Portaali enda esilehel ei ole õnneks ainult TOP pildid, vaid seal on näha ka viimati lisatud pildid ning juhuslikult genereeritud pilt ühest online kasutajast (seda kõike siis kõigis kategooriates - mehed, naised ja paarid). Nii et portaali esilehega ei ole sugugi kõige hullem lugu, seal avanev vaade ei ole vähemalt kogu ulatuses teatud kitsa seltskonna poolt mainipuleeritav.
Mis aga konkreetselt TOP-i puutub, siis vähemalt isiklikult mina olen selle vaatamisest loobunud. Seal pole tõesti midagi uut ega huvitavat. Naiste TOP-i ülaotsas on alati garanteeritult nähtav üks vanadaam, koivad õieli nagu ahju grillimisele minekut ootaval kanal (nagu keegi kunagi siin väga tabavalt märkis) ning veel mõned mitte vähem frustreerivad vaated samast memmest. Enamus ülejäänud pilte on vähemalt minu jaoks (pigem ÕNNEKS kui kahjuks) roosa säbru all, ning ma ei tunne ka mingit tahtmist neid selle säbru alt vabastada (ehkki Firefoxiga oleks see vaid paari nupulevajutuse küsimus, seda ka ilma VIP staatuseta). Niikuinii on need kogu aeg ühed ja samad, juba ammu ära nähtud - hetkeks kaovad ja siis tekivad uuesti. Enamvähem sama pull käib väidetavalt ka meeste TOP-is, paaride osa ei oska kommenteerida. Ühesõnaga, TOP-id on totaalselt ära retsitud ja lagastatud, tõsi ta on. Aga tõsi on ka see, et sellest on siin foorumis juba nii palju ja nii mitmes erinevas kohas juttu olnud, et samal teemal üha uusi jutulõngu tekitada on kas totaalselt ignorantne (teema algataja ei ole viitsinud-vaevunud varasemaid teemaarendusi avada ja läbi lugeda) või siis lihtsalt mõttetu.
Nõustuda tuleb ka sellega, et pilte on selles portaalis korralikult ja piisavalt igale maitsele. Küsimus on vaid, kust ja kuidas neid kõige paremaid leida. Eks sellega on nii nagu elus üldiselt - edu saaadab neid, kes viitsivad ise pingutada ja vaeva näha (mitte ainult ei oota, kuni kõik kuldsel kandikul ette tassitakse). Nagu kunagi varem siinsamas foorumis kirjutasin - olen kindel, et siin [portaalis] leidub ka tõelisi pärleid. Aga tõelistele pärlitele kohaselt lebavad nemad kusagil vaikselt "merepõhjas", ega ründa igasugust enesekriitikat kaotanult nende pseudoedetabelite ülemisi otsi...