siin teed, et laste ja naisekõrval ei ole. Loomulikult ei näita ennast, kuna tõepoolest pole midagi vaadata, nagu sinulgi. Aga asi on selles, et ka teisi tahaks esilehel vaadata, mitte ainult umarmenni. Mööda ei saa ju, sest ta vahib kogu aeg otsa, kui siis tuled. Ja sõna olen võtnud ainult siis, kui vaja. Seega loe, millets jutt ja siis võta sõna.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 17:38
Mina käin siin,sest olen vaba mees
NB: AGA SULLE JA VEEL MÕNEDELE.....ÄRA KOONERDA,TEE END VIPIKS,SIIS NÄED KA TEISI,PEALE UMARMENI
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 17:59
las vanaeit ruulib
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 18:58
Näd kui targad on mõned, et teavad, kas mina olen vaba või mitte. Pole ka kellegi asi. Küsimus on piltides, mida esilehele pillutakse. ja vära õieti rekukene kommenteerib, et paljude kvaliteet sama mis 15 aastat tagasi digikad tegid. Iga telefongi teeb paremaid. Miks selliseid riputatakse, mis ei kannata mingit vaatamist. Nüüd öeldakse, et ära vaata. Aga see on ka kunst, ja kui häbened, et tuntakse ära, siis ära panegi. Mina ei taha, et mind siin tuntaks ja ei pane ka udukogu. Moderaator peaks tingimused seadma ja need kustutama. Aga siiski loodan, et umarmen leiab kellegi ja esilehel saaks ka teisi naisi näha. Mitte VIP -ina. Tean niigi, mis seal jalgevahel on. jõudu!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 19:13
üllatav, et selline pehme vanamutt esilehel topis kogu aeg figureerib. Ju on see talle nii tähtis. Las naudib neid hetki siin, eraelus ilmselt köögist kaugemale ei saa enam
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 19:36
mis teid vaevab kogu aeg, mulle ei meeldi ja mulle ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2013-02-09 13:04
Mõned inimesed on siin ikka täiega haiged, öösel kui päeval loed nende haiglaseid kirju, oleks veel midagi lugeda nagu see Viguriv2nt või pipett, pole näha, et ükski teine normaalne inimene, siin teiega oleks suhtlust arendanud teie jutt on ju 000000000000000000000000
˅ näita rohkem ˅
2013-02-09 13:21
Halval tantsijal...ikka munad segavad
˅ näita rohkem ˅
2013-02-09 14:49
Tuleb varemkirjutanuga põhimõtteliselt nõustuda, igasugu haiget iba (ja selle tekitajaid) on siin tõesti üle mõistuse palju

Sealjuures mainitud Viguriv2nt ja pipett on tõesti ühed vähesed asjalikud ja sisukad kirjutajad siin foorumis - rääkimata üsna haruldasest võimest ilma kirjavigadeta teksti produtseerida. Lisaks sellesse nimekirja veel Natureboy ja smsart'i (võib-olla on keegi veel olnud - vabandatagu, kui kõik kohe meelde ei tule). Pole ime, et keegi nendega suhtlust ei arenda - enamuse ülejäänute ajumaht seda ilmselt lihtsalt ei võimalda . Kirjutatakse mingit mõttetut jura või seosetut teksti, ja/või laotakse hunnikus mingeid tobedaid animeeritud emotikone - lihtsalt haara kahe käega peast kinni

Samas jääb pisut hoomamatuks, miks peaks keegi "ööd ja päevad" (!!!) siin foorumis mingeid kirju lugema - sealjuures veel enda väitel "haiglaseid" kirju. Kas keegi seisab kõrval ja sunnib relva ähvardusel seda tegema? Ei ole küll kuulnud, et ükski kirjutatud või kirjutamata seadus või reegel seda kuidagi kohustaks või käseks. Samas vastupidi, lugemis- või eriti kirjutamisKEELU võiks siin mõnele küll kehtestada
˅ näita rohkem ˅
2013-02-11 15:41
Tegelikult on savi mis pildid siin esilehel virvendavad , olen viimasel ajal ainult seda tähele just eriti pannud, et pilditud on need kõige suuremad tõmblejad, halvustavad iga pilti ja inimest nii nagu oskavad. Ise on kurat töllmokad kes ei julge midagi panna üles aga teiste kohal on suured tegijad sõna võtma , minu arvates võiks tõesti olla selline süsteem, et kui pole pilti siis ei saa ka kommenteerida. Muidugi kannatavad ka viisakad pilditud selle läbi, sest ma saan aru, et tõesti mõni ei saa endale lubada pildi olemasolu või pole aparaati millega teha pilti.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-11 23:28
And twelve points goes too.....MataHari!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-14 23:27
Ma tänan
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 00:56
Jälle hakkas "umermen" ruulima. Siiber tast juba.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-09 16:43
Mulle ei meeldi ainult see, et Portaal keerab piltidel värvid tuhmiks.
On veel kedagi kes on sama täheldanud?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-09 18:32
Vaba nii, nii, kuhu jääb võrdõiguslikkus, kus on minu punktid
˅ näita rohkem ˅
2013-03-09 21:16
Madli, a palju vaja?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-09 21:46
Madlile anna nii palju,kui jõuad.Punne ma mõtlen.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-10 01:18
Kuulge, laske vanal inimesel TOP -s rahus surra . Eks temaga vist ongi nii nagu on ja laske tal siis olla ja ärge teda häirige tema raskes seisus hinge - aamen .
˅ näita rohkem ˅
2013-03-10 09:55
Arvan et targem tõesti ta rahule jätta(umarmen), tundub nii et mida rohkem teda kirutakse seda enam on tal tahtmist TOPis olla ja kõiki blokkida. Kui kõik ta vastu huvi kaotaksid ja tast üldse välja ei teeks, kaob tal peagi ka endal huvi. Las olla, vaadake parem teisi kauneid eesti naisi, ning tundke heameelt et Eestimaal nii palju kauneid naisi leidub
˅ näita rohkem ˅
2013-03-10 13:27
http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=353674

kohutav
˅ näita rohkem ˅
2013-03-11 07:42
Üldsegi mitte kohutav või mis?

http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=353817
˅ näita rohkem ˅
2013-03-14 23:19
mind häirib esilehel see et taaskord peab passima kenasuudlust, toolijalg kilose libesti abil tagumikku surutud
˅ näita rohkem ˅
2013-03-14 23:34
Küll võib ikka mõni mees loll olla. Keegi ju ei käsi Sul seda pildi jõllitada, kui ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-14 23:36
no selliseljuhul ei tohiks ma üldse esilehele minna

ps. kellele selline pilt meeldiks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-14 23:43
Kurat alati on tarku,kes ütlevad, et ära vaata, kui ei meeldi. Aga vahel lihtsalt tahaks vaadata, samas vaadata tahaks ikka ainult midagi meeldivat!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-14 23:43
Ikka tohid, kuid see Sinu väljaütlemine on ikka liiga karmilt öeldud. Kas Sul hakkas sellest kergem, et said ära öelda.

Vaevalt see Sinu otsekohesus ja laus lahmimine midagi muudab. Sinu meeldimise või mitte meeldimise järgi küll IHA-s midagi ei muutu.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-14 23:50
vaba maa ja vaba tahe, ütlen mida tahan ja kui ei meeldi midagi, siis nii ütlengi. mingi autoriteetsus küll midagi ei loe
ja hakkas küll kergem
sa parem mõtle selle peale et kui neid sarnaselt arvajaid tekkib rohkem kui neid kellele see pilt esilehel meeldib

kas kenasuudlus on su naine või? et teda siin rinnaga kaitsed
˅ näita rohkem ˅
2013-03-15 01:24
Natureboy ei tundu küll, et sul parem hakkas, mida rohkem sa kenasuudluse peale mõtled seda rohkem sul püksis munad sügelevad. ometigi täiskavanud mees, aga kiunud ta järele nagu kiimas koer, sul siin foorumis kogu aeg jooksuaeg we?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-15 04:28
Keegi on kenakese varjukas aga tõsi see,et persse võid toppida mida iganes.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-15 16:25
randolf või hoopis pr kenasuudlus huvitav küll millal me näeme seda et sinu kontolt hakkab kenasuudlusele kümneid tulema
või siis vajub antud konto unustusehõlma

ps. kas tahad ise tulla minu mune sügama
˅ näita rohkem ˅
2013-03-17 22:46
umermen jälle ruulib.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-17 22:58
Kui ma umarmenist kuulen, lendlevad liblikad mu kõhus. Kui ma umarmeni peale mõtlen, lööb mu süda kiiremini, kui tavaliselt. Kui tema pilti näen, ma armun temasse.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-17 23:14
arvokas!
Mitte ainult umarmen ei ruuli,ikka teisi on ka seal.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 17:01
Iga kord, kui TOP-is tipud vahetuvad, sureb üks kassipoeg.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 18:00
Umarmen, sa oled kena küll, aga seal on ka teisi väga palju kenasid. Kuidas sina alati silma jääd, et esilehele satud? Kas sellest on ka abi sulle olnud? Ei saa otse küsida, sest oled mu blokeerinud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 20:01
Kallis umarmen, ega Sa ometi selle vastu ole, et olen tõsiselt Sinust sisse võetud. Sina oled parim ilma peal.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 21:13
Natureboy, kus oled. Sai jälle õli tulle valatud ja Sinu lemmik uuesti päeva VIP.

Tule kalla ka oma osa tulle, et saaks tule veel suuremaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 22:10
kullake ma eelistaksin pigem pushupi või kiizukat tipus näha
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 22:12
Maitse üle ei vaielda, vaid kakeldakse
Aga maitsetuse ?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 22:14
Siin lehel on ka maitsetuse üle lahinguid löödud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-18 22:33
Natureboy, mind Sa oma meelitustega ära küll püüa võluda.

Aga seda ma tõesti ei osanud arvata, et Sul neid lemmikuid veel on. Noh nende aeg VIP-ideks saada tuleb ka kunagi. Varu natuke kannatust ja saad ka neid näha.
˅ näita rohkem ˅
1
2